2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2272129 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı nevzatdemir

Bu adamların hiçbir vasfı yok sadece takipçileri olduğu için kendilerini nimetten sayıyorlar.

Ama yeni dünya düzeni bu ne kadar takipçin ve etkileşimin varsa o kadar "muteber" oluyorsun.

Murat Özeni uzun yıllar takip ederim. Onun hakkında yazdıklarınız çok saçma. Ne yapmış bu adam bu kadar kötülüyorsunuz?

Çevrimdışı mrred

Murat Özeni uzun yıllar takip ederim. Onun hakkında yazdıklarınız çok saçma. Ne yapmış bu adam bu kadar kötülüyorsunuz?
Kötülemiyorum "vasfı yok" diyorum. Düz adam işte yaptığı işte "yönetime yalakalık" yaparak haber alıp bunu

bir internet sitesine koymak onu benim gözümde vasıflı yapmıyor. İnternet sitesi benim de var olay bu mu yani ?

"vasıftan" bahsediyorum. Kişisel gözlemim budur. Aralarında en vasıflısı Övünç Özdem ve Fırat Günayer. Hiç olmazsa

adamlar bu işin üniversitesini bitirmiş ve yabancı dilleri var.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

birgün fikirlerin ters düşsünde gör ne olduğunu

Çevrimdışı Mustafa UZUN

FT'nin dünki açıklamalarından sonra Gedson transferi daha elzem hale geldi. Bir ders daha istiyorlar belli ki  :money:

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaşın en büyük savunucusu taraftarıdır. Geriye kalanlar menfaatler örtüştüğü sürece savunur. Para kaybetmeye başlayınca takke düşer kel görünür.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Kötülemiyorum "vasfı yok" diyorum. Düz adam işte yaptığı işte "yönetime yalakalık" yaparak haber alıp bunu

bir internet sitesine koymak onu benim gözümde vasıflı yapmıyor. İnternet sitesi benim de var olay bu mu yani ?

"vasıftan" bahsediyorum. Kişisel gözlemim budur. Aralarında en vasıflısı Övünç Özdem ve Fırat Günayer. Hiç olmazsa

adamlar bu işin üniversitesini bitirmiş ve yabancı dilleri var.
elma ile armutu bile değil kuru yemişi mukayese etmişsin seversin sevmezsin ama övünç fırat bu işi kitabına uygun yapan profesyoneller mesleklerini ve bulundukları yerleri elleriyle tırmanarak kazanmış fırat trt spor müdürü olduydu sanırım bence bu işin zirvesi bu senenin her günü ekmekleri peşindeler sosyal medya duyumcusu ile mukayeseyi hak etmiyorlar hoş artık duyumda verdiği yok ya

Çevrimiçi Necmi

FT'nin dünki açıklamalarından sonra Gedson transferi daha elzem hale geldi. Bir ders daha istiyorlar belli ki  :money:
bence o konuşma pes etmeydi biz alırsak diye şimdiden beşiktaş taraftarını soğutma lafları gs yi isteyen oyuncuyu almayalım diye belki yönetime baskı yaparız diye fitil ateşlemeye kalktı gs için yanıp tutulan oyuncu neden beşiktaşa imza atsın gedsonu rosierin gs versiyonu yapma çabası gedson sanki gs taraftar geçen sezonun yarısını türkiyede geçirmiş kariyerini yükseltmek isteyen genç oyuncu neden gs yi seçecek senin demenlemi 😂

Çevrimiçi Necmi

Olur yada olmaz ama yönetim gedson konusunda çok doğru adımlar attı transfer sürecinin tamamını beşiktaşın büyüklüğüne yakışır şekilde yönettiler tek yanlışları birbirimizin transferlerinin önüne çıkmayalım diyerek renkliyiyi adam yerine koymak oldu bunuda kullandılar üstüne her transferimize maydanoz oldular bizi aciz göstermeye kalktılar iyi niyetle yapılmış hataydı bu yapmasalardı daha iyiydi fener ve ts ile bunu kitabına uygun yaptık hava atan toy başkanda tokat manyağı oldu şimdi çıksın birileri söyledi diye transferden çekilmeyiz diye böbürlensin bakalım gedson olursa belki bize tuzluya patlayacak ama herşey para ile ölçülmez tutumluluğu beşiktaşın büyüklüğüne zeval getirmeyecek şekilde yapmak gerekiyor ya kimsenin yoluna çıkmayacaksın çıkyorsan Gereğini yapacaksın

