2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280626 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bence olacağı bu çünkü direk oynayabilecek yerli oyuncu yok
Mert
Rosier   Vida  Kaan Ayhan   Rıdvan
Josef
Ghezzal   Atiba  teixeria  nkoudou
Batshuayi

Bence Salih banko oynayacak ve çokta iyi oynayacak.
Kadrodan yavaş yavaş Atiba kesilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2021, 13:04:38 Samet Ç ]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı MUSTAFA_

[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2021, 13:23:34 Samet Ç ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Teşekkürler her şey için... Cansınn 😉
Vay be baya olmuş yazalı  :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Lofthus Cheek işi meşakatli ve zor iş olursa bence yılın transferi olabilecek seviyede bi oyuncu. Bekleyeceğiz, alternatif bir 6-8 numarayla da anlaştık. (Basında ismi yok o yüzden yazmadım)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı goktasoktay

Lofthus Cheek işi meşakatli ve zor iş olursa bence yılın transferi olabilecek seviyede bi oyuncu. Bekleyeceğiz, alternatif bir 6-8 numarayla da anlaştık. (Basında ismi yok o yüzden yazmadım)
Cheek kiralık olacak sanırım olursa değil mi? Hoş, piyasa değerine de bakmadım ama bakmaya korktum o yüzden tahminim bu yönde.

Çevrimdışı can1903

Cheek kiralık olacak sanırım olursa değil mi? Hoş, piyasa değerine de bakmadım ama bakmaya korktum o yüzden tahminim bu yönde.
Cheek tabiki de kiralık, bonservisli değil opsiyon bile vermez  :tabe:

Çevrimdışı joseph35

ben söyleyeyim, 18 milyon euro. olmaz da hadi oldu diyelim eğer bir şekilde opsiyon koydurursak mükemmel iş olur. Elalemin ölüp bittiği Gedson 12.5 milyon mesela.

Çevrimdışı goktasoktay

ben söyleyeyim, 18 milyon euro. olmaz da hadi oldu diyelim eğer bir şekilde opsiyon koydurursak mükemmel iş olur. Elalemin ölüp bittiği Gedson 12.5 milyon mesela.
Gerçekten mükemmel olur. Çok umutlanmak istemiyorum. Fark yaratacak oyuncu. Önemli bir adam olur alabilirsek.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ben sindirdim. Haberler için çok sağol. Fakat akşamki nkodou batsuayhi yazışmaları heyecan yapmadı. Sayende önceden biliyordum 😁😁😁

Aynen maçı arkadaşlarımla izledim, kendilerine söyleyince abi yazıyor ama kesin değil falan dedim ya rahat olun geldi dedim üstüne sergen hoca açıklayınca hepsi mesaj manyağı yaptı beni. Ama viayı söylemedim helal et can  :evillol: :evillol:

Loftus cheek falan diyorsunuz abi bakın dalganıza ya. Ciddi ciddi loftus ve batshuayi paketi yapabilirsek united taraftarlığımı bırakıp Chelsea'li olabilirim  :evillol:

Ben belki de 15-16 sezonundaki Oğuzhan’dan ötürü hep Oğuzhan-Salih gibi orta sahaları seviyordum. Hatta ilk başlarda Josef-Atiba tandemini bile sevmiyordum,ama artık alıştım ve baya baya o güvenliği,gücü sevmeye başladım. Hatta Gedson tarzı değil de daha çok kuvvetli Cheek tarzı birinin gelmesi taraftarıyım. Fernando’da bu tanıma uyabilir. Hoca’nın Josef-Salih yapacağını da düşünmüyorum, arka taraf Josef-Atiba(Fernando-Xtransfer) tarzında kesin olarak kalır,önlerinde Teixera olur diyorum. Josef-Atiba tandeminin önünde Teixera olursa Teixera daha rahat oynar,daha çok pozisyon bulur. Atiba-Ozzy-Sosa orta sahasını hep özleyen biri olarak Atiba(X)-Josef-Teixera sistemi ile daha büyük başarılara yelken açabiliriz. İnşallah bu çizgilerde kalırız hatta 2-3 sene sonra Teixera’nın,Josefin,Ghezzal’ın 3-4 yaş daha ufaklarını da getirebilcek kıvama geliriz

Katılıyorum dün izlerken bunu düşündüm. Salihi oynatmak için yine de şöyle bir yer açtım kendimce. Fakat nkodou ve larin reise ayıp etmiş olacağız ama şöyle zorlu maçlarda falan dönebiliriz

-----------Mert--------------
rosi----vida---wel------nska
-------------Josef--------------
---------8no---salih-----------
ghez--------------------teix----
-------------batsh--------------

Çevrimdışı qp 383

Var bir hayalim  :D     (şl kardosu 2 Türk)

Mert
Rosi    Boateng                        Vida   Rıdvan
                         Josef
                                    Ruben
                        Alex
Ghezzal                                            Larin
                          Bats
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Bu sene bize karşı algılar erkenden başladı.... Kadromuz güçlü şampiyon oluruz yeah şeklindeki algılara kanmamız lazım. Geçen seneki gibi elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız sosyal ağlardan.

@can1903 bizim stad müdürü kim ???
Bu sahanın durumu hakkında ulaşma şansn var mı ??
Rezaletti dün çünkü.
Trtspordada bizim sahayı övdüler bir ton ama maç anında şok oldum.
Hiç bahsettikleriyle alakası yok.

Çevrimdışı GreenBook

Şu Oğuzhan’dan 10 numarayı alıp Ghezzal yada Teixeira ya vermek lazm iyice soğuttu kendinden neye göre 10 numara verdiler şu oyuncuya anlamadım
Ljajicten kurtulmamız lazım verin bedava gitsin

Çevrimiçi Necmi

Bu sene bize karşı algılar erkenden başladı.... Kadromuz güçlü şampiyon oluruz yeah şeklindeki algılara kanmamız lazım. Geçen seneki gibi elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız sosyal ağlardan.
madem kanmamız lazım bizde kanarız o zaman 😀

Çevrimiçi Necmi

@can1903 bizim stad müdürü kim ???
Bu sahanın durumu hakkında ulaşma şansn var mı ??
Rezaletti dün çünkü.
Trtspordada bizim sahayı övdüler bir ton ama maç anında şok oldum.
Hiç bahsettikleriyle alakası yok.
abartmayın çimler yeni ekildi henüz kökleri güçlenmedi sonbahar ayında kıvamına gelir sahada ciddi sorun falan görmedim şimdi 15 gün maç yok iyice oturur kökler

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu yıl ve önümüzdeki yıl gelecek iki şampiyonluk çok kritik, taraftar dengeleri değişebilir, hata yapmamalıyız,,

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

madem kanmamız lazım bizde kanarız o zaman 😀

Yazarken sinirli olduğum için kanmamamız lazım yazacaktım  :evillol:

abartmayın çimler yeni ekildi henüz kökleri güçlenmedi sonbahar ayında kıvamına gelir sahada ciddi sorun falan görmedim şimdi 15 gün maç yok iyice oturur kökler

Abi bazı yerlerde çim bile yoktu. Yerden toprak falan kalktı full. Erzurum stadı gibiydi. Ben hiç beğenmedim. Kökleri güçlenmesi için kök olması lazım. Bazı yerlerde yeşillik bile yoktu.

Çevrimiçi Necmi

Bu yıl ve önümüzdeki yıl gelecek iki şampiyonluk çok kritik, taraftar dengeleri değişebilir, hata yapmamalıyız,,
ondan sonraki ondan sonrak ondan sonrakilerde çok önemli bence 🤔