Bence Gedson ve Fernando'yu birlikte almalıyız. Hemen olmaz öyle şey demeyin açıklayayım.
*Ne Fernando ne Gedson'un maaşı Batshuayi Teixeira seviyesinde olmaz.
*Gedson kiralık olacağı için seneye bonservisini alma şansımız yok Talisca'daki gibi satar Benfica Gedson'u başka takıma. Bu durumda Fernando elimizde oradaki güvencemiz olur.
*Gedson 99 doğumlu olduğu için 97+ doğumlu yabancı kontenjanına uyuyor. Gedson gelmezse Hasic'i dondurup başka birini alacağız genç yabancı olarak. Kiralık Gedson'dan daha maliyetli olacak bu isim. Gedson gelirse seneye Hasic tekrar oynadığında Gedson'un yerini doldurur genç yabancı kontenjanında.
*Fernando frikik yeteneğinde Talisca kadar etkili bir isim. Takımda duran top kullanacak kimse yok şu anda Teixeira dahil.
*Fernando 6 numara özelliği de olduğundan daha çok stoper olan Mehmet Topal ve daha çok sağ bek olan Necip'e kalmayacağız 6 numarada. Fernando aynı zamanda 8 numara da oynar.
*Atiba seneye bırakacak futbolu büyük ihtimalle. Fernando Atiba'nın yerini alır şimdiden hazırlamış oluruz Atiba sonrasına kendimizi.
*Larin'in bonservissiz gitme riski var sözleşme uzatamazsak. Bu durumda Teixeira solda kullanılır Larin'e mesaj verilir yerin doldu veya dolar diye. Teixeira soldayken Gedson 10 numara da rahatlıkla oynar, inceci işlerde iyi Gedson.
*Son olarak Gedson Gs'ye psikolojik üstünlük, Fernando ise Josef-Teixeira ile arkadaş, takımdaki havaya katkıları büyük olur.
*Kaan Ayhan büyük ihtimalle geleceği için stoperde Vida-Kaan kullanır Sergen hoca. Mert ve Rıdvan ile 3 yerli kuralı sağlanır. Gerisi özellikle orta saha yabancı olur bir sorun çıkmaz. Welinton da kullanılır zaman zaman stoperde bu durumda Salih oynatılarak Fernando Gedson hatta Josef dinlendirilir orta sahada.
*Son olarak yapmayacak yönetim böyle bir şey ama ben olsam yapardım. Özellikle Boyd'dan Ljajic'ten kurtulursak kesinlikle yapardım kadro dışındayken maaşlarını ödüyorsak da eğer limiti aşmıyorsak yine yapardım Gedson-Fernando. İlerisi için lazım bize Fernando.