Yönetim bu sene Sergen hocaya çok daha fazla destek olmalı umarım farkındadırlar transferlere iş bitmeyecek. Zago dan sonra basının bu denli organize şekilde saldırdığı ilk futbolcumuz Rosier oldu resmen hedef tahtası durumunda şuan. Algıya çok erken başladılar yakında rüzgarıyla oyuncuya değdi diye sarılar havada uçuşursa şaşırmam.
Bu sene güncel versiyonlu Papila larada maruz kalabiliriz. Yönetim bu kadar yatırımdan sonra takımın başkalarına oyuncak edilmesine müsade etmemeli. Geçen sene sınıfta kaldılar hocaya destek anlamında umarım bu sene ders çıkarmışlardır.
MAF döneminden beri sezona bu kadar net favori olarak başlayacağız, transferler kampa geçte katılsa namağlup 2. şampiyonluğumuzunda gelebileceğine inanıyorum.
Camia olarak şampiyonluk serisine ihtiyacımız var FO ile 3.ye yaklaştık ama gücü yetmedi engellemeye bazı olayları azda burnu havalarda ben ben egosuna yenik düşünce çalındı şampiyonluk göz göre göre.
Transfer yaptı diye veya maaşları ödüyor diye başkan efsane olmaz zaten vazifesi. Şahsen beğenmiyorum son 1 aylık sürece kadar gelen tutumlarını, başarısız buluyorum herkes paragözdü (hoca, menajerler, futbolcular) her mikrofona konuşan Limit diyordu, taraftara şampiyonluğu zehir ettiler. Asıl sınav yeni başlıyor destek olmalıyız sosyal medyada, gözü korktu hainlerin hep birlikte savunmalıyız Beşiktaşımızı.
Efendilik veya Beşiktaşlılık Duruşu hakkımızın yenmesine sessiz kalmak değil lütfen karıştırılmasın.