2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2274124 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

neyse dombiliden kurtulduk sanırım :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Rasim

aspor algi pesinde yalan haber :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı 'TaNeR'

neyse dombiliden kurtulduk sanırım :bandit:

Önce o imzayı bir görelim  :deal: ...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

aspor algi pesinde yalan haber :bandit:
ne haberi maç olmadığı sürece aspor açmam

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Larinin sözleşmesinin altında yatanlar bambaşkaymış. Bir gün inşallah ya başkan ya da larin kendisi anlatır.

Anlatmasınlar para kazandırsınlar yada oynasınlar.
Nasıl uzuyor mu o sözleşem

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Rui costa göndermiyoruz demiş hay a

Çevrimdışı Nazım Ar

Larin uzatmıyorsa, 10m bonservis verecek kulüp de bulmuyorsa bugün kadro dışı yaparım.

N'Kodou/Alex/Kenan maçına göre orayı götürür.

Yeter artık futbolcu menajer kaprisleri 1 sene düz koşu yapsın sonra nereye giderse gider. Dorukhanı da bütün sezon pışpışladık kaptan yaptık kaç maç hem sahada takımı baltaladı hem de sonunda gidip nereye imzaladı gördük.

Çevrimiçi sEuL

Sakin.. Relax  :eyes :money:
Gedson olmayacak gibi duruyor sanirim hah Can?

Çevrimiçi Rasim

ne haberi maç olmadığı sürece aspor açmam
benfica baskanin söyledikleri asporu kaynak olarak gösteriyorlar ya onu diyorum gese alamadigi icin algi yapiyorlar benficada kalacak diye :evillol:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sanırım konu su şekilde gelisiyor:

Benfica Gedson'u bonservisi ile yollamaya çalışıyor. Gese'de para olmadığı için kiralayalim diyor. Kiralama olursa Beşiktaş'a kiralarim CL var diyor.
Bonservisi ile kimseye yollayamazlar ise Gedson bizde o zaman

Çevrimiçi Rasim

simdi haberler düsmeye basladi gedson Besiktasta diye :busted_cop: :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı can1903

Bunu dediğine göre Larin ile uzatmiyoruz Can?
Süreç sıkıntılı abi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Gelir gelir ikisi de gelir.  :ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Rasim

Süreç sıkıntılı abi.
problem ney Can iki gün önce armayi öpmedimi bu adam :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı can1903

problem ney Can iki gün önce armayi öpmedimi bu adam :bandit:
Mustafanın yazdığı olaylar abi.

Çevrimdışı Erman1903

Oyuncu bazında bakılınca çok iyi bir transfer dönemi geçirildi ve taraftarların tümu mutlu. Ben piyasayı takip eden biri olarak bizim mali durumumuzdaki bir kulübün para harcamaya karar vermesi durumunda seyirci gelirinin olmadığı şu dönemde daha farklı bazı hamleler yapmasını da beklerdim. Satışlar gerçekleşmeden hamle yapmama stratejisiyle yola koyulduk fakat daha sonra ödemeler sonraki senelere yayılarak vb al al stratejisine dönüldü. Şu vakitte 2-3 adet kısa dönemde 3x-4x yapabilecek yüksek oynayan bazı futbolcuları çok ucuza kadroya katabilirdik. Gerçekten komik fiyatlara giden çok adam oldu, Gs'nin aldıkları insanları aldatmasın onlar piyasanın enayisi gibi davrandılar. Daha bugün gördüm Aldıkları Cicaldau'dan çok daha iyisi Jaminton Campaz 1,5'a gitti mesela. Paylaştığım sağ beklerden en pahalısı Pablo Maffeo 3M Opsiyonla kiralandı. Bu adam bizimkinden 5 gömlek iyi ligde Rosier ayarı performansla oynuyor.

