2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2279583 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

aynı istatistik olması için mertinde beşiktaş da oynuyor olması lazım %70 topa sahip olan bir takımın kalesini koruyorsun süperligin en kötü kaleci performanslarından birine sahip ersin gözünüzde ama büyüttünüz üç sene sonra adını hatırlayan olmaz merti almasak şl de kendi rekorumuzu kırardık geleni içeri alırdı kalede ortalama kaleci olsa iş averaja kalmazdı
Ersinden vasat seviyede bir kaleci çıkmaz o şartları taşımıyor havadan gelen hiç bir topa çıkmayan adamdan kaleci olmaz utku ondan iki gömlek daha iyi bunu düşünüşn utkunun beşiktaşın ikinci kalecisi olması bile facia
Beşiktaş'ta oynamak Başakşehir'de oynamaktan daha mı kolay?

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu konuda fazlada polamik yapmaya gerek yok sergen ve yönetim ersine bir tık güvenselerdi mert alınmazdı satabileceğini düşünüyorsan yine almazdın merti almak bile az da olsa olan piyasasını iyice düşürdü buna ramen aldılar lig bitti kaleci alacağız dendi
Alt yapıdan çıkan oyuncuları dev aynasında görmeyi bırakalım artık eleştirelim hatalarınıki düzeltebiliyorlarsa düzeltsinler top tutamayan çocuğu dünya yıldızı yapmanın manası yok iyilik yapmıyoruz çbütün sezon neden rıdvan oynamıyor diye baskı yaptı taraftar oynasa şampiyonluğu kaybederdik hangisi daha önemli şampiyonlukmu rıdvanın oynamasımı herkes ıyuncu parlatıp satalım diyorda şampiyonluktan elde ettiğimiz geliri elde etmek için kaç rıdvan kaç ersin satmamız lazım onu hesaplamıyor kimse otnatalım şampiyonluğu riske atalım diyor
Bizim yedek tecrübeli bir kaleciye de ihtiyacımız vardı, kaleci almamızda tuhaf bir şey yok o yüzden.

Ben Mert'in Ersin'i kesebilecek bir kaleci olduğunu düşünmüyorum zaten.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bizim yedek tecrübeli bir kaleciye de ihtiyacımız vardı, kaleci almamızda tuhaf bir şey yok o yüzden.

Bence de kesemez. Kupa maçlarında oynar belki.

Çevrimdışı tuncaboylu

istisnaları var ama dostum kaleci böyle yetişmez iyi bir kalecinin arkadında tecrübe kazanması lazım öyle alt yapıdan çıkıp beşiktaş kalesi korunmaz 25-26 yaşına kadar iyi bir kalecinin arkasında tecrübe kazanmalı  öbür türlü olacağı varsa bile iyi olacak birini yok edersin şampiyonluğu kaçırsaydık şimdi başka şeyler konuşuluyor olurdu topun ağzındaki ilk isimlerden biriydi sergen güvendi lafına inanıyormusunuz güven değil mecburiyet yoksa yeni gelmiş hoca senin alt yapındaki adamı kaleye çıkarıp güveniyorım diyecek nesini gördünde güvendin kariusdan sonra vasat bir kaleci alamazdık ipe geçirilirdi yönetim iyi kaleciye verecekte para yoktu kaleciler akşam pazarına düşmez mecbur kaldık evlat propagandası yaparak taraftar susturduk ersin drğil utku geçmeliydi kaleye ama büzük yemedi utku ersinden daha iyi kaleci çok kötü hataları olduğu halde iyi yanlarıda var ama öz evlat değildi tepki çok olurdu madem güveniyorlardı almasalardı kaleci geçen sene güzel masal anlattılar bize bizde mecburiyetten yedik
Şampiyonluk kaçsaydı, Ersin'e gelene kadar 50 tane isim sayılırdı, başta devre arası sağlam santrafor almadığı için yönetimi asıp kesiyordu millet şimdi.

Adam sene boyunca 1 tane hatalı gol yedi sadece. Onun yüzünden şampiyonluğu kaçırdıysan, zaten daha büyük sorunların var demektir.

Çevrimdışı o2bucak

Kale;
Mert Günok: Tecrübe gerektiren önemli maçlarda oynatılmalı.
Ersin Destanoğlu: Ortalama Maçlarda.
Utku Yuvakuran: Kupa maçlarında.

Sol Bek;
N'Skala: Tecrübe gerektiren maçlarda.
Rıdvan: Kupa ve N'skala'nın eksik ve dinlendirilmesi gereken maçlarda.

Sağ Bek;
Rosier: Tek Seçenek.
Necip: Rosier es kaza sakatlanır yada kart görürse.

