2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2275767 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben sercan dikmeye inanmiyorum bence yönetim buna dogru bilgi vermiyor :bandit:
Kimsenin ona güvendiğini sanmıyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı XiaoHan

Maaş + kiralama bedeli olmadan + uygun rakama zorunlu satın alma Batshuayi gibi piyasası olan ve bu takımda arkasında Ghezzal-Alex varken iş yapmama gibi lüksü olmayan 2 sene bile elimizde zor tutabileceğimiz potansiyel için uygun bir fırsat olabilirdi ama opsiyonsuz + kiralama bedeli verilerek aynı performansı alabileceğimiz 100 lerce alternatif bulunur.
Kap gel Michael Olunga yı https://www.transfermarkt.com.tr/michael-olunga/profil/spieler/263482 geçen sene listemizdeydi  + yedek olarak Ercan Kara https://www.transfermarkt.com.tr/ercan-kara/profil/spieler/320701, daha az maliyetle ama muhtemel aynı skorları üretebilecek seneye forvet arama derdi olmayan 2'li paket.

🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı tuncaboylu

Harbi doğru söylüyor ama ikisinde de yoktu opsiyon ha batshuayi gelir 25 gol atar 5'e alabilecekken senden 15 isterler alamazsın o başka mevzu. Ben de isterim opsiyon olsaydı daha iyiydi de yok diye ortalığı ayağa kaldırmak doğru mu bilmiyorum bence kasamızdan 1 yıl için çıkacak tutarı konuşmak daha mantıklı çünkü söylentiler doğruysa (2 kiralama 3 yıllık ücret) sanki çok fazla vermişiz ve chelsea demba'dan ettiğimiz kârı elimizden geri almış gibi geldi bana. Yani 1 yıl için 5 milyon euro edecek oyuncu mu kesinlikle tartışılması gerekiyor ve biz böyle cömertçe harcama yapıyorsak heralde bu kripto işine girdik yoksa çok ağır maliyetler bunlar kur böyleyken.
Doğru falan söylemiyor dostum, algı yönetimi yapıyor. Rosier'i zaten opsiyon fiyatına aldık, üstüne alabilmek için göbeğimiz çatladı.

Aboubakar'ı alamadık değil, sakatlık riskinden dolayı almadık.

Galatasaray alabiliyor mu opsiyonsuz kiraladığı Gedson'u?

Trabzonspor Sörloth'a opsiyon koydurmasa, 6'ya alıp 20'ye satabilir miydi?

Millet santrafor diye yanıp tutuşuyor, sen Şampiyonlar Ligi'ndesin bir de. Adam CL'de kendini biraz gösterse, değeri 2 katına çıkacak. Çünkü o kadar kelepir durumda.

Koy 8-9 opsiyon, garanti olsun. Adam coşarsa, al sat yaparsın.

Şunu anladım ki, bu yönetim kiralık işini beceremiyor. Biz başka takıma oyuncu kiralarken bonservisinden pay veriyoruz, oradan alırken opsiyon koydurmayı bile beceremiyoruz.

Çevrimdışı mrred

Bunu sene basinda biz alsak ozamanda "Sampiyonlar ligi oynayacaz bu nedir adi sani duyulmamis forvet ile yola cikyorsunuz , bir halt olmaz bunlardan " benzeri bir yorum yapanlar arasinda olur muydun acaba  :D

Evet ama yönetici olmak zaten bunu gerektirir. Gerektiği zaman bütün herşeye kulağına tıkayacan. Eline listeyi alıp ingilizlerin

kadrolarında düşünmedikleri oyuncuyu yıllık 6 milyon maliyetle getirmek yöneticilik değil. Taraftar şimdi havalara uçuyor bu

yönetimden daha iyisi yok onlar için "isim transfer" yaptılar ya. Aynı hataları tekrar tekrar yapıyoruz ne diyim...
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Benim durduğum nokta bu. Oyuncu kalmak istemezse tutamazsın. Opsiyon falan hikaye. Bunu bu sene net şekilde gördük. Oyuncu sen şampiyon yapıp Şampiyonlar Ligi kapısına götürsün, sen oyuncuyu alacak kaynağı da oluşturmuş olursun.

https://twitter.com/srnmkl/status/1426883971061882889
Bu da kuyruklu yalan.

Adamı opsiyonlu kiralarken 3 yıllık sözleşme de imzalıyorsun, opsiyonu kullanınca otomatik devreye giriyor. Öyle kalmak istemezse kalmaz muhabbeti hikaye yani.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu da kuyruklu yalan.

Adamı opsiyonlu kiralarken 3 yıllık sözleşme de imzalıyorsun, opsiyonu kullanınca otomatik devreye giriyor. Öyle kalmak istemezse kalmaz muhabbeti hikaye yani.
Zorunlu opsiyon koyduracağımızı mı düşünüyorsun?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı doganay

Evet ama yönetici olmak zaten bunu gerektirir. Gerektiği zaman bütün herşeye kulağına tıkayacan. Eline listeyi alıp ingilizlerin

kadrolarında düşünmedikleri oyuncuyu yıllık 6 milyon maliyetle getirmek yöneticilik değil. Taraftar şimdi havalara uçuyor bu

yönetimden daha iyisi yok onlar için "isim transfer" yaptılar ya. Aynı hataları tekrar tekrar yapıyoruz ne diyim...

Diger bolgeler icin olabilir ama forvet icin bence bu risk alinamazdi, tutmazsa takimi olumsuz yonde cok etkilerdi ama bir tanede yedek forvet icin genc potansiyel bir oyuncu alinabilir. Tabi bu yabanci sinirlamasyila o da nekadar yapilabilirse.

Çevrimdışı yigiter38

İnşallah opsiyon vardır...yoksa seneye sil baştan yeni golcü ara 2-3Ay....Adam burada başarılı olduğu an kalmaz...yaşı 28 oluyor önü açık hertürlü

Çevrimiçi Rasim

Doğru falan söylemiyor dostum, algı yönetimi yapıyor. Rosier'i zaten opsiyon fiyatına aldık, üstüne alabilmek için göbeğimiz çatladı.

Millet santrafor diye yanıp tutuşuyor, sen Şampiyonlar Ligi'ndesin bir de. Adam CL'de kendini biraz gösterse, değeri 2 katına çıkacak. Çünkü o kadar kelepir durumda.

Şunu anladım ki, bu yönetim kiralık işini beceremiyor. Biz başka takıma oyuncu kiralarken bonservisinden pay veriyoruz, oradan alırken opsiyon koydurmayı bile beceremiyoruz.
katiliyorum hatta Chelsea nin 7 milyon opsiyon koymak istedigi yaziyor biz 3-4 arasi teklif etmisiz ondan sonra kaldirmislar opsiyonu :s20:
Beşiktaş!

Çevrimdışı tuncaboylu

Zorunlu opsiyon koyduracağımızı mı düşünüyorsun?
Zorunlu opsiyon değil, normal opsiyon.

Kiralarken adamla ön sözleşme imzalıyorsun, opsiyonu kullanınca otomatik devreye giriyor.

Zamanında Aboubakar'ı kiralarken 1+3 sözleşme imzalamıştık, 10 milyon verip almaya karar versek devreye girecekti.

Zorunlu da değildi opsiyon .

Çevrimiçi Rasim

tese bile sörloth da yapabiliyor biz SL oynayacagiz opsiyon koyamiyoruz anlasilir gibi degil bence iyice köseye sikistilar ki böyle birseye okey verdiler :s20:
Beşiktaş!

Çevrimdışı tuncaboylu

tese bile sörloth da yapabiliyor biz SL oynayacagiz opsiyon koyamiyoruz anlasilir gibi degil bence iyice köseye sikistilar ki böyle birseye okey verdiler :s20:
Oyuncu kiralamayı beceremiyorlar dostum, olay bu.
Bak bu transfer dönemi ne kadar başarılı geçiyor, neden? Çünkü kiralık işine girmediler bugüne kadar.

Çevrimdışı GreenBook

Opsiyon olmalıydı ama zorunlu olmasa onada okeydim opsiyon yoksa ne diye alıyoruz ki bu adamı rondonu akpomu alıp geçelim sinir oldum ya

Çevrimdışı GreenBook

1 sene sonra takımına geri gidecek olan oyuncunun aidiyet duygusundan şüphe edebilirim
Herkes bir Ghezzal Rosier aboubakar olamayabilir
Aboubakar kalacağına inanıyordu da bu performansını verdi
Batman gibi bir oyuncu evet ligin üzerinde oynar ama o adama opsiyon koydurtarak aidiyet duygusunu aşılaman da lazım
Seneye yolcuyum gözüyle dikkat dağınıklığı yaşamaz umarım herkes aboubakar olamayabiliyor
Taliscadan Abou dan ders çıkarılmamış diye anımsadım
Bu transferden vazgeçilebiliyorsa bence yol yakınken vazgeçilsin akpom + Rondon gelsin
Larinle dağıtırlar ortalığı seneye Larin de giderse akpomdan ikinci bi Larin çıkarabiliriz
Böyle opsiyonsun santrafor merakı yüzünden transfer döneminin bir ayını santrafor aramakla yiyoruz bir Ay çöp oluyor
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2021, 16:42:56 GreenBook ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Opsiyon olmalıydı ama zorunlu olmasa onada okeydim opsiyon yoksa ne diye alıyoruz ki bu adamı rondonu akpomu alıp geçelim sinir oldum ya
İşte bu iyi bir mantık değil bence. Opsiyonlu olmazsa hiç olmasın. O zaman Gomez de olmasın, Aboubakar da olmasın, Talisca da olmasın. Alamayacağın miktardaki opsiyona opsiyon gözüyle bakıyorsan başka tabi. Alabileceğin en iyi oyuncuyu alır getirirsin. Kimse opsiyonmuş, bonservismiş düşünmez. Messi kiralık geleceğim ama opsiyonum yok dese almayacak mısın?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

