2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2272443 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

Torunoğulları'nın aktif görevi var mı bilmiyorum, Kazancı'nın yabancı hoca işine hevesi var görüşebilir ama bence Güneş kararı artık verildi. Çok aksi bir durum olmadığı sürece önümüzdeki sezon hoca o olacaktır diye düşünüyorum.
Gedson işi çok iyi oldu, orta sahada en ihtiyacımız olan adamdı bence. Transferler gelecek sezona yapıldığı için çok vaktimiz var, stoper ve forvet işini halledebiliriz. Ayrıca ismi geçtiği için soruyorum Şenol Güneş Boupendzadan yeni Bakambu çıkarır mı dersin?
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2022, 00:44:28 sefaköykartali ]

Çevrimdışı levitate

Gedson'un maliyeti daha fazla.
yoo hemen hemen aynı şeye denk geliyorlar

%50 pay işini diyorsan o ayrı, belki satmayacağız kim bilir
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Maalesef öyle, kadro şu an Şenol Güneş ye göre kuruluyor.
sağ kanatta orta açacak oyuncu da hazır...
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

amos pieper.   :claps:

partneri serdar olacaksa ok

ikisi de sağ ayaklı ama bana ne
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şaka maka Aaron Boupendza ile de anlaşmak üzereyiz. Ara transfer için. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kapkarakartal

Anlaşıldı mı bu elemanla ? Tottenham, Leipzig ve Wolfsburg ilgilenmişti yakın zamanda. Hala ilgileri varmı bilmiyorum ama ilgilenme sebepleri elemanın servisleriydi. Derine iyi yüzdeyle top atar ve soğukkanlı iyi bir pasördür. 1v1'lerde de iyi seviyededir. Kusurları : boyuna göre hava toplarında kötüdür ve açık alanda yakalanırsa sıkıntı yaşayabilir. Bence Montero ve Pieper aynanda olmaz ama başka ikili düşünülüyorsa olabilir.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2022, 01:16:23 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı Erman1903

Gedson işi çok iyi oldu, orta sahada en ihtiyacımız olan adamdı bence. Transferler gelecek sezona yapıldığı için çok vaktimiz var, stoper ve forvet işini halledebiliriz. Ayrıca ismi geçtiği için soruyorum Şenol Güneş Boupendzadan yeni Bakambu çıkarır mı dersin?

Gedson'u beğeniyorum ben, tay gibi. Benimserse çok faydasını görürüz - Ghezzal'a yakın oynatacaksın onun da işini çok rahatlatır - basit pas yapıyor sıkıştı mı buna verir rahatça geri alır. Fiyatı da aşırı pahalı sayılmaz lakin 10M serbest kalma maddesi olan bir adamı 6M vererek N'Koudou modeli transfer etmek bana pek doğru gelmiyor. Kar payı mı yoksa oyuncu haklarını elde bulundurarak %50 mi onu henüz tam bilmiyoruz. Bunun haricinde ben ligin seviyesini biliyorum, 600'bine geldi Crespo oynuyor işte arada 10 kat fark var - sahadaki oyuna bakarsan aşırı bir fark yok - biri daha estetik öbürü daha sert. Bir de ben transfer çalımı - transferle hava atma işlerini sevmem bu işleri hayırsız bulurum. Kapısında yatıyordu o kulübün aldın, belki mental olarak kendini o kadar veremeyecek - ayağı takılacak başına bir şey gelecek insandır bu, örneklerini gördük daha önce. O yüzden ben öyle havalara uçmuyorum.

Bakambu çıkarabilir mi bilmiyorum, gerek olduğunu da sanmıyorum, Boupendza kenarda iç forvet tarzı kullanıldığında özelliklerini daha iyi sergileyebilecek bir adam belli bir tarzı var Murat abi tanımı iyi yaptı one man show.

Çevrimdışı Talisca1903

partneri serdar olacaksa ok

ikisi de sağ ayaklı ama bana ne
Hiç tanımıyorum nasıl oyuncu ?

Çevrimdışı Erman1903

Yapılan transferlere bakarsak seneye gelecek teknik direktörün belirlendiği açıkça görüluyor. Kabul etmeseler de Şenol Güneş geldi. Hatta ekibindeki kondisyoneri ve yeni antrenörü Tosic de şu anda aktif olarak göreve başladılar. Başka birisinin geleceğine inanmak artık zor.

Alışırsınız, alışırsınız :)...

Çevrimdışı Talisca1903

Bu Alman stoper hakkında bilgin var mı?

Çevrimdışı levitate

Hiç tanımıyorum nasıl oyuncu ?
bende bilmiyorum, tek derdim gelen kişinin partnerinin serdar veya montero olması :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

bende bilmiyorum, tek derdim gelen kişinin partnerinin serdar veya montero olması :D
Her halukarda gunun sonunda Nejip gecer stopere😀😀😀

Çevrimdışı Erman1903

Bu Alman stoper hakkında bilgin var mı?

