2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2269671 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

erick pulgar'ı da iyi izleyelim bari :) benim beğendiğim bir oyuncu. opsiyon filan koymamışlar yazın düşünülebilir :)

Çevrimdışı worns

muhtelemen paylaşılmıştır ama hatırlayamadım bodo'daki solbakken'in kontratı aralık 2022'de bitiyormuş. bu sol ayaklı yaşı da genç epey iyi bir kenar forvet. ceza alanı içi etkinliği vs epey iyi. ilgilenilebilir. yazın cüzi bir bonservisle bağlanılabilir. gerçi pek bizim tarzımız oyunculardan değil yine ama olsun yazmış olalım.

Çevrimdışı Erman1903

ben gsnin aldığı bir cidaldau yu beğeniyorum onu da arkası taylan berkan solunda babel  morutan filan heba ediyorlar.bu sayılan adamların içinden sadece 1 tanesini büyük takım kaldırabilir. Birde hiçbiri mevkisinde oynayamayınca 2. Lige  doğru yuvarlanırsın. Tam birebir oyuncular değil ama gedson yerine cidaldauyu tercih ederdim. Josefle gedson dirençli ortasaha olur ama cidaldauyla daha iyi hucüm edilir sanki.az biraz tecrüe kazansın beğenirsek alırız ellerinden  :muhaha: :muhaha:

Ben Cicaldau'yu beğenmiyorum, hafif form tutmuş Oğuzhan'ın bir değişik versiyonu gibi görüyorum onu. Bununla Gedson ikame oyuncular değiller Cicaldau bir hücum 8 numarası fakat hücum hacmi düşük. Gedson destek 8. Burada Cicaldau'nun iki katı hücumu olan, savunması da hayli daha yüksek adamlar paylaşıyorum. Josef - önünde Gedson ve X  oynayacaksan bunların soluna hücum 8inin iyisi lazım.

Benim kimi beğendiğim belli o yüzden fazla konuşup salatacılara akıl veremem :)

Çevrimdışı Erman1903

benim de en büyük üzüntüm nkoudou oldu. bu adam zaten potansiyelini kariyerinin başında marsilya'da göstermiş kendini eplye atmıştı. uzun seneleri sakatlık merkezli sorunlar yüzünden boş geçirdi. bizdeki ilk senesinde tutuktu, uzun süredir istikrarlı biçimde forma giyememiş olmasının sorunlarını yaşıyordu. geçen sene ise sezon ortalarından başlayarak muazzam ivmelendi, potansiyelini göstermeye başladı. geçen senenin son diliminde o kadar formda olduğu bir dönem var ki hatay maçı vsnin de içinde olduğu olmasa şampiyonluk gelmezdi. bu seneye de muazzam başlamıştı. daha nasıl dönecek, ne halde olacak bilemiyorum, mental olarak kırılmış olabilir.

N'Koudou'nun ileri geri oyun hacmi feci. İlk geldiğinde de çok farklı değildi, takımında yaratıcı adam olmazsa ve sen oyunu bunun üzerinden kurmaya çalışırsan verim alamazsın - geçen sezonki halini de aynı kadroda kullansan o rolün yine ağır geldiğini görürsün. Sadece grafiği bile her şeyi anlatıyor, adam resmen metrikleri köküne dayamış. Bu kadar hıza rağmen yüzde 82 pas başarısı ile oynamış yok - yok. Ben çok arıyorum oyuncu ama böylesi ender çıkıyor, alıp özelliklerini bir filtre girsen iyi-kötü ligi fark etmez bir avuç adam çıkar. Bu sezona da fişek bir başlangıç yapmıştı ama kısmet işte.

Çevrimdışı Erman1903

erick pulgar'ı da iyi izleyelim bari :) benim beğendiğim bir oyuncu. opsiyon filan koymamışlar yazın düşünülebilir :)

O iyi bir futbolcuydu senin sevdiğin tarzda ama bu sezon hiç mücadele etmemiş.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ben Cicaldau'yu beğenmiyorum, hafif form tutmuş Oğuzhan'ın bir değişik versiyonu gibi görüyorum onu. Bununla Gedson ikame oyuncular değiller Cicaldau bir hücum 8 numarası fakat hücum hacmi düşük. Gedson destek 8. Burada Cicaldau'nun iki katı hücumu olan, savunması da hayli daha yüksek adamlar paylaşıyorum. Josef - önünde Gedson ve X  oynayacaksan bunların soluna hücum 8inin iyisi lazım.

Morutan  :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Erman1903

Morutan  :D

Aynen, çipetpet.  N'Koudou'nun geldiğinde yaşadığına benzer bir muamele görüyor. Hatırlıyor musun neler yazılıyordu, belki hala nefret edenler vardır. Ben severim böyle savunmanın dengesini bozan adamları.

Çevrimiçi murat

dediğim gibi cidalauyu josef gibi adamın önünde görmek lazım berkan ve taylanla değil.bende şu haliyle beğenmiyorum çünkü etrafı kötü.

Çevrimiçi murat

Morutanı alsak nerede oynar bu çocuk. Kenar oyuncusuna benzemiyor. Daha çok forvet arkası ama tam arkası da değil biraz çaprazı gibi. Dar alan sevmez geniş alan oyuncusu gibi. Mevki bulmak zor gibi buna.onu da belki cida gibi bu takım içinde değerlendirmek yanlış. Hele biraz oynasınlar bakalım. Biraz kendilerine çeki düzen verirlerse alırız :lol:

Çevrimdışı Talisca1903

Gs den kimse alınmaz Cicaldao felan bomboş topçular Ozzy ile kıyas bile edilemez

Çevrimdışı Erman1903

dediğim gibi cidalauyu josef gibi adamın önünde görmek lazım berkan ve taylanla değil.bende şu haliyle beğenmiyorum çünkü etrafı kötü.

Pozitif bir futbol oynamaya çalışıyor ama benim tarzım değil. Herkes aynı şeyi beğenecek diye bir şey yok, daha iyi olabilir. Bir adam gelir belki 10 numara verim alır. Kim derdi ki geçen sezon Atiba 15 skor katkısı yapacak, bir çoğumuzun aklımızın ucundan bile geçmezdi.

Çevrimdışı Erman1903

Morutanı alsak nerede oynar bu çocuk. Kenar oyuncusuna benzemiyor. Daha çok forvet arkası ama tam arkası da değil biraz çaprazı gibi. Dar alan sevmez geniş alan oyuncusu gibi. Mevki bulmak zor gibi buna.onu da belki cida gibi bu takım içinde değerlendirmek yanlış. Hele biraz oynasınlar bakalım. Biraz kendilerine çeki düzen verirlerse alırız :lol:

Onu da bunlara biz mi anlatalım, almışlar oynatsınlar işte. Dünyada futbolcudan bol bir şey yok, Messi olsa helal paramı bu malum örgüte vermem.

Çevrimdışı Talisca1903

Renklilerden ben Ferdi’yi isterdim alınacak tek adam

Çevrimdışı Erman1903

Renklilerden ben Ferdi’yi isterdim alınacak tek adam

Kontratı bitiyor, alalım.

Çevrimiçi murat

Bende bedava ferdiyi beğeniyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Erman1903

Çöp edecek yoksa Fener

En verimli pozisyonu üçlünün kanat beki, standart bekte biraz soru işareti ama yine de bonservissiz hayır denmez. En güzel yanı da kasalarına 1 kuruş girmeyecek olması  :)

Çevrimiçi Necmi

Bir malı sattığında alacağın paranın yarısını başkasına vereceksen, onun yarısını almışsın demektir. Ekonomi 101.

O %50 kârdan falan verilecek olsa, çıkıp bin kere anlatırlardı. Belli ki satıştan verilecek işte.

Miş mışlı konuşmuyorum, 4 senedir bizde olup katkı veren adamı bedava gönderip, hayatında yarım sezon top oynamış adama 6 milyon Euro bonservis ödüyoruz ve 4+1 senelik sözleşme veriyoruz. Bunun savunulacak bir tarafı yok bence.
hiç alakası yok malın yarısı onda olunca yarın değerlendiğinde satalım diye çıkar ortaya satarda tamamı seninse satmak istersen satarsın payını verirsin istemezsen satmıyorum ben kullanacağım dersin altı m ye senin olmuş olur anlaşmamın nasıl olduğunu bilmiyoruz belki verdiğin altı m yi çıkarıp kalan karın yüzde ellisidir kar ortaklığı ile mal ortaklığı aynı şey değildir borsadan koç hissesi aldığında koçun sahibimi oluyorsun kapıdan içeri bile sokmazlar seni onun gibi adamlarda fiyatını düşük tutup karından pay alıyorlar zarar edersen babayı alıyorlar

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Talisca1903

Ferdi fenerde kaldı.
akıl yokmuş çocukta akılsız futbolcuya hiç tahammülüm yok çürüsün orada

Çevrimdışı ALDENYX

hiç alakası yok malın yarısı onda olunca yarın değerlendiğinde satalım diye çıkar ortaya satarda tamamı seninse satmak istersen satarsın payını verirsin istemezsen satmıyorum ben kullanacağım dersin altı m ye senin olmuş olur anlaşmamın nasıl olduğunu bilmiyoruz belki verdiğin altı m yi çıkarıp kalan karın yüzde ellisidir kar ortaklığı ile mal ortaklığı aynı şey değildir borsadan koç hissesi aldığında koçun sahibimi oluyorsun kapıdan içeri bile sokmazlar seni onun gibi adamlarda fiyatını düşük tutup karından pay alıyorlar zarar edersen babayı alıyorlar
birde konuya şöyle yaklasayim diyelim ki 3 senesinde biz X bir takimdan X bir oyuncu beyendik bonserviside 18 m dediler X takima gedson + 1 m teklif ettik kabul ettiller ... istedigim x oyuncuda kabul etti benfica isi ne olur ?
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1489344268007358473
Barkley gelirse hayvan gibi orta sahamız olur

Boy ortalamamız

Atletizm

Defans

Top sürme avrupa standartında olur

Pas bu ligin ortalamasının üstünde olur

kısacası hayvan gibi bir orta saha olur
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

barkley'i gs'ye yazıyorlar, bizim de bir ilgimiz mi varmış?

Çevrimdışı Talisca1903

hafta sonu Suarez haberiyle uyanmak süper olurdu.Hayvan gibi güçlü herif çirkef futbolcu eksikliğini de giderir (Adamı ısırmışlığı var).İnşallah olur