2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2277308 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

ŞL için bildirecez diye acele ettik. Bildirmişiz de...iyide listenin geri kalanı ne zaman öğrenecez?

Çevrimiçi gokhans

Ahmet bulut, pijanic için tff binası önünde, sercan dikme röportajında 10 gün içinde transfer olacak, gidecek oyuncu olduğunu ama isim veremeyeceğini, başkanın açıklayacağını söyledi. Larin geldi ilk aklıma. Hayırlısı bakalım.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Sinan23

Ahmet bulut, pijanic için tff binası önünde, sercan dikme röportajında 10 gün içinde transfer olacak, gidecek oyuncu olduğunu ama isim veremeyeceğini, başkanın açıklayacağını söyledi. Larin geldi ilk aklıma. Hayırlısı bakalım.

Emre Demir diyende var da, Avrupa'da kapanmadı mı tahta?

Çevrimdışı tuncaboylu

N'sakala'dır belki de.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Messi Beşiktaş'ta!!! Yıllık ücret 3 milyon euro!

A: Boyu kısa oyuncu sevmem, artık büyük takımlar 1.85 altı ofansif ortasaha oynatmıyor!
B: İlk etapta 2.750 açıklanmıştı, başkan pazarlıkla fiyat yükseltmiş, rakipte Çikaldu 1 milyon alıyor! Pelkas daha kaliteli topçu.
C: Geçen sene kayarak top çalma ve penaltı kurtarma performansı düşmüş, defansif aksiyonları yetersiz, 40 golü geçememiş!

D: Rosier’in yedeği yokken gereksiz bir transfer.

Çevrimdışı Necmi

neden 10 gün bizden sonra transferi bitiren ülke varmı :alala: transferin bitmesine 7 gün kaldı

Çevrimdışı Necmi

D: Rosier’in yedeği yokken gereksiz bir transfer.
ben messiyi oldum olası sevemedim
barça dışında ne kadar oynar göreceğiz

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yalnız ben hala fenerbahçe'nin ciddi rakip olduğunu düşünüyorum. Öyle bitti, gitti şampiyonuz falan gibi bir durum olduğunu hiç düşünmüyorum. Son derece zor bir sezon var yine önümüzde.

Fener değilde ben gsnin ciddi rakip olduğunu düşünüyorum. Ama şampiyon değiliz asla. Bu sezon çok zorlu geçicek. Bu sefer 4 kat daha fazla üstümüze gelicekler. Rehavet olduğu an kaybederiz zaten.

Çevrimdışı Necmi

ne kadar hızlı transfer oldu stad nöbetlerinin keyfini aldım :D
en önemli transferimizin videosunu bile yapamadık
12 transfer yaptık sanırım bunların 9 tanesi yeni oyuncu
bir tane daha bekliyorum ben yeni bir takım kurduk
umarım bu transfer döneminde yaşadığımız keyfi bütün sezon boyunca yaşarız
yalnız yönetim hiç bir transfere sevinme fırsatı vermedi
rüzgar gibi hatta fırtına gibi transfer dönemi yaşadık
Beşiktaşımıza hayırlı olmasını dilerim yönetim görevini yaptı
sıra sergende artık bu arada çok şey istemeyeceksem bir yerli stoper lazım :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Fener değilde ben gsnin ciddi rakip olduğunu düşünüyorum. Ama şampiyon değiliz asla. Bu sezon çok zorlu geçicek. Bu sefer 4 kat daha fazla üstümüze gelicekler. Rehavet olduğu an kaybederiz zaten.
takım arkadaşlığını korursa ve ekip olma özelliğimizi sürdürürsek hiç zor olmaz
iki tecrübesiz takım güvensiz camia var gs nin oyuncu kalitesi çok düşük fener sorun yaşayacak gibi duruyor
gs zaten yaşıyor buda devam eder
biz görünen açık ara öndeyiz iyi kadrolar kurduğumuz seneler oldu ama hiç bu kadar eksiksiz kadromuz olmamıştı
savunma bu sene çok daha rahat olacak geçen seneki gibi skora katkı beklenmeyecek asli işlerini yapacaklar
mertte kaleyi alır güvenilir kaleci savunmayı dahada rahatlatır şu an savunmacıların sürekli aklı kalecinin arkasında oluyordu ersindede bu sene başka bir güven var
şimdi kadroyu biraz azaltmak gerekiyor 7 gün eldeki şans bulması düşük olan oyuncuları kiralasak iyi olur 3-4 oyuncu fazlamız var birde safralar var

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi sEuL

Kadro baya sisti, simdi su gonderilecek oyunculardanda bi zahmet kurtulabilsek...

Oguzhan
Guven
Muhayer (hala bizde gozukuyor)
Lens
Douglas
Boyd
Ljajic

Bu arada umarim Larin ile anlasma yolu bulunur, bu sezon bence kendisine cok ihtiyacimiz olacak.

Çevrimdışı ozankarakoc

Şu yerli kuralından bir kurtulsak kuş gibi hafifleyeceğiz. Bari 2'ye inse...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

Kadro baya sisti, simdi su gonderilecek oyunculardanda bi zahmet kurtulabilsek...

Oguzhan
Guven
Muhayer (hala bizde gozukuyor)
Lens
Douglas
Boyd
Ljajic

Bu arada umarim Larin ile anlasma yolu bulunur, bu sezon bence kendisine cok ihtiyacimiz olacak.

Boyd gitti, Rize ile maça bile çıktı.

Lens, Douglas, Ljajic giderler 2-3 güne fesihle falan.

Oğuzhan ve Güven kalsın, yerli oyuncu lazım. Hatta Güven'le sözleşme yenilemek lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Herkese günaydın,

Kendi adıma sağlam tartışılmayacak bir stoper ve atletik bir 8 numara daha öncelikliydi ama gelen adam boru değil Pjanic.

