2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2284766 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Rasim

vallahi bende utaniyorum baskani elestirdim diye twitterde bir tag calismasi yapilsa affet bizi baskan diye :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı ŞahKartaL

Sadece iki sezon sonra, ilk onbirde oynatılabilecek yabancı oyuncu sayısı 6'ya iniyor. Yabancılarla sözleşme yaparken bu saçmalığı da düşünmek lazım. Federasyon işi nasıl yokuşa sürüyor, kulüplerin başarılı olmasını nasıl göz göre göre engelliyor. Ülkede işini bilerek, planlayarak yapan kurum sayısı 0.

Kulüpler buna göre plan yapacak, sonra birileri yeni bir federasyon başkanı atayacak, yabancı sınırı kalkacak, elinde kadroya doldurduğun yamuk yumuk yerli oyuncularla kalakalacaksın.

Sanki birileri; ülkeyi, bütün alanlarda güçsüzleştirmek ve itibarsızlaştırmak için, bilerek ve isteyerek, canla başla uğraşıyor gibi...

Kesinlikle hAklısın. Sıkı mali disipline, kaliteli yabancı için belirli kriterlere vs eyvallah ama direk yabancı sınırı resmen saçmalık. Ve sürdürülebilir olmadığı anlaşılıp bu kural iptal edildiğinde, kulüplere aptal saptal sözleşmelerle vasıfsız yerliler dolmuş olacak.

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimiçi tolga1903

Sadece iki sezon sonra, ilk onbirde oynatılabilecek yabancı oyuncu sayısı 6'ya iniyor. Yabancılarla sözleşme yaparken bu saçmalığı da düşünmek lazım. Federasyon işi nasıl yokuşa sürüyor, kulüplerin başarılı olmasını nasıl göz göre göre engelliyor. Ülkede işini bilerek, planlayarak yapan kurum sayısı 0.

Kulüpler buna göre plan yapacak, sonra birileri yeni bir federasyon başkanı atayacak, yabancı sınırı kalkacak, elinde kadroya doldurduğun yamuk yumuk yerli oyuncularla kalakalacaksın.

Sanki birileri; ülkeyi, bütün alanlarda güçsüzleştirmek ve itibarsızlaştırmak için, bilerek ve isteyerek, canla başla uğraşıyor gibi...

2 seneye ülkede genel seçimler olacak, beklenen son gerçekleşirse federasyon ve iğrenç kuralı da tarih olacak. O yüzden bunların aptal kafalarıyla getirdiği yabancı sınırı bugün elimizi bağlasa da 2 sene sonra o sayının 6'ya inmeyi geçtim tekrar 14'e çıkma ihtimali epeyce var yani topyekûn bir kurtuluş bizleri bekliyor

Çevrimdışı GreenBook

Bu saçma kural için daha fazla direnemezler kulüpler ortak ligden çekilme kararı alır bi şekilde geri Adım attırır bu böyle gitmez yabancı kuralı bu ülkede tutmaz geçmişte bunun örnekleri oldu hep geri adım attılar
Eski köye yeni adet getiriyorlar

Çevrimdışı kahyaoglueren

Genis kadroyla başlıyoruz. Bu çok olumlu oldu. Milli takim arasına kadar puan kaybetmeden gidersek muazzam olur. Geniş kadro bazen sıkıntılar oluşturabilir. Ancak Sergen hocanın adam yönetimi konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Bu bizim için avantaj.

Bu kadro derinliği için tebrik etmek gerekir yönetimi. Maliyet konusunda ise verim alamadiklarimizla bir şekilde yolları ayirsak en az zararla çok iyi olur.

Geçen yil kazandığımız şampiyonluğun ne kadar değerli olduğunu görüyoruz.

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı ilhan mansız

2 seneye ülkede genel seçimler olacak, beklenen son gerçekleşirse federasyon ve iğrenç kuralı da tarih olacak. O yüzden bunların aptal kafalarıyla getirdiği yabancı sınırı bugün elimizi bağlasa da 2 sene sonra o sayının 6'ya inmeyi geçtim tekrar 14'e çıkma ihtimali epeyce var yani topyekûn bir kurtuluş bizleri bekliyor
Beşiktaş şampiyon olamazsa kuralı anında değiştirirler, hiç merak etme,

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimiçi tolga1903

Beşiktaş şampiyon olamazsa kuralı anında değiştirirler, hiç merak etme,

Tabi öyle de bir ihtimal var

Çevrimdışı GreenBook

Bunlara bu hezimeti yaşatmamız lazım

Çevrimdışı ozankarakoc

Amacın, kaliteli yerli oyuncu yetiştirmekse, altyapı devrimi başlatırsın. Kulüplere, altyapı girişimleri için çok cazip teşvikler verirsin, genç takımların tesislerinin iyileştirilmesine katkı sağlarsın, çimlerinin yenilenmesine sponsor olursun, genç ve yerli oyuncu oynatanlara ekstra kaynak sağlarsın, bütün sezon en çok yerli oynatana basının önünde, görkemli bir törenle ödül verirsin, Türk futboluna yaptığı katkılar için teşekkür edersin, bir miktar vergi kolaylığı sağlarsın...

Sonra, liseden başlayarak okul takımlarına yatırım yaparsın. Bir lig markası yaratırsın, 'Genç Lig' falan gibi. TFF önderliğinde bunları belli, köklü okullara yerleştirirsin. Kadıköy Anadolu Lisesi, Galatasaray Lisesi, Kabataş Lisesi gibi okulların yarıştığı, gerçek stadyumlarda oynanan ligler organize edersin. Aynısını üniversitelerde de devam ettirirsin. Sonra Süper Lig ve 1. Lig kulüplerine dersin ki, 'bu havuzdan birer oyuncu alma zorunluluğunuz var. İster altyapıda oynatın, ister genç takıma verin, ister A takımda deneyin, ister başka yere kiralık gönderin, ama bir oyuncuyu himayenize alacaksınız ve eğitiminden siz sorumlu olacaksınız'.

