fırat günayer, yayıncı kuruluşun eski maçlardan alınan tribün sesleri ile ambiyans oluşturmaya başladığı ilk maçta, gelen sesin efekt olmadığını taraftarın beleştepe'de toplanıp tezahürat yaptığını söylemişti. twitter'da biri de onu "evet, 7 kişiydik." diye doğrulamıştı. eğer o grubun içinde değilseniz, fırat günayer hakkında sizin gibi düşünen 7 kişi daha var demektir.
trt'de çalışmak için hangi konuda profesyonel olunması gerekiyorsa söz konusu arkadaş da ancak o konuda profesyoneldir.
fırat hakkında birşey düşünmüyorum orda konu fırat değil a kişisi b kişisi olabilir renkli bile olabilir hatta aspor çalışanı bile olabilir sadece onlarla teraziye koyup tartılmaz
Fıratın nerdeyse bütün gazetecilik geçmişini biliyoruz herkes gibi hatalar yaptı ne yapacağız herkesi geri dönüp geçmişde yaptığı hatalarlamı anacağız
Trt işine gelince bilemem ne olduğunu fıratı siyaset konuşurken hiç duymadım
Ama fıratın orda olması beşiktaş için iyidir ben ona bakarım basın gs elinde derken o kişilerin himmetle oraya geldiğine bakmıyoruz nasıl yaparlar bilmem ama köşe başlarını beşiktaşlıların tutması şart orda kalmaları içinde kulübün el vermesi gerekiyor son yıllarda beşiktaşlıların basında artması gayet iyi şimdilik genç kadrolar ama yavaşça pişim yükselecekler
Ben artık beşiktaşla alakalı her olaya beşiktaş menfaatleri oenceresinden bakıyorum