Benim kulüpten beklentim 2,5M civarına bu ligde bölgesinin en iyisi olabilecek oyuncuları bulabilmesi, Alex-Ghezzal gibi yıldızlar, isimli Santrafor vb gibi şeyler hariç. Kendi Gedson'unu bile bulursun şu paralara kabiliyetli olsa da star oyuncu değil o, var bu ligde onun yapacağı işi yapacak topçular. O tarz bazıları da komik paralara transfer yaptı bu yaz. Alex-Ghezzal'ın önüne düzgün bir santrafor gelmesi durumunda zaten Mart ayında şampiyondu kadro, seviyesi gayet yüksek Batsman geldi. Gerisi yatırım yapılabilecek şekilde planlanmalıydı fakat an itibariyle Rosier dışında ileride gelir elde edebileceğimiz bir oyuncu gözükmüyor o da zaten %80 ile alındı çok öyle para yapmalık bir durumu olmaz. Açıkçası ben kulup kendi yatırımı olan biri veya bir yönetim tarafından yönetiliyor olsa bu şekilde hareket edileceğini düşünmem. Daha konservatif başlayıp buna dönüş derneklerde olur.

Kaan Ayhan hocanın stoper olarak bizim seviyemizde görmediği bir oyuncu, açıkçası şu durumda neden kendisini takımda görmek istediğini bilemiyorum. Bence kendi yatırımı olsa yapmaz, alma imkanı var ve alıyor. Herhangi bir yerli stoper de bu takımda iş görebilir, hatta şu kadroda stoper yedeğine bir santrafor bile atsak normal şartlarda şampiyon olmamız gerekir.

Kaan hava toplarında etkili olmayan, kademe hataları yapabilen ve bazen bunlara girmeye bile tenezzül etmeyen bir oyuncu. Hiçbir zaman iyi bir savunmacı olmadı lakin ayağı ortalama bir savunmacıdan çok daha temiz ve farklı bölgelerde oynayabiliyor - asıl özelliği bunlar. Stoperde oynatıldığında hücuma da katkı verebiliyor ve bazen çok iyi maçlar çıkarıyor. Her şeye rağmen Welinton'dan çok daha düşük bir savunmacı olduğunu söylemek lazım. Kesinlikle aynı ayarda stoper değiller.

Gedson oyun tarzı olarak bize uygun bir futbolcu, orta saha rotasyonumuzda çevik adam fazla yok. Kabiliyetli - savunması iyi ama sanıldığı kadar bulunmaz hint kumaşı değil.  Ben futbolcu olarak Fernando'yu daha komple bir adam olarak görüyorum fakat tarz olarak Gedson bize daha uygun-topla koşucu.

[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2021, 05:01:52 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Bitmiştir ama daha gelmemiştir. Yani beklemeye almışızdır.
Tabi @Erman1903 abiye sormak lazım fikrini oyuncu hakkında.
Ama genç isimlere ben her zaman bir tık daha iyi gözle bakarım.

@can1903 teşekkürler bilgiler için. Dediğim gibi opsiyon olmaması bir tık üzdü ama oyuncuya verilen maaşlar kiralama parasını falan duyunca sana da söylemiştim. 1 yıllık maaliyeti böyleyse ya aboubakar yada gomez performansı beklerim. Şimdi bu paralar ışığında Aboubakar gibi oyun içi katkısı, gomez gibi de bitiricilik beklerim. Verirse helali hoş olsun, yönetimi de bu transfer için başarı sayarım. Bunun %75 oranlarında ortalama transfer derim, eğer daha azına inerse fazla para verdik derim. O yüzden peşin hükumlü değilim bu transfere ama herkeste bir moral bozukluğu yarattığı da kesin o yüzden @tuncaboylu'ya da bir nevi hak verebiliyorum.

Hemen her konuda ortalamayı tutturan ne çok iyi iş yapacak ne sırıtacak stoper. Bence çok bizlik değildi, zaten artık ilgilenmiyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★