2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280595 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı Gökhan Kurt

ON DAKİKA - Beşiktaş‚ Pjanic transferini KAP´a bildirdi. 1 yıllık kiralık - - Garanti ücret: 2.750.000 euro

Ghezzal'da böyle alelacele gelmişti sezona damgasını vurmuştu. Aynı şey Pjanic'de olacak  :halay:

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Burada herkesin her yazılana cevap verme hakkı var diye biliyorum. Sen birinin fikrine "berbat" yazmayı hak görüyorsan insanlar da senin fikrine karşıt cevap yazma hakkına sahip. Bu suçlama demek değildir. Öncelikle bunun farkına var. Meseleyi haklılık ve %99'luk dilime getirdiğin için yarış içinde değilim desen bile bal gibi yarış içinde olduğun görünüyor. Beşiktaşlı olduğuna inanmasam haklı çıkmayı dört gözle beklediğini bile söyleyebilirdim ki, bu durumun kıyısında geziyorsun. Bunu istersen bir eleştiri olarak okursun istersen sallamadan devam edersin, kendi bileceğin bir şey.

Ben transfere "berbat" dedim. İnsanların fikrine öyle şeyler yakıştırmam. Bak bakalım kimin fikrine berbat demişim.

Bir daha söylemediğim şeyler üzerinden beni hedef gösterirsen senle başka tonda konuşurum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Sonuç olarak ihtiyacımız olmayan bir profile önce 2250 idi "şimdilik" 2750 verdik görünüyor. Ben en az 3.250 diyorum. Yakında çıkar kokusu
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

15 numarayı almış, uefaya kaydedilmiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Ne kadar ölçü olur bilinmez ama özette Ümraniye maçında Can epey ön plana çıkmış gözüküyor. Şu çocuğa bu sezon Atiba, Pjanic, Alex'ten karışık yükleme yapsak, Oğuzhan'dan da ne yapmaması gerektiğini öğrense büyük kazanım olabilir. Sünger gibi çekmesi lazım modern bir ortasaha oyuncusu olmak için temel yetenekleri iyi görünüyor.

Ben çok umutluyum Can'dan.

Çevrimdışı tuncaboylu

Pjanic eklendiğinde 127 M Euro oluyor takım değerimiz.

Rakiplerin şuanda üzerinde durdukları şey erkenden havay girmemiz ve herşey ile favori gösterilmemiz.

Bu durumun bize negatif yansıyacagını düşünüyorlar. Öyle bişey olmaz umarım .
Ljajic gidince 121 olacak

Çevrimdışı doganay

Tarihin kagit ustunde en iyi kadrosunu kurduk. Butun bolgelerde ideal oyuncularimiz var zayif bolgemiz yok gibi birsey. (belki biraz sol bek) rotasyondaki oyuncularda gayet yeterli seviyede. Gecen senenin sampiyon kadrosuna bu takviyeler yapildigini da dusunecek olursak , gayet guzel.
masallah diyelim ve umarim sahada da beklentileri karsilayabilirler. Hayirli olsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

ON DAKİKA - Beşiktaş‚ Pjanic transferini KAP´a bildirdi. 1 yıllık kiralık - - Garanti ücret: 2.750.000 euro

Ghezzal'da böyle alelacele gelmişti sezona damgasını vurmuştu. Aynı şey Pjanic'de olacak  :halay:
https://ortacizgi.com/ozel-haber-miralem-pjanic-besiktasta

Murat Özen bu maaş bilgilerini artık ya bilmiyor, ya manipüle ediyor.

2.750 biraz fazla, bu transfer döneminde çok açıldık.

Çevrimiçi levitate

Pjanic eklendiğinde 127 M Euro oluyor takım değerimiz.

Rakiplerin şuanda üzerinde durdukları şey erkenden havay girmemiz ve herşey ile favori gösterilmemiz.

Bu durumun bize negatif yansıyacagını düşünüyorlar. Öyle bişey olmaz umarım .
hoca ve yönetim gayet ciddiye alıyor sanmıyorum bir rahatlık olacağını
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Mesela Beşiktaş pivot santrafor arıyor olsa ama Aguero gelmek istese "hayır gelme" dememiz gerekir. Bazı arkadaşların bakış açısı bu. :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Dıs transferi bitirmişken artık Larin'le sözleşme yenilemek lazım, çok uzatmayalım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mesela Beşiktaş pivot santrafor arıyor olsa ama Aguero gelmek istese "hayır gelme" dememiz gerekir. Bazı arkadaşların bakış açısı bu. :)
Berbat bir transfer olur :evillol:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

https://ortacizgi.com/ozel-haber-miralem-pjanic-besiktasta

Murat Özen bu maaş bilgilerini artık ya bilmiyor, ya manipüle ediyor.

2.750 biraz fazla, bu transfer döneminde çok açıldık.

2.250 dendi Sercan felan sonra 2.750 oldu. 500K çok değil deniyor ama haklısın abi.
Bu sezon bir şekilde şampiyon olup gelecek yıl genç profil + düşük maaşa kadro kurmamız lazım renkliler gibi.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

hoca ve yönetim gayet ciddiye alıyor sanmıyorum bir rahatlık olacağını

Umarım öyle düşünüyorlardır Deniz'cim.
Senol Güneş gibi sadece CL'ye odaklanırsa Sergen Hoca öncesi ve sonrasında puan kaybı çok olur.

Çevrimdışı 38life

Dıs transferi bitirmişken artık Larin'le sözleşme yenilemek lazım, çok uzatmayalım.

Larin hikayesi kötü bitecek. Ben kendimi buna hazırladım çoktan.

Çevrimdışı Nazım Ar

Messi Beşiktaş'ta!!! Yıllık ücret 3 milyon euro!

A: Boyu kısa oyuncu sevmem, artık büyük takımlar 1.85 altı ofansif ortasaha oynatmıyor!
B: İlk etapta 2.750 açıklanmıştı, başkan pazarlıkla fiyat yükseltmiş, rakipte Çikaldu 1 milyon alıyor! Pelkas daha kaliteli topçu.
C: Geçen sene kayarak top çalma ve penaltı kurtarma performansı düşmüş, defansif aksiyonları yetersiz, 40 golü geçememiş!

Çevrimdışı Nazım Ar

Malesef. Umarım sürpriz olur ama oyuncu da kalmaya niyetli olsa belli ederdi sanki vücut diliyle.

Çevrimiçi Necmi

Umarım öyle düşünüyorlardır Deniz'cim.
Senol Güneş gibi sadece CL'ye odaklanırsa Sergen Hoca öncesi ve sonrasında puan kaybı çok olur.
bu kadroyla cl yede odaklanırsın ligede odaklanırsın kadro çok tecrübeli
ve oynamak için gelen oyunculardan kurulu maaş problemi yaşanmazsa alır götürür ligi
cl dede başımızı öne eğeceğini sanmıyorum
en büyük sıkıntımız kapanan takımlardı bu kadroda kimse beşiktaşı kendi ceza sahasına yanaştırmak istemez
ceza sahasında dans edecek oyuncu dolu kadroda
elimizdeki oyuncular geçen sene hem yoğun tempoda oynamayı öğrendiler hem tecrübe sahibi oldular
alınan oyuncularda aynı şekilde

Çevrimiçi Necmi

neden kötü olsun artık bunlara kendimizi hazırlayalım oyuncu geldi
2 m bonservis vermişdik sanırım olgunlaştı bize bir şampiyonlukta büyük katkı verdi
şimdi bu senede katkı bekliyoruz verecektirde giderse gider söleşmesini tamamlayıp
biz kazançlı göndermiş oluruz oda kazançlı ayrılmış olur. kalsa iyi bir fiyata satılsa mükemmel olurdu
ama diğer türlü kötü olmuyor  birde köprünün altından çok sular akar oyuncu bizim oyuncumuz sahip çıkmak gerekiyor.

Çevrimdışı 38life