2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2273906 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Şu Chelsea ile iyi ilişki muhabbetine de hastayım.

7 sene önce Demba Ba'yı alıp bir kere yarım devre hazırlık maçı yapmışız, onlarca yıl sürecek iyi bir ilişki kurmuşuz
O zaman gidip bonservisle Vagner Love ve Negredo alan F.O yönetimini eleştirebilirsin abi, dünya topçu vardı o zaman gündemde. Remy'i zamanında istediğimizde bedelsiz vereceklerken istemeyen Şenol Güneşe de kızılabilir mesela.

Herifler sana Şampiyonlar ligine gideceksen başarı hedefin varsa her oyuncuyu verir kullanmayacağı bu işler biraz Win-Win.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dah kadro bomboşken Gedson'un yarısına 7 milyon Euro teklif etmedik mi, o zaman limit yok muydu?

Limit masalına inanmıyorum, kusura bakma
İnanmayabilirsin ama bu da çok ağır eleştiri oluyor. Durum açık değil mi? Elimizdeki kıt kaynaklarla maksimum faydayı sağlamaya çalışıyoruz. Gedson işi biraz GS'nin önümüze çıkıp dayılanmasına karşılık. Ben alacağımızı düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

İnanmayabilirsin ama bu da çok ağır eleştiri oluyor. Durum açık değil mi? Elimizdeki kıt kaynaklarla maksimum faydayı sağlamaya çalışıyoruz. Gedson işi biraz GS'nin önümüze çıkıp dayılanmasına karşılık. Ben alacağımızı düşünmüyorum.
Gedsona yaptığımız 7 milyon euroluk teklifte bu sene için 1 kuruş bile vermeyi teklif etmedik ki
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eleştiri olduğu için açık açık isim yazıyım, Beşiktaş yönetimi Lofthus ve Barkley ile de ilgileniyor ordan OPSİYONSUZ bir şekilde çıkma ihtimalleri var. Chelsea kulübü geçmişte Taliscalar,Aboubakarı, Cenki parlattığımız için bize bu oyuncuları verebilir. Win - Win misali.

Lofthus Cheek gelse niye opsiyon konulmadı diyeceklerde çıkar illa.

Stoper de ismi hiç çıkmamış 25 yaşında bir stoperle görüşüyoruz. Bakalım o beğenilecek mi gelirse.

Bu arada isteyenle iddiaya girebilirim, Batshuayiden memnun kalınırsa seneye en fazla 4-5 milyon pounda alacağız.
Ben de böyle duydum ama anlatamıyorum işte. İkili ilişkelere güvenmiyor insanlar. Orayı da Türkiye gibi sanıyorlar herhalde. Oyuncuyu alamasak bile şu isimlerini verdiğin oyuncuları kiralama şansımızın olması bile büyük iş.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gedsona yaptığımız 7 milyon euroluk teklifte bu sene için 1 kuruş bile vermeyi teklif etmedik ki
Bir de taksite bölmüşüzdür. Ancak o parayı öyle verebiliriz. Hala ihtimal veriyor musun?  Ben İngiltere'deki oyunculardan birisini alacağımızı düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Bir de taksite bölmüşüzdür. Ancak o parayı öyle verebiliriz. Hala ihtimal veriyor musun?  Ben İngiltere'deki oyunculardan birisini alacağımızı düşünüyorum.
Benfica vermek isterse Gedsonu hala ihtimal var. Lakin PL den 8 numara düşer diye bekliyorum ben. Biraz fırsatçı modundayız şuan

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benfica vermek isterse Gedsonu hala ihtimal var. Lakin PL den 8 numara düşer diye bekliyorum ben. Biraz fırsatçı modundayız şuan
15 gün içinde o fırsatları yakalamamız lazım. Şampiyonlar Ligi için son bildirim tarihine kadar transferleri bitirmek lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı GreenBook

