Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 539956 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı worns

muhtemelen adnan dalgakıran vs şenol güneş istemiyor. medyaya genç, bilimsel çalışma metodu olan diye tanım verip baskı yaratmaya çalıştığını da düşündüm. başkan ise kişisel sevgisinden dolayı şenol hocayla çalışmak istiyordur. hatta onu getirmezse şenol hocaya haksızlık yapmış gibi hissedeceğini düşünüyorum kendini. yönetim krizi çıkarsa şaşırmam.

ben de acele etmeyelim diyenlerdenim, doğru adayı bulana kadar çalışmalı- adaylarla toplantı yapmalıyız. önder hocayla 2-3 maç daha gidebilir takım, bir zararı olmaz. zaten yeni gelen de hemen puanları toplayacak gibi bir beklenti içine girmeyelim. en az 1.5 yıllık bir yola çıkacağız, bu sene ağırlıklı olarak hazırlık olacak.

listedeki gariplik kafamı karıştırmıştı. nasıl bir tarafta farke, terzic, marsch olur da aynı listede şenol güneş de yazar diye. haberlerden anladığım kadarıyla ismi geçen pinheiro da dahil yönetim içinde bir ekibin listesi var bir de şenol güneş savunan kanat var. böyle en azından daha mantıklı göründü.

Çevrimiçi levitate

Space ‘de şenol gelsin diye baya hummalı bir çalışma var. Pinheiro yu daha gelmeden gömmeye başladılar.
hangi tayfa? alperbah mı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

hangi tayfa? alperbah mı

Bence aşırı yararlılar ve çok haklılar.
Nedeniyorsa tam tersi yapıldığında başarıya koşuyoruz.

Çevrimiçi levitate

Estoril'in son maçının özeti

4 dakikalık özette 200 tane kanat/bek organizasyonu var

aynı fm takımlarım :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim taraftarında cidden ayarı  yok. Yardımcı antrenörü mourinho yapmış millet. Durun yahu sakin.
Ben yabancı antrenör harici antrenör istemiyorum.
Kalacaksa yardımcı antrenör kalabilir orası ayrı zaten ümidini kaybetmiş bir sezondayız.
Derbiden sonra hocayı bulmakta geç kaldınız derler. Maçın sıcaklığı, yapılan geri dönüş ve hocanın yaptığı duygusal açıklamalar ile normal bir anda Mourinho olması geri dönüş anına kadar hiçbir şey oynamadık takım berbattı öyle övülecek bir şey yok yani hocada maç başlangıcıda Sergen'in bıraktığı yerin devamı gibiydi.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2021, 01:22:07 Samet Ç ]

Derbiden sonra hocayı bulmakta geç kaldınız derler. Maçın sıcaklığı, yapılan geri dönüş ve hocanın yaptığı duygusal açıklamalar ile normal bir anda Mourinho olması geri dönüş anına kadar hiçbir şey oynamadık takım berbattı öyle övülecek bir şey yok yani hocada maç başlangıcıda Sergen'in bıraktığı yerden devamı gibiydi.

Portekiz liginden gelicek hoca gelsin bari en azından tek düzen adamı o gibi.
İzlediğim özette 1 tane bile atak şansı vermemişler. Üstüne üstlük yaptığı ataklar bir düzen içerisinde gelişmiş gibi hep.

Çevrimiçi Samet Ç

Aynen.
Ne diyorlarsa taraftar tersini yapsın üst üste 5 yıl şampiyon oluruz. Odada Beşiktaş'ın futbol aklına sahip olması lazım deniyor konuşulan isimler Şenol, Aybaba, Rıza seneye bol bol Youla, Kenan Karaman, Sinan Kurumuş falan izlemek istiyorlar herhalde. :D
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2021, 01:29:35 Samet Ç ]

Çevrimdışı Erman1903

4 dakikalık özette 200 tane kanat/bek organizasyonu var

aynı fm takımlarım :D

Pinheiro'yu Braga istiyor. Ağırlıklı kanat-bek organizasyonu oynuyorlar, savunmaları da derli toplu dün kısaca paylaştım.

Çevrimiçi levitate

Bence aşırı yararlılar ve çok haklılar.
Nedeniyorsa tam tersi yapıldığında başarıya koşuyoruz.

Ne diyorlarsa taraftar tersini yapsın üst üste 5 yıl şampiyon oluruz. Odada Beşiktaş'ın futbol aklına sahip olması lazım deniyor konuşulan isimler Şenol, Aybaba, Rıza seneye bol bol Youla, Kenan Karaman, Sinan Kurumuş falan izlemek istiyorlar herhalde. :D

doğru bir bakış açısı
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2021, 01:40:02 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

A.Dalgakıran, C.Kazancı yabancı hoca getirmek için inanılmaz emek sarfediyorlar. Bakalım ne olacak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

A.Dalgakıran, C.Kazancı yabancı hoca getirmek için inanılmaz emek sarfediyorlar. Bakalım ne olacak.

