2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2278426 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı joseph35

Bence Gedson ve Fernando'yu birlikte almalıyız. Hemen olmaz öyle şey demeyin açıklayayım.

*Ne Fernando ne Gedson'un maaşı Batshuayi Teixeira seviyesinde olmaz.

*Gedson kiralık olacağı için seneye bonservisini alma şansımız yok Talisca'daki gibi satar Benfica Gedson'u başka takıma. Bu durumda Fernando elimizde oradaki güvencemiz olur.

*Gedson 99 doğumlu olduğu için 97+ doğumlu yabancı kontenjanına uyuyor. Gedson gelmezse Hasic'i dondurup başka birini alacağız genç yabancı olarak. Kiralık Gedson'dan daha maliyetli olacak bu isim. Gedson gelirse seneye Hasic tekrar oynadığında Gedson'un yerini doldurur genç yabancı kontenjanında.

*Fernando frikik yeteneğinde Talisca kadar etkili bir isim. Takımda duran top kullanacak kimse yok şu anda Teixeira dahil.

*Fernando 6 numara özelliği de olduğundan daha çok stoper olan Mehmet Topal ve daha çok sağ bek olan Necip'e kalmayacağız 6 numarada. Fernando aynı zamanda 8 numara da oynar.

*Atiba seneye bırakacak futbolu büyük ihtimalle. Fernando Atiba'nın yerini alır şimdiden hazırlamış oluruz Atiba sonrasına kendimizi.

*Larin'in bonservissiz gitme riski var sözleşme uzatamazsak. Bu durumda Teixeira solda kullanılır Larin'e mesaj verilir yerin doldu veya dolar diye. Teixeira soldayken Gedson 10 numara da rahatlıkla oynar, inceci işlerde iyi Gedson.

*Son olarak Gedson Gs'ye psikolojik üstünlük, Fernando ise Josef-Teixeira ile arkadaş, takımdaki havaya katkıları büyük olur.

*Kaan Ayhan büyük ihtimalle geleceği için stoperde Vida-Kaan kullanır Sergen hoca. Mert ve Rıdvan ile 3 yerli kuralı sağlanır. Gerisi özellikle orta saha yabancı olur bir sorun çıkmaz. Welinton da kullanılır zaman zaman stoperde bu durumda Salih oynatılarak Fernando Gedson hatta Josef dinlendirilir orta sahada.

*Son olarak yapmayacak yönetim böyle bir şey ama ben olsam yapardım. Özellikle Boyd'dan Ljajic'ten kurtulursak kesinlikle yapardım kadro dışındayken maaşlarını ödüyorsak da eğer limiti aşmıyorsak yine yapardım Gedson-Fernando. İlerisi için lazım bize Fernando.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2021, 15:15:24 joseph35 ]

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı doganay

https://twitter.com/Besiktas/status/1427963499477553155
O karanliktan cikmadan kesseymisler keske , kostum biraz komik. Daha kaliteli birsey kostum bulsalarmis en azindan

Çevrimdışı alimm

Yalnız video çok ii olmuş.. Emeği geçenlere tebrikler...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi tolga1903

Biz bu kripto işine kesin gircez heralde yoksa böyle maliyetli oyuncuları getiremezdik çok ciddi rakam vermişiz batshuayi'ye umarım kendinden bekleneni karşılar hayırlı olsun tekrardan

Çevrimdışı Zafer55

Alex in sol kanatta oynayacağını düşünen kimse var mı benden başka ?
Solda alex sağda gezall ortada josef gedson salih...

Çevrimdışı levent14

Gedson cinconun kırmızı çizgisi gibi birşey olmuş...Ghezzal ve Rosier darbelerinden sonra gedson darbesi fena koyar bunlara ama ben çokda ilgilendiğimizi düşünmüyorum fakat bir yandan da Ahmet Nur Cebinin intikam planı yapabileceğini düşünüyorum:) Bu adam da gizliden gizliye kincilik var :))

Çevrimiçi umutow

Düzenli oynaması imkansız bence larin ve nkoudu öyle direk kesilebilecek isimler değiller.

Çevrimdışı alimm

İlk büyük maçta çıkacağı düzen bence....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Samet Demir

Düzenli oynaması imkansız bence larin ve nkoudu öyle direk kesilebilecek isimler değiller.
Gerekde yok zaten. Herkes kendi bölgesinde oynasın. Adamda çok bu sene çok şükür.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://twitter.com/DeportesReports/status/1427963429676064782

Sanki garanti ücret yüksek.
Maç başılar ve bonusları dahil edersek fatura 5m euroya yaklaşır diye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı Nazım Ar

Gedson cinconun kırmızı çizgisi gibi birşey olmuş...Ghezzal ve Rosier darbelerinden sonra gedson darbesi fena koyar bunlara ama ben çokda ilgilendiğimizi düşünmüyorum fakat bir yandan da Ahmet Nur Cebinin intikam planı yapabileceğini düşünüyorum:) Bu adam da gizliden gizliye kincilik var :))

Ben çok rahatım,

1. Gedson'u kiralarsak maliyet uçmadan okeyim
2. Kiralamayıp gsnin işini geciktiriyorsak hele hele 12+ m bonservisle sokuşturup ucuza Fernandoyu alırsak ona da okeyim

Her durumda kazançlı biz çıkacağız. Tek olumsuz senaryo gsnin rahat rahat kiralaması olurdu onu da yapamadılar.

Çevrimdışı Nazım Ar

Maç başılar ve bonusları dahil edersek fatura 5m euroya yaklaşır diye tahmin ediyorum.

Maçbaşı ve bonus yazmıyor bir yerde ama.

Çevrimiçi tolga1903

İntikamdan ziyade iyi olurdu delici bir orta saha. Mensah ile denedik bunu tabi o daha ön tarafta oynayan oyuncuydu olmadı takıma ne yazık ki. Gedson josef'in yanında oynayacak gelirse atiba'nın şu anki verdiği katkıyı veremez belki ama hocanın elini kuvvetlendirir gs'ye vuracağımız darbe de cabası ama can arkadasimizin dediği gibi her konuda anlaşıldı ise neden hareket yok anlamadım beklemeye gelmez gs de çok istekli çünkü

Çevrimdışı abdusta

Kaan Ayhan olayı sadece bizim medyada köpürtülüyor.1 cümle bile yabancı basında yok.

saygılar

Çevrimiçi Samet Ç

Bonus falan yok orada kazandığı parayı karşıladık maç başı ile 3.5 milyon en fazla ki bu sene santrafor için ayırdığımız bütçede zaten bu.

Çevrimdışı joseph35

ben de olabilir bazı maçlarda olmalı diyorum. sadece ortaya salih değil fernando yapardım. stopere kaan.

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen bu sene Dortmund vari çabuk ve dikine hücum yaptıracak tahminimce bu yüzden Gedson veya Fernando iyi olur 8 için ayrıca Larin yerinede  N'Koudou'nun daha çok oynayacağını düşünüyorum

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bonus falan yok orada kazandığı parayı karşıladık maç başı ile 3.5 milyon en fazla ki bu sene santrafor için ayırdığımız bütçede zaten bu.

bonus olmamasına ihtimal vermiyorum, maç başı ücreti de 20b eurodan az olmayacaktır.