2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280736 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozankarakoc

bu istatistik tuhaf değilmi kaleye gelen şut 88 kurtarış 60 o zaman 28 gol yemesi lazım 13 maçta gol yememiş peki o 13 maçta kaç kurtarış yapmış biliyormusun kupa maçlarında kalede ersin olsa biz elenmişdik

Hakkaten tuhafmış, ona dikkat etmemiştim :)
Kaynak şurası: https://fbref.com/en/players/52b3c895/Ersin-Destanoglu
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

bu istatistik tuhaf değilmi kaleye gelen şut 88 kurtarış 60 o zaman 28 gol yemesi lazım 13 maçta gol yememiş peki o 13 maçta kaç kurtarış yapmış biliyormusun kupa maçlarında kalede ersin olsa biz elenmişdik

Penaltıları 'kaleyi bulan şut' saymamışlar abi, sanırım ondan.

Çevrimiçi Necmi

Bu konuda fazlada polamik yapmaya gerek yok sergen ve yönetim ersine bir tık güvenselerdi mert alınmazdı satabileceğini düşünüyorsan yine almazdın merti almak bile az da olsa olan piyasasını iyice düşürdü buna ramen aldılar lig bitti kaleci alacağız dendi
Alt yapıdan çıkan oyuncuları dev aynasında görmeyi bırakalım artık eleştirelim hatalarınıki düzeltebiliyorlarsa düzeltsinler top tutamayan çocuğu dünya yıldızı yapmanın manası yok iyilik yapmıyoruz çbütün sezon neden rıdvan oynamıyor diye baskı yaptı taraftar oynasa şampiyonluğu kaybederdik hangisi daha önemli şampiyonlukmu rıdvanın oynamasımı herkes ıyuncu parlatıp satalım diyorda şampiyonluktan elde ettiğimiz geliri elde etmek için kaç rıdvan kaç ersin satmamız lazım onu hesaplamıyor kimse otnatalım şampiyonluğu riske atalım diyor

Çevrimiçi Necmi

Penaltıları 'kaleyi bulan şut' saymamışlar abi, sanırım ondan.
(Hakaret Yasak)₅ alman hakemleri bayern aleyhine hiç penaltı vermemişler demekki 😂

Çevrimiçi Necmi

damıtıyorum o zaman gedson olayı tamamen uydurma gsye gidecek bizi de bu işe çekip çalım attık havası verilmeye çalışılıyor
:bandit:
Gece gece dayak yiyeceksin benden

Çevrimdışı can1903

Can’im Gedson ile Kaan geldi sayiyorum. Bir iki genc oyuncuda bakiyor muyuz gurbetci?
Gurbetçi ve genç oyuncu her zaman bakıyoruz abi ama ben pek iş yapacak bi genç alınacağını düşünmüyorum. O işlere para yatırmadan geri dönüş beklemek çok zor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu konuda fazlada polamik yapmaya gerek yok sergen ve yönetim ersine bir tık güvenselerdi mert alınmazdı satabileceğini düşünüyorsan yine almazdın merti almak bile az da olsa olan piyasasını iyice düşürdü buna ramen aldılar lig bitti kaleci alacağız dendi
Alt yapıdan çıkan oyuncuları dev aynasında görmeyi bırakalım artık eleştirelim hatalarınıki düzeltebiliyorlarsa düzeltsinler top tutamayan çocuğu dünya yıldızı yapmanın manası yok iyilik yapmıyoruz çbütün sezon neden rıdvan oynamıyor diye baskı yaptı taraftar oynasa şampiyonluğu kaybederdik hangisi daha önemli şampiyonlukmu rıdvanın oynamasımı herkes ıyuncu parlatıp satalım diyorda şampiyonluktan elde ettiğimiz geliri elde etmek için kaç rıdvan kaç ersin satmamız lazım onu hesaplamıyor kimse otnatalım şampiyonluğu riske atalım diyor

Bunlara tamamen katılıyorum. Sadece çok sert eleştiri görünce kendi adıma oyuncunun hakkını vermek için topa giriyorum. Aynı şeyi sadece Ersin ve Rıdvan için değil, N'sakala için de yapıyorum.

Bu arada ben geçen sene kaleci alınmasını en çok isteyen kişiydim. 19 yaşında bir kaleciyle sezona başladığımıza inanamadım. Sergen Hoca için de 'bir bildiği vardır' demediğim tek konu oydu. 'Yanlış yapıyorsun' diye düşünüyordum içimden... Ama benim beklentimin çok üstünde çıktı Ersin. Umudum da, dünyanın en iyi kalecisi olması, ya da 20 milyon euro'ya transfer olması değil, yıllarca, tutarlı ve istikrarlı bir şekilde Beşiktaş'ın kalesini koruyup kendini geliştirmesiydi. Volkan Demirel 17 sene Fenerbahçe'nin kalesini korudu, Muslera 10 senedir Galatasaray'da... Bunlar olumlu şeyler bana göre...

Biz, son 17 senede 9 as kaleci değiştirmişiz. (Cordoba, Runje, Rüştü, Cenk, McGregor, Tolga, Fabri, Karius, Ersin)

Çevrimdışı ozankarakoc

(Hakaret Yasak)₅ alman hakemleri bayern aleyhine hiç penaltı vermemişler demekki 😂

3 penaltı vermişler.
Ama yine de tutmuyor hesap :)

Çevrimiçi Necmi

Tabi. Ne gol sayısı, ne pozisyon sayısı, ne kurtarış sayısı... Kalecinin yeteneğini, futbol oynamış, futbol izlemiş biri zaten anlıyor. Uğurcan'ın kumaşının Ersin'de olmadığı görülebiliyor mesela. Ama her kalecinin de farklı artıları, farklı eksileri var. Biri çizgide çok iyi, öbürü yan toplarda çok iyi... Biri inanılmaz oyun kuruyor, iki ayağı da birbirinden iyi, ama karşı karşıya pozisyonlarda hiç şansı yok...

O yüzden de birebir kıyaslama yapmak anlamlı değil.

Ama ben o kadar da gömülecek bir performans sergilediğini düşünmüyorum Ersin'in. Dediğim gibi, çok az pozisyon verdiğimiz için, kurtardığı çok kritik toplar hep güme gitti. Hiç takdir edilmedi. Bu arada Welinton gibi bir adamın olduğu savunmada biz nasıl o kadar az pozisyon verdik, o da bir başka tuhaflık... Alan savunmasını ne kadar iyi yaptıysak demek ki...

(Bir de, Muslera olayına da katılamıyorum abi ya... Muslera, yıllardır ligin en verimli kalecisi, Galatasaray'ı hala 'büyük takım' statüsünde tutan adam... Dünya çapında inanılmaz bir yetenek değildir belki ama 'kötü kaleci' de demeyelim. Haha ben de iyice Erman Toroğlu'nu dizginlemeye çalışan Şansal Büyüka gibi oldum. 'Öyle deme hoççam'...)
kalecilerde saydığın iyi özelliklerin hiç biri ersinde yok 😃 onu anlatmaya çalışıyorum welinton ligin en iyi stoper performanslarından birini gösterdi vidadan bile iyiydi ligin başında birkaç kötü maç çıkardı milletin ağzına sakız oldu birde vida ersinden fazla gol kurtarmıştır ersin yatıp kalkıp savunmamıza dua etsin en zor pozisyon veren savunmaya sahipdik çok iyi iş çıkardılar
Muslera iyi kaleci değil her çizgiyi terk edişi kırmızılık bir haraketiyle sonuçlanıyor hakemlere dua etsin yabancılar affetmiyor ama 😂 öyle bir övdülerki onu millet korkarak vuruyor yarattığın imaj önemli lige iyi forvet gelince delik deşik ediyor dış maçlardada delik deşik oluyor musleranın kurtardığı avrupa maçı biliyormusun ligde korkuttular hakemler tarafından sürekli korunan bir takım olunca böyle oluyor muslera kötü kaleci avrupada otuz maçta iki galibiyet almalarınında baş nedenlerinden biri musleranın kötü kaleci olması bak her maça vasatın altında hep hatalı goller yedi