İtalya basınına göre Denswill bitmiş 1,5 m euro maaş alacakmış bizden

Çevrimiçi Samet Ç

Kaldı bir stoper orayada iyi birini alıp kapatırsak çok iyi bir transfer dönemi geçirmiş olacağiz. Rakiplerin aldığı genç oyunculara da kafa yormayın çoğu tutmaz adamlar 7 milyona aldığı oyuncuya 20 milyon opsiyon koyuyorlar 7 milyona aldığın oyuncudan en az 20-25 milyon kazanç sağlarsan bir anlamı olur 10 milyon kazansan ne olacak zaten bir sene şampiyon olunca o parayı kazanıyorsun ligden.

Çevrimiçi Samet Ç

İtalya basınına göre Denswill bitmiş 1,5 m euro maaş alacakmış bizden
Di Marzio yazmıştı doğrudur büyük ihtimal

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Di Marzio yazmıştı doğrudur büyük ihtimal

Bitmiştir ama daha gelmemiştir. Yani beklemeye almışızdır.
Tabi @Erman1903 abiye sormak lazım fikrini oyuncu hakkında.
Ama genç isimlere ben her zaman bir tık daha iyi gözle bakarım.

@can1903 teşekkürler bilgiler için. Dediğim gibi opsiyon olmaması bir tık üzdü ama oyuncuya verilen maaşlar kiralama parasını falan duyunca sana da söylemiştim. 1 yıllık maaliyeti böyleyse ya aboubakar yada gomez performansı beklerim. Şimdi bu paralar ışığında Aboubakar gibi oyun içi katkısı, gomez gibi de bitiricilik beklerim. Verirse helali hoş olsun, yönetimi de bu transfer için başarı sayarım. Bunun %75 oranlarında ortalama transfer derim, eğer daha azına inerse fazla para verdik derim. O yüzden peşin hükumlü değilim bu transfere ama herkeste bir moral bozukluğu yarattığı da kesin o yüzden @tuncaboylu'ya da bir nevi hak verebiliyorum.

Çevrimiçi Necmi

Arkadaş neden bu kadar tantana ediyorsunuz şurda kestiriyordum uykumu açtınız :bandit:

Ne yapalım opsiyon yoksa oyuncu burda kalmak isterse ingilizlerle anlaşmak en kolay iş portekiz olsa sıkıntı derdim chelsea bu güne kadar bu oyuncu için kimseye opsiyon vermedi dortmund bile alamadı oyuncuyu bizim gibi kiraladı

Opsiyon yoksa yok bunu gelecek yıl düşünürüz şimdi neden tasalanıyoruz anlamadım biraz sıtres olmadan tadını çıkarın bence bu sene transferlerimiz bütçe olarak tatmin edici öyle takım kurulduki bunuda bonservisle alsak seneye transfer olmaz ben sene içinde bana ne vereceğine bakarım yoksa ona verilecek para beşiktaşı ne kurtarır nede batırır
Birde bizi hatayla falan mukayese etmeyin bu beşiktaşa saygısızlıktır adamlar lige başlarken hedefi ligde kalacak 16 takım içinde olmak senin hedefin şampiyon olmak ben beşiktaşı renklilerle mukayese etmem edenede hoş bakmam
Fikirlerinizi sunarken lütfen beşiktaşın büyüklüğünü düşünerek konuşun bize gelen oyuncu beşiktaşla masaya oturuyor altayla hatayla oturmuyor şartları ona göre oluyor
Yönetimi eleştirmek için bahane aramayalım bahanelerle değil gerçeklerle eleştirelim ben bu seneki transfer politikasında eleştirecek bir durum görmedim ellerinden geleni yaptılar bu transfer istediğimiz gibi olmayabilir bu onların yanlış yaptığı anlamına gelmez şartları bilmiyoruz

Çevrimdışı tuncaboylu

Eleştiri olduğu için açık açık isim yazıyım, Beşiktaş yönetimi Lofthus ve Barkley ile de ilgileniyor ordan OPSİYONSUZ bir şekilde çıkma ihtimalleri var. Chelsea kulübü geçmişte Taliscalar,Aboubakarı, Cenki parlattığımız için bize bu oyuncuları verebilir. Win - Win misali.

