2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2269932 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

Murat Özen kulübü olumsuz yanıt verdi haberi girdi şimdi.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1428706527075086338

Fight begins.

Can mı Murat mı? :evillol:
az sonra şu yönetici devreye girdi ve imkansız transferi başardı yazar  mı?

Çevrimdışı can1903

Fight begins.

Ben dediğimin arkasındayım, 2 saat sonra başkan devreye girdi Kaan Ayhan'ı bitirdi! Haberi gelse şaşırır mısınız orta çizgiden  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi umutow

Kral A.Bulut işi bitirmek için son sürat görüşmelere devam ediyor. Kaan işi bitti, muhabirlerimiz de yavaş yavaş öğreniyor sıra Gedsona geliyor.  :photo:
Sıkılmadan her soruya cevap verdiğin için teşekkürler.

Çevrimdışı can1903

Sıkılmadan her soruya cevap verdiğin için teşekkürler.
Ne demek kral ben teşekkür ederim
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

Kesinlikle yazar.

Yönetime yaranmak için düşüncesizce haberler de giriyor.

En basitinden göndermeye çalıştığımız oyuncuların maaşlarını olduğundan yüksek gösterip kulübe zarar verdiğinin farkında bile değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben dediğimin arkasındayım, 2 saat sonra başkan devreye girdi Kaan Ayhan'ı bitirdi! Haberi gelse şaşırır mısınız orta çizgiden  :sevinc
Ben sana güveniyorum, muhtemelen dediğini de yapar bu arkadaş.

Çevrimdışı can1903

Ben sana güveniyorum, muhtemelen dediğini de yapar bu arkadaş.
Eyvallah abi, kaan olsun da kim ne yazarsa yazsın bizim bu sezonki en kritik transferimiz bana kalırsa.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı alimm

Fight begins.

🤣🤣
Murat kim Can'da mı çalışıyor...
🤣🤣
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Samet Demir

Fight begins.

Murat özen egolu. Bu yaz çok belli etti bu durumu.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mrred

Fight begins.

Çok zor transfer diyerek yönetimin yaptığı işi aşırı değerli kılmaya çalışıyor.

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

aynı şekilde düşünüyorum
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Yalnız adamın tarzını herkes ezberlemiş artık 2 saat çok kısa bir süre de 2 gün sonra olabilir
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/sergenpress10/status/1428708880620691460
Hocanın top kontrolü ve batsmanın gülmesi bir yana

bu atiba kadar oyuna saygısı ve tutkusu olan biri bize az gelir. Adam antremanda düz koşu da bile taktik falan anlatıyor

herif full konsantre
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

hızlı uyum sağlıyorlar

Çevrimiçi Samet Demir

1.Bir takımda yabancı topçu resmi müsabakada takım arkadaşını döver, yöneticiside çıkar bizi diz çöktürmeye çalışıyorlar der..

2.Bir takımda 3 lü savunmaya uymayan kadrosunu inatla 3 lü oynatıp, kondisyonerinin iş bilmemesi nedeniyle 1 maçta 2 önemli oyuncusu arka adale rahatsızlığından kurban verir.

3.Bir takımda da takımdaşlık ve hocayı sahiplenme, yeni gelen oyuncularının takıma uyumu super. Kondisyoneri işinin ehli. En önemliside hocası insan ruhunu iyi bilen, futbolun kelime anlamının ne olduğunu ve futbolu sahaya yansıtmasını çok iyi bilen bir hocası var.

Konuşmak için erken ama.... Bu 3 takımdan hangisinin şampiyonluğa en yakın olduğu gün yüzü gibi ortada...

1 hafta daha transfer konuşup sonra takıma tam destek full destek zamanı.

Voltranı şimdiden oluşturalım. Katılmayan kalmasın.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı underworld

Hocanın top kontrolü ve batsmanın gülmesi bir yana

bu atiba kadar oyuna saygısı ve tutkusu olan biri bize az gelir. Adam antremanda düz koşu da bile taktik falan anlatıyor

herif full konsantre
Saha içindeki teknik direktör.
Son nefesini verene kadar, ataları köle olan bu Kanadalı dan istifade etmek lazım.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Benfica Futbol Direktörü Braz: “Gedson için Türkiye ve diğer liglerden çok teklif aldık. Fakat ne kulüplerin ismini ne de transfer için teklif ettikleri paranın miktarını açıklayacağım. Daha da önemlisi Gedson Benfica'da kalıyor. Gitmeyecek. Bu kesin kararımız.” (Radyospor)

Çevrimdışı Nazım Ar

Benfica Futbol Direktörü Braz: “Gedson için Türkiye ve diğer liglerden çok teklif aldık. Fakat ne kulüplerin ismini ne de transfer için teklif ettikleri paranın miktarını açıklayacağım. Daha da önemlisi Gedson Benfica'da kalıyor. Gitmeyecek. Bu kesin kararımız.” (Radyospor)

Tamamdır o zaman açıklayalım Fernandoyu yeni Manuel Fernandes'imiz olsun.

Çevrimdışı underworld

İşte bu be!
Her daim yolunuz açık olsun benfica