michy'nin gelmesi çok iyi oldu. ekstrem bir aksilik yaşamazsak ligin üstünde bir oyuncu, hızla fark yaratmasını bekliyorum.
stoper konusunda sanırım yabancıdan vazgeçildi, kaan'a yoğunlaşıldı. dönem dönem yerli hakkını stoperde kullanma şansı bulmak iyi. oyuncuyu sevmiyorum. stoper rotasyonumuzun kalitesini arttırmasını beklemiyorum. ha ligin genelinde oynayacağımız yapıda welinton'un yerini alıp onun görevlerini ikame edebilir. bu sayede +1 yabancı kullanırız iyi olur. yine de ben takımın derinde savunma problemlerini çözecek, elimizdeki tandemden farklı yapıda, temel savunma yetenekleriyle öne çıkan oyuncu bekliyordum. nsakalayı gönderip sol beki yerlileştirmek+orta sahada da sürekli bir yerli kullanmak ve böylelikle stoper hattına kaliteli bir yabancı takviyesi yapmak bence daha doğru kurguydu. özellikle ceza alanı içinde ortalama altı performans veren welinton ve hattın genel olarak yanlış alan boşaltmaya uygun olması zaman zaman başımıza iş açıyor. bu sene de açacak. kaan'da bence derinde iyi bir stoper değil. çok yönlü ama oynadığı hiç bir pozisyonda elimizdeki oyunculardan fazlasını vaat etmiyor. yabancı sorunu olmadığı durumda welinton fiziğini de toplarsa kaan'ın önünde olurdu rotasyonda. neyse bakalım, kararlarımız netleşince daha iyi değendirebiliriz.