Defans;
Vida: Sol iç tek seçenek.
Wellington: Sağ İç tek seçenek.
Mehmet Topal: Yedek.
Serdar: En azından Kupa maçında oynamalı.

Defansif Ortasaha;
Josef: Tek seçenek.
Necip: Josef'in dinlendirilmesi gerektiği durumlarda.
Mehmet Topal: Daha çok defansı yedekleyeceğini düşünüyorum ama burada daha iyi yetenekli.

Ortasaha;
Atiba: Eksikliği teklif dahi edilemez.
Salih: Yerli seçeneği kullanmak için.
Oğuzhan: Yedek yerli seçenek.
Kartal Kayra: En azından Kupa maçlarında Atiba yedeklenmesi gerektiğinde.

Ofansif Ortasaha;
Alex: Tek seçenek.
Adem: Yedek.

Sol Forvet;
N'koudou: Açık takımlara karşı hızlı oynanması gerektiğinde.
Larin: Fizik üstünlük gereken maçlarda.
Kenan Karaman: Hava toplarının alınması gereken maçlarda:
Atakan Üner: Kupa maçlarında oynayabilir.

Sağ Forvet:
Ghezzal: Lafa gerek yok.
Töre: Ghezzal'ın yedeklenmesi gerektiğinde.
Ajdin Hasic: Kupa maçlarında oynamalı.

Forvet;
Michy Bathushy: Tek Seçenek,
Güven Yalçın: Umarım performansını yükseltir.
Larin, Kenan: 2. forvet gerektiğinde yada es kaza sakatlıklar arttığında.

Sol Forvet'in çokluğunu bazı maçlarda 4-4-2'ye dönüp iç orvet gibi kullanacağını düşünüyorum.

Alınabiliyorsa Kaan Defans, Sağ ve Defansif Ortasaha yedekleyebilme Oyuna top sokma özelliği için alınmalı.
Ozan alınabiliyorsa Sergen yönetiminde harika oynadığı unutulmamalı.

Mert
Rosier,Vida,W

Çevrimdışı tuncaboylu

Bence de kesemez. Kupa maçlarında oynar belki.
Ben olsam CL maçlarında da oynatırım, kötü bir sonuçta Mert'i feda etmek daha iyi.

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Kaan Ayhan ve Gedson transferlerinin bittiğini düşünürsek kalite yönünden eksik kaldığımız tek bölge solbek. Oraya bir fırsat transferi düşünülür mü acaba ?   

Çevrimdışı Nazım Ar

Llajic kadro dışı kaldığına göre ben bu sene Hasic i görmek isterim, o yaş grubunda bu denli kendine güvenen, iyi şutör kaç oyuncu var? Millet Keremi Ferdiyi başımıza wonderkid yaptı, Hasic i Alex'in yedeği yapıp 2. forvet olarak ısındırmak lazım. 3-0 öne geçtiğin maçta koy sahaya hem yaş sınırını da çözmüş olursun.

Çevrimiçi umutow

Llajic kadro dışı kaldığına göre ben bu sene Hasic i görmek isterim, o yaş grubunda bu denli kendine güvenen, iyi şutör kaç oyuncu var? Millet Keremi Ferdiyi başımıza wonderkid yaptı, Hasic i Alex'in yedeği yapıp 2. forvet olarak ısındırmak lazım. 3-0 öne geçtiğin maçta koy sahaya hem yaş sınırını da çözmüş olursun.
Ocağa kadar oynayamaz o daha

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaş'ta oynamak Başakşehir'de oynamaktan daha mı kolay?
kaleci için evet özelliklede geçen seneki başaktan

Çevrimdışı Necmi

değnekle dolaşıyor ocaktan önce takıma katılamaz sezon sonuna kadarda form tutamaz sırf genç diye bir kontenjanmı işgal ettirelim

Çevrimdışı Necmi

😉
çebi canlı yayında kendi ağzıyla teansfer işini futbol şubede profesyonellere devrettik erdal bey çok yoruluyordu sağlığı bozuldu dedi erdal resmi olarak ayrıldığını açıkladı bu daha neyin haberi tabiki yönetim kurulu üyesi nihayetinde oatron onlar son kararı elbette onlar verecek bu menejerlerle pazarlık yapmayla aynı şeymi

Çevrimdışı Necmi

Kaan Ayhan ve Gedson transferlerinin bittiğini düşünürsek kalite yönünden eksik kaldığımız tek bölge solbek. Oraya bir fırsat transferi düşünülür mü acaba ?   
umut meraş alıp orayı komple yerlileştirsek fena olmaz kaanla yerli sorunu aşılmış olur onun dışında gerek yok bence yeterli
Gedsonu aldıysak bile ben olsam yarın açıklarım 😂
Ana konularda uzlaşmış olabiliriz ama ben tam olarak bittiğini düşünmüyorum renklinin son hamlesi olur daha can hıraş bir hamle biz ghezzalle anlaştık dedikten sonra masaya 5.5 bıraktılar bozmak için orta sahaları çok kötü durumda taylanla idare etmeye çalışıyorlar çok ağır darbe olur

Çevrimdışı Nazım Ar

değnekle dolaşıyor ocaktan önce takıma katılamaz sezon sonuna kadarda form tutamaz sırf genç diye bir kontenjanmı işgal ettirelim

Şu durumda ne olacak peki sözleşme mi donduruluyor? Bir ara sözleşmeli olduğu sürece kiralasan da kontenjan yiyecek muhabbeti vardı geçerli mi bulamadım bilgi.

