Gedson işi çok iyi oldu, orta sahada en ihtiyacımız olan adamdı bence. Transferler gelecek sezona yapıldığı için çok vaktimiz var, stoper ve forvet işini halledebiliriz. Ayrıca ismi geçtiği için soruyorum Şenol Güneş Boupendzadan yeni Bakambu çıkarır mı dersin?
Gedson'u beğeniyorum ben, tay gibi. Benimserse çok faydasını görürüz - Ghezzal'a yakın oynatacaksın onun da işini çok rahatlatır - basit pas yapıyor sıkıştı mı buna verir rahatça geri alır. Fiyatı da aşırı pahalı sayılmaz lakin 10M serbest kalma maddesi olan bir adamı 6M vererek N'Koudou modeli transfer etmek bana pek doğru gelmiyor. Kar payı mı yoksa oyuncu haklarını elde bulundurarak %50 mi onu henüz tam bilmiyoruz. Bunun haricinde ben ligin seviyesini biliyorum, 600'bine geldi Crespo oynuyor işte arada 10 kat fark var - sahadaki oyuna bakarsan aşırı bir fark yok - biri daha estetik öbürü daha sert. Bir de ben transfer çalımı - transferle hava atma işlerini sevmem bu işleri hayırsız bulurum. Kapısında yatıyordu o kulübün aldın, belki mental olarak kendini o kadar veremeyecek - ayağı takılacak başına bir şey gelecek insandır bu, örneklerini gördük daha önce. O yüzden ben öyle havalara uçmuyorum.
Bakambu çıkarabilir mi bilmiyorum, gerek olduğunu da sanmıyorum, Boupendza kenarda iç forvet tarzı kullanıldığında özelliklerini daha iyi sergileyebilecek bir adam belli bir tarzı var Murat abi tanımı iyi yaptı one man show.