2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2277991 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nazım Ar

Kariyerli bir forvet ile Ghezzal ve Rosier i kıyaslamak çok doğru olmaz. Batshuayi kendini bulup tabela yaparsa fransa ve çinden teklif yağar. Epl den de teklif alır  Oyuncunun mentalitesine göre de en kötü fransa yapar diye düşünüyorum.

Hayırlısı, inşallah şampiyon yapar bizi ama başarılı olursa bu sene çektiğimiz sıkıntıyı seneye misliyle çekeceğiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Batsman kendini bulursa İngiltere'den çıkartamayacağımız oyuncu kalmaz. Bize İngiltere'deki tüm kiralık oyuncuları göndermek isterler. Ben tutarsa Mitchy de alabileceğimizi düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Önce sadece maaşı karşılanacaktı ve maaşı 2.4 falan deniyordu sonra yabancı sitelerde baktım net maaşı 3.6 milyon pound

Sonra satın alma opsiyonu olabilir dendi. Fakat olmadığı görüldü.

Şimdi de "cüzi" bir kiralama bedeli denilmeye başlandı.

Bu adamın senelik maliyeti en az 6 milyon euro . (Kiralama parası en az 500 ile 1 milyon arasıdır, vergiler, bonuslar, maaş)

Bu adamı bu fiyatlara getirmek başarı falan değil kimse hikaye anlatmasın. Avrupada bu maliyetleri kimse vermediği için

oyuncu bize geliyor. Hala akıllanmadık hala!!!!

Bu arada Alex'in maliyetiyle ilgili KAP bildirimi geldi mi ? Getir ' le gelir belki. Bekleyelim ama getir' in öyle bir hizmeti yoktu tabi ya
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2021, 15:00:24 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Rakiplerin bizim icin “yasli takim” algisi yapip Trabzonu ligin favorilerinden gostermeleri de bir ayri komik. Efecan 32 yasina girecek. Nwakaeme 32 yasinda, Gervinho 34 yasinda, Hamsik 34 yasinda, Peres 31 yasinda, Hugo 30 yasinda, Koybasi 32 yasinda. Bunlarin hepsi 11 veya Ismail ve Efecan gibi rotasyonda cok yer bulacak oyuncular.
Takımımız çok yaşlı değil, transfer ettiklerimiz de çok yaşlı değil.

Ama bilinçli veya bilinçsiz, ilgilendiğimiz oyuncuların hepsi (Costa, Cacares, Godin, Boateng vs) 33 yaş üstü olduğu için böyle bir algı yerleşti.

Çevrimdışı mrred

Takımımız çok yaşlı değil, transfer ettiklerimiz de çok yaşlı değil.

Ama bilinçli veya bilinçsiz, ilgilendiğimiz oyuncuların hepsi (Costa, Cacares, Godin, Boateng vs) 33 yaş üstü olduğu için böyle bir algı yerleşti.
Senin batsu ile ilgili paylaştığın haber sanırım doğru ve maliyeti senelik 5.5 ile 6 arası olacak gibi duruyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

İşte bu kötü oldu...

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1426869142523686917

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1426867635904516101
Bence yönetim bilinçli yapıyor bu hatayı, başka bir izahı yok.

Her sene santrafor aramak bağımlılık yaptı adamlarda.

Çevrimdışı Atkar

bu rakam doğru değildir inş. böyle rakam mı olur 1 yıllık oyuncuya

Hayır arkadaşlar yanlışlık olmasın duyumum vb yok,en kötü ihtimalden konuşuyorum. Maaşı arkadaşın yazdığı gibi 3.6m paund ise biz 2.4’ünü ödeyip 0.3 kiralama bedeli ile kiralamayız herhal.
  Demek istediğim 2.4 paound maaş-0.5m kiralama bedeli ile transfer edersek 1 yıl için güzel transfer,+20 gol atarsa zaten tutamayız.
   Ama 3.6 maaş+2m kiralama bedeli olacaksa Batsuhai alınmaz,bu paralar Gomez muadilinin hakkıdır.

Çevrimdışı mrred

Bence yönetim bilinçli yapıyor bu hatayı, başka bir izahı yok.

Her sene santrafor aramak bağımlılık yaptı adamlarda.