Aşağı yukarı @Kapkarakartal 'ın anlattığı gibi lakin ben hava topuna kötü demem Montero'yla falan bu konuda kıyas kabul etmez. Şu an biraz işim var stoperi sadece istatistikten okumak doğru olmaz, yarın maçlarda da ne yaptığına bakar, hatalarını inceler yazarım.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2022, 02:30:34 Erman1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Gedson'un maliyeti daha fazla.
nasıl daha fazla
Larin 12,5
Gedson 10,8 opsiyon kullansan 12 olur maaş 1.2 ise eğer

Çevrimiçi Necmi

Gedson'u beğeniyorum ben, tay gibi. Benimserse çok faydasını görürüz - Ghezzal'a yakın oynatacaksın onun da işini çok rahatlatır - basit pas yapıyor sıkıştı mı buna verir rahatça geri alır. Fiyatı da aşırı pahalı sayılmaz lakin 10M serbest kalma maddesi olan bir adamı 6M vererek N'Koudou modeli transfer etmek bana pek doğru gelmiyor. Kar payı mı yoksa oyuncu haklarını elde bulundurarak %50 mi onu henüz tam bilmiyoruz. Bunun haricinde ben ligin seviyesini biliyorum, 600'bine geldi Crespo oynuyor işte arada 10 kat fark var - sahadaki oyuna bakarsan aşırı bir fark yok - biri daha estetik öbürü daha sert. Bir de ben transfer çalımı - transferle hava atma işlerini sevmem bu işleri hayırsız bulurum. Kapısında yatıyordu o kulübün aldın, belki mental olarak kendini o kadar veremeyecek - ayağı takılacak başına bir şey gelecek insandır bu, örneklerini gördük daha önce. O yüzden ben öyle havalara uçmuyorum.

Bakambu çıkarabilir mi bilmiyorum, gerek olduğunu da sanmıyorum, Boupendza kenarda iç forvet tarzı kullanıldığında özelliklerini daha iyi sergileyebilecek bir adam belli bir tarzı var Murat abi tanımı iyi yaptı one man show.
kap açık oyuncuyu aldık diyor %50 hakkını aldık demiyor bonservisi içi 6 m ödendi deniyor sadece eğer satış yada kiralama olursa %50 pay vereceğiz diyor demek satış olmazsa sözleşmesi bitene kadar bizde %50 payın burda hiç önemi yok bence istenmesi için iyi olması gerekiyor iyi olduğundada yok pahasına kazanmadan satmayacağımıza göre sağlam fiyata gider bence 23 yaşında bir oyuncu için ederide 50 m olabilecek oyuncu için maaşda düşükken risk alınırdı 5 yıl oynatacağın oyuncuya 6 bonservis taksitle hemde çok değil satış payına takmamak lazım birde kaarın %50 si diyor sanırım bunun anlamı maliyet düştükten sonra kalan rakamın %50 si demektir
Gs bunu kaçırdığına göre durumları bildiğimizdende kötü en azından bizden daha kötü olduğu kesin😂

Çevrimiçi Necmi

Gs nin kapısında yatmasıda taraftarlarının palavrası yarım dönemlemi yatacak duruma gelmiş öyle oyuncuyu iki saatte alamazsın hele rizeye hiç gönderemezdin biz devrede yoktuk tek alıcı gs idi alsınlar diye taraftara şirinlik yaptı son anda devreye girip anında hem sana gelmeye hem rizeye gitmeye ikna etmek kolaymı demek benficadan ümidi kesmiş denize düşen yılana sarılır misali gs ye sarılmış işde biz isteyince ikna hiçde zor olmamıştır sonuçta şampiyonluk kaptırdığı takım çağırıyor gs de küme düşmemeye oynuyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

nasıl daha fazla
Larin 12,5
Gedson 10,8 opsiyon kullansan 12 olur maaş 1.2 ise eğer
Maaşı her yıl 150 bin artacakmıs şu habere göre, yani 4. sene 1.7 alacak

https://www.fanatik.com.tr/gedson-fernandes-muthis-bir-operasyonla-besiktasta-2264532

İlaveten bu yönetimin alamayacağı/imzalamayacağı oyuncunun maaşını yüksek, aldığı/imzaladığı oyuncunun maaşını düşük gösterdiğini de pek çok kez gördük.

Hepsinden önemlisi, aynı para bile olsa, seni şampiyonluğa taşımış bir ileri uç oyuncusunu, kariyeri boyunca sadece 6 ay renklilerden birinde iyi oynamış bir adama tercih etmen lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Kendimi hiç hazır hissetmiyorum. :( Alışamam gibi

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Sene sonu sözleşmesi bitiyor, gelecek sezon için imzaladık mı? Abdülkerim alsak iyi tandem olurlar yalnız.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2022, 10:13:42 sefaköykartali ]

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/canselkemiksiz/status/1489413175560876033
Yaşına takılmamak lazım, hiç deilse kaleye vurduğu şutların gol oranı yüksek. Batsuayi gördükten sonra ayağı düzgün herhangi bir forvet bizi zaten uçurur.
İyi yabancıların yanına mecbur türk stoper ve orta saha ayrıca Cenk tosunun gelmesi lazım bizim asıl problemimizi yerliler oluşturuyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Yaşına takılmamak lazım, hiç deilse kaleye vurduğu şutların gol oranı yüksek. Batsuayi gördükten sonra ayağı düzgün herhangi bir forvet bizi zaten uçurur.
İyi yabancıların yanına mecbur türk stoper ve orta saha ayrıca Cenk tosunun gelmesi lazım bizim asıl problemimizi yerliler oluşturuyor.
Suarez varsa Ilk o yazilir listeye Bir kere çok güçlü ve hırslı bir adam Hulk ta yaptığımız hatayı Suarezde yapmayalım imkanı varsa hemen alırım