2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281626 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Sinan23

https://www.westbromnews.co.uk/2021/08/17/west-brom-want-to-sign-spezia-forward-mbala-nzola/

Nzola ya hangi Türk takımı teklif yaptı acaba. Fiyattan dolayı zorlanmamıştır sanırım.

Çevrimdışı Orhan_

yalandır douglas vereceksek ozan artı para vermeleri lazım

Ozan şu anki kilosuyla da uyumlu olarak tam bidon transfer olur. Böyle bir şey olabilir mi ya???
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2021, 22:42:46 Orhan_ ]

Çevrimdışı Orhan_

'İltimasın olduğu, adaletin işlemediği, liyakat sahibi insanların çalışmadığı bir ortamda' yukarıda saydıklarımın hiçbirinin temelinin atılması, hatta akla gelmesi bile mümkün değil :)

Temenni işte (:

Çevrimiçi Necmi

Ozan şu anki kilosuyla da uyumlu olarak tam bidon transfer olur. Böyle bir şey olabilir mi ya???
şimdide ozan almazsa serdar aziz verelim demişler 😂

Çevrimiçi Sinan23

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1427706740485857288?s=19

Şu Sercan da @can1903 ne diyorsa tersini diyor. Yıllardır haber tutturmuşluğu da yok.

Çevrimdışı Orhan_

şimdide ozan almazsa serdar aziz verelim demişler 😂

Anadolu takımından topçu alınmaz abi  :evillol:

Çevrimdışı can1903

Şu Sercan da @can1903 ne diyorsa tersini diyor. Yıllardır haber tutturmuşluğu da yok.
Batshuayiyi de 1 günde getirdi ama ne hikmetse, ondan önce girişim yok muymuş sanki  :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Orhan_

Sercan Dikme
Kafamızı Dikme!

Adamın tipinde aspor var.

Çevrimdışı ozankarakoc

"Play-off turundan Şampiyonlar Ligi grup aşamasına kalmaya çalışan ve UEFA kulüpler sıralamasında Beşiktaş'tan daha iyi puana sahip olan üç takım var: Shakhtar Donetsk, Salzburg ve Benfica. Bu takımlardan sadece birinin play-off turunda elenmesi halinde Beşiktaş kuraya 3. torbadan katılacak."

Benfica-PSV yarın(mış), Monaco deplasmanında Shakhtar önde ama Salzburg işi fena gitmiyor. Salzburg, devre arasına girilirken kendi evinde Brondby karşısında 1-0 mağlup. 'Bu sene torbada görelim sizi, ölmeden mezara koymayın bizi, korkutmaz kimse Necmi Abi'yi*, ölümüne seviyoruz biz Brondby'yi...'

* Kafiyeye istemeden meze ettiğimiz Necmi Abi'den özür dileriz.
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2021, 22:55:25 ozankarakoc ]
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

Anadolu takımından topçu alınmaz abi  :evillol:

Hahah... Valla Ali Koç gelse, 'Ozancığım, istediğin bir tane oyuncumuzu seç, bedava Beşiktaş'a vereyim' dese hiçbirini istemem. Belki Altay'ı isterdim, artık ona da gerek kalmadı. Bir de İddaa, şampiyonluk oranlarında en başa yazmış bunları... Ne eğlence...

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu arada geçen sezonun İddaa şampiyonluk oranları şöyleymiş:

Fenerbahçe 3.25
Galatasaray 3.60
Trabzonspor 4.25
Beşiktaş 5.00

:lol:

"Play-off turundan Şampiyonlar Ligi grup aşamasına kalmaya çalışan ve UEFA kulüpler sıralamasında Beşiktaş'tan daha iyi puana sahip olan üç takım var: Shakhtar Donetsk, Salzburg ve Benfica. Bu takımlardan sadece birinin play-off turunda elenmesi halinde Beşiktaş kuraya 3. torbadan katılacak."

Benfica-PSV yarın(mış), Monaco deplasmanında Shakhtar önde ama Salzburg işi fena gitmiyor. Salzburg, devre arasına girilirken kendi evinde Brondby karşısında 1-0 mağlup. 'Bu sene torbada görelim sizi, ölmeden mezara koymayın bizi, korkutmaz kimse Necmi Abi'yi*, ölümüne seviyoruz biz Brondby'yi...'

