2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2274056 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Evet devam beklemeye. Kaan gelmeyi çok istiyor. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Aslında bizim önümüzde ki sene Atibanın da durumunu düşünerekten Gedson veya x 8 no transferinden bağımsız Fernando ‘yu da almamız gerektiğini düşünüyorum.
İmza parası yok, bonservis yok.. en son gördüğüm istediği maaş 1.4 M € ‘du belki daha da aşağı çekilirse rakam gayet yerinde transfer olur. Gedson veya oraya gelecek isim kiralık olacağından şayet önümüzde ki sezon Şampiyon olup cl ön elemelerine katılırsak 8 numarasız da kalmayız böylelikle. Şuan Montero ile birlikte Hasic’e lisans çıkartılmayacaksa 2 yabancı oyuncu hakkımız daha var.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2021, 09:32:27 kaan1903 ]

Çevrimdışı sozkul

Aslında bizim önümüzde ki sene Atibanın da durumunu düşünerekten Gedson veya x 8 no transferinden bağımsız Fernando ‘yu da almamız gerektiğini düşünüyorum.
İmza parası yok, bonservis yok.. en son gördüğüm istediği maaş 1.4 M € ‘du belki daha da aşağı çekilirse rakam gayet yerinde transfer olur. Gedson veya oraya gelecek isim kiralık olacağından şayet önümüzde ki sezon Şampiyon olup cl ön elemelerine katılırsak 8 numarasız da kalmayız böylelikle. Şuan Montero ile birlikte Hasic’e lisans çıkartılmayacaksa 2 yabancı oyuncu hakkımız daha var.

5 yıldır Atiba'nın bir sonraki senesini düşünüyoruz ama adamın maşallahı var, hic performans düşmesi gözlemiyorum ben.

Çevrimdışı kaan1903

5 yıldır Atiba'nın bir sonraki senesini düşünüyoruz ama adamın maşallahı var, hic performans düşmesi gözlemiyorum ben.
Bence seneye bırakır artık 

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/gokmenozcan/status/1433000992421908481?s=19
vidanın rosierden farkı yok kuvvetli bağlılığı var saygı duyulacak çok oyuncumuz var
giydikleri formanın değerinin farkındalar böyle insanlarla yola çıkılır

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Evet devam beklemeye. Kaan gelmeyi çok istiyor. (via. Metin Sönmez)
kaan için ayın sekizine kadar beklenir
şl o transfer için bizi etkilemez ama kaan için olumsuz olur elini çabuk tutması lazım

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/gokmenozcan/status/1433000992421908481?s=19
Arapların radarına girdiyse seneye tutamayız Vida'yı, Aboubakar gibi gider sözleşmesi bitince.

Biz 1.5x2 öneririz, bu herifler 5x2 önerirse; kalmaz adam.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2021, 13:37:13 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

vidanın rosierden farkı yok kuvvetli bağlılığı var saygı duyulacak çok oyuncumuz var
giydikleri formanın değerinin farkındalar böyle insanlarla yola çıkılır
3 alırken 5 için Arabistan'a gitmemesi normal, ama sözleşmesi bitince gider bence.

Asıl aidiyeti seneye anlarız.

Çevrimdışı Kursad_Duran

Aslında şimdi gitse o paraya Boatengi getiririz. Çok mantıklı bir transfer olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

3 alırken 5 için Arabistan'a gitmemesi normal, ama sözleşmesi bitince gider bence.

Asıl aidiyeti seneye anlarız.
ona üç alırken beşe gitmemesi normal denmez teklif edilen 5 değil 10 iki yıllık kontrat veriliyor
söylediği şeyde ben futbolu beşiktaşda bırakmak istiyorum oldu tabi adama çok düşük parada teklif edersen gider doğal olarak ama şu anda sözleşme yenilenmesini istiyor bitireyimde gideyim diye düşünmüyor.
bu işler anlıktır seneye teklif geleceği ne malum

Çevrimdışı abdusta

"3 alırken 5 için Arabistan'a gitmemesi normal, ama sözleşmesi bitince gider bence.

Asıl aidiyeti seneye anlarız."

Teklif ne kadar ciddi?,Domagoj Vida milli takım geleceginide düşünmek zorunda.bu nedenle çıkarlarıda Beşiktaşta.Bu arada yazılıp çizilen kaan ayhanında durumu aynı.Ha Beşiktaş he diğer Türk takımları farketmiiyor,yeterki oynasın,Babası neden yırtınıyor,oglumu yedek bıraktılar milli formadan uzak düşecek diye aglıyor.

Carvalho son dakika golu olurmu?sanki beşiktaş zorunlu satın alma formulu uzerinde çalışıyor gibi...

saygılar

Çevrimdışı levitate

"3 alırken 5 için Arabistan'a gitmemesi normal, ama sözleşmesi bitince gider bence.

Asıl aidiyeti seneye anlarız."

Teklif ne kadar ciddi?,Domagoj Vida milli takım geleceginide düşünmek zorunda.bu nedenle çıkarlarıda Beşiktaşta.Bu arada yazılıp çizilen kaan ayhanında durumu aynı.Ha Beşiktaş he diğer Türk takımları farketmiiyor,yeterki oynasın,Babası neden yırtınıyor,oglumu yedek bıraktılar milli formadan uzak düşecek diye aglıyor.

Carvalho son dakika golu olurmu?sanki beşiktaş zorunlu satın alma formulu uzerinde çalışıyor gibi...

saygılar
carvalho mu

william carvalho?
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

carvalho mu

william carvalho?
Aynen 15 M piyasası olan adam  :biggrinking:

Gedsondan iyi mi bu ?

Çevrimdışı levitate

Aynen 15 M piyasası olan adam  :biggrinking:

Gedsondan iyi mi bu ?
yani çok iyi eleman ama has hakiki ön libero gedsonla alakası yok bence

@Erman1903 daha iyi bilir
bipbipbupbup

Çevrimdışı abdusta

carvalho mu

william carvalho?

Gedson Carvalho Fernandes

saygılar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

saygılar

Haydaaa bizde William sandık pardon abicim  :biggrinking:

Çevrimdışı Erman1903

yani çok iyi eleman ama has hakiki ön libero gedsonla alakası yok bence

@Erman1903 daha iyi bilir

William Carvalho yüzdeli paslar harici işe yaramaz bir futbolcu. Fernando'nun savunması boş olanı.

Adı geçenlerden Vilhena iyi.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2021, 16:44:19 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

saygılar
abi direk gedson desene

saygılar
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

William Carvalho yüzdeli paslar harici işe yaramaz bir futbolcu. Fernando'nun savunması boş olanı.

Adı geçenlerden Vilhena iyi.
haydaaa
bipbipbupbup