@can1903 dostum nedir son durum kiralık mı opsiyonlu mu rakamları vs nedir bildiğin söyliyebilir misin
Opsiyon durumunun ortadan kalkması bizim limitler yüzünden. Biz 4.5-5 milyon pound opsiyon koyduracaktık herifler de o zaman 2 M pound kiralama 3 milyon pound da seneye verin alın dedi. Bizim limitte 2 milyon pound verebilme gibi bir ihtimalimiz olmadığı için opsiyonsuz oyuncunun tercihi bizden yana olursa önceliği bizde olacak şekilde maddelendirip seneye bonservis pazarlığını cüzi bir miktara bitirme fırsatı verildi. Chelseayle kulüp arasında iyi ilişkiler olduğu için sorun olmayacak. Sözlü şekilde de problem çıkarmayacağız demiş chelsea kulübü.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi tolga1903

Abi şu gerçek ki ghezzal'da rosier'de 1 kuruş opsiyon olmadan geldi. Çok matah bir şey değil ama birinin tm değeri 7.5 birinin 12 senden biri için 8 diğeri için 15 de isteyebilirlerdi ama pazarlık şu bu düşürttü yönetim batshuayi için konulacak 8 milyon euro opsiyon evet değerliydi ama oyuncu bizde devam etmek isterse yine oturulur masaya ben hala 1 yıl için verilecek 5 milyon euro işi sporx'in iddia ettiği gibi doğruysa ona çok takıldım opsiyondan çok. Yani eder mi bu paraları bu oyuncu çok soru işaretlerim var

Çevrimdışı tuncaboylu

Opsiyon durumunun ortadan kalkması bizim limitler yüzünden. Biz 4.5-5 milyon pound opsiyon koyduracaktık herifler de o zaman 2 M pound kiralama 3 milyon pound da seneye verin alın dedi. Bizim limitte 2 milyon pound verebilme gibi bir ihtimalimiz olmadığı için opsiyonsuz oyuncunun tercihi bizden yana olursa önceliği bizde olacak şekilde maddelendirip seneye bonservis pazarlığını cüzi bir miktara bitirme fırsatı verildi. Chelseayle kulüp arasında iyi ilişkiler olduğu için sorun olmayacak. Sözlü şekilde de problem çıkarmayacağız demiş chelsea kulübü.
Ha limit jokeri çıktı ortaya, epeydir yoktu ortada.

Godin'e 2 milyon Euro teklif edecek limit var, Batshuayi'ye 2 milyon Euro kiralama bedeli verecek limit yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sabahtan beri ortalığı yangın yerine çevirdiler. Bilgi ne kadar kıymetli. Herkes eksik konuşuyor. Açıklamalar yeterli değil. Açıklaman için sağol. Limitler işi olduğu belli. Ayrıca daha orta saha ve stoper işimiz var. Onlarda son durum ne?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Godin'e 2 milyon Euro teklif edecek limit var, Batshuayi'ye 2 milyon Euro kiralama bedeli verecek limit yok.
Sadece forvete parayı gömüp diğer bölgeleri görmezden mi gelelim?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu Chelsea ile iyi ilişki muhabbetine de hastayım.

7 sene önce Demba Ba'yı alıp bir kere yarım devre hazırlık maçı yapmışız, onlarca yıl sürecek iyi bir ilişki kurmuşuz

Çevrimdışı can1903

Abi 2 milyon pound verdiğin an hocanın istediği 8 ve stoperi nasıl alacaksın? Adam yedek sağ bekte istiyor haklı olarak yapmayın allah aşkına.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi annoca

teşekkür ettim. durum buysa süper. kendini kanıtlamış birisini daha yaşı 28 ken 5 m pounda alabilme fırsatı istenileni veremezse masaya bile oturmaya gerek kalmaz. 

Çevrimdışı tuncaboylu

Sadece forvete parayı gömüp diğer bölgeleri görmezden mi gelelim?
Dah kadro bomboşken Gedson'un yarısına 7 milyon Euro teklif etmedik mi, o zaman limit yok muydu?

Limit masalına inanmıyorum, kusura bakma

Çevrimdışı can1903

Sabahtan beri ortalığı yangın yerine çevirdiler. Bilgi ne kadar kıymetli. Herkes eksik konuşuyor. Açıklamalar yeterli değil. Açıklaman için sağol. Limitler işi olduğu belli. Ayrıca daha orta saha ve stoper işimiz var. Onlarda son durum ne?
Eleştiri olduğu için açık açık isim yazıyım, Beşiktaş yönetimi Lofthus ve Barkley ile de ilgileniyor ordan OPSİYONSUZ bir şekilde çıkma ihtimalleri var. Chelsea kulübü geçmişte Taliscalar,Aboubakarı, Cenki parlattığımız için bize bu oyuncuları verebilir. Win - Win misali.

Lofthus Cheek gelse niye opsiyon konulmadı diyeceklerde çıkar illa.

Stoper de ismi hiç çıkmamış 25 yaşında bir stoperle görüşüyoruz. Bakalım o beğenilecek mi gelirse.

Bu arada isteyenle iddiaya girebilirim, Batshuayiden memnun kalınırsa seneye en fazla 4-5 milyon pounda alacağız.