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Olur yada olmaz ama yönetim gedson konusunda çok doğru adımlar attı transfer sürecinin tamamını beşiktaşın büyüklüğüne yakışır şekilde yönettiler tek yanlışları birbirimizin transferlerinin önüne çıkmayalım diyerek renkliyiyi adam yerine koymak oldu bunuda kullandılar üstüne her transferimize maydanoz oldular bizi aciz göstermeye kalktılar iyi niyetle yapılmış hataydı bu yapmasalardı daha iyiydi fener ve ts ile bunu kitabına uygun yaptık hava atan toy başkanda tokat manyağı oldu şimdi çıksın birileri söyledi diye transferden çekilmeyiz diye böbürlensin bakalım gedson olursa belki bize tuzluya patlayacak ama herşey para ile ölçülmez tutumluluğu beşiktaşın büyüklüğüne zeval getirmeyecek şekilde yapmak gerekiyor ya kimsenin yoluna çıkmayacaksın çıkyorsan Gereğini yapacaksın

Gedson transferinde renklilere ders vermek ve daha sezon başında psikolojik anlamda büyük darbe vurmak önemli olmakla beraber bir de işin fayda kısmı var. İşin açıkçası adı bizimle ciddi şekilde anılana kadar Gedson'u alıcı gözle izlemedim, sadece bizim maçta 90 dk. izledim. Bize transfer ihtimali doğunca geçmişe dönük kısa bir araştırma yaptım. Renklilere Ocak ayı sonunda gelmiş, kondisyon ve maç eksiği sebebiyle Nisan ortasına kadar kayda değer bir performans gösterememiş. Nisan ortasından sonra sezon sonuna kadar gs orta sahasını tek başına ayakta tutmuş. Bu adam Atiba'dan alıştığımız alan kapatmaları, topsuz oyunları ve defansif katkıyı sağlayabilir mi konusunda endişem vardı. Okuduğum kadarıyla sağlayabilir gibi duruyor. Fakir Kante'si diyenler olmuş :D Bunun yanında da ofansif katkısı daha yüksek gördüğüm kadarıyla. Sanırım Sergen Hoca, Gedson'u alıp orta üçlüyü zaman zaman 6-8-8 (Josef - Gedson-Salih (Atiba) olarak oynatmayı planlıyor. Bazı maçlarda Alex'i de kanatta ya da forvette görebiliriz gibi. Maliyeti yüksek bile olsa benim içime sinecek bir transfer olur. Hem yaşı hem potansiyeli hem de artık Atiba yerine birini koyma gerekliliği dikkate alındığında umarım transfer % 50'si bile olsa bonservisli ya da en azından opsiyonlu olur.   

Çevrimdışı mrred

elma ile armutu bile değil kuru yemişi mukayese etmişsin seversin sevmezsin ama övünç fırat bu işi kitabına uygun yapan profesyoneller mesleklerini ve bulundukları yerleri elleriyle tırmanarak kazanmış fırat trt spor müdürü olduydu sanırım bence bu işin zirvesi bu senenin her günü ekmekleri peşindeler sosyal medya duyumcusu ile mukayeseyi hak etmiyorlar hoş artık duyumda verdiği yok ya
asıl işi internet cafe işletmek sanırım o yüzden doğru diyorsun :D
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Sergen geçen sezon atibayı orta sahanın hücum yönünde kullandı doğru karardı artık merkez orta saha atiba için zor ve elimizde bu işi yapacak adam yok bazı yumuşak maçlar harici salihde yapamaz josefin üstüne bu kadar yük bindirmek doğru değil oraya birini almak şart şu anda en iyi seçenek gedson gibi duruyor hem istediğin özellikte oyuncu hem alarak renkliye gitmesini engelliyorsun gedsonu alamazlarsa yetine iyi sekiz bulmaları zor zaten öyle bir isim olsa benfica yı sıkıştırmak için bile olsa devreye sokarlardı gedsonu kaybederlerse panik transferi yaparlar duble duble sokuşturmuş oluruz
Ama yarısı bile olsa bonservis almak önemli kalitesi belli sergen elinde nereye evrilir allah bilir

Çevrimdışı Egos

fırat günayer, yayıncı kuruluşun eski maçlardan alınan tribün sesleri ile ambiyans oluşturmaya başladığı ilk maçta, gelen sesin efekt olmadığını taraftarın beleştepe'de toplanıp tezahürat yaptığını söylemişti. twitter'da biri de onu "evet, 7 kişiydik." diye doğrulamıştı. eğer o grubun içinde değilseniz, fırat günayer hakkında sizin gibi düşünen 7 kişi daha var demektir.

trt'de çalışmak için hangi konuda profesyonel olunması gerekiyorsa söz konusu arkadaş da ancak o konuda profesyoneldir.