:steamed: :steamed: :steamed:
Yürüyün be arkanızdayız.

Çevrimiçi levitate

yabancı önerileri kazancı'dan mı geliyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Umutcan Kaya

şenol gelecekse fb öncesi gelmez eger fb maçına kadar td gelmezse yüzde 80 şenol gelir
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Milli takımla haftalar öncesi görüşüp sonrasında yok öyle bir şey son anda bir şeyler gelişti diyen adamı istemiyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı Akil Emre

Nedense bu profildeki hocalara çok sıcak deilim, belkide portekizli olması buna bir etken. Biliç bile Beşiktaşın büyüklüğünü anlamamışken bu arkadaşa önce takımın hedefleri ve tarihi olabildiğince anlatılsın. Genç oyuncular , yarışmacı takım ayağına romantik sezonlar geçirmek istemiyorum.
Umarım ben yanılırım da hoca çok özel bi karakter çıkar.

Çevrimdışı mrred

Hoca ısrarla özkaynak kelimesini kullandı serpil hamdi tüzün tedrisatından gecmis cok belli
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Oğuzhan-Atiba ve Güven-Larin değişiklikleri maçı getirdi. Özlemişiz böyle hamleleri, daha erken gelmesini beklerdim yine de.
Sergen Yalçın tezahüratına anlam veremedim. O kadar alakasız, o kadar mantıksız ki.
İyi ki geçen sene seyircisiz oynanmış. Şampiyonluğu verirdi bu taraftar.
Bilet fiyatlarının "ucuzlaması" kendini gösterdi
The great gig in the sky

Çevrimdışı kaan1903

Bilic Fener ile anlaşmış devre arası için. plan genç altyapı proje geleceğe dönük planlama diyorsak Portekizli gelsin maliyeti de çok düşük olacakmış diyorlar. Gönül ister Terzic Favre falan ancak böyle adamların maliyetleri yüksek olur O yüzden Portekizli de bu seviyeye çıkabilecek teknik adaylardan ben sıcak bakıyorum açıkçası. İlla yerli olacaksa da bu Şenol Güneş olmamalı daha çok başarıya aç doymamış bir hoca olsun.

Çevrimiçi Samet Ç

Bilic Fener ile anlaşmış devre arası için. plan genç altyapı proje geleceğe dönük planlama diyorsak Portekizli gelsin maliyeti de çok düşük olacakmış diyorlar. Gönül ister Terzic Favre falan ancak böyle adamların maliyetleri yüksek olur O yüzden Portekizli de bu seviyeye çıkabilecek teknik adaylardan ben sıcak bakıyorum açıkçası. İlla yerli olacaksa da bu Şenol Güneş olmamalı daha çok başarıya aç doymamış bir hoca olsun.
Favre zaten Tr'de 1 hafta dayanır yanlış hatırlamıyorsam Almanlara bile disiplinsiz demişti adam bizi görse gerisini sen düşün. :D

Çevrimiçi tolga1903

Biz bu kurlarla nasıl bir gelecek planlaması yapacağız ya oyuncu ücretleri endeksli değilse sezon başına göre yüzde 50 pahalandı neredeyse bu ülkede plan proje sistem işi çok zor yabancı hoca transfer bütçesi soracak önünü göremiyorsun yerli hoca sanki daha mantıklı şu ekonomik konjonktürde adama bugün önerdiğin bütçe yarın pul olacak kim durur böyle bir yerde.

Çevrimdışı mellfred

Biz bu kurlarla nasıl bir gelecek planlaması yapacağız ya oyuncu ücretleri endeksli değilse sezon başına göre yüzde 50 pahalandı neredeyse bu ülkede plan proje sistem işi çok zor yabancı hoca transfer bütçesi soracak önünü göremiyorsun yerli hoca sanki daha mantıklı şu ekonomik konjonktürde adama bugün önerdiğin bütçe yarın pul olacak kim durur böyle bir yerde.
yabancı araba alınmıyor artık ne hocası
yerli ve milli artık tercih değil zaruriyet

Çevrimdışı 38life

Neden bu kadar alelacele teknik direktör tercihi yapılıyor. Oyuncu transferi bile bazen 1 aydan fazla sürüyor. Teknik direktör seçimi çok daha kritik bir mevzu. Yangından mal kaçırır gibi bu acele neyin nesi?

Etiketler: