2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280512 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

ondan sonraki ondan sonrak ondan sonrakilerde çok önemli bence 🤔
bu iki yıl kırılma yılları,,çocukluğumuzdan bu yana belki de ilk kez olabilir

Çevrimiçi Necmi

Abi bazı yerlerde çim bile yoktu. Yerden toprak falan kalktı full. Erzurum stadı gibiydi. Ben hiç beğenmedim. Kökleri güçlenmesi için kök olması lazım. Bazı yerlerde yeşillik bile yoktu.
çimin olmadığı yerde hibrit kök vardır yani toprak olmaz çim ekildiğinde bazı bölgeler zayıf olur bazı yerlerde çıkmaz onlar sonradan tohumlanır çim bu sene sıfırdan yeniden ekildi çim tam verimli olmayabilir ama zemin kötü ne demek kötü zemin üstünemi çim ektiler futbol oynamaya engel olan şey çim değil altındaki zeminin bozulması tarla tabiri onun için söylenir tümsekler çukurlar olur üstüne kum serperler gevşek zemin olur bu zemin yeni yapıldı bunu erzurum zeminine benzetmek algı yaratmaktır tek kelimeyle hem haksızlık hem milletin ağzına laf vermektir koşarken çimin kalkması daha kök salmadığını gösterir bizim stadda gelişimin yavaş olması normal denize çok yakınız üstelik deniz seviyesinin altında yoksa lig biter bitmez başlandı üstünde hazırlık maçı bile yapmadık yapacak birşey yok çok sıcak yaz yaşandı dünya yanıyor havalar serinlesin 15 günde çim kıvama gelir
Ne bekliyorsunuzki fabrikada yetişen birşey değil yaşayan birşey

Çevrimiçi Necmi

bu iki yıl kırılma yılları,,çocukluğumuzdan bu yana belki de ilk kez olabilir
olurmu biz o süreci fo geldiğinde yaşadık bitme noktasına gelmişdik feda dönemi stadın yapılması gelen iki şampiyonluk bizi bıçak sırtından aldığı gibi geleceği kurtardı
Stad beşinci yılını bitirdi ve stadda üç şampiyonluk kupası kaldırdık bu kırılma olarak adlanmaz evet sıkıntılıyız ama kırılma başka birşey çok arkadaş unuttu o zamanları büyüklüğümüz sorgulanıyordu şimdi duyuyormusunuz öyle birşey iki büyük yaratılmaya çalışıyorlardı sadece şampiyon olmadık bu ülkede tek büyük var dedik  o yıllar çok önemliydi bunu şimdi eleştiren arkadaşlar yıllar sonra beşiktaş tarihine baktığında görecek nasıl bir bıçak sırtından nasıl güçlü şekilde döndüğümüzü
Beşiktaş için iki dönem çok önemli biri üstünkaya dönemi kibrit çak ikincisi fo dönemi feda ikisindede beşiktaş ipten alındı üstünkaya dönemi sonunda seba ile zirve yaptık ama alt yapı hamlesini seba yapmamışdı fo dönemi sonrasıda umarım bu yönetim zirve yapar ilk geldiklerinde çok fenadı geçen sezon biraz toparladılar bu sene nirvanaya çıkma zamanı tekrar taraftar bütünleşmesinide sağladılar esas önemli olan nasıl bir kadro kuruldu eskiden üç beş senede bir bir oyuncu çıkardı taraftarla bağ kuran bu ekip beşiktaş tarihinde ilk takımın yarısından çoğu böyle buda yönetimin hrm başarısı hemde şansı bunuda iyi kullanmalılar çünkü bu takım doymaz başarıya aç olur hep

Çevrimdışı o2bucak

Mevcut Kadro ve transfer haberlerinden (Mert Günok ve Batshuayi) gayet memnunum.
David Luiz olmasın ama mümkünse iyi bir defans işimize çok yarar. Bir ara Kaan Ayhan Haberleri çıktığında da sevinmiştim. Zira Defans olduğu kadar hem sağ bek hem defansif ortasaha olarak kullanılabilir. Sağ bek Yedeklerimiz Necip ve Bilal Ceylan olduğunu göz önüne alırsak iyi bir yedek olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1426482124216053760

Limite takılmamak için boyle yaptık büyük ihtimal
Rosier'i de öyle yaptılar, seneye limit sorunu olmayacak herhalde.

