Harbi doğru söylüyor ama ikisinde de yoktu opsiyon ha batshuayi gelir 25 gol atar 5'e alabilecekken senden 15 isterler alamazsın o başka mevzu. Ben de isterim opsiyon olsaydı daha iyiydi de yok diye ortalığı ayağa kaldırmak doğru mu bilmiyorum bence kasamızdan 1 yıl için çıkacak tutarı konuşmak daha mantıklı çünkü söylentiler doğruysa (2 kiralama 3 yıllık ücret) sanki çok fazla vermişiz ve chelsea demba'dan ettiğimiz kârı elimizden geri almış gibi geldi bana. Yani 1 yıl için 5 milyon euro edecek oyuncu mu kesinlikle tartışılması gerekiyor ve biz böyle cömertçe harcama yapıyorsak heralde bu kripto işine girdik yoksa çok ağır maliyetler bunlar kur böyleyken.
Doğru falan söylemiyor dostum, algı yönetimi yapıyor. Rosier'i zaten opsiyon fiyatına aldık, üstüne alabilmek için göbeğimiz çatladı.
Aboubakar'ı alamadık değil, sakatlık riskinden dolayı almadık.
Galatasaray alabiliyor mu opsiyonsuz kiraladığı Gedson'u?
Trabzonspor Sörloth'a opsiyon koydurmasa, 6'ya alıp 20'ye satabilir miydi?
Millet santrafor diye yanıp tutuşuyor, sen Şampiyonlar Ligi'ndesin bir de. Adam CL'de kendini biraz gösterse, değeri 2 katına çıkacak. Çünkü o kadar kelepir durumda.
Koy 8-9 opsiyon, garanti olsun. Adam coşarsa, al sat yaparsın.
Şunu anladım ki, bu yönetim kiralık işini beceremiyor. Biz başka takıma oyuncu kiralarken bonservisinden pay veriyoruz, oradan alırken opsiyon koydurmayı bile beceremiyoruz.