2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2279392 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

19 yaşında geleceğin 100 topçusu listesine girmiş şampiyonluk maçlarının çoğunda kaleyi korumuş birini 32 yşında aynı istatistiğe sahip biri için kesicez galiba.

Çevrimdışı ozankarakoc

arada kaanı oynatıp rıdvan'ı da kesecek 2x üzücü

Ben Salih'in ilk onbirde oynayabileceğine pek ihtimal vermiyorum. Mert-Kaan-Rıdvan üçlüsüyle devam ederiz gibime geliyor, sakatlık olmadığı sürece...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

19 yaşında geleceğin 100 topçusu listesine girmiş şampiyonluk maçlarının çoğunda kaleyi korumuş birini 32 yşında aynı istatistiğe sahip biri için kesicez galiba.

Ben Ersin'i bir süredir çok beğeniyorum. Savunmamız giderek iyileşti, çok fazla pozisyon vermemeye başladık, ama verdiğimiz pozisyonlarda da Ersin'in karşı karşıya çok kritik kurtarışları oldu. Maçta tek ciddi pozisyon verince unutuluyor, geçip gidiyor. Ama çıkardığı o toplardan ikisini içeri alsaydı şampiyonluk hayal olurdu. Şımarmadı, abuk sabuk açıklamalar yapmadı, kimseyle kavga etmedi, kimseyi üzmedi. Umarım geçen sezondan sonra yedek kalmayı kişisel alıp kendini yıpratmaz.

Çevrimiçi Sinan23

Ben Ersin'i bir süredir çok beğeniyorum. Savunmamız giderek iyileşti, çok fazla pozisyon vermemeye başladık, ama verdiğimiz pozisyonlarda da Ersin'in karşı karşıya çok kritik kurtarışları oldu. Maçta tek ciddi pozisyon verince unutuluyor, geçip gidiyor. Ama çıkardığı o toplardan ikisini içeri alsaydı şampiyonluk hayal olurdu. Şımarmadı, abuk sabuk açıklamalar yapmadı, kimseyle kavga etmedi, kimseyi üzmedi. Umarım geçen sezondan sonra yedek kalmayı kişisel alıp kendini yıpratmaz.

Ersin'in yedek kalacağını sanmıyorum. Sergen hoca kaleci antrenörüne soruyorum kim formda kimi oynatayim diye demişti

Çevrimdışı EagleForce

Gedson Valencia haberleri var. Alamiyorsak Gs de  alamasin. Hayirlisi.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı ozankarakoc

Ersin'in yedek kalacağını sanmıyorum. Sergen hoca kaleci antrenörüne soruyorum kim formda kimi oynatayim diye demişti

Sergen Hoca; biraz bilinçli, biraz tembellikten, güzel bir düzen kurdu. Birçok konuyu o işle özel olarak ilgilenen insanlara bırakıyor, kendisi müdahil olmuyor. Bazen bizim bile bildiğimiz şeyleri ona soruyorlar röportajda, 'valla haberim yok, onu bilmemne hocaya sormak lazım' deyiveriyor. Böylelikle hem kendi konsantrasyonunu dağıtmamış oluyor, hem üzerinde birikebilecek yükü ve stresi hafifletiyor, hem de o insanlara özgürlük verip özgüven kazandırmış oluyor. Takımdaki huzurun önemli sebeplerinden biri bu olsa gerek... Umarım uzun yıllar böyle gider.

Çevrimdışı Necmi

aynı istatistik olması için mertinde beşiktaş da oynuyor olması lazım %70 topa sahip olan bir takımın kalesini koruyorsun süperligin en kötü kaleci performanslarından birine sahip ersin gözünüzde ama büyüttünüz üç sene sonra adını hatırlayan olmaz merti almasak şl de kendi rekorumuzu kırardık geleni içeri alırdı kalede ortalama kaleci olsa iş averaja kalmazdı
Ersinden vasat seviyede bir kaleci çıkmaz o şartları taşımıyor havadan gelen hiç bir topa çıkmayan adamdan kaleci olmaz utku ondan iki gömlek daha iyi bunu düşünüşn utkunun beşiktaşın ikinci kalecisi olması bile facia

Çevrimdışı Necmi

Genç bir oyuncunun ışık vermesi gerekir kayserideki çocukta o ışık var olurmu bilmem ama ümit vadediyor
Biz fenerle mabette 1-1 berabere kaldığımız maçta fenerin kalesinde ersin olsa tarihi fark atardık yada ts ile oynadığımız maçta
Bizim onlara yaptığımızı şlde bize yapacaklar o zaman ersinin kaleyi tutup bize puan aldıracağına inanan varmı

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Beşiktaş kulübü an itibariyle Gedson Fernandes ile %100 anlaştı. Oyuncu tarafı buraya gelmekte çok istekli.

2 bilgi var elimde ikisi de çok güvenilir yerden.

Emre Kocadağın, 2-3 saat önce Gedsonu aldık hocam hayırlı olsun dediğini duydum. ( Bu bilgiyi veren kişi iki taraflada anlaşma olduğunu teyitledi)

Diğer bir bilgi ise Ceyhun Kazancı, Emre Kocadağ, Ahmet Bulut üçlüsünün şuan Benfica kulübüyle görüştüğünü anlaşma sağlanmaya yakın olunduğunu lakin tek engelin Benficanın oynatma zorunluluğu istemesi olduğunu söyledi.

Camiamıza ve oyuncu grubumuza hayırlı olması dileğiyle, büyük bir sorun çıkmadığı takdirde Gedson Fernandes hayırlı olsun diyorum.

