2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2279834 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı 38life

Ben o örnekleri neyi berbat neyi harika gördüğümü anlatmak için verdim. Bu arada hocayı trtsporda dinlemedin sanırım. Adam

açık açık şampiyonlar liginde "tempoya yetişirsek" şansımız var dedi. Tempoya atletik oyuncularla yetişirsin.

Hoca memnun olmayabilir ama ben hocayla aynı fikirde olmak zorunda değilim. Birincisi ben planlamamı tamamen lige göre yaparım. Şampiyonlar Ligi çok sonraki iş benim için. İkincisi şampiyonlar liginde deplasmanlarda Teixeira'yı ya oynatmam ya da kanada atarım. Merkezde farklı formüllere giderim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Oyuncunun bir sürü üstün meziyeti var. Defansif yönüde o kadar sanıldığı kadar fena değil. Zaten sırf frikik, adam eksiltme, ara pasları ve dönen topları direk değerlendirme yetenegi ile ligin çok üstünde bir oyuncu. Ayriyeten dil ve takima alışma sorunuda olacağını sanmıyorum (çok iyi Fransızca konuşuyor ayriyeten takımda iki tane jugo var).

Geldiği lig Süperlig ve Beşiktaş harici gitmesi olası takımlar Juve, Chelsea ve Bayern’di. Bumu şimdi Llayic seviyesinde? Maliyet olarak bile daha düşük llayicten.

Çok iyi transfer.
Diğer özelliklerini bilmem de, Türkiye Ligi'nde uzaktan bu kadar iyi şut atıp da tutmayan oyuncu görmedim ben.

Çevrimdışı 38life

Sergen hoca Pjanic'in teknik kalitesinden ötürü memnun, fiziki yetersizliğinden ötürü memnuniyetsizdir diye düşünüyorum. Ancak hocanın bu seneki tüm transferleri hesaba katınca şikayet edecek pek bir durumu yok. Eldeki malzemeyle optimum taktiği, sistemi bulup sahaya koymak zorunda. Bu da onun mesleği...

Çevrimdışı Orhan_

Yaw aaa dedirtip boğazlarına baksınlar, tamam. Ne kontrolü, herif hayatında sakatlık geçirmemiş maşallah.
:kop:

Şöyle bi süzsünler yeter.

Çevrimdışı abdusta

5 dak önce sabiha gokcene indi..
saygılar

Çevrimdışı ferdi1903

Valla geçen sene başına şöyle bir gittim hemen her konuda yanılmışsın zaten hocam, içim rahatladı. :)

Çevrimdışı Orhan_

https://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/TFF/Sag.%20Krl.Rap.Prof.%202007.pdf

şu tetkikler olsa olsa 1-1.30 saat falan sürer herhalde. Pilottan sonra motorcular da gaza yüklenirse yetişmeme gibi bi durum olmaz. Hayırlı uğurlu olsun.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Pjanic oyunun yönünü değiştirmekte cok faydası olacaktır. Genelde yaptığımız oyunu bir kanada yıkıp ters kanada donme islerini ustalikla yapacaktır. Ayrıca topu tasima görevi icin rosiere fazla yük biniyordu Vida ve Wellintondan dolayi. Bu konuda da cok yararini göreceğimizi düşünüyorum. Defanstan çıkışta artık daha fazla opsiyonunuz olacak. On saha presini cok kolay kırıp rakibi eksik yakalayacagimiz sekanslar izleyeceğiz bence. Bu buyuk maçlar için çok önemli. Bence futbol akli olarak çok katkısı olacak. Ayrica Atibaya gelen sut şanslarını hatırlıyorsunuzdur. Pjanic bunlari degerlendirebilecek seviyede.

Ah Alex de sakatlanmayıp kondisyon depolasaydi bu milli arada. Uyum sorunu hızlı çözebilecek yetenekte oyunculara sahibiz transferlerden sonra. En azından ligdeki maçları tam uyum olmadan yetenek ve gecen seneden bazı alışkanlıklarla çözebiliriz diye düşünüyorum. Ekim ortası gibi de sakatlık olmaz ise tam oturmuş bir takıma dönüşürüz.

Şampiyonlar Ligi için ligi bırakmayalım yeter. Ilk dortmund maçı dışında tum CL maçları sonrasi evde oynuyoruz. CL sonrası yorgunluğunu evde bir şekilde atarız ancak CL öncesi lig konsantrasyonunu deplasmanda bozmamamiz gerekli.

Çevrimdışı ardiles

Pjanic ve yeni transferlerle birlikte oyun zekamız anormal derecede yükseldi. Öngörülemez/önlem alınamaz hale geldik.

Sezon sonu Sergen Yalçın Pjanicle birlikte Barcelonaya giderse şaşırmayın.

Çevrimdışı doganay

https://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/TFF/Sag.%20Krl.Rap.Prof.%202007.pdf

şu tetkikler olsa olsa 1-1.30 saat falan sürer herhalde. Pilottan sonra motorcular da gaza yüklenirse yetişmeme gibi bi durum olmaz. Hayırlı uğurlu olsun.

O belgeleri zaten oyuncu gelmeden doldurmuşlardir. Futbolcu hastaneye girince evraklarida direk TFF ye verirler :)

Çevrimdışı Orhan_

O belgeleri zaten oyuncu gelmeden doldurmuşlardir. Futbolcu hastaneye girince evraklarida direk TFF ye verirler :)

Keşke öyle yapmış olsalar. İlla o şeyin üstüne çıkartıp koşturacaklar ve vücuduna yapıştırdıkları şeylerle foto çekecekler. Bunlar yeni transferin olmazsa olmazları :D

Çevrimdışı 38life

Geçen maç sayfasında şey dediğimi hatırlıyorum, "Beşiktaşta herkes birbirinin üstüne şut çeker gibi pas atıyor, ayağa yumuşak pas atabilen yok." Bu büyük sıkıntı çünkü pası alan oyuncu topu kontrol edene kadar çoktan rakip tepesine binmiş oluyor. Pjanic bu problemi de bir nebze azaltacaktır.

Çevrimdışı abdusta

Çevrimdışı Necmi

transfer nöbeti tutmak iyidir
6-7 saatte barçanın merkez orta sahasını alıp yurda getirdik :D
ülkedeki bütün taraftarları şoka soktuk

Çevrimdışı Necmi

https://twitter.com/futbolarena/status/1433519034688053254
şimdi işin yoksa iki saaat bekle yetişti yetişmedi diye
yönetim bize bunu yaşatmasa transfer sezonu heyecanı yaşamayacaktık :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hayat çok garip üç yıl önce Ljajic'in ucagını izlerdik. Dört gözle beklerdik.
Şimdi sözleşmesini fesh edip Pjanić'i bekliyoruz.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yanlışı var bence maaşının tamamını biz ödicez.  :biggrinking:

Beşiktaş‚ Pjanice 6.5 milyon euro maaş ödeyecek. (Nico Schira)

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimiçi levitate

Cüzdanında para olmayan adam üzerinden geyik mi yapılır hayırsız evlat (:
2 yıldır yapıyorlar abi geçti artık :D
bipbipbupbup