Bu konuda fazlada polamik yapmaya gerek yok sergen ve yönetim ersine bir tık güvenselerdi mert alınmazdı satabileceğini düşünüyorsan yine almazdın merti almak bile az da olsa olan piyasasını iyice düşürdü buna ramen aldılar lig bitti kaleci alacağız dendi
Alt yapıdan çıkan oyuncuları dev aynasında görmeyi bırakalım artık eleştirelim hatalarınıki düzeltebiliyorlarsa düzeltsinler top tutamayan çocuğu dünya yıldızı yapmanın manası yok iyilik yapmıyoruz çbütün sezon neden rıdvan oynamıyor diye baskı yaptı taraftar oynasa şampiyonluğu kaybederdik hangisi daha önemli şampiyonlukmu rıdvanın oynamasımı herkes ıyuncu parlatıp satalım diyorda şampiyonluktan elde ettiğimiz geliri elde etmek için kaç rıdvan kaç ersin satmamız lazım onu hesaplamıyor kimse otnatalım şampiyonluğu riske atalım diyor
Bunlara tamamen katılıyorum. Sadece çok sert eleştiri görünce kendi adıma oyuncunun hakkını vermek için topa giriyorum. Aynı şeyi sadece Ersin ve Rıdvan için değil, N'sakala için de yapıyorum.
Bu arada ben geçen sene kaleci alınmasını en çok isteyen kişiydim. 19 yaşında bir kaleciyle sezona başladığımıza inanamadım. Sergen Hoca için de 'bir bildiği vardır' demediğim tek konu oydu. 'Yanlış yapıyorsun' diye düşünüyordum içimden... Ama benim beklentimin çok üstünde çıktı Ersin. Umudum da, dünyanın en iyi kalecisi olması, ya da 20 milyon euro'ya transfer olması değil, yıllarca, tutarlı ve istikrarlı bir şekilde Beşiktaş'ın kalesini koruyup kendini geliştirmesiydi. Volkan Demirel 17 sene Fenerbahçe'nin kalesini korudu, Muslera 10 senedir Galatasaray'da... Bunlar olumlu şeyler bana göre...
Biz, son 17 senede 9 as kaleci değiştirmişiz. (Cordoba, Runje, Rüştü, Cenk, McGregor, Tolga, Fabri, Karius, Ersin)