Çevrimiçi Necmi

3 penaltı vermişler.
Ama yine de tutmuyor hesap :)
demekki o istatistik sitesini unutacaksın bir taraflarından sallıyorlar 😂

Çevrimdışı ozankarakoc

kalecilerde saydığın iyi özelliklerin hiç biri ersinde yok 😃 onu anlatmaya çalışıyorum welinton ligin en iyi stoper performanslarından birini gösterdi vidadan bile iyiydi ligin başında birkaç kötü maç çıkardı milletin ağzına sakız oldu birde vida ersinden fazla gol kurtarmıştır ersin yatıp kalkıp savunmamıza dua etsin en zor pozisyon veren savunmaya sahipdik çok iyi iş çıkardılar
Muslera iyi kaleci değil her çizgiyi terk edişi kırmızılık bir haraketiyle sonuçlanıyor hakemlere dua etsin yabancılar affetmiyor ama 😂 öyle bir övdülerki onu millet korkarak vuruyor yarattığın imaj önemli lige iyi forvet gelince delik deşik ediyor dış maçlardada delik deşik oluyor musleranın kurtardığı avrupa maçı biliyormusun ligde korkuttular hakemler tarafından sürekli korunan bir takım olunca böyle oluyor muslera kötü kaleci avrupada otuz maçta iki galibiyet almalarınında baş nedenlerinden biri musleranın kötü kaleci olması bak her maça vasatın altında hep hatalı goller yedi

Mert Günok'u beğeniyor musun abi peki?

Çevrimiçi Necmi

Bunlara tamamen katılıyorum. Sadece çok sert eleştiri görünce kendi adıma oyuncunun hakkını vermek için topa giriyorum. Aynı şeyi sadece Ersin ve Rıdvan için değil, N'sakala için de yapıyorum.

Bu arada ben geçen sene kaleci alınmasını en çok isteyen kişiydim. 19 yaşında bir kaleciyle sezona başladığımıza inanamadım. Sergen Hoca için de 'bir bildiği vardır' demediğim tek konu oydu. 'Yanlış yapıyorsun' diye düşünüyordum içimden... Ama benim beklentimin çok üstünde çıktı Ersin. Umudum da, dünyanın en iyi kalecisi olması, ya da 20 milyon euro'ya transfer olması değil, yıllarca, tutarlı ve istikrarlı bir şekilde Beşiktaş'ın kalesini koruyup kendini geliştirmesiydi. Volkan Demirel 17 sene Fenerbahçe'nin kalesini korudu, Muslera 10 senedir Galatasaray'da... Bunlar olumlu şeyler bana göre...

Biz, son 17 senede 9 as kaleci değiştirmişiz. (Cordoba, Runje, Rüştü, Cenk, McGregor, Tolga, Fabri, Karius, Ersin)
istisnaları var ama dostum kaleci böyle yetişmez iyi bir kalecinin arkadında tecrübe kazanması lazım öyle alt yapıdan çıkıp beşiktaş kalesi korunmaz 25-26 yaşına kadar iyi bir kalecinin arkasında tecrübe kazanmalı  öbür türlü olacağı varsa bile iyi olacak birini yok edersin şampiyonluğu kaçırsaydık şimdi başka şeyler konuşuluyor olurdu topun ağzındaki ilk isimlerden biriydi sergen güvendi lafına inanıyormusunuz güven değil mecburiyet yoksa yeni gelmiş hoca senin alt yapındaki adamı kaleye çıkarıp güveniyorım diyecek nesini gördünde güvendin kariusdan sonra vasat bir kaleci alamazdık ipe geçirilirdi yönetim iyi kaleciye verecekte para yoktu kaleciler akşam pazarına düşmez mecbur kaldık evlat propagandası yaparak taraftar susturduk ersin drğil utku geçmeliydi kaleye ama büzük yemedi utku ersinden daha iyi kaleci çok kötü hataları olduğu halde iyi yanlarıda var ama öz evlat değildi tepki çok olurdu madem güveniyorlardı almasalardı kaleci geçen sene güzel masal anlattılar bize bizde mecburiyetten yedik

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Mert Günok'u beğeniyor musun abi peki?
yerli olarak en iyi seçenek doğru tercih yaptılar yabancı kaleci alamazdık kota yüzünden şimdi savunmadaki farkı görün

Çevrimdışı ozankarakoc

yerli olarak en iyi seçenek doğru tercih yaptılar yabancı kaleci alamazdık kota yüzünden şimdi savunmadaki farkı görün

Ben çok beğeniyordum. Gelmesine de çok sevindim. Umarım futbolu bizde bırakacak kadar kalır, en azından 4-5 sene istikrar olur.

