Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 533867 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimiçi annoca

vodafone park stadın degeri ne kadar?

sadece arsa degeri 1 milyar euronun üzerinde..gerisini siz hesaplayın..

saygılar
arsa devlet tarafından kiralık bizim değil. 49 yıllığına kiralanıyor diye aklımda kaldı

Çevrimdışı abdusta

Arsa bizim mi?

yanlış algı Kamu malı,devlet malı  denmesi..
dogrusu Halkın malı..
Halkda beşiktaşlılar.birgün olacak inşallah

saygılar

Çevrimdışı Mehmet57

Can Bozdogan’dan umutluyum. Bence en dengelisi Josef-Pjanic-Can orta sahasi olur, Teixeira’da sol kanata gecer. Santrofor yedegi Larin, kanat yedegi Nkoudou.

Çevrimdışı Erman1903

Can Bozdogan’dan umutluyum. Bence en dengelisi Josef-Pjanic-Can orta sahasi olur, Teixeira’da sol kanata gecer. Santrofor yedegi Larin, kanat yedegi Nkoudou.

Kağıt üstünde Pjanic'in en verimli olacağı 3lü merkez bu. Josef önü Pjanic - Can

Çevrimdışı XiaoHan

Namağlup şampiyonluk loading diyebilirmiyiz  :ok: şahsi inancım, takıma ve hocaya güvenim tam.
3 maçta çok bariz hakem hataları vardı, yönetim yeterki olumsuz sonucun gelmesini beklemeden el atsın. Her maç hakemleride yenmek zorunda değiliz yeter artık yıllardır.
Rize: Sabo + Baiano
Antep: Kitusou
Karagümrük: Jimmy Durmaz
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Pjanic, Teixeira ve Batshuayi yılın transferleri bu saatten sonra çok saçma sapan işler olmazsa ligde Vida'nın yanında Necip bile oynasa farketmez. Biz Tosic ve Köybaşı önlerinde Ozi, Sosa, Atiba ve takım savunmasına faydası olmayan Töre, Quaresma ve Gomez ile şampiyon olmuş takımız.

Kaledede Tolga vardı onu unutmuşum.

Buna katılmıyorum herkes ne güzelde bir anda weliltondan vazgeçiyor. O zamanki oyun ile şuanki farklı. Mevcut oyunda defans ikilisi ve josef asla bozulmaz. Tek Türk oyuncu kenan-larin olur. Teixeira hazır değilse teixeira salihte olabilir. Oturmuş takım savunmasını bozmak demek kafamıza sıkmak demek. Zaten ileride hücum reaksiyonu alabileceğimiz adamlar mevcut. Eğer yetmezse uzatmalarda larin vs gibi bir değişiklik yapılabilir. Kenan'ın kanatta oynaması hücum presi olarak zayıflamış hücum hattımıza da bir katkıda bulunur.

Çevrimdışı levitate

başkan tff, mhk, f.o. ve gitmeyen oyuncuları gömüyor şu an :D
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2021, 14:30:42 levitate ]
bipbipbupbup

https://twitter.com/cemgonc/status/1434116374016794628

Cem Göncü'nün şeyini duymuş çok şükür. Helal olsun başkana. Cem Göncü kim derseniz yıllardır gazeteleri takip eden, ne kadar renkli medyası olduğunu kanıtlarıyla ortaya koyan bir adam. Podcastleri de var. Neyse demek istediğim camiada ses çıkmadı bu ulenberg muhabbetinde ama Sergen'i direk hedef gösterdi. Yıllarca fatih terim diyince süs püs olan her mağlubiyette kulübe basan adamı niye örnek göstermiyor musunuz ???

-Yıldırım Demirören verdiği zararlardan daha fazlasını bağış yapacak
(Ahmet Nur Çebi)

NE?

Geldiğinden beri ilk defa Başkan'ın bir konuşmasını beğendim. Helal olsun. İşte böyle ya  :claps: :claps:

Çevrimdışı levitate

Geldiğinden beri ilk defa Başkan'ın bir konuşmasını beğendim. Helal olsun. İşte böyle ya  :claps: :claps:
işi öğrenmiş :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı GreenBook

https://twitter.com/cemgonc/status/1434116374016794628

Cem Göncü'nün şeyini duymuş çok şükür. Helal olsun başkana. Cem Göncü kim derseniz yıllardır gazeteleri takip eden, ne kadar renkli medyası olduğunu kanıtlarıyla ortaya koyan bir adam. Podcastleri de var. Neyse demek istediğim camiada ses çıkmadı bu ulenberg muhabbetinde ama Sergen'i direk hedef gösterdi. Yıllarca fatih terim diyince süs püs olan her mağlubiyette kulübe basan adamı niye örnek göstermiyor musunuz ???

Çevrimdışı Furkan Sarper

Negredo ve Pepe bize 2017 yılında gelmiş.

İmza paraları ve bonuslar hariç ikisine de 4 küsür milyon euro garanti maaş verilmiş.

Eylül 2017 euro kuru 4.1, 4m euronun TL karşılığı 16.5 milyon tl.

şu an 2 milyon euro 20 milyon TL yapıyor.

Bu sene şamp olamazsak ve beraberinde avrupadan iyi gelir alamazsak baya karanlık bir tablo bizi bekliyor olarak yorumluyorum şu tabloyu.

Çevrimiçi tolga1903

İmza paraları ve bonuslar hariç ikisine de 4 küsür milyon euro garanti maaş verilmiş.

Bu sene şamp olamazsak ve beraberinde avrupadan iyi gelir alamazsak baya karanlık bir tablo bizi bekliyor olarak yorumluyorum şu tabloyu.

