2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2279303 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Özellikle Pjanic transferinden sonra hem yabancı kuralı, hem fiziksel olarak hiç hazır olmaması, hem de orta sahadan çok forvet özellikleri taşıması sebebiyle Teixeira'nın uzunca bir süre hamle oyuncusu olarak kullanılacağını düşünüyorum.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eskisi kadar hızlı değilsin.
Yaşlandık ve netimiz kötü bu sıralar  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

benmi hatırlamıyorum yoksa ilk defamı bonservisi 20 m olan bir oyuncu giriyor kadromuza

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Tff'nin tescil bürosuna girdiler

Çevrimdışı 38life

Topu ve rakibi koşturan takım > Koşan takım

Çevrimdışı caner.eryigit

benmi hatırlamıyorum yoksa ilk defamı bonservisi 20 m olan bir oyuncu giriyor kadromuza
Abi barça 60`a alırken serbest kalma maddesi 400 koymuştu oradan pay biç...

Çevrimdışı 38life

Juninho Pjanic hakkında konuşuyor:

"Bugün belki de dünyanın en iyi frikikçisi... hayır bundan eminim - o en iyisi.

“O çok verimli ve hepsinden önemlisi tutarlı. Bu en zor kısım. Vuruşlarında çok fazla varyasyon var. Mesafeye göre farklı şekillerde şut atabiliyor."

"O zaman ona harika bir frikik oyuncusu olmak için hareketin tekrarının en önemli şey olduğunu söylemiştim. Yorucu ama gerçekten en önemli kısım."
Juninho

"Pjanic, serbest vuruşlardaki şut tekniğimle her zaman ilgilendi" dedi. “Maalesef çok uzun süre omuz omuza olmadık çünkü 2008'de Metz'den geldikten bir yıl sonra ayrıldım.

"Serbest vuruş antrenmanından sonra hep benimle kaldı. Bazı şeyleri çok tartıştık."

"Çok fazla çalıştığını hayal ediyorum. O sırada ona harika bir serbest vuruş oyuncusu olmak için en önemli şeyin hareketin tekrarı olduğunu söylemiştim. Yorucu ama gerçekten en önemli kısım."

Çevrimdışı abdusta

Baskan yok .bekliyoruz
Saygılar

Çevrimdışı caner.eryigit

Hikayesi olan bir transfer tıpkı geçen sene ki ghezzal gibi.
Şu yabancı kuralını değiştirmeleri lazım

Çevrimiçi murat

takımmtransfermarkt değeri olarak fark atmış olmalıyız. Sahaya da yansıtırız umarım.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı BJKTÜRK23

İlk girişte 20 m olarak evet ama Talisca 22 m gördü bizdeyken. Cenk de gider gitmez Everton a 23m gördü.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tuncaboylu

takımmtransfermarkt değeri olarak fark atmış olmalıyız. Sahaya da yansıtırız umarım.
Fenerbahçe'nin aldığı Berisha ve Rossi'nin transfermarkt değerleri de şişik.

Çevrimdışı 38life

Pjanic topun başına geçince rakip savunma oyuncusunun ve kalecisinin çaresizliğine bakın. Allah kimseyi bu kadar aciz bir duruma düşürmesin.

Çevrimdışı Nazım Ar

Lajic gitmis yazik oldu cok sey bekliyordum kendisinden, umarim yakin zamanda oguzhanda gider bosa cok paramizi yedi

Ben de üzüldüm, mental açıdan güçsüz isen yeteneğin kendi başına oynamıyor işte. Josef veya Atiba kadar sahaya konsantre bir Llajic benim diyen hücumcuyu top diye oynar, bu dandik ligde Alex istatistiği yapardı. Zaman zaman geri dönüş sinyali verdi ama olmadı bir türlü.

Çevrimdışı Nazım Ar

Fenerbahçe'nin aldığı Berisha ve Rossi'nin transfermarkt değerleri de şişik.

Berisha'ya laf edemem de o Rossi'ye 18 yazanı temiz bir dövmek lazım. O zaman Larin 40 milyon euro olmalı.