Çevrimdışı alimm

https://twitter.com/cfc_turkiye/status/1426277919115120652

Bu ne şimdi bonservisini almış olabilirmiyiz
Limitte kullanım miktarı attıktan sonra anlaşma revize edilmiş olabilir...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı underworld

İber yarım adasından topçu almayın.
Gedson, atiba nın arkasında beklemeyi kabul edecek mi?

Çevrimdışı blackeagle35

Batshuayi için kap bildirimi yapıldı. Uzun zamandır yapılmıyordu diye biliyorum kap bildirimi. Bir de sanki belli bir seviyenin üstündeki meblağlar için bildirimi yapılması zorunluydu. Acaba bonservisi ile mi geldi diye şüpheleniyorum.

Çevrimiçi yaço58

Kaan gelmiş diyorlar milli takımda izlediğim kadarıyla beğeniyorum hem yerli hem sağ beki yedekler hemde wellintonun ikamesi olabilecek bir oyuncu geliyor şuana kadar yapılan transferlerin hepsi doğru transfer Salih Kenan free ve rakiplerinde istediği adamlardı mert fırsat transferiydi Aykut olmasa düşmezdi bize belki ve biz almasak gs herşey yapardı almak için ghezzal ve rosi ligin en iyi sağ tarafı batsuayi ise costafan de Jong dan daha yararlı olabilecek bir isim ve takımın dokusuna uyabilecek adam Alex ise geçen sene hiç katkı almadığımız bölgeye alınabilecek en iyi seçenekti Kaanı alıp orta sahayada gedson, fernando yada bir Hollandalunın adı geçiyor onu alırsak muazzam kadro kurmuş olacağız

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kaan gelmiş diyorlar milli takımda izlediğim kadarıyla beğeniyorum hem yerli hem sağ beki yedekler hemde wellintonun ikamesi olabilecek bir oyuncu geliyor şuana kadar yapılan transferlerin hepsi doğru transfer Salih Kenan free ve rakiplerinde istediği adamlardı mert fırsat transferiydi Aykut olmasa düşmezdi bize belki ve biz almasak gs herşey yapardı almak için ghezzal ve rosi ligin en iyi sağ tarafı batsuayi ise costafan de Jong dan daha yararlı olabilecek bir isim ve takımın dokusuna uyabilecek adam Alex ise geçen sene hiç katkı almadığımız bölgeye alınabilecek en iyi seçenekti Kaanı alıp orta sahayada gedson, fernando yada bir Hollandalunın adı geçiyor onu alırsak muazzam kadro kurmuş olacağız

ismi belli mi?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi Necmi

merti almak için devreye girdi zaten bu sene hemen hemen her transferimiz için devreye girdiler bize bütün transferlerin maliyetini arttırdılar yada en azından almayı geciktirdiler şimdi gedson la hesap görme vakti almak lazım alamıyorsakta yar etmeyeceğiz yada akşam pazarında onları kurban yapmak lazım fener ffp den dolayı bu sene bize ayak bağı olamadı onlarda kendi oyuncularını kakalama derdindeler 😂
Oyuncu satışı yapamadıkları için aldıklarını bile daha gösteremedi sanırım yakında biz olmazsak araplara bir katagille çevirirler

Çevrimdışı Koa_lAA

okaa transfere rağmen hala eksik bölge var.. geçen sene baya baya 15 kişiyle şampiyon olmuş takım... helal valla sergene...

Çevrimiçi Necmi

ayrıca ikame değil yerli 11 de oynayacak yeterlilikte stoper şart yoksa her maç orta saha yada hücum hattını bozmak zorunda kalacağız