Arkadaş neden bu kadar tantana ediyorsunuz şurda kestiriyordum uykumu açtınız

Ne yapalım opsiyon yoksa oyuncu burda kalmak isterse ingilizlerle anlaşmak en kolay iş portekiz olsa sıkıntı derdim chelsea bu güne kadar bu oyuncu için kimseye opsiyon vermedi dortmund bile alamadı oyuncuyu bizim gibi kiraladı
Opsiyon yoksa yok bunu gelecek yıl düşünürüz şimdi neden tasalanıyoruz anlamadım biraz sıtres olmadan tadını çıkarın bence bu sene transferlerimiz bütçe olarak tatmin edici öyle takım kurulduki bunuda bonservisle alsak seneye transfer olmaz ben sene içinde bana ne vereceğine bakarım yoksa ona verilecek para beşiktaşı ne kurtarır nede batırır
Birde bizi hatayla falan mukayese etmeyin bu beşiktaşa saygısızlıktır adamlar lige başlarken hedefi ligde kalacak 16 takım içinde olmak senin hedefin şampiyon olmak ben beşiktaşı renklilerle mukayese etmem edenede hoş bakmam
Fikirlerinizi sunarken lütfen beşiktaşın büyüklüğünü düşünerek konuşun bize gelen oyuncu beşiktaşla masaya oturuyor altayla hatayla oturmuyor şartları ona göre oluyor
Yönetimi eleştirmek için bahane aramayalım bahanelerle değil gerçeklerle eleştirelim ben bu seneki transfer politikasında eleştirecek bir durum görmedim ellerinden geleni yaptılar bu transfer istediğimiz gibi olmayabilir bu onların yanlış yaptığı anlamına gelmez şartları bilmiyoruz