2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2284608 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu yönetimin adam satması hele hele karlı adam satma ihtimali çok çok çok düşük. Eyvallah kendilerince bir şey aldılar ama adam satamıyorlar. Ljajic'te gitmez büyük ihtimal.
Sözleşmesinin son senesi olduğu için yeni sözleşme bulabilmesi için kendini göstermesi, iyi oynaması lazım. Onun içinde en azından kısa vadede oynayacağı bir takım bulması lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Fernando bonservisini aldı herhalde kulübünden Ljajic aniden kadro dışı bırakıldığına göre

Çevrimdışı Karabay

@worns @mmred gözünüz aydın vol. 2
Yahu neden kimsenin aklına ben gelmiyorum 😀
Bu adam geldiği ilk günden beri yeriyorum oysa. Hatta yeri gelmişken yine vurgulayayım. Adem layiç, Beşiktaşın gelmiş geçmiş en kötü 10 numarasıdır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Yahu neden kimsenin aklına ben gelmiyorum 😀
Bu adam geldiği ilk günden beri yeriyorum oysa. Hatta yeri gelmişken yine vurgulayayım. Adem layiç, Beşiktaşın gelmiş geçmiş en kötü 10 numarasıdır.
Tabata

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu triplere bak. Çok karakterli topçuymuş gerçekten :D

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Adem Ljajic'ten sabır testi paylaşımı: "Köpeğe 3 gün yemek ver, 3 yıl bunu hatırlar. İnsanı 3 yıl besle, 3 günde unutur."

[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2021, 18:43:57 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Kötü stoper sırf yabancı kuralı var diye alacağız büyük ihtimal bari kasadan fazla para çıkmasa. Ek olarak Sassoula'da oynadığı maçlara bakmaya gerek yok en son milli takımda oynadığı Galler maçına bakmak yeterli.
Hangisi sağlamsa o oynayacak işte. Bu işin sakatlığı var, cezalı olma ihtimali var, formsuzluk var......

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Adem Ljajic'ten sabır testi paylaşımı: "Köpeğe 3 gün yemek ver, 3 yıl bunu hatırlar. İnsanı 3 yıl besle, 3 günde unutur."

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1427297409130979333

Çevrimdışı levitate

herhangi bir sosyal medya hesabı yok diye biliyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Yahu neden kimsenin aklına ben gelmiyorum
vol. 3'te seni de ekleriz abi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Karabay

Çevrimiçi Necmi

97 doğumlu bir tane yabancımız olması lazım fırsat transferi olursa yapacaklar büyük ihtimal gerçi 10 numara yedeği olarak Hasic fazlasıyla yeterli o çocuk orada parlar yeterki fırsat verilsin.
:upto: gedson da karşılıyor

Çevrimdışı worns

ljajic'den bir yıl futbol oynamadan maaşını alacak bir elektrik alıyorum, bakalım. maaşının yarısını karşılayan bir kulübe kiralasak kardır.

bu arada ljajic ilk sene iyi oynadı, opsiyonunu kullandık filan gibi bir tartışma dönmüş. ljajic'in ilk senesi eh işte bir tık iyiydi, şenol güneş'in profiline daha uygun serbest ofansif oyuncu olarak kullanması sayesinde (ki o sezon bile bence çok kısıtlı sayıda maçta iyiydi) ama yine de kesinlikle 6.5 milyon euro ödenecek bir görüntüsü yoktu. zorunluydu onun satın alma opsiyonu yoksa kimse gidip 6.5 filan vermezdi. 6.5a bonservisini alıp bir yıl ödeme ertelemiştik sadece.

tarihimizin gerek bonservis gerek maaş olarak en kötü transferleri arasında ilk 3e girer arkadaş.

Çevrimdışı worns

kaan ayhan, welinton'dan iyi değil, bizim ihtiyacımız hiç değil. onu da pek sevmesem de bugün umut meraş'ı aldık deseler daha anlaşılır bulurum. uğur çiftçi de olur.

en iyisi sassuolo'dan mert müldür'ü istemek. :)

Çevrimiçi Necmi

ljajic'den bir yıl futbol oynamadan maaşını alacak bir elektrik alıyorum, bakalım. maaşının yarısını karşılayan bir kulübe kiralasak kardır.

bu arada ljajic ilk sene iyi oynadı, opsiyonunu kullandık filan gibi bir tartışma dönmüş. ljajic'in ilk senesi eh işte bir tık iyiydi, şenol güneş'in profiline daha uygun serbest ofansif oyuncu olarak kullanması sayesinde (ki o sezon bile bence çok kısıtlı sayıda maçta iyiydi) ama yine de kesinlikle 6.5 milyon euro ödenecek bir görüntüsü yoktu. zorunluydu onun satın alma opsiyonu yoksa kimse gidip 6.5 filan vermezdi. 6.5a bonservisini alıp bir yıl ödeme ertelemiştik sadece.