Çevrimdışı can1903

@can1903 bizim stad müdürü kim ???
Bu sahanın durumu hakkında ulaşma şansn var mı ??
Rezaletti dün çünkü.
Trtspordada bizim sahayı övdüler bir ton ama maç anında şok oldum.
Hiç bahsettikleriyle alakası yok.
Bunu dün bende fark ettim teknik ekipte stat müdürüne iletmiş bende birini arayarak durumunu sordum stadın milli ara sonrası süper olucak dendi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Aynen maçı arkadaşlarımla izledim, kendilerine söyleyince abi yazıyor ama kesin değil falan dedim ya rahat olun geldi dedim üstüne sergen hoca açıklayınca hepsi mesaj manyağı yaptı beni. Ama viayı söylemedim helal et can  :evillol: :evillol:
Ahahahah iyi olmuş kral  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi annoca

Rosier'i de öyle yaptılar, seneye limit sorunu olmayacak herhalde.
herşeyin başı oyuncuya parasının zamanında yatması, limit kalktı diye olmayan para harcanmaz umarım.

Çevrimdışı celiker1

çimin olmadığı yerde hibrit kök vardır yani toprak olmaz çim ekildiğinde bazı bölgeler zayıf olur bazı yerlerde çıkmaz onlar sonradan tohumlanır çim bu sene sıfırdan yeniden ekildi çim tam verimli olmayabilir ama zemin kötü ne demek kötü zemin üstünemi çim ektiler futbol oynamaya engel olan şey çim değil altındaki zeminin bozulması tarla tabiri onun için söylenir tümsekler çukurlar olur üstüne kum serperler gevşek zemin olur bu zemin yeni yapıldı bunu erzurum zeminine benzetmek algı yaratmaktır tek kelimeyle hem haksızlık hem milletin ağzına laf vermektir koşarken çimin kalkması daha kök salmadığını gösterir bizim stadda gelişimin yavaş olması normal denize çok yakınız üstelik deniz seviyesinin altında yoksa lig biter bitmez başlandı üstünde hazırlık maçı bile yapmadık yapacak birşey yok çok sıcak yaz yaşandı dünya yanıyor havalar serinlesin 15 günde çim kıvama gelir
Ne bekliyorsunuzki fabrikada yetişen birşey değil yaşayan birşey
Dediğin gibi dün zemin kumlanmıştı abi.Şut çekerken kalkıyordu yerden.Zeminde pas oyununu etkileyecek bozukluk yoktu.Milli aradan  sonra
halı gibi olur diye düşünüyorum
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ozan Tufan‚ Beşiktaş´a gelmek istiyor."

@sercan_dikme

| SportsDigitale

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu doğruysa, çok sağlam kazık yemişiz demektir.

https://www.sporx.com/besiktas-in-batshuayi-paketi-5-4-milyon-euro-SXHBQ936978SXQ
Maaşı biz ödüyoruz, kiralama ücreti veriyoruz, birde bonservis.
Biraz abartı gibi geldi.
Bu paralara cok daha iyilerini buluruz.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Diri bir Ozan Tufan'ı isterim ben de. Bence çok iyi oyuncu. Sergen'e de büyük saygı duyuyor ve onunla çalışmak istiyor besbelli. Yerli ve genç sayılır hala. Neden olmasın?

Çevrimdışı Nazım Ar

Maaşı biz ödüyoruz, kiralama ücreti veriyoruz, birde bonservis.
Biraz abartı gibi geldi.
Bu paralara cok daha iyilerini buluruz.

Bunlar hep yalancıyı öpmedikleri için. Yalancıyı evire çevire bir öpseler bunları yazamayacaklar.

Ha 8 m madde koyabilir tabii ama bu durumda  Beşiktaş'ın alamayacağı oyuncuya 3 m maaş ödeyip 2.5 m kiralama bedeli veremeyeceğini çocuk bile biliyordur.

Çevrimdışı goktasoktay

Bu doğruysa, çok sağlam kazık yemişiz demektir.

https://www.sporx.com/besiktas-in-batshuayi-paketi-5-4-milyon-euro-SXHBQ936978SXQ
Bir habere baktım, bir de kaynağa. Sonra dedim ki kibar tabirle ‘hadi ordan’. Yanlış anlama, sana değil habere…

Çevrimdışı ilhan mansız

Diri bir Ozan Tufan'ı isterim ben de. Bence çok iyi oyuncu. Sergen'e de büyük saygı duyuyor ve onunla çalışmak istiyor besbelli. Yerli ve genç sayılır hala. Neden olmasın?
Ozan büyük takımlarda oynayamaz, hiçbir büyük rakım oynatmaz, fenerin göndermek istemesine hiç şaşırmadım mesele ozanın iri diri falan olması değil taktiksel disipline uyum sağlayacak güçte ve kapasitede olamaması Ozan olsun Caner olsun bunlar kör döğüşü yapıyorlar, oynadıkları şey gerçek futbol değil, sadece yetenekleri biraz ayakta tutuyor,,