2017 yılında şampiyonlar ligi gelirimiz 30 milyon euro olsa 120 milyon tl yapar bu bakış açısıyla. Yani yine gelirimize oranla çok fahiş rakamlar vermişiz şu an da öyle yapıyoruz yanlış anlaşılmasın 1 senelik futbolcu maliyetimiz 35 40 milyon euro'lara çıkmış durumda kur böyleyken bu başkan böyle paralar veriyorsa kısa vadede büyük bir gelir beklentisi olması gerekiyor bunu da son iç saha maçımızdaki henüz açıklanmasa da reklam panolarında yer alan bitçi ve taraftar tokenı muhabbetine yoruyorum. Kulübün toplam borcu 500 milyon euro civarlarında eğer bir kereliğine değil de sürekli ise bu taraftar token olayı sanırım kurtuluşumuz orada çünkü her sene şampiyonlar ligi oynayacağız diye bakılmayacağını bize acı şekilde gösterdi 2017/2018 sezonu.

Çevrimiçi Necmi

senin hesap yanlış herşey gününde değerlenir
senin hesapla o zaman pepe şl gelirinin %13 üne tekabül ediyor şimdi pjenic şl gelirimizin %9 gibi tekabül ediyor
oyuncu maaşını o zamanki kurla tl ye çevirip çok diyorsun ama 30 m euro o zaman 120 m ediyordu şimdi 300 m ediyor euro kazandığın sürece her zaman kazançlısın
bu kadroyu kurarsan seneye şampiyon olduğunda şl ye nasıl kalacağım demezsin herkes elemelerde benfica porto psv falan karşılaşacağız diye düşünüyor ama şampiyon olursak şampiyonlar grubundan katılacağız ve o torbanın içindeki büyük ihtimal en tepedeki takım olacağız bu sene o torbadan şerif girdi gruplara
herkes şampiyonlar ligi yok diyor ama tersine giriş vizesi çok daha kolay olacak ikinciye göre
artık şampiyonluk ikinci olmaktan çok daha önemli oldu

Çevrimiçi sefaköykartali

Biz sezonluk maliyetimizi 40m euronun üstüne çıkartmadığımız her sezon iyiyiz. Yalnızca ŞL gelirleri bile yayın geliri vs. 30m euro dan fazla. Ligden de bi 20m euroya yakın geliyor. Sponsorlardan da senelik 10 gelse, her türlü iyiyiz daha oyuncu satmasına girmedik bile.

Bizim sıkıntı eski dönem banka borçları ve faizlerde. Eldeki gayrimenkullerden şöyle sağlam para eden olsa onu peşinat verip senelik de 100er m TL ödemeli bir devlet kredisi çekebilsek şu eski borcu sıfırlasak kara bile geçeriz de, devlet beşli çeteye vergi affı getirmekle meşgul.

Çevrimdışı Erman1903

Anormaleştirmeye gerek yok, iş dünyasında olan birisi herkes kendisini Beşiktaş'ı zarara uğratan kişi olarak biliyor bunu düzeltmek için küçük meblağlar bunlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Anormaleştirmeye gerek yok, iş dünyasında olan birisi herkes kendisini Beşiktaş'ı zarara uğratan kişi olarak biliyor bunu düzeltmek için küçük meblağlar bunlar.
Beşiktaş ile kazandıklarının yanında bu paralar çerez parası gibi kalır.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Beşiktaş ile kazandıklarının yanında bu paralar çerez parası gibi kalır.

Onun konumunda biri için 1 Koy 10 Al pozisyonu öyle söyleyeyim.

Çevrimdışı tuncaboylu

-Yıldırım Demirören verdiği zararlardan daha fazlasını bağış yapacak
(Ahmet Nur Çebi)

NE?
Alacağı olan 100 milyon lirayı bağışlayacaktır güya, 10 senedir aynı muhabbet.

Çevrimdışı can1903

Ahmet başkan istediklerini tam anlamıyla hayata geçirir ve bu seneyi şampiyon tamamlarsak damga vururuz önümizdeki 10 seneye.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Hakikaten durumumuz zor sanırım ya bir anda arttı borç
yoo bir anda artmadı burda bir senedir konuşuyorum
hep çekilen kredi ne zaman hesaba yansıyacak inşallah yansımış halidir diyordum en azından gerçekten yansımış haliymiş finansal borçlar bir senede 1.2 milyar artmış
0 gelir diyorlar gayet normal bu kulübün gelire ihtiyacı var
kartal yuvalarına satılsın diye bir tşort bile koymadılar dediğimde
yönetim eleştiriyor diye bana kızıyordunuz daha durun bu transferler öncesi rakamlar
kulüp esas parayı şimdi harcıyor.
destek gerekiyor ama taraftar desteği bir yere kadar gelir açmaları lazım
pandemi yüzünden çok fazla kızamıyorumda tek kızdığım konu hiç birşey yapmadan ağlamalarıydı
nihayet Beşiktaşı yönettiklerini anladılar. bu seferki konuşmasını beğendim
bunlarla uğraşmak istemiyorum beşiktaşı yönetmek istiyorum diyor nihayet başkan
ben bunu iki senedir söylüyorum

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/BurakDoser/status/1434202758626828298

token değilmiş diyorlar, acaba demirörenle alakası olabilir mi?

@can1903 bilgin var mı kral
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/BurakDoser/status/1434202758626828298

token değilmiş diyorlar, acaba demirörenle alakası olabilir mi?

@can1903 bilgin var mı kral
Demirören'le alakası varsa, 10 senelik hazırlık maçı yayın haklarını vermesinler bu sefer artık.

Etiketler: