Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 533736 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ugurkartalizma

Sergen çok çok büyük hoca olacak. Bu maymun iştahı yüzünden de hersey çok iyi giderken, bir gün bizi bırakıp gidecek…

Çevrimdışı levitate

Sergen Yalçın: "Bu sene de bütün kupalara talibiz. Sonraki planımda da Avrupa olabilir mi diye çalışıyoruz. Küçük teklifler oldu ama Beşiktaş'tan bir yere gideceksen, hatırı sayılır bir yere gitmen lazım."
https://twitter.com/demarkesports/status/1432425841472966661
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Sergen Yalçın: "Bu sene de bütün kupalara talibiz. Sonraki planımda da Avrupa olabilir mi diye çalışıyoruz. Küçük teklifler oldu ama Beşiktaş'tan bir yere gideceksen, hatırı sayılır bir yere gitmen lazım."
hoca gözünü barçaya dikmiş :D

Çevrimiçi Necmi

:D

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1432431473320206336
o kaosda hocanın aklına gelen ilk isim necip :D
ben buldum bu necipin ebesi cami hocasıydı herhalde okuyup üfleyip çıkardı bunu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu milli takımlara dava açalım. Bir değil iki değil her giden sakatlanıyor.

https://twitter.com/dedikodubjk/status/1433022043239469056

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1433023040451923969?s=21

Welcome to Besiktas

Şaşırmadım bu umut kazığından başka bir şey beklemek haksızlık olurdu.
Neyse rıdvan için sevindim. Rıdvan kat kat daha iyi futbolcu bu umuttan.

Çevrimiçi sEuL

Ridvan'in kendisine daha iyi bakmasi gerekiyor ve temel (core) vucut gelistirme egzersizlerine yogunlasmasi gerekiyor. Gecen sene icerdeki Trabzon maciydi sanirim, Ekuban ile ikili depara kalktilar ve Ridvan'i sedye ile kenara aldilar o depardan sonra. Ayni durumu gecen sene baska bir macta daha yasamisti yanilmiyorsam - bu senede ilk macinda iki depardan sonra yerden kalkamadi cocuk. Sadece Ridvan degil teknik ve saglik ekipte sorunun ana nedenini bulup ona gore bir calisma programi hazirlamalari gerekiyor. Biraz yuk binince ayni sakatliklarin nuksetmesi pek iyiye alamet degil.

Takima yeni katilan Umut'unda daha 1 maca cikmadan yerin dibine sokulmasini yanlis buluyorum. Bi takimla maca ciksin bari ondan sonra gomuye baslariz hep beraber

Çevrimiçi Necmi

nerden biliyorsun kazık olduğunu daha sahaya bile çıkmamış  :alala:

Çevrimiçi Samet Demir

nerden biliyorsun kazık olduğunu daha sahaya bile çıkmamış  :alala:
Hiçbirşeyi beğenmemek bu ara epey moda abi :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

bizim zemin bu kadar kötüyken bir de milli maç oynanması hiç iyi değil

Çevrimdışı goktasoktay

bizim zemin bu kadar kötüyken bir de milli maç oynanması hiç iyi değil
Aynen katılıyorum. Başka stad mı yoktu da zemin bu haldeyken bizim stadda oynanıyor anlamıyorum.

Bu çim işi neden böyle? İlk açıldığındaki serme çim mükemmeldi. Ne zaman o kazınıp yerine yenisi dikildi ondan beridir durum böyle.

Çimlerden kim sorumluysa hesabı sorulsun arkadaş. Kimse demesin ki yok deniz seviyesinin altında, yok nem, yok tuz vs. Serme çim de aynı şartlarda idi ama mükemmeldi? Fikret orman böbürlene böbürlene anlatmadı mı iklimle göre hem ısıtma hem soğutma sistemi var, bilmem kaç milyon yatırım yaptık, en modern zemin bizim bla bla bla. Niye harcandı bu kadar para?

Gelsin sivasın zeminine baksınlar. Bi de soğuk memleket bura. Gayet güzel zemin var.

O ilk açıldığı seneki çimler nereden alındıysa, oradan alınsın her sene, serme yapılsın bari. Hiçbir maliyet, tek bir oyuncumuzdan kıymetli olamaz. Her sene aynı terane, sıcaklar azalsın düzelir, çim otursun düzelir vs vs.

Çevrimdışı Nazım Ar

Kenan da sakatlandı. Ciddi değildir inşallah. Renklilerin yorumları her zamanki gibi mide bulandırıcı.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Zemin kötüydü, simdi zemin diye bisey de kalmadi, resmen tarlaya döndü saha. Bu nasil bir bakimsizlik arkadas
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı goktasoktay

Zemine baktıkça… toprak saha gibi. Geriye gitmiş son oynadığımız maça göre. Yazık, çok yazık..

Çevrimdışı goktasoktay

Kenan da sakatlandı. Ciddi değildir inşallah. Renklilerin yorumları her zamanki gibi mide bulandırıcı.
O zeminde sakatlanmadan oynamak mucize zaten. Erzuruma kızdık geçen sezon, valla çok da bir fark yok şu an orasıyla..

Çevrimdışı underworld

Bu ülkede bozulan bir şey bir daha düzelmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: