2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2268983 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

barkley'i gs'ye yazıyorlar, bizim de bir ilgimiz mi varmış?
Gs ilgileniyorsa tamamdır alırız biz bunu :tabe: :tabe: :tabe:

Çevrimiçi Samet Demir

İngiliz futbolcunun TR ligine gelme olasılığı çok düşük bence.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

İngiliz futbolcunun TR ligine gelme olasılığı çok düşük bence.

hem bu adamı Chelsea neden bıraksın taş gibi topçu bence de gelmez de gelrse müthiş bir şey olur hadi inşallah ben bir Suarez bir bu gelse tamamım geri kalan kim olursa olsun

Çevrimiçi Samet Demir

hem bu adamı Chelsea neden bıraksın taş gibi topçu bence de gelmez de gelrse müthiş bir şey olur hadi inşallah ben bir Suarez bir bu gelse tamamım geri kalan kim olursa olsun
Bana çok inandırıcı gelmiyor.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Barkley gelirse hayvan gibi orta sahamız olur

Boy ortalamamız

Atletizm

Defans

Top sürme avrupa standartında olur

Pas bu ligin ortalamasının üstünde olur

kısacası hayvan gibi bir orta saha olur
Kaç para alır barkley? Maaşına 1milyondan fazla vermeyiz umarım.

[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2022, 17:11:40 Samet Demir ]

Çevrimiçi sEuL

Kaç para alır barkley? Maaşına 1milyondan fazla vermeyiz umarım.

Yillik maasi 5M Euro’nun uzerinde. Bir kismini karsilamak sureti ile belki kiralanabilir ama bonservisi ile cok zor. EPL’in orta sira takimlari alir zaten buralara yolu dusmeden.

Çevrimiçi Samet Demir

Yillik maasi 5M Euro’nun uzerinde. Bir kismini karsilamak sureti ile belki kiralanabilir ama bonservisi ile cok zor. EPL’in orta sira takimlari alir zaten buralara yolu dusmeden.
Adamı istemediğimden değilde. Bizi seçmesi adına mantıklı sebep bulamıyorum çok. Hem İngiliz hem genç sayılacak yaşta. Hemde maliyetli.

Ayrıca aylardan beri ellerinde kağıt kalem kuruşun hesabını yapan insanların bu maliyetlerde adam istiyor olmasıda manidar..

Çevrimiçi sEuL

Adamı istemediğimden değilde. Bizi seçmesi adına mantıklı sebep bulamıyorum çok. Hem İngiliz hem genç sayılacak yaşta. Hemde maliyetli.

Ayrıca aylardan beri ellerinde kağıt kalem kuruşun hesabını yapan insanların bu maliyetlerde adam istiyor olmasıda manidar..

Yonetim her hafta cikip strateji/plan ve programdan bahsediyor ama ismi cikan oyuncularin hicbiri (Suarez/Lacazette etc.) bu plan programa uymuyor. Onun icin onlarin yaptigi yada yapmak istedikleri seylerde mantik aramamak gerekiyor.

Belirttigin gibi zor bir transfer ve oyuncunun kariyeri acisindan Tr’ye gelmeside kendisi icin geri adim olacaktir. Sampiyonlar ligi kozumuzda yok, daha fazla para kazanmasi disinda oyuncunun ilgisini nasil cekip buraya getirebiliriz bilemiyorum bende.

Çevrimdışı Erman1903

Yonetim her hafta cikip strateji/plan ve programdan bahsediyor ama ismi cikan oyuncularin hicbiri (Suarez/Lacazette etc.) bu plan programa uymuyor. Onun icin onlarin yaptigi yada yapmak istedikleri seylerde mantik aramamak gerekiyor.

Belirttigin gibi zor bir transfer ve oyuncunun kariyeri acisindan Tr’ye gelmeside kendisi icin geri adim olacaktir. Sampiyonlar ligi kozumuzda yok, daha fazla para kazanmasi disinda oyuncunun ilgisini nasil cekip buraya getirebiliriz bilemiyorum bende.

Çevrimdışı ALDENYX

Polonya ligini tesadüfen izlerken Patryk Szysz  bu çocuğa denk geldim  sol ayak 22 yas ust kutlesi gelisirse immobile etkisi yapacak biri gibi 300k da piyasası var yardimci forvet talisca tarzi oynuyordu ilginc de golleri var...bilen arkadaslar ne der ucuzdan forvet yardimcisi icin
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Samet Ç

Glaskow'daki Fashion Sakala'ya ne diyorsun Samet?
Solda Larin yerine hem gole yakın hemde topla bir şeyler yapabilecek bir oyuncu aranıyorsa olabilir. Öyle çok büyük potansiyel değil bana göre ama bizim ligde tutma ihtimali epey yüksek.

Çevrimdışı Erman1903

Polonya ligini tesadüfen izlerken Patryk Szysz  bu çocuğa denk geldim  sol ayak 22 yas ust kutlesi gelisirse immobile etkisi yapacak biri gibi 300k da piyasası var yardimci forvet talisca tarzi oynuyordu ilginc de golleri var...bilen arkadaslar ne der ucuzdan forvet yardimcisi icin

Bilmiyordum ben, şimdi biraz baktım. Sağ tarafta iç forvet tarzı oynuyor genelde, içeri çekip uzak köşeye vuruyor en sevdiği şey bu ve fırsatçılık golleri atıyor - kornerlerde vb. İki ayağıyla da topa vurabiliyor, çok ahım şahım değil ama çalışır bir futbolcu. Savunması boş değil, oyun hacmi var. Ne değil, pek öyle yetenekli gözükmüyor ve servisçi değil, orta açmıyor ama açtığında yüzdesi iyi. Bence faydalı adam ama bizim için hani 1-2 çıt yükselse daha uygun olur gibi.

Çevrimdışı Erman1903

Solda Larin yerine hem gole yakın hemde topla bir şeyler yapabilecek bir oyuncu aranıyorsa olabilir. Öyle çok büyük potansiyel değil bana göre ama bizim ligde tutma ihtimali epey yüksek.

Aynen biliyorsun bu sporu Sametim, hücumda her yerde oynatmışlar ama en verimli solda olur gibi. Hücum sakalası tarzında birine benziyor, kabiliyet pek yüksek değil ama her şeyini veren tip. Bencede pek üstüne konuşulabilecek bir potansiyel gözükmüyor, bu oyuncu bu yani. Bonservis vermeye değer gözükmüyor lakin kontratı bitiyor olsa göz atılabilirdi. İsimden kaybediyor, Sakala Modası neymiş.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

barkley'i gs'ye yazıyorlar, bizim de bir ilgimiz mi varmış?
gs cok istiyorsa bize hayirli olsun 😁
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

Fatih Terim'i Güneş'e tercih ederim, yanında Üzülmez olmak şartıyla. Bize gönlü varsa buyursun.
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2022, 01:16:53 Erman1903 ]

Çevrimiçi levitate

Fatih Terim'i Güneş'e tercih ederim, yanında Üzülmez olmak şartıyla. Bize gönlü varsa buyursun.

...

bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

imkansiz abi  :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Erman1903

imkansiz abi  :D

İmkansız olduğunu düşünmüyorum, Şenol Güneş'de Trabzonlu benim için çok farkı yok. Belki de gönlünde yatıyordur bilemeyiz. Ben Güneş'e tercih ederim, başarılı olma şansını epey daha yüksek görüyorum, daha doğrusu Güneş'inki bana göre çok düşük. Gönlünde varsa son bir dans hesabı ilk sene yardırma ihtimali de yok değil. Başarılı olursan şampiyonluktan çok daha fazlasını kazanırsın.

Planlamayı doğru yaptığın sürece hangi hocanın olduğu çok önemli değil beğendiği Gedson - Ghezzal - Rosier burada, Rıdvan'ı da beğeniyor diye biliyorum. Terim camiasında elaman olarak görülen birisi, elit - derin Gs'liler onu hiçbir zaman tam olarak kabullenmemiştir. Dediğim gibi eğer Güneş bittiyse, ki bitti her konuda anlaşıldı - bize gönlü olan bir Terim ve yardımcı Üzülmez'i tercih ederim. Şenol bana göre zaten başarılı olamayacak - o yüzden en kötü eğlenceli bir sezon geçiririz diye düşünüyorum. Şampiyon olursak, ki biz her zaman adayız o zaman büyük kazanırız - bir de Gs herhalde atomlarına falan ayrılır.

Adam belki de Beşiktaş'lıdır imkansız bir şey değil. Futbolculuğunda Beşiktaş'tan başka kulüple imzalamam diye haberi çıkmış biri, öyleyse hayali vardır zaten başka türlü de gelmez.
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2022, 04:15:21 Erman1903 ]

Çevrimiçi Necmi

ağzına biber sürerim
Neden ikisinden birini tercih etmek zorundayız🤮

Çevrimdışı Erman1903

ağzına biber sürerim
Neden ikisinden birini tercih etmek zorundayız🤮

Bana göre tercih %95 oranında Güneş olarak verildi. Başkanın kafa yapısını biraz anladıysam onu buradan döndürebilecek tek profil Terim. Yöneticilerin bir kısmı Şenol'u net olarak istemiyor, bu da başkanda ufak da olsa şüphe yaratıyordur. Bodrum haberlerinin boşa çıktığını düşünmüyorum, bence taraftarın nabzı yoklanıyor.

Ben de beğenmiyorum ama durum buysa onu tercih ederim. Terim'i sevmiyorum ama nefret de etmiyorum sonuçta o bir şahıs Gs'nin kendisi değil. Biz winnerız Fb gibi değiliz. Onlar çözüm üretemedikleri için nefret ediyorlar. Büyüksen nefretle bir işin yok ama karşında olanı sevmeyeceksin ki savaşabil.

Engin Verel de net olarak söylüyor Beşiktaş'lı olduğunu milli takımda oynarlarken sormuş zamanında. Yani değilse de Allah herkese Beşiktaş'lı olma fırsatını verebilir bu futbolla ilgilenen her Türk için en büyük gururdur. Güneş burada kaç yıl çalıştı ama olmadı takımın adını unuttu.

Çevrimdışı Talisca1903

Bana göre tercih %95 oranında Güneş olarak verildi. Başkanın kafa yapısını biraz anladıysam onu buradan döndürebilecek tek profil Terim. Yöneticilerin bir kısmı Şenol'u net olarak istemiyor, bu da başkanda ufak da olsa şüphe yaratıyordur. Bodrum haberlerinin boşa çıktığını düşünmüyorum, bence taraftarın nabzı yoklanıyor.

Ben de beğenmiyorum ama durum buysa onu tercih ederim. Terim'i sevmiyorum ama nefret de etmiyorum sonuçta o bir şahıs Gs'nin kendisi değil. Biz winnerız Fb gibi değiliz. Onlar çözüm üretemedikleri için nefret ediyorlar. Büyüksen nefretle bir işin yok ama karşında olanı sevmeyeceksin ki savaşabil.

Engin Verel de net olarak söylüyor Beşiktaş'lı olduğunu milli takımda oynarlarken sormuş zamanında. Yani değilse de Allah herkese Beşiktaş'lı olma fırsatını verebilir bu futbolla ilgilenen her Türk için en büyük gururdur. Güneş burada kaç yıl çalıştı ama olmadı takımın adını unuttu.
yöneticiler istemiyorsa kesinlikle gelsin Şenol Hoca ANÇ başkandan başka eline taşın altına koyan yok ne yöneticisi Terim istemekte ne bileyim onlarca transfer yaptırıp enkaz bırakmadığı sezon yok Şenol Hocaya ne verirsen oynatır Terimle kıyas bile edilemez
Şenol Güneş oyuncu parlatır Terim köreltir Halil Devişoğlunun yürüyecek hali kalmamış ne Terimi bzden uzak dursun

Çevrimdışı Talisca1903

Terim de Ali Koç gibi her sene bir sürü transfer yaptırıyor hele bu sene bıraktığı enkazı kaldıracak hoca yok.Şenol Güneş gelecekse ki ona bile bir kısm taraftar tepkili gelsin birde Terimlemi uğraşacağız medyadaki kalemşörleri sayesinde şişirilen bir adam.
2 sene şampiyonluk Avrupada ulaşılması güç başarılar onlarca parlatıp satılan oyuncu,sahamızdaki en yüksek galibiyet oranı yakalamış bir hoca var elimizde macera aramaya gerek yok
 Bir de şu hikaye var Şenol Güneş hep iyi kadrolarla başarılı oluyor diye adamım il senesinde devre arasında stoper tandemi komple değişti.
Herkesin çok beğendiği Marcelo felan küme düşen Hannoverden geldi solbek İso sağbek serdar kaleci tolga felan
2.senesi ounculrın % 60 ı değişti devam

Çevrimiçi Samet Demir

Terim de Ali Koç gibi her sene bir sürü transfer yaptırıyor hele bu sene bıraktığı enkazı kaldıracak hoca yok.Şenol Güneş gelecekse ki ona bile bir kısm taraftar tepkili gelsin birde Terimlemi uğraşacağız medyadaki kalemşörleri sayesinde şişirilen bir adam.
2 sene şampiyonluk Avrupada ulaşılması güç başarılar onlarca parlatıp satılan oyuncu,sahamızdaki en yüksek galibiyet oranı yakalamış bir hoca var elimizde macera aramaya gerek yok
 Bir de şu hikaye var Şenol Güneş hep iyi kadrolarla başarılı oluyor diye adamım il senesinde devre arasında stoper tandemi komple değişti.
Herkesin çok beğendiği Marcelo felan küme düşen Hannoverden geldi solbek İso sağbek serdar kaleci tolga felan
2.senesi ounculrın % 60 ı değişti devam
Sonra arkasına bakmadan kaçıp gitti.

Milli takım için görüşmedim dediği günün ertesi milli takımla imza attı.

Milli takımda Beşiktaşın adını unuttu.

Rıdvanı taraftar zorlaması ile milli takım kadrosunu alıp oynatmamak için 40 takla attı.

Ayrıca ben Şenolun samimi olduğuna inanmıyorum.

Gelmesini istemiyorum.

Gelirse de desteklemem. Hakkında yorumda yapmam.