Çevrimdışı Necmi

ersini kesecek biri olmasa mert alınmaz ersinle devam edilirdi
Taraftarın tersine futbolu ve yeteneği iyi bilen sergenin kararına güveniyorum
Sergenle benim beyin aynı çalışıyor ne düşünüyorsam sanki beynimi okuyup yapıyor transfer döneminde kafamda kurduğum kadroyu yaptılar resmen doğduğum günden beri beşiktaşlıyım gedsonda gelirse ilk defa kafamdaki kadro ile lige başlamış olacağız larin ile uzatırlarsa oda kaymağı olur

Çevrimdışı doganay

Bence bu hafta olmasada , daha sonraki hafta Mert direk kaleyi alir. Ersin'de kupa maclarinda falan oynar.
Mert'i sirf geri paslarda topu oyuna sokma becerisinden bile Sergen onu secer. Bence zaten o yuzden Mert'i aldirdi.

Çevrimdışı Necmi

Şu durumda ne olacak peki sözleşme mi donduruluyor? Bir ara sözleşmeli olduğu sürece kiralasan da kontenjan yiyecek muhabbeti vardı geçerli mi bulamadım bilgi.
tff bu sene saçmalamış kiralasan bile hem senin hem verdiğin takımın kontenjanında görünüyor düzelecektir
Gördüğüm en beceriksiz tff yönetimi bu daha art niyetlisini gördüm ama bu kadar ne yaptığını bilmeyen beceriksiz bir yönetim görmedim kimin tff ye lisansını yatırdıysan kadronda o görünür aksi hukuken mümkün değil diye düşünüyorum öbür türlü verdikleri lisansın ne önemi kalıyor

Çevrimiçi Samet Ç

Teixeira'nın lisansı çıktı.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Bence bu hafta olmasada , daha sonraki hafta Mert direk kaleyi alir. Ersin'de kupa maclarinda falan oynar.
Mert'i sirf geri paslarda topu oyuna sokma becerisinden bile Sergen onu secer. Bence zaten o yuzden Mert'i aldirdi.
yok merti kaleci olduğu için aldırmıştır 😂

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı XiaoHan

Yönetim bu sene Sergen hocaya çok daha fazla destek olmalı umarım farkındadırlar transferlere iş bitmeyecek. Zago dan sonra basının bu denli organize şekilde saldırdığı ilk futbolcumuz Rosier oldu resmen hedef tahtası durumunda şuan. Algıya çok erken başladılar yakında rüzgarıyla oyuncuya değdi diye sarılar havada uçuşursa şaşırmam.
Bu sene güncel versiyonlu Papila larada maruz kalabiliriz. Yönetim bu kadar yatırımdan sonra takımın başkalarına oyuncak edilmesine müsade etmemeli. Geçen sene sınıfta kaldılar hocaya destek anlamında umarım bu sene ders çıkarmışlardır.
MAF döneminden beri sezona bu kadar net favori olarak başlayacağız, transferler kampa geçte katılsa namağlup 2. şampiyonluğumuzunda gelebileceğine inanıyorum.
Camia olarak şampiyonluk serisine ihtiyacımız var FO ile 3.ye yaklaştık ama gücü yetmedi engellemeye bazı olayları azda burnu havalarda ben ben egosuna yenik düşünce çalındı şampiyonluk göz göre göre.
Transfer yaptı diye veya maaşları ödüyor diye başkan efsane olmaz zaten vazifesi. Şahsen beğenmiyorum son 1 aylık sürece kadar gelen tutumlarını, başarısız buluyorum herkes paragözdü (hoca, menajerler, futbolcular) her mikrofona konuşan Limit diyordu, taraftara şampiyonluğu zehir ettiler. Asıl sınav yeni başlıyor destek olmalıyız sosyal medyada, gözü korktu hainlerin hep birlikte savunmalıyız Beşiktaşımızı.
Efendilik veya Beşiktaşlılık Duruşu hakkımızın yenmesine sessiz kalmak değil lütfen karıştırılmasın.
🦅🤍🖤🦅