10 yılda Türk futbolunun marka değerini beşe katlarsın.

Ama yok...

En kısa ve ilkel yol hangisi? Yabancıyı yasaklamak... Salla gitsin. Nasıl olsa benden sonra gelen yönetim başka bir şey uyduracak... Günü kurtar, padişahı üzme, işine bak...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı underworld

İber yarım adasından topçu almayın, taraftarı çıldırtmayın

Çevrimdışı celiker1

Gaziantep'i yenersek dördüncü hafta sonunda puan farkı ile liderliği alır ve lig sonuna kadar bırakmayız
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

serdar aziz falan diyorlar aman aman
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı nevzatdemir

Gedson transferinde oyuncuyla anlaşma tamam.

Peki kulübüyle hangi aşamadayız?

Çevrimiçi yaço58

serdar aziz falan diyorlar aman aman
herkese tamamda bu karaktersize hayır kapıdan dahi girmesin

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi Necmi

Gaziantep'i yenersek dördüncü hafta sonunda puan farkı ile liderliği alır ve lig sonuna kadar bırakmayız
antepi yenersek zaten puan farkıyla liderliği alma ihtimalimiz yüksek 😃

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Orhan_

Amacın, kaliteli yerli oyuncu yetiştirmekse, altyapı devrimi başlatırsın. Kulüplere, altyapı girişimleri için çok cazip teşvikler verirsin, genç takımların tesislerinin iyileştirilmesine katkı sağlarsın, çimlerinin yenilenmesine sponsor olursun, genç ve yerli oyuncu oynatanlara ekstra kaynak sağlarsın, bütün sezon en çok yerli oynatana basının önünde, görkemli bir törenle ödül verirsin, Türk futboluna yaptığı katkılar için teşekkür edersin, bir miktar vergi kolaylığı sağlarsın...

Sonra, liseden başlayarak okul takımlarına yatırım yaparsın. Bir lig markası yaratırsın, 'Genç Lig' falan gibi. TFF önderliğinde bunları belli, köklü okullara yerleştirirsin. Kadıköy Anadolu Lisesi, Galatasaray Lisesi, Kabataş Lisesi gibi okulların yarıştığı, gerçek stadyumlarda oynanan ligler organize edersin. Aynısını üniversitelerde de devam ettirirsin. Sonra Süper Lig ve 1. Lig kulüplerine dersin ki, 'bu havuzdan birer oyuncu alma zorunluluğunuz var. İster altyapıda oynatın, ister genç takıma verin, ister A takımda deneyin, ister başka yere kiralık gönderin, ama bir oyuncuyu himayenize alacaksınız ve eğitiminden siz sorumlu olacaksınız'.

10 yılda Türk futbolunun marka değerini beşe katlarsın.

Ama yok...

En kısa ve ilkel yol hangisi? Yabancıyı yasaklamak... Salla gitsin. Nasıl olsa benden sonra gelen yönetim başka bir şey uyduracak... Günü kurtar, padişahı üzme, işine bak...

Bunlardan önce tertemiz bir futbol sayfası açılması gerekiyor. Akıl sağlığı çok önemli (:
İltimasın olduğu, adaletin işlemediği, liyakat sahibi insanların çalışmadığı bir ortamda kurulan tesislerin de verilen teşviklerin de bir önemi kalmayabilir ve hatta bazı kulüpler çok daha fazla teşvik edilebilir. Bu coğrafyada bazı şeyleri başarmak çok zor o yüzden yeniden yapılanmanın başına da Beşiktaşlılar geçmeli (temenni tabii ki), zoru başarabilecek başka bir oluşum göremiyorum :tabe:

Çevrimdışı ozankarakoc

Helal Başkanım. Böyle devam

https://twitter.com/ahmetkonanc/status/1427598316741840910?s=19

Bence 20 milyon euro'ya tamam diyelim. Sonra Ozan'la görüşmelere başlayalım. Ona da maç başına bir etli dürüm, şampiyonluk bonusu olarak da litrelik ayran teklif edelim. Kabul etmeyince de transfer yatsın. Ederse de 'Gedson geldi, geç kaldın' deriz, iyi niyet göstergesi olarak bir tavuk dürüm verip yollarız.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Lucas Fernando'yu tercih ederim.

Gedson'a hayır dediğim anlamı çıkmasın ama saçma bir maliyet oluşacaksa hiç gerek yok.

Çevrimdışı ozankarakoc

Bunlardan önce tertemiz bir futbol sayfası açılması gerekiyor. Akıl sağlığı çok önemli (:
İltimasın olduğu, adaletin işlemediği, liyakat sahibi insanların çalışmadığı bir ortamda kurulan tesislerin de verilen teşviklerin de bir önemi kalmayabilir ve hatta bazı kulüpler çok daha fazla teşvik edilebilir. Bu coğrafyada bazı şeyleri başarmak çok zor o yüzden yeniden yapılanmanın başına da Beşiktaşlılar geçmeli (temenni tabii ki), zoru başarabilecek başka bir oluşum göremiyorum :tabe:

'İltimasın olduğu, adaletin işlemediği, liyakat sahibi insanların çalışmadığı bir ortamda' yukarıda saydıklarımın hiçbirinin temelinin atılması, hatta akla gelmesi bile mümkün değil :)