Lofthus Cheek gelse niye opsiyon konulmadı diyeceklerde çıkar illa.

Stoper de ismi hiç çıkmamış 25 yaşında bir stoperle görüşüyoruz. Bakalım o beğenilecek mi gelirse.

Bu arada isteyenle iddiaya girebilirim, Batshuayiden memnun kalınırsa seneye en fazla 4-5 milyon pounda alacağız.
Batshuayi harika bir performans gösterip başka bir takımdan 20 milyonluk teklif alırsa, Chelsea ile olan iyi ilişkilerimiz ile 7 milyona bize verirler mi diyorsun?

Çevrimdışı tuncaboylu

Öyle oluyorsa, Chelsea'ye de seneye verseydik 2 milyonu?

Çevrimiçi yaço58

Ha limit jokeri çıktı ortaya, epeydir yoktu ortada.

Godin'e 2 milyon Euro teklif edecek limit var, Batshuayi'ye 2 milyon Euro kiralama bedeli verecek limit yok.
derdiniz ne hocam günlerdir yorumlarınızı okuyorum hep artniyetli yazıyorsunuz bilinçli şekilde yönetim karşıtı yazıyosunuz herkes baksın 1 adet olumlu mesajı olmazmı ne bu öfke ne bu negatiflik batsuayiye opsiyon koyulmamış koyulsaydı daha iyiydi ama olmamış ne yapalım Yönetim gitsin﹗ tagımı açalım ghezzal geçen ytılın mvpsiydi opsiyon yoktu ama aldık rosier yine aynı aldık kalmak isteyen kalıyor birde üzerine cenk ocakda gelecek elimiz güçlü olacak neyin negatigliği bu sporx diye bir site haber yapıyor onun üzerinden dayanak olmadan sallıyorsunuz bu camiada en doğru haberleri murat özen ile ertan süzgün yapıyor onlarda keza aynı rakamları açıklarsa beraber eleştirelim ama saçma sapan argümanlara dayanarak değil

Batshuayi harika bir performans gösterip başka bir takımdan 20 milyonluk teklif alırsa, Chelsea ile olan iyi ilişkilerimiz ile 7 milyona bize verirler mi diyorsun?

Bu çok denklemli bir konu, zorunlu alma harici bir opsiyon koydursan diyelim 10 bin euro gomezdeki gibi. Atıyorum dortmundan transfer teklifi var oyuncu burada kalmak ister mi ? Zaten bizden yüksekte bir takım teklif ederse kendisi gider zorunlu opsiyon harici. Zorunlu opsiyon konusunda haklısın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de böyle duydum ama anlatamıyorum işte. İkili ilişkelere güvenmiyor insanlar. Orayı da Türkiye gibi sanıyorlar herhalde. Oyuncuyu alamasak bile şu isimlerini verdiğin oyuncuları kiralama şansımızın olması bile büyük iş.
Futbol dünyasında ikili ilişki diye bir şey olmaz, her şey kağıt üstünde olur.

Canımız ciğerimiz Aboubakar sezonun yarısında oynamadı işte.

Ya da hayata döndürdüğümüz Mario Gomez Fiorentina'ya hayatta dönmezdi güya.

Hangi ikili ilişkiden bahsediyorsunuz?

Çevrimdışı Karabay

İyi tarafından bakarsak, batşuay harika bir performans gösterirse bu bizim şampiyon olacağımız anlamına gelmez mi?

