imkansiz abi 
İmkansız olduğunu düşünmüyorum, Şenol Güneş'de Trabzonlu benim için çok farkı yok. Belki de gönlünde yatıyordur bilemeyiz. Ben Güneş'e tercih ederim, başarılı olma şansını epey daha yüksek görüyorum, daha doğrusu Güneş'inki bana göre çok düşük. Gönlünde varsa son bir dans hesabı ilk sene yardırma ihtimali de yok değil. Başarılı olursan şampiyonluktan çok daha fazlasını kazanırsın.
Planlamayı doğru yaptığın sürece hangi hocanın olduğu çok önemli değil beğendiği Gedson - Ghezzal - Rosier burada, Rıdvan'ı da beğeniyor diye biliyorum. Terim camiasında elaman olarak görülen birisi, elit - derin Gs'liler onu hiçbir zaman tam olarak kabullenmemiştir. Dediğim gibi eğer Güneş bittiyse, ki bitti her konuda anlaşıldı - bize gönlü olan bir Terim ve yardımcı Üzülmez'i tercih ederim. Şenol bana göre zaten başarılı olamayacak - o yüzden en kötü eğlenceli bir sezon geçiririz diye düşünüyorum. Şampiyon olursak, ki biz her zaman adayız o zaman büyük kazanırız - bir de Gs herhalde atomlarına falan ayrılır.
Adam belki de Beşiktaş'lıdır imkansız bir şey değil. Futbolculuğunda Beşiktaş'tan başka kulüple imzalamam diye haberi çıkmış biri, öyleyse hayali vardır zaten başka türlü de gelmez.