2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281077 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozankarakoc

Olursa büyük eğleniriz, olmazsa da çok dert etmeyiz. Her türlü keyfimiz yerinde :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı can1903

Çıkıp 15 milyon € mu vereceklermiş peşin? Kulüp bize kiralamak istiyor da ondan  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı nevzatdemir

Beşiktaş kulübü an itibariyle Gedson Fernandes ile %100 anlaştı. Oyuncu tarafı buraya gelmekte çok istekli.

2 bilgi var elimde ikisi de çok güvenilir yerden.

Emre Kocadağın, 2-3 saat önce Gedsonu aldık hocam hayırlı olsun dediğini duydum. ( Bu bilgiyi veren kişi iki taraflada anlaşma olduğunu teyitledi)

Teşekkürler Can!

Diğer bir bilgi ise Ceyhun Kazancı, Emre Kocadağ, Ahmet Bulut üçlüsünün şuan Benfica kulübüyle görüştüğünü anlaşma sağlanmaya yakın olunduğunu lakin tek engelin Benficanın oynatma zorunluluğu istemesi olduğunu söyledi.

Camiamıza ve oyuncu grubumuza hayırlı olması dileğiyle, büyük bir sorun çıkmadığı takdirde Gedson Fernandes hayırlı olsun diyorum.

:halay:

Cansın!

Çevrimdışı ozankarakoc

30 maç oynatacaksın mecbursun derse alamazsın, salih ve atibayı o kadar kenarda tutma ihtimalin yok. Opsiyon işinin imkanı yok.

Valla Kaan gelirse Gedson için Salih'i öyle bir keserim ki, bir daha birleştiremezler :)

Çevrimiçi sefaköykartali

Beşiktaş kulübü an itibariyle Gedson Fernandes ile %100 anlaştı. Oyuncu tarafı buraya gelmekte çok istekli.

2 bilgi var elimde ikisi de çok güvenilir yerden.

Emre Kocadağın, 2-3 saat önce Gedsonu aldık hocam hayırlı olsun dediğini duydum. ( Bu bilgiyi veren kişi iki taraflada anlaşma olduğunu teyitledi)

Diğer bir bilgi ise Ceyhun Kazancı, Emre Kocadağ, Ahmet Bulut üçlüsünün şuan Benfica kulübüyle görüştüğünü anlaşma sağlanmaya yakın olunduğunu lakin tek engelin Benficanın oynatma zorunluluğu istemesi olduğunu söyledi.

Camiamıza ve oyuncu grubumuza hayırlı olması dileğiyle, büyük bir sorun çıkmadığı takdirde Gedson Fernandes hayırlı olsun diyorum.

:halay:
Çok iyi transfer. Kaanı da şöyle bonservis ödemeden Ljajic, Ersin vs. bir şekilde alabilirsek çok iyi olacak.

Çevrimdışı can1903

Burada herkesin kaynağına bilgisine sonsuz saygım var, ben Batshuayiyi ilk yazdığımda Costa peşinde koşanlar yüzünden olumsuza kapılmam. 2 gün sonra bi 180 dönüp bitti helal olsun Çebi derler.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gedson Fernandes Beşiktaş'ımıza hayırlı olsun o zaman.  :ok:

@can1903 duyumların için çok teşekkür ederiz kardeşim.  Bu transfer dönemi sayende çok zevkli ve şanslı geçti.  :halay: :D

Çevrimdışı can1903

Gedson Fernandes Beşiktaş'ımıza hayırlı olsun o zaman.  :ok:

@can1903 duyumların için çok teşekkür ederiz kardeşim.  Bu transfer dönemi sayende çok zevkli ve şanslı geçti.  :halay: :D
ne demek abi inşallah daha güzel haberlerle.

Çevrimdışı can1903

Araba sürüyorum. Kenara çekip yazayım dedim. Evet Kaan Ayhan hayırlı olsun. ( via Metin Sönmez )  :photo:

Çevrimdışı levitate

10-12 verebilsen şuan bonservisle bile çözebilirsin.
seneye rosier gibi davranırsa bizde diyorum o zaman :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Orhan_

Çok değişik bir transfer sezonu geçiriyoruz. Yani kurulan takım bambaşka olacak gibi. Böyle olunca bir korku da sarmıyor değil. Biz işi garantilemek için bu sezon bi nazar duasına çıkalım.

Çevrimdışı Orhan_

Araba sürüyorum. Kenara çekip yazayım dedim. Evet Kaan Ayhan hayırlı olsun. ( via Metin Sönmez )  :photo:

Biraz bekle de haberleri sindirelim :D

Çevrimdışı can1903

Biraz bekle de haberleri sindirelim :D
Bunu ben söyledim abi 4-5 gibi  :evillol:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı ozankarakoc

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tolgakgonul

Dostum Ersin gitmiyo mu ? Mert'i boşuna mı aldık :)

Çevrimdışı Orhan_

Bu arada Joker De Souza, Batsman derken dc comics evrenini toparlıyoruz :D

Çevrimdışı Orhan_

Vallahi gözümden kaçmış :iblush:

Çevrimdışı alimm

Önümüzdeki yaz batshuayi ve gedson  için bonservis nöbeti mi tutacağız... 🤔😁
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı can1903

Dostum Ersin gitmiyo mu ? Mert'i boşuna mı aldık :)
Kalır gibi duruyor şuanlık abi.

Çevrimdışı levitate

Kalır gibi duruyor şuanlık abi.
o zaman hoca ersini fena kesecek
bipbipbupbup

Çevrimdışı ozankarakoc

Çevrimdışı levitate

Ah be, üzücü olur.
arada kaanı oynatıp rıdvan'ı da kesecek 2x üzücü
bipbipbupbup