Çevrimdışı Necmi

yeni transferimiz hayırlı olsun listeye eklendi

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Miralem Pjanic lüks bir derin oyun kurucu. Yüksek pas yüzdesi, uzun top ve üçüncü bölge pasla öne çıkan - serbest vuruşlarda uzman bir futbolcu. Oyunu geniş alanda oynar fakat tempolu bir yapısı yok, oyun kurmak için topu aldığı sırada kendisine basan rakibi geçmek dışında topu alıp gittiği - veya çalıma girdiği çok görülmez zaten şu an onun oynadığı tarzdan bunları yapması da beklenmez. Eskiden bu konularda da iyiydi fakat zamanla 10'dan 8 e evrildi daha sonra ağırlıklı regista oynamaya başladı. Ustalığıyla 8 numarada da oynamakta sıkıntı çekmeyecektir, kötü oynayacağını sanmam fakat aradığımız profile ne kadar uygun olduğu tartışılır.

Son dönem tarzına bakacak olursak kendisinden en iyi verim 6 numarada regista rolüyle önünde iki adet sağlam 8 ya da arkada sağlam 6 nın önünde ve yanında yeterli savunma katkısı olan bir ofansif 8 ile alınır. Bizde 6 numarada çok fazla tercih edileceğini sanmam, Bozdoğan dışında bu mücadeleci ofansif 8 rolüne uyan bir oyuncumuz da pek yok. Kağıt üstünde işin ideali böyle, fakat biz Atiba gibi eski temposu olmayan ve defansif katkısı Pjanic'in de altına düşmüş bir oyuncunun yanında Ljajic vb de oynatarak iki kupa almış bir takımız. Oğuzhan vb de savunma olarak bu arkadaş kadar iyi değil, daha geri. Pjanic'in Barcelona sezonuyla hemen hemen aynılar, bir önceki sezon Juventus'da Pjanic %30 falan daha yüksek. Atiba'da aynı şekilde sanıldığı kadar yüksek değil.

Hayatta her şey kağıt üstünde olduğu gibi değil, oyuncu ustalığıyla oynar - yüzdeli iş yaptığı için takım da gayet iyi çalışabilir lakin bana göre bizim için ideal oyuncu tipi Gedson gibi atletik, topla da mesafe katedebilen bir oyuncuydu. Topla gidiş olmasa da Fernando gibi yüksek tempolu - kademe ve mücadele seven biri de Alex'in arkasını doldurma açısından daha çok işimize yarayabilirdi.

Benim gözümde kadro ve kullanacağımız formasyonlara uygunluk olarak 1. Gedson 2. Rafinha/Fernando (Topla gidiş Rafinha - Kademe Fernando) 3. Pjanic. Oyuncu kalitesi olarak 1. Pjanic 2. Rafinha 3. Fernando/Gedson

[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2021, 00:31:35 Erman1903 ]

Çevrimdışı Çağrı Öz

Şu 60 milyon rakamına fazla kapılıyorsunuz. Yanlış anlaşılmasın; aynı sezon Arthur da yanlış hatırlamıyorsam 75 milyona Juventus’a gitti. Bu iki kulüp bunları pekala takas edebilirdi ama ayrı ayrı transfer ettiler.

Muhtemelen piyasa değerleri yüksek olsun diye böyle bir şey yapıldı. Ne Pjanic 60 eder ne de Arthur 75 eder. İkisi de mis gibi 35-40 milyonluk oyunculardır.

İşin bizi ilgilendiren kısmı ise pjanic hala daha 35 milyonluk oyuncu. Bölgesinde en iyi oyuncular arasında. Klasik dip yapan yaşlı oyuncu profilinde değil. Hala daha çok iş var.

Ligin en güzel fırsat transferlerinden birisi oldu. Çok güzel bir sezon olacak.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Pjanic eklendiğinde 127 M Euro oluyor takım değerimiz.

Rakiplerin şuanda üzerinde durdukları şey erkenden havay girmemiz ve herşey ile favori gösterilmemiz.

Bu durumun bize negatif yansıyacagını düşünüyorlar. Öyle bişey olmaz umarım .

Çevrimdışı Nazım Ar

Ne kadar ölçü olur bilinmez ama özette Ümraniye maçında Can epey ön plana çıkmış gözüküyor. Şu çocuğa bu sezon Atiba, Pjanic, Alex'ten karışık yükleme yapsak, Oğuzhan'dan da ne yapmaması gerektiğini öğrense büyük kazanım olabilir. Sünger gibi çekmesi lazım modern bir ortasaha oyuncusu olmak için temel yetenekleri iyi görünüyor.