tarihimizin gerek bonservis gerek maaş olarak en kötü transferleri arasında ilk 3e girer arkadaş.
mecbur takım bulacak kendine yaşı genç kadro dışı kalırsa takım bulamaz bundan sonra keyfi bilir
kadro dışı doğru karar öylede böylede vereceğiz parasını hiç olmazsa oturup geleceğini düşünür

Çevrimiçi Necmi

kaan ayhan, welinton'dan iyi değil, bizim ihtiyacımız hiç değil. onu da pek sevmesem de bugün umut meraş'ı aldık deseler daha anlaşılır bulurum. uğur çiftçi de olur.

en iyisi sassuolo'dan mert müldür'ü istemek. :)
bende tutmuyorum ama bizim derdimiz yedek oyuncu değil kadroya girecek oyuncu umut sol bek rıdvan var zaten nsakala giderse olur uğur çiftci sağ bek rosier oynar direk yani bize ilaç olmuyor ikiside kim olursa olsun yerli tercihi stopere yapılmalı orta sahada ve ilerde yerli oynatma ihtimalimiz düşük
tff yi ters köşe yapmak için milli takım havuzunu seçmek daha mantıklı dertleri yeni oyuncular çıkartmak ya bu aptalca kararlarından bir işe yaramayacağını anlayınca dönerler biz welinton yerine kaan ayhanla pek alada idare ederiz bence neciple bile idare ederiz alacağımız yerli kadar necipte oynar

Çevrimdışı worns

bende tutmuyorum ama bizim derdimiz yedek oyuncu değil kadroya girecek oyuncu umut sol bek rıdvan var zaten nsakala giderse olur uğur çiftci sağ bek rosier oynar direk yani bize ilaç olmuyor ikiside kim olursa olsun yerli tercihi stopere yapılmalı orta sahada ve ilerde yerli oynatma ihtimalimiz düşük
tff yi ters köşe yapmak için milli takım havuzunu seçmek daha mantıklı dertleri yeni oyuncular çıkartmak ya bu aptalca kararlarından bir işe yaramayacağını anlayınca dönerler biz welinton yerine kaan ayhanla pek alada idare ederiz bence neciple bile idare ederiz alacağımız yerli kadar necipte oynar

uğur sol bek abi. benim derdim nsakalayı gönderip sol beki tamamen yerlileştirmek, umut ya da uğur'la rıdvan çok iyi denemez belki ama kan kaybetmiş de olmayız. kale+sol bek cepte olunca artı 1 orta sahaya her türlü yazılır. bence stoperde yerli kullanmamız zor. 3. yabancı stopere bakıyoruz gibi bir görüntü var.

Çevrimdışı celiker1

Ljajic yüksek ihtimal gelen tekliflere hayır dedi . Yönetim ve teknik ekipte madem öyle geç yan sahaya ya orada çürü yada aklını başına alıp bir teklifi kabul et dedi transfer kapanmadan.Bakalım reste rest mi gelecek yoksa istediğimizi alacak mıyız?

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı kahyaoglueren

Nsakala da sürekli tesislerde çalışıyor izin günleri dahil. Yeteneksiz ama profosyonel davranıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yabancı basın bizimkilerin aksini söylüyor ama inandırıcı gelmedi.

https://twitter.com/dedikodubjk/status/1427315980246585344

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Mehmet57

Kaan Ayhan’i ben de gram begenmiyorum. Stopper icin yetersiz ama ayagi duzgun olmasindan dolayi orta sahada gorev alabiliyor.

Lig icin yeter li? Bence hemen hemen Wellinton seviyesinde. Kaan gelirse Fernando gibi canavar bir 8 numara cok lazim olacak.

Kaan-Vida
Josef-Fernando

Omurga bu sekil olusur

Çevrimdışı celiker1

Yakın arkadaşların hariç Beşiktaş camiasından hayatta olan en sevdiğin Beşiktaşlı kim diye sorsalar Zafer Algöz en başlarda gelir.Youtube da KAFA TV sayfasında "Zafer Algöz Anlatıyor" serisi ile anılarını anlatıyor..Serinin sekizincisinde bugün Beşiktaş anılarından bir kaçını anlattı.Ilk serisinden beri takip ediyorum ve uzun zaman sonra kahkaha atarak seyrettiğim bölümler oldu.Gülme garantili ilk bölumden itibaren seyretmenizi şiddetle tavsiye ederim.

Bugün yayınlanan BEŞİKTAŞ anıları ile ilgili serinin sekizinci bölümü;

Hayatta Beşiktaş