Dikkat ettiysen hiçbir transferde maliyet falan açıklamıyoruz. Çoğunluğun tersine iyice sinir olmaya başladım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1426870686551773189
Yönetimin hık dedicileri hemen ortamı hazırlamaya başlamış.

Utanmasalar opsiyon olması daha kötü diyecekler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla Batsman geliyor sevineceğimiz yerde niye opsiyon koyulmadı onu konuşuyoruz. Valla sezon başı sakat Cenk gelecek deseler kimse sesini çıkarmazdı. Ortama ve olaylara çok çabuk uyum sağlıyoruz. Kiralık katilleri severiz. Neden kiralık oyuncumuz yok diyenler sevinebilirler :D Bunları diyenler de aynı kişilerdi orası ayrı :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Şöyle bir transfer stratejisi olabilir mi ya ? Bir de övünerek anlatıyorlar.

Neymiş efendim haziran aynıda bizimkiler chelsea ile irtibata geçmişler elinizden çıkarmak istediğiniz veya kiralık olan oyuncuların

listesini gönderebilir misiniz ? Bu nedir ya çöpçü müyüz biz ?? Hani nerede planlama scout ? Bütün yıl ne yaptı bu departman ?

Neden kimse bu departmanı dikkate almıyor ? O zaman kapatın gidin. 1 senelik maliyeti 5 ile 6 milyonu bulacak hiçbir transfer

başarı falan değildir. Gidip 3 4 milyon bonservis verip bizim seviyemize uygun oyuncu bulamıyorsak gerçekten zavallı durumdayız.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Nazım Ar

Valla piyasa değeri 10m a gerilemiş performansı olmayan futbolcuyu 1 yıllık 5 milyon euro maliyetle getirmek sevinilecek bir durum olmaz. Git Akpom tarzı bir oyuncu al daha iyi hiç olmazsa parlarsa tapusu senin olur.

Batshuayi uyum sağlarsa yıllarca faydalanırız veya para kazanırız diye olumlu buluyorduk yoksa halihazırda gol atamayan gözden düşmüş 1 yıllık santrafora para gömüp neden riske giriyoruz? Nasılsa kalıcı değilim kafasındaki afam Abou gibi son 10 maç yatsa ne yapabileceksin?

Çevrimdışı mrred

Valla piyasa değeri 10m a gerilemiş performansı olmayan futbolcuyu 1 yıllık 5 milyon euro maliyetle getirmek sevinilecek bir durum olmaz. Git Akpom tarzı bir oyuncu al daha iyi hiç olmazsa parlarsa tapusu senin olur.

Batshuayi uyum sağlarsa yıllarca faydalanırız veya para kazanırız diye olumlu buluyorduk yoksa halihazırda gol atamayan gözden düşmüş 1 yıllık santrafora para gömüp neden riske giriyoruz? Nasılsa kalıcı değilim kafasındaki afam Abou gibi son 10 maç yatsa ne yapabileceksin?
10 senedir hala uyanamadık mevzuya biz düşmüş yıldızların rehabilitasyon merkezi miyiz ? Darüşşafaka mı burası ?

Bu maliyetlerle kiralık oyuncu almak gerçekten denize düşüp yılana sarılmak net plansızlık örneği.

The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

Yönetimin hık dedicileri hemen ortamı hazırlamaya başlamış.

Utanmasalar opsiyon olması daha kötü diyecekler.

Harbi doğru söylüyor ama ikisinde de yoktu opsiyon ha batshuayi gelir 25 gol atar 5'e alabilecekken senden 15 isterler alamazsın o başka mevzu. Ben de isterim opsiyon olsaydı daha iyiydi de yok diye ortalığı ayağa kaldırmak doğru mu bilmiyorum bence kasamızdan 1 yıl için çıkacak tutarı konuşmak daha mantıklı çünkü söylentiler doğruysa (2 kiralama 3 yıllık ücret) sanki çok fazla vermişiz ve chelsea demba'dan ettiğimiz kârı elimizden geri almış gibi geldi bana. Yani 1 yıl için 5 milyon euro edecek oyuncu mu kesinlikle tartışılması gerekiyor ve biz böyle cömertçe harcama yapıyorsak heralde bu kripto işine girdik yoksa çok ağır maliyetler bunlar kur böyleyken.