Arkadaş neden bu kadar tantana ediyorsunuz şurda kestiriyordum uykumu açtınız :bandit:

Ne yapalım opsiyon yoksa oyuncu burda kalmak isterse ingilizlerle anlaşmak en kolay iş portekiz olsa sıkıntı derdim chelsea bu güne kadar bu oyuncu için kimseye opsiyon vermedi dortmund bile alamadı oyuncuyu bizim gibi kiraladı

Opsiyon yoksa yok bunu gelecek yıl düşünürüz şimdi neden tasalanıyoruz anlamadım biraz sıtres olmadan tadını çıkarın bence bu sene transferlerimiz bütçe olarak tatmin edici öyle takım kurulduki bunuda bonservisle alsak seneye transfer olmaz ben sene içinde bana ne vereceğine bakarım yoksa ona verilecek para beşiktaşı ne kurtarır nede batırır
Birde bizi hatayla falan mukayese etmeyin bu beşiktaşa saygısızlıktır adamlar lige başlarken hedefi ligde kalacak 16 takım içinde olmak senin hedefin şampiyon olmak ben beşiktaşı renklilerle mukayese etmem edenede hoş bakmam
Fikirlerinizi sunarken lütfen beşiktaşın büyüklüğünü düşünerek konuşun bize gelen oyuncu beşiktaşla masaya oturuyor altayla hatayla oturmuyor şartları ona göre oluyor
Yönetimi eleştirmek için bahane aramayalım bahanelerle değil gerçeklerle eleştirelim ben bu seneki transfer politikasında eleştirecek bir durum görmedim ellerinden geleni yaptılar bu transfer istediğimiz gibi olmayabilir bu onların yanlış yaptığı anlamına gelmez şartları bilmiyoruz

Altayla hatayla karşılaştırılmaz tabi ama doğruları yapan takımı takdir etmek, doğrularını görmek bizi de küçültmez tam tersi görmezsek kibir sahibi yapar.

Altay hatay kendince kısıtlı bir scoutla transferler yapmış. Biz ise 2 seneden beri "rosier" harici scout transferimiz olmadı. Scout departmanına ciddi bir neşter gerekli. Bu konuda @mrred ve @Erman1903 abiye katılıyorum. Bizi kurtarıcak olan bu transferler. O kadar sövülen Mitrovic bile neredeyse aldığımız paraya gitti, Larin'i ise şuan tutmaya çalışıyoruz. Yani uygun fiyata gayet iyi kadrolar kurabiliriz uçmazsak. Ama bu scout departmanı hocaya akpom ve batshuayi sunarsa tabiki de batshuayi der. Akpom denen çöpün hala adı bizle anılması asıl bize hakaret.

Çevrimiçi Necmi

Bitmiştir ama daha gelmemiştir. Yani beklemeye almışızdır.
Tabi @Erman1903 abiye sormak lazım fikrini oyuncu hakkında.
Ama genç isimlere ben her zaman bir tık daha iyi gözle bakarım.

@can1903 teşekkürler bilgiler için. Dediğim gibi opsiyon olmaması bir tık üzdü ama oyuncuya verilen maaşlar kiralama parasını falan duyunca sana da söylemiştim. 1 yıllık maaliyeti böyleyse ya aboubakar yada gomez performansı beklerim. Şimdi bu paralar ışığında Aboubakar gibi oyun içi katkısı, gomez gibi de bitiricilik beklerim. Verirse helali hoş olsun, yönetimi de bu transfer için başarı sayarım. Bunun %75 oranlarında ortalama transfer derim, eğer daha azına inerse fazla para verdik derim. O yüzden peşin hükumlü değilim bu transfere ama herkeste bir moral bozukluğu yarattığı da kesin o yüzden @tuncaboylu'ya da bir nevi hak verebiliyorum.
hayal kırıklığı anlaşma miktarı değil bence herkes sahibi olmaya hazırlanıyordu böyle oyuncunun bonservisini almak büyük işdi bu hayal kurıklığından öte üzüntü keşke alabilsek ama bu oyuncuya her türlü beşiktaş forması giydirmek başarıdır gerçekten gelip oynarsa abu bunun gölgesi olamaz gomez performansının üstünde oerformans alırız saf kan golcü özellikleride gomezden üstün yeterki takımı sahiplensin oynasın sene boyu opsiyon olmadığı için çok üzüleceğiz

Çevrimdışı can1903

Oyuncu isterse 7 ye alırız

Çevrimdışı MUSTAFA_

Futbol dünyasında ikili ilişki diye bir şey olmaz, her şey kağıt üstünde olur.

