2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280293 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi yaço58

transfer nöbeti tutmak iyidir
6-7 saatte barçanın merkez orta sahasını alıp yurda getirdik :D
ülkedeki bütün taraftarları şoka soktuk
haramzadelere ne gedsonu nede elneny yar ettik birde üzerine pjanici aldık  :eyes

Çevrimdışı Gökhan Kurt

haramzadelere ne gedsonu nede elneny yar ettik birde üzerine pjanici aldık  :eyes

Yağmurlu havada su damlası yok onlara.
Bunlar daha iyi günleri. Şu ülkenin düzeni değiştiğinde mumla arayacaklar bugünleri.
Beter olsunlar. GÜn yüzü görmesinler.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Sergen geçen gün canlı yayında pjanic’i tarif ediyordu. Sırf kesici, defansif özellikleri var diye kimse sahada yer alamaz diyordu. Oyuna katkı önemlidir. Pjanic bu tip 8 numaraların en iyilerinden birisi. Gedson transferi olsaydı illa ki katkı verecekti ama hali hazırda güruh halinde olan takıma yeni bir kör kurşun olacaktı. Bu kadar iyi oyuncunun organize olamaması tehlikesi hiçbir şeye benzemez. Rezil rüsva olursun. Şimdi çok daha derinlikli bir oyun yapısı olacak.

Teşbihte hata olmaz; Gedson ile sokak dövüşçüsü olacak olan takım pjanic ile judo dövüşçüsü oldu. Bence çok da iyi oldu.

Çevrimdışı 38life

Yalnız ben hala fenerbahçe'nin ciddi rakip olduğunu düşünüyorum. Öyle bitti, gitti şampiyonuz falan gibi bir durum olduğunu hiç düşünmüyorum. Son derece zor bir sezon var yine önümüzde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Yalnız ben hala fenerbahçe'nin ciddi rakip olduğunu düşünüyorum. Öyle bitti, gitti şampiyonuz falan gibi bir durum olduğunu hiç düşünmüyorum. Son derece zor bir sezon var yine önümüzde.
hakemler olmasa görürdük onları kafadan 4 puanı hakemler sayesinde aldılar o yüzden tehlikeliler

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi murat

Niye 3 kere?  :)
vardır bir gönderme illaki.ben çözemedim ama gs salça olmaya çalışmış diyorlar belki onunla alakalı olabilir.rosier ,gezzal pjanic

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Öyle simdiden sampiyonuz havalarina girersek cok cabuk cakiliriz, cidiyeti elden burakmamaliyiz, hem fener hem gs tehlikeli olacaklardir gene

Çevrimiçi Kartal Ç

Niye 3 kere?  :)

yoksa uçak boş gelmesin diye miralemin yanına gedsonla kaanı da mı atıp getirdiler :D gedson olmaz elneni olur o da olumlu  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Miralem Pjanic:

"Ben topukla paslar atan, 10 tane hareket çekip 1 çalım atanlardan değilim. Ben futbolda basitliğe hayran olan biriyim. Sade futboldan daha çok etkileniyorum. Bence futbolu güzel yapan şey de bu."

"Ayağa paslar yapan, topu havaya kaldırmayan ve kollektif oynayan takımları seyretmeyi çok severim."

"Bir gün babama özenip gece yarısı garajda futbol oynamaya başladım. Babam eve bir hırsızın girdiğini düşünmüş. Beni gördüğünde çok şaşırdı ama çok da sevindi."

"Güzel oynayıp mağlup olmanın bir anlamı yok. Bir maçı kaybediyorsan hem boşa yorulmuş hem de vaktini harcamış olursun."

"Hayatım boyunca Bosna'dan uzakta yaşadım ama evimin içinde Boşnakça konuştum, ülkemin adetlerini yaşattım. Çünkü Bosna benim içimde ve yüreğimin en derin yerinde."

"Roma'da bana 'Giotto' derlerdi, ressam. Ancak, en sevdiğim lakabımı Francesco Totti taktı: Küçük Prens."

Çevrimdışı caner.eryigit

Art arda alacakları 2 kötü mağlubiyet ya da puan kaybı onları düşürür bence.
Geçen seneden farklı mücadele ediyorlar artı Yugoslav faulü yapıyorlar rakip kontraya çıkarken çoğuda kartlık fauller hakemler de göz yumuyor malesef.
Vitor ile özil arasında büyük mevzu patlayacak bundan kaçamazlar bence

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/futbolarena/status/1433492827569274880
Maaşının büyük bölümünü karşılaması önemli değil, oyuncunun cebine girecek para aynı. (Kalanı Barcelona tamamlayacak sonuçta)

Ama yine de Rusya yerine bizi tercih etmesi, aidiyet ihtimalini yükseltir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Altunizade'den köprüyü geçip Levent'e gidecekler.
Google maps'de 15 dk gösteriyor. Bitti bu iş hadi bakalım  :biggrinking:

Çevrimdışı ferdi1903

Lajic gitmis yazik oldu cok sey bekliyordum kendisinden, umarim yakin zamanda oguzhanda gider bosa cok paramizi yedi