Çevrimiçi Samet Demir

Şöyle bir transfer stratejisi olabilir mi ya ? Bir de övünerek anlatıyorlar.

Neymiş efendim haziran aynıda bizimkiler chelsea ile irtibata geçmişler elinizden çıkarmak istediğiniz veya kiralık olan oyuncuların

listesini gönderebilir misiniz ? Bu nedir ya çöpçü müyüz biz ?? Hani nerede planlama scout ? Bütün yıl ne yaptı bu departman ?

Neden kimse bu departmanı dikkate almıyor ? O zaman kapatın gidin. 1 senelik maliyeti 5 ile 6 milyonu bulacak hiçbir transfer

başarı falan değildir. Gidip 3 4 milyon bonservis verip bizim seviyemize uygun oyuncu bulamıyorsak gerçekten zavallı durumdayız.

Abi scout olayı bizim Tr kulup ve menejerlerine ters. Sisteme aykırı bir kere. Sanırım bir oyuncu havuzu var genelde çoğu takım o havuzda işine yarayan kimse onu alıyor. Benim gördüğüm bu.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Senin batsu ile ilgili paylaştığın haber sanırım doğru ve maliyeti senelik 5.5 ile 6 arası olacak gibi duruyor.
Sporx Fenerli ama genelde doğru haber veriyor bu tarz durumlarda.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Eyvah eyvah bir kaç günden beri bulutlarda dolaştığımız yerde yine yere çakıldık  :evillol:
Ben artık saldım ama batshuayi konusunda eğer opsiyon yoksa görüşüm olumsuz dedim.
Ondan dolayı rahatım. Yıllık 6m falan alıcaksa kiralk vs hepsi toplam o zaman gomez + aboubakar performansını beklerim diye düzeltiyorum. Yıl sonu değerlendireceğim. Artık olan olmuş hayırlı olsun demek düşer bize.

Çevrimdışı mrred

Abi scout olayı bizim Tr kulup ve menejerlerine ters. Sisteme aykırı bir kere. Sanırım bir oyuncu havuzu var genelde çoğu takım o havuzda işine yarayan kimse onu alıyor. Benim gördüğüm bu.
Herkesin yaptığının tam tersini yapalım o zaman.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim durduğum nokta bu. Oyuncu kalmak istemezse tutamazsın. Opsiyon falan hikaye. Bunu bu sene net şekilde gördük. Oyuncu sen şampiyon yapıp Şampiyonlar Ligi kapısına götürsün, sen oyuncuyu alacak kaynağı da oluşturmuş olursun.

https://twitter.com/srnmkl/status/1426883971061882889

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Rasim

ben sercan dikmeye inanmiyorum bence yönetim buna dogru bilgi vermiyor :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı doganay

@Erman1903 söyledi şimdi Altay'ın yeni transferi daouda bamba bedavaya almışlar. 26 yaşında ve bugün 2 gol atmış seneye bize 5 e falan satarlar.

Bunu sene basinda biz alsak ozamanda "Sampiyonlar ligi oynayacaz bu nedir adi sani duyulmamis forvet ile yola cikyorsunuz , bir halt olmaz bunlardan " benzeri bir yorum yapanlar arasinda olur muydun acaba  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herkesin yaptığının tam tersini yapalım o zaman.
Zaten şu anda onu yapıyoruz. Herkes genç yerli ve yabancı oyunculara parasını bağlarken biz takımdaki ortam ve havaya yatırım yapıyoruz. Şu anda takımdaki hakim diller sırasıyla Fransızca, İngilizce, Portekizce ve Türkçe.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Sporx Fenerli ama genelde doğru haber veriyor bu tarz durumlarda.
Geçen sene bütün transferlere maaşlar dahil 9 10 falan harcadık şimdi 1 adama bu kadar veriyoruz.

Adamlar boupendzayı bedavaya alıp 8 e satıyor. Altay az önce yazdığım oyuncuyu bedavaya alıyor. Biz hala aynı adamlarda

dönüp duruyoruz. Bu yöneticiler akıl koyup dirayetli davranamayacaksa ve tek vasıfları ceplerinde para olması ise eğer kulüp

zengin birine satılsın biz de rahatlayalım herkes keyine baksın. Ama o zaman kimse beşiktaş değerleri falan "asi ruh" cart curt

konuşmayacak.

The great gig in the sky