Benfica yarın PSV ile oynayacak. Belli olmaz o maç.

Çevrimdışı Orhan_

Hahah... Valla Ali Koç gelse, 'Ozancığım, istediğin bir tane oyuncumuzu seç, bedava Beşiktaş'a vereyim' dese hiçbirini istemem. Belki Altay'ı isterdim, artık ona da gerek kalmadı. Bir de İddaa, şampiyonluk oranlarında en başa yazmış bunları... Ne eğlence...

Bize tinerci diyorlar ama özellikle fb taraftarı uyuşturucu etkisindeki insanlar gibi davranıyorlar. Dozu alıyorlar, gerçekle bağları kopuyor "şampiyon biziz" diyorlar, kafaları düşmeye başladığında akılları biraz yerine gelir gibi oluyor "hakem-tff", sezon sonlarına doğru kafaları tam yerine geliyor "Yönetim gitsin﹗" sonra hooop bir doz daha. Ali Koç bunların gazozuna bir şey katıyor bence :D.
Böylesi daha zevkli oluyor :D.

Çevrimdışı can1903

23.30 da duyduğum haberi gireceğim direkt.

Dikkatli olun  :steamed: :steamed:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi sefaköykartali

ÖZEL | Le Havre, Umut Meraş’ın takımdan ayrılma isteğini göz önünde bulundurarak bonservis isteğinde indirime gitti.

🇫🇷 Fransız temsilcisi, Milli sol beki 1.5 milyon Euro’ya bırakma kararı aldı.

🇹🇷 Umut Meraş’la Süper Lig’den ilgilenen takımlar var. https://t.co/QSYgQtLcWz

Çevrimdışı Orhan_

Hadi hayırlısı...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çocuğu ve Bıçağı aldım bekliyorum Can?

Ona göre çocuğu kesicem

Çevrimdışı ozankarakoc

Bize tinerci diyorlar ama özellikle fb taraftarı uyuşturucu etkisindeki insanlar gibi davranıyorlar. Dozu alıyorlar, gerçekle bağları kopuyor "şampiyon biziz" diyorlar, kafaları düşmeye başladığında akılları biraz yerine gelir gibi oluyor "hakem-tff", sezon sonlarına doğru kafaları tam yerine geliyor "Yönetim gitsin﹗" sonra hooop bir doz daha. Ali Koç bunların gazozuna bir şey katıyor bence :D.
Böylesi daha zevkli oluyor :D.

Hahah, bu ben kendimi bildiğimden beri böyle ya...

Çevrimdışı ozankarakoc

Çok fena saldın zehri yine...  :ph34r:

Çevrimdışı celiker1

antepi yenersek zaten puan farkıyla liderliği alma ihtimalimiz yüksek 😃
Yok abi bu hafta çıkmaz daha. Fb,Gs,Ts evinde.Ben yenersek 4. hafta oynanan maçlardan sonra diyorum .3 ve 4. hafta evimizde oynuyoruz.3.haftada biri belki 9 puan yapabilir .4. hafta zirvede tek başına :) Antep'i yenelim tur atalım! :))

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Çocuğu ve Bıçağı aldım bekliyorum Can?

Ona göre çocuğu kesicem
Kimseyi kesme abi rahatta kal.  :evillol:

Çevrimdışı can1903

Çok fena saldın zehri yine...  :ph34r:
Bu zehir son zehir olacak gibi abi, transfer döneminin kapanma şanına yakışır şekilde  :boxin:

Çevrimdışı ŞahKartaL

Salzburg parçalar hocam onları. Bizim umudumuz psv 

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu zehir son zehir olacak gibi abi, transfer döneminin kapanma şanına yakışır şekilde  :boxin:

:halay:

Çevrimdışı ozankarakoc

Salzburg parçalar hocam onları. Bizim umudumuz psv

1-1 olmuş bile.

Dakika 61, şut sayıları Salzburg 18, Brondby 1 :)

Öyleyse tezahüratı PSV'ye yönlendiriyoruz. 'Bir umudum sensin anlıyor musun...'