Yalnız bu transfer sonrası sabah gelirken radyosporu dinliyorum, "Beşiktaş transferde hata yaptı, önceki senelerde gs nin yaptığı hataya düştü, diğer takımlar safralarından kurtuldu, Beşiktaş kiralık oyuncuların hepsini sezon sonunda kaybedecek falan filan." İşin özeti çok fena acıtmışız.

Şimdi şu sorulara gerçekten cevap verebilecek birileri var mı?

* Kurtulduk dedikleri safraların ücretlerini büyük oranda kendileri ödeyecek. (Sadece Falcao 4 m euro diye okumuştum.) Perrotti falan öpücükle fesh etmemiştir.

* Sarışın kardeşlerin fesh ettik dedikleri adamlarla birlikte bu sene maaş yükü ne, bizim fesihlerle maaş yükümüz ne?
* Biz bonservise ne ödedik, onlar bonservise ne ödediler?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada safraların en kötü lisansını çıkarmadığımızda Hasic ile beraber 14 yabancımız var.
Ben 1 transferi daha kovalayacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı sefaköykartali

Aldığımız oyuncuların hiçbiri bize mali anlamda Falcao gibi külfet olacak oyuncular değil. Hatta kadrodaki hiçbir oyuncunun maliyeti Falcaoyu geçtim, Feghouli kadar bile yok. Seneye Lens, Douglas, Vida, Pjanic, Batshuayi, Töre, Atiba vsvs. bunların hiçbiri olmayacak diyebiliriz. Sadece buradan zaten takımın maaş yükünün neredeyse yarısı hafifleyecek. Seneye şampiyon olamazsan en fazla Vida yerine daha ekonomik bir stoper, Pjanic yerine daha uygun fiyatlı bir 8 numara çekersin olur biter. Forvette de yine bir sezonluk birini alırsın mali anlamda hiç zorlanmazsın. Diagne, Falcao, Feghouli, Belhanda almakla bu aynı şey değil yani.

Kadronun yaş ortalaması gayet iyi. Genç oyuncu oynasın, yaşlı oyuncu oynamasın diye bir şey bu sporda yok. Ersin genç olduğu için değil, hala en iyisi olduğu için oynuyor mesela. Veya Atiba da yaşlı diye değil, en tempolu ve en hazırı olduğu için oynuyor.

İki tane rumene 13 milyon, Nellson a 7.5 vsvs totalde 25m eurodan fazla sadece bonservis harcamak ve hala ligin en iyi 3. veya 4. kadrosuna sahip olmak daha büyük aptallık bence. Açık ara ligin en iyi orta sahası, en kaliteli forveti, en iyi bekleri bizde. Kalecimiz de oldukça formda. Pjanic gibi geçen sezon 60 ödenmiş, Batshuayi gibi hala dünyaca tanınan bu adamları kiralamak bile bize isim ve reklam anlamında çok şey katacak. Bir de ŞLde şöyle gruptan çıkarsak, seneye kaldığımız yerden devam ederiz.

Çevrimdışı Bilal Bahadır

Sabahtan beri sırıtıyorum. Sizce normal mi  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Bilal Bahadır

Bu arada safraların en kötü lisansını çıkarmadığımızda Hasic ile beraber 14 yabancımız var.
Ben 1 transferi daha kovalayacağımızı düşünüyorum.
Tosic'i alsak ya  :D

Çevrimdışı Orhan_

Ben transfere "berbat" dedim. İnsanların fikrine öyle şeyler yakıştırmam. Bak bakalım kimin fikrine berbat demişim.

Bir daha söylemediğim şeyler üzerinden beni hedef gösterirsen senle başka tonda konuşurum.

İlahi mrred :D Başka tonla konuşurmuş benimle  :kop: Buyur birader, konuş.
(...)

Ha berbat (bunu futbolcu için söyledin) demişsin ha gereksiz demişsin ha bize uymaz demişsin ha bence öyle değil demişsin ha herhangi bir şey demişsin. Açtığın yol kadar (tavrın) alacağın cevabı (tavrı) karşılaman lazım. Küfür kıyamet olmadığı sürece bir suç yok ortada. (...)
Şu koyu yer var ya hah işte 10 dakika önce sen yapıyordun bunu. Te Allahım ya  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Herkese günaydın,

Kendi adıma sağlam tartışılmayacak bir stoper ve atletik bir 8 numara daha öncelikliydi ama gelen adam boru değil Pjanic.

Yalnız bu transfer sonrası sabah gelirken radyosporu dinliyorum, "Beşiktaş transferde hata yaptı, önceki senelerde gs nin yaptığı hataya düştü, diğer takımlar safralarından kurtuldu, Beşiktaş kiralık oyuncuların hepsini sezon sonunda kaybedecek falan filan." İşin özeti çok fena acıtmışız.

Şimdi şu sorulara gerçekten cevap verebilecek birileri var mı?

* Kurtulduk dedikleri safraların ücretlerini büyük oranda kendileri ödeyecek. (Sadece Falcao 4 m euro diye okumuştum.) Perrotti falan öpücükle fesh etmemiştir.

* Sarışın kardeşlerin fesh ettik dedikleri adamlarla birlikte bu sene maaş yükü ne, bizim fesihlerle maaş yükümüz ne?
* Biz bonservise ne ödedik, onlar bonservise ne ödediler?
Kiralık oyuncular dedikleri de, 2 tane kiralık ha. Pjanic ve Batshuayi.

Rosier'i kağıt üstünde kiraladık, satın alındı. Can da iyi çıkarsa, zaten alırız.