2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2283693 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 'TaNeR'

Ya beyler, bakın ozan mozan diyorsunuz, gece gece benim uykumu bölüyorsunuz ...

Lütfen böyle sinir bozucu şeyler yazmayın, rica ediyorum' konu kapanmıştır. Tşk.  :bigstar:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu transfer mantığını çözemiyorum en güçlü olduğumuz yer orta saha üç yerli hatta neciple dört yerli varken daha orta saha neden istiyoruz hemde ozan  direk stoper almak en mantıklı şeyken takım sorunsuz sorun ekleyelimmi diye düşündüler acaba
Orta saha ile ne işimiz var bizim takım komple orta saha oldu stoper sağ bek forvet yedeği yok biz orta saha kovalıyoruz cidden feneri rahatlatma işi bu

Ben dr anlamıyorum.

Benzer şekilde Gedson'a, Fernando'ya falan da ihtiyaç yok diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

EPL den gelen yedeğin yedeği bir oyuncu bile çok fark ettiriyor.
Hazır halde gelen Batsman en iyi transferimiz olabilir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu transfer mantığını çözemiyorum en güçlü olduğumuz yer orta saha üç yerli hatta neciple dört yerli varken daha orta saha neden istiyoruz hemde ozan  direk stoper almak en mantıklı şeyken takım sorunsuz sorun ekleyelimmi diye düşündüler acaba
Orta saha ile ne işimiz var bizim takım komple orta saha oldu stoper sağ bek forvet yedeği yok biz orta saha kovalıyoruz cidden feneri rahatlatma işi bu

Demek ki hoca Necip'ten önde görüyor. Bence nedenleri;
1- Oyuncu yerli,
2- Hoca oyuncuyu çok iyi tanıyor, ne alabileceğini biliyor.
3- Sağbek,6-8 ve gerekirse stoperi yedekleyebilir.

Çevrimiçi Samet Demir

Demek ki hoca Necip'ten önde görüyor. Bence nedenleri;
1- Oyuncu yerli,
2- Hoca oyuncuyu çok iyi tanıyor, ne alabileceğini biliyor.
3- Sağbek,6-8 ve gerekirse stoperi yedekleyebilir.
Sağbek, 6-8 yedeklenmek istiyorsa aşağj yukarı aynı maaliyetle kaan ayhanı alsınlar. Ozan nedir yahu. Bırakın orada fenedi karıştırsın.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sağbek, 6-8 yedeklenmek istiyorsa aşağj yukarı aynı maaliyetle kaan ayhanı alsınlar. Ozan nedir yahu. Bırakın orada fenedi karıştırsın.

Burada da sanki  2. madde devreye giriyor gibi.
Hoca bildiği oyuncuyla daha rahat edeceğini düşünüyor.

Çevrimiçi Samet Demir

İyide abi adam bedavaya da gelmeyecek sonuçta. Kaanda bedavaya gelmeyecek ama ikisinin maliyeti aynı olsa ben 40 defa kaan derim.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı Koa_lAA

ozan ı istemeyenlerdenim... olursa da sergen istiyor die olur gibi.. bu transferdeki tek güvencem sergen olur.. o da sınırlı seviyede...

Çevrimiçi Samet Demir

??
Sözlü olarak mutabakat yapalım. Kimseye söz vermemesi adına söz alalım. Transferin son günü gelince de vazgeçtik diyelim.

Çevrimdışı joseph35

Ben FM, PES'te falan bol alternatifli kadro kurma, en az parayla en iyi oyuncuları alma takıntılısı biriyimdir. Ama ben bile Ozan'a hiç gerek yok diyorum.

Sağ bekin yedeği Necip, Rosier yüksek sayıda maç oynuyor zaten.

8 numarada yabancı gelecek belliki. Yedeği ise Atiba ve Salih. Salih'i 10 numaraya kaydırabilirsin Teixeira sol kanat olduğunda veya Teixeira yokken.

6 numarada Necip ve Mehmet Topal Ozan'dan daha iyi oynar. Dikkatinizi çekeyim 6 numarada daha iyi oynarlar yoksa Ozan daha iyi ve değerli oyuncu ama 8 numarada.

Yani Ozan'a vereceğimiz yıllık ücreti Kaan'a verelim. Çünkü Rıdvan oynamadığı an stoperi yerli yapmak zorundasın ligde. Hepimiz biliyoruz ki Mehmet Topal ve Necip yerine Kaan'ı stoperde görmek daha iyi. 1 yabancı 1 yerli stoper almalıyız. Yabancı stoper Vida ile as olmalı, yerli stoper as olacak seviyede ama yedek kaldığında sorun olmayacak biri  olmalı. Bu da Kaan Ayhan.

Basketbol takımımızdaki Şehmus zaten gidecek bizden. Ondan para almalıyız Ozan takası yerine. Çünkü basketbola da bir bütçe yaratmak gerekiyor, o şube baya zor durumda.
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2021, 09:22:42 joseph35 ]

Çevrimdışı blackeagle35

Kaan Ersin takası konusu doğru mu acaba? Gerçi kaynak hiç güven vermiyor.

Çevrimiçi Necmi

Ben dr anlamıyorum.

Benzer şekilde Gedson'a, Fernando'ya falan da ihtiyaç yok diye düşünüyorum.
gedsonu karıştırma
O yüreğe indirme transferi

Çevrimdışı underworld

Ersin - nsakala satış
Umut, Kaan geliş
Olursa ballı kaymak olur.
3 bölge yerli garanti olur. Sakatlık, ceza dışı oynamaya gerek kalmaz

Çevrimiçi Necmi

hoca işi değil bu sergen taraftarın ozana nasıl tepki vereceğini bilir hiç bulaşmaz bu işe gerçekten alınması düşünülüyorsa yönetici kafası bu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

hoca işi değil bu sergen taraftarın ozana nasıl tepki vereceğini bilir hiç bulaşmaz bu işe gerçekten alınması düşünülüyorsa yönetici kafası bu

Sergen'in bu riski çok umursayacağını düşünmüyorum.
Kaldı ki aynı riskin yönetici farkında değil mi? Taraftar nezdinde kimin kredisi daha yüksek? Sergen Hoca mı, yönetim mi?

Çevrimdışı tuncaboylu

Ozan 1.5-2 milyon Euro bonservisle geliyorsa gelsin. Zaten Fenerbahçe bu paraya bırakmaz, o yüzden konuşmaya gerek yok bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı EagleForce

gedsonu karıştırma
O yüreğe indirme transferi

Temenni mi? Ihtimal var mi? Ghezzal Rosier’den ders almayip, Mert’e de sulandilar. Gedson’i alirsak gercekten yureklerine iner.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bakalım kimler
Tek kişidir. Birden fazla kişi açıklamıyor tek seferde.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı GreenBook

Tek kişidir. Birden fazla kişi açıklamıyor tek seferde.
Biliyorum tekil anlamda kullandım zaten o lafı kimler gelmiş kimler dersin ya hani bi ortamda o hesap
Ersin Kaan Ayhan takası olabilir mi Ersin’in üstüne 2 m verip Kaan’ı aldığımız söyleniyor

Çevrimdışı GreenBook

SON DAKİKA !!!
Batshuayi Beşiktaş’ta
Oyuncuyla sözleşme imzalandı
Orta Çizgi