Canımız ciğerimiz Aboubakar sezonun yarısında oynamadı işte.

Ya da hayata döndürdüğümüz Mario Gomez Fiorentina'ya hayatta dönmezdi güya.

Hangi ikili ilişkiden bahsediyorsunuz?
Tamam kimseye güvenmeyelim. Oyuncuyu da alamayalım. Elimizde net bilgiler yok ki? Belki başka planlarımız da vardır. En azından eleştirmek için transfer döneminin bitmesini beklemen lazım. Oyuncu almazsak eleştiririz neden opsiyonlu gelmedi diye. Eksiklerin neden tam doldurulmadığını da eleştiririz. Ama şu anda senin tezini savunamayız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

derdiniz ne hocam günlerdir yorumlarınızı okuyorum hep artniyetli yazıyorsunuz bilinçli şekilde yönetim karşıtı yazıyosunuz herkes baksın 1 adet olumlu mesajı olmazmı ne bu öfke ne bu negatiflik batsuayiye opsiyon koyulmamış koyulsaydı daha iyiydi ama olmamış ne yapalım Yönetim gitsin﹗ tagımı açalım ghezzal geçen ytılın mvpsiydi opsiyon yoktu ama aldık rosier yine aynı aldık kalmak isteyen kalıyor birde üzerine cenk ocakda gelecek elimiz güçlü olacak neyin negatigliği bu sporx diye bir site haber yapıyor onun üzerinden dayanak olmadan sallıyorsunuz bu camiada en doğru haberleri murat özen ile ertan süzgün yapıyor onlarda keza aynı rakamları açıklarsa beraber eleştirelim ama saçma sapan argümanlara dayanarak değil

İnsanları bir görüşe katılamyınca neden art niyetli yapıyorsunuz ki ??? İnsanlar yönetimden veya transfer döneminden memnun olmayabilir bunu her gün defalarca da yazabilir. Sonuçta troll yok ve kendince mantıklı açıklamalar yapabiliyor. Katılmıyorsanız ismini görünce okumadan geçebilir yada aksini belirtebilirsiniz. Zıt görüşe bu kadar karşı olmamalıyız. Burda herkesin aşkı Beşiktaş. Hepimiz hiç bir çıkarımız olmamasına rağmen zaman ayırıp yazıp çizip muhabbet ediyoruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu yıllardır bu seneyi kurtara kurtara, her sene santrafor arıyoruz.

27 yaşında, kelepir santrafor bulmuşsun, en ufak bir patlamasında fiyatı katlanacağı belli, hesapta kulübüyle ilişkilerimiz de iyi; ama ne hikmetse opsiyon koyduramıyoruz.

Devlet evraka bakar, adam 20 milyon olduğu zaman Chelsea sana 7'ye verecek mi sanıyorsunuz?

Çevrimiçi tolga1903

Açıkçası gedson işinde gs tarafı çok daha istekli en azından gelen haberler o yönde. Biz şu rlc veya barkley'den birini çıkarabilirsek alsın gedson'un turşusunu kursunlar hastalıklı gibi her allah günü gedson muhabbeti yapıyorlar bir yanım şu adamı alalım ellerinden 1 gollü şampiyonluğun üzerine bu travmayla gs'yi sezon başından elemine ederiz diyor ama loftus cheek çok daha fazla katkı sağlar gibi geliyor sence bu barkley veya cheek işinde hangi oyuncu daha yakın bize?