:halay:

Can sen neler diyorsun can
 :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Araba sürüyorum. Kenara çekip yazayım dedim. Evet Kaan Ayhan hayırlı olsun. ( via Metin Sönmez )  :photo:

Güvenilir mi bu metin sönmez

Çevrimdışı ozankarakoc

Kendisini hiç tanımam, adını ilk kez duyuyorum, ama şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki Metin Abi sözünün eri adamdır, ne diyorsa odur!  :ebebe:

Çevrimdışı Samet

aynı istatistik olması için mertinde beşiktaş da oynuyor olması lazım %70 topa sahip olan bir takımın kalesini koruyorsun süperligin en kötü kaleci performanslarından birine sahip ersin gözünüzde ama büyüttünüz üç sene sonra adını hatırlayan olmaz merti almasak şl de kendi rekorumuzu kırardık geleni içeri alırdı kalede ortalama kaleci olsa iş averaja kalmazdı
Ersinden vasat seviyede bir kaleci çıkmaz o şartları taşımıyor havadan gelen hiç bir topa çıkmayan adamdan kaleci olmaz utku ondan iki gömlek daha iyi bunu düşünüşn utkunun beşiktaşın ikinci kalecisi olması bile facia

Ersin Erzurum'da kucağından kaçırıp yediği golün aynısını son Göztepe maçında da yiyecekti. Allah'tan top ters yöne gitti, şampiyonluğa mal olacaktı neredeyde.

Kendisini hiç tanımam, adını ilk kez duyuyorum, ama şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki Metin Abi sözünün eri adamdır, ne diyorsa odur!  :ebebe:

Hayırlı olsun o zaman. Kaanın Türk olması harici hiç bir albenisi yok benim açımdan.

Çevrimdışı tolgakgonul

Ersin'i beğenmiyorum. Sıradan bi kaleci benim gözümde.

Çevrimiçi annoca

ersin mükemmel değil genel olarak baktığında mertin arkasında altayn arkasında musleranın arkasında uğurcanın arkasında ama soru şu altay onun yaşında ptt 1. lig de 8 maça çıkmış uğurcan da yine 8 maça çıkmış ptt 1. ligde mert ve muslera daha eldiven takmamışlar. oynayacak ki gelişecek. şöyle bir örnek vereyim gedsonu çok istediğini biliyorum peki gedson benficanın alt yapısındandeğilde bizim alt yapıdan çıksaydı şu an istiyeceğin tarzda bir oyuncu olur muydu? 1-2 maç kötü oynasa taraftar ıslıklar sosyal medyadan linç yer bizdeki kariyeri biterdi.  anca kiralarız 1 yıl ağzı açık izler talisca gibi ah vahlar çekeriz

Çevrimdışı qp 383

Bu seneki şampiyonluğu dezavantajlarımız açısından 2015-2016'daki şampiyonluğumuza benzetiyorum. O sene statsız, bir orada bir burada göçebe bir şekilde şampiyon olduk; bu sene taraftarsız.
O sene de kaleci (Tolga Z.) ve sol bek (İsmail K.) hataları fazlaydı bu sene de aynı mevkilerde Ersin ve N'sakala'nın.

Ersin'e bir kez daha helal olsun bu yaşta büyük bir takımın kalesini korumak kolay iş değil. Eleştirilere ve zaman zaman demoralize olmasına rağmen sonuç olarak şampiyon takımın bir parçası ve bunda büyük emeği var. Ancak kaçımız kalemiz güvende rahatlığı ile maç izledik ki? Veya Ersin'in kurtardığı kaç maç hatırlıyorsunuz? Geçtim maç kurtarmayı, yarım pozisyon verip puan kaybettiğimiz çok maç oldu.

ŞL maçlarına Ersin ile çıkarsak sıkıntılı olur diye düşünüyorum. Mert Günok ŞL, milli takım vb. tecrübesi var ve ayağı da iyi. En azından ŞL maçlarına Mert ile çıkmalıyız. Umarım Sergen hoca "şampiyon takımın kalecisini kesip küstürmeyeyim" düşüncesine kapılmaz. 

Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Ersin Erzurum'da kucağından kaçırıp yediği golün aynısını son Göztepe maçında da yiyecekti. Allah'tan top ters yöne gitti, şampiyonluğa mal olacaktı neredeyde.
onu diyorum işde hava hakimiyeti olmayan top tutamayan kalecimi olur utku en azından penaltı kurtarıyor ama ersinin şuda iyi diyebileceğin hiç birşeyi yok
Biz zaten pozisyon vermiyoruz verdiğimiz de gol oluyor vida ve welinton daha fazla gol kurtarmıştır

Çevrimdışı can1903

Metin abi müthiş insandır, haberleri de benim gözümde %100 dür.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Gedsona hiç tepki vermedin abi  :lol: :lol: @Necmi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Metin abi müthiş insandır, haberleri de benim gözümde %100 dür.

Allah Allah
İyi o zaman hayırlı olsun  :evillol: :evillol:

Gedsona hiç tepki vermedin abi  :lol: :lol: @Necmi

@Necmi abi şuan evde bir şeyler kırıyordur sevinçten yada köprüye falan çıkmıştır  :lol:

Çevrimdışı sosyalkartal

iyi geceler sevgili Beşiktaş ailesi  :ishock:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

iyi geceler sevgili Beşiktaş ailesi  :ishock:

ooooo reis hoşgeldin
akıt gelsin bir şeyler ya  :evillol:

Çevrimdışı sosyalkartal

ooooo reis hoşgeldin
akıt gelsin bir şeyler ya  :evillol:
damıtıyorum o zaman gedson olayı tamamen uydurma gsye gidecek bizi de bu işe çekip çalım attık havası verilmeye çalışılıyor
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..