Çevrimdışı sefaköykartali

Ozan büyük takımlarda oynayamaz, hiçbir büyük rakım oynatmaz, fenerin göndermek istemesine hiç şaşırmadım mesele ozanın iri diri falan olması değil taktiksel disipline uyum sağlayacak güçte ve kapasitede olamaması Ozan olsun Caner olsun bunlar kör döğüşü yapıyorlar, oynadıkları şey gerçek futbol değil, sadece yetenekleri biraz ayakta tutuyor,,
Bence ozanın sorunu teknik veya yetenek değil, bursadayken de çok yetenekliydi, hala bu ülkede 3 büyüklerden birinin as adamı olacak kadar kaliteli ve yetenekli oyuncu. Onun sorunu mental. PTT ligindeki oyuncular bile yazın 10 kilo fazlayla, göbek yaparak dönmüyor. Ayrıca depresyona girmeye de çok müsait. Tam bir amatör Türk futbolcu kafası. Hocasına bağlı olarak performansı aşırı değişken. Karakter anlamında da ergenken yazdığı şeyleri ciddiye almamak lazım, insan ömründe çok kez fikirleri değişebiliyor. Ancak maliyeti uygun olacaksa Sergen illüzyonuyla iki sezon oynatıp sonra da 15 milyonluk oyuncu yapıp sayabiliriz piyasası var ama daha fazlası olmaz.

Çevrimdışı nevzatdemir

Ahahahah iyi olmuş kral  :evillol:

Cano yeni haberlerini dört gözle bekliyoruz :)

Çevrimiçi Samet Demir

Bence ozanın sorunu teknik veya yetenek değil, bursadayken de çok yetenekliydi, hala bu ülkede 3 büyüklerden birinin as adamı olacak kadar kaliteli ve yetenekli oyuncu. Onun sorunu mental. PTT ligindeki oyuncular bile yazın 10 kilo fazlayla, göbek yaparak dönmüyor. Ayrıca depresyona girmeye de çok müsait. Tam bir amatör Türk futbolcu kafası. Hocasına bağlı olarak performansı aşırı değişken. Karakter anlamında da ergenken yazdığı şeyleri ciddiye almamak lazım, insan ömründe çok kez fikirleri değişebiliyor. Ancak maliyeti uygun olacaksa Sergen illüzyonuyla iki sezon oynatıp sonra da 15 milyonluk oyuncu yapıp sayabiliriz piyasası var ama daha fazlası olmaz.
Ozan ne yaparsa yapsın ona 5 den fazla veren olmaz. Adamlar geçmişine bakacak en başta. Kendisine bu kadar kötü bakan adamı ne yapsınlar. Emekliliğide 33 olmadan yaşar diye düşünüyorum. Yani senin benim rahat rahat gördüğümüzü elin gavuru 50 kere görür.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı GreenBook

Michy Batshuayi;
Maaş 3 milyon euro.
Kiralama bedeli 2.4 milyon euro.
Opsiyonel satın alma bedeli 8 milyon euro.
 Via #sporx.com

Yanlış haberdir inşallah.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Michy Batshuayi;
Maaş 3 milyon euro.
Kiralama bedeli 2.4 milyon euro.
Opsiyonel satın alma bedeli 8 milyon euro.
 Via #sporx.com

Yanlış haberdir inşallah.
Kiralama bedeli yok. Maaşını ödeyeceğiz diye biliyorum. Sezon sonu da satın alma opsiyonumuz olacak. Zorunlu mu değil mi orasını bilmiyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sEuL

Can Batshuayi‘nin maliyeti hakkinda herhangi bir bilgin var mi? Varsa ve paylasirsan su bilgi kirliligini forumdan uzak tutmus oluruz, klavyesi olan salliyor.

Çevrimdışı sefaköykartali

Ozan ne yaparsa yapsın ona 5 den fazla veren olmaz. Adamlar geçmişine bakacak en başta. Kendisine bu kadar kötü bakan adamı ne yapsınlar. Emekliliğide 33 olmadan yaşar diye düşünüyorum. Yani senin benim rahat rahat gördüğümüzü elin gavuru 50 kere görür.
Elin gavuru görüp TM de 11 milyon euro piyasa değeri biçiyor. Geçen sezon ilk yarının sonunda satsalardı 8-10 milyon kazanırlardı. 6-7 senedir düzenli olarak bu ligde yaşı da daha 26. Karakteri büyük sıkıntı ama Sergenin yanında iki sezon oynatıp 28inde 10 milyon euro kazanabileceğin bir futbolcu olabilir. Şahsen benzerini Salihten de bekliyorum. Yerli olmasa suratına bakmam, ama 10 milyonluk asseti bedavaya alabilmeye de hayır demem.

Çevrimiçi Sinan23

Sagal bizim maçta yok.  Dün bizim pozisyonun aynısından atıldı ikinci sarıdan. Batshuayi nin kiralama bedeli olacağını sanmıyorum. O muhabirler transferi @can1903 den 2 gün sonra veriyorlar. Can burada batsuayhi i ile anlaşıldı derken onlar de Jong , Costa ve boro lu adamı diyorlardı. Şimdi onlara mi inanacağız?