Çevrimiçi Necmi

fırat günayer, yayıncı kuruluşun eski maçlardan alınan tribün sesleri ile ambiyans oluşturmaya başladığı ilk maçta, gelen sesin efekt olmadığını taraftarın beleştepe'de toplanıp tezahürat yaptığını söylemişti. twitter'da biri de onu "evet, 7 kişiydik." diye doğrulamıştı. eğer o grubun içinde değilseniz, fırat günayer hakkında sizin gibi düşünen 7 kişi daha var demektir.

trt'de çalışmak için hangi konuda profesyonel olunması gerekiyorsa söz konusu arkadaş da ancak o konuda profesyoneldir.
fırat hakkında birşey düşünmüyorum orda konu fırat değil a kişisi b kişisi olabilir renkli bile olabilir hatta aspor çalışanı bile olabilir sadece onlarla teraziye koyup tartılmaz
Fıratın nerdeyse bütün gazetecilik geçmişini biliyoruz herkes gibi hatalar yaptı ne yapacağız herkesi geri dönüp geçmişde yaptığı hatalarlamı anacağız
Trt işine gelince bilemem ne olduğunu fıratı siyaset konuşurken hiç duymadım
Ama fıratın orda olması beşiktaş için iyidir ben ona bakarım basın gs elinde derken o kişilerin himmetle oraya geldiğine bakmıyoruz nasıl yaparlar bilmem ama köşe başlarını beşiktaşlıların tutması şart orda kalmaları içinde kulübün el vermesi gerekiyor son yıllarda beşiktaşlıların basında artması gayet iyi şimdilik genç kadrolar ama yavaşça pişim yükselecekler
Ben artık beşiktaşla alakalı her olaya beşiktaş menfaatleri oenceresinden bakıyorum

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şu Lucas Perez'i ittirmek için menajeri sağlam çalışıyor.
Yine vermiş parasını medyada haberlerini yaptırmış.

Çevrimdışı Orhan_

Murat Özen'in ilk zamanlarını biliriz. Boşuna yasaklı değiller burada. Hala aynı kafada devam ediyor. Bu mu Beşiktaşlı. İçeriden aldığı haberler kesilirse ki, o da ayrı bir mevzu, azalarak biter. Bunun gibi bizim takım üzerinden etkileşim kasan adamlardan kurtulmak lazım.

Çevrimdışı abdusta

bizde baskılı oynuyoruz dönen topları alacak driplingle adam geçecek oyuncuya ihtiyaç var

kısaca 90 numara Alex Teixeira Santos

saygılar

Çevrimiçi Necmi

kısaca 90 numara Alex Teixeira Santos

saygılar
alex topun dönmesine sebep olacak kişi olur döneni nasıl toplasın 😀

Çevrimdışı alimm

Kaan evet bir çok mevkide oynuyor fakat transferi stoper bölgesinde 11 oynaması için yapılıyor.. Ön hatta isimleri rahatlıkla yazabilmek için bu önemli bir hamle...

Diğer taraftan Kaan harici yabancı bir stoper daha getirilmek istenirse bu ismin düşük maliyetli, geriye yaslanarak oynamak durumunda kalacağımız maçlarda güven verecek, genellikle klübede oturtabileceğimiz profilde olması gerekmektedir... Yanii Kaan sonrası boateng/Godin yerine marcelo'yu tercih ederim...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi umutow

@can1903 gedson ne durumda üstad. Kusura bakma hergün böyle etiketleyip soruyorum. Hem Gedsonu çok istiyorum hemde buz kovası temalı videoyu 😂😂

Çevrimdışı joseph35

Beşiktaş, Kaan Ayhan'ı satın alma opsiyonlu şekilde 1 yıllık kiralık olarak kadrosuna kattı. (Rudy Galetti)

Beşiktaş, Kaan Ayhan'ı satın alma opsiyonlu şekilde 1 yıllık kiralık olarak kadrosuna kattı. (Rudy Galetti)
Hayirli olsun inşallah. Artık hücum hattını komple yabancılarla kurabiliriz.

Çevrimdışı can1903

@can1903 gedson ne durumda üstad. Kusura bakma hergün böyle etiketleyip soruyorum. Hem Gedsonu çok istiyorum hemde buz kovası temalı videoyu 😂😂
Kral A.Bulut işi bitirmek için son sürat görüşmelere devam ediyor. Kaan işi bitti, muhabirlerimiz de yavaş yavaş öğreniyor sıra Gedsona geliyor.  :photo:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı levitate

[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2021, 16:00:32 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı joseph35

Kaan'dan sonra düşük maliyetli Denswil, kiralık Gedson ve satın alma opsiyonlu Can Bozdoğan ile transferi bitirelim. Bu kadarla mükemmele yakın olur kağıt üzerinde.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kral A.Bulut işi bitirmek için son sürat görüşmelere devam ediyor. Kaan işi bitti, muhabirlerimiz de yavaş yavaş öğreniyor sıra Gedsona geliyor.  :photo:
Murat Özen kulübü olumsuz yanıt verdi haberi girdi şimdi.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1428706527075086338

Fight begins.

Can mı Murat mı? :evillol: