Ben belki de 15-16 sezonundaki Oğuzhan’dan ötürü hep Oğuzhan-Salih gibi orta sahaları seviyordum. Hatta ilk başlarda Josef-Atiba tandemini bile sevmiyordum,ama artık alıştım ve baya baya o güvenliği,gücü sevmeye başladım. Hatta Gedson tarzı değil de daha çok kuvvetli Cheek tarzı birinin gelmesi taraftarıyım. Fernando’da bu tanıma uyabilir. Hoca’nın Josef-Salih yapacağını da düşünmüyorum, arka taraf Josef-Atiba(Fernando-Xtransfer) tarzında kesin olarak kalır,önlerinde Teixera olur diyorum. Josef-Atiba tandeminin önünde Teixera olursa Teixera daha rahat oynar,daha çok pozisyon bulur. Atiba-Ozzy-Sosa orta sahasını hep özleyen biri olarak Atiba(X)-Josef-Teixera sistemi ile daha büyük başarılara yelken açabiliriz. İnşallah bu çizgilerde kalırız hatta 2-3 sene sonra Teixera’nın,Josefin,Ghezzal’ın 3-4 yaş daha ufaklarını da getirebilcek kıvama geliriz
Katılıyorum dün izlerken bunu düşündüm. Salihi oynatmak için yine de şöyle bir yer açtım kendimce. Fakat nkodou ve larin reise ayıp etmiş olacağız ama şöyle zorlu maçlarda falan dönebiliriz
-----------Mert--------------
rosi----vida---wel------nska
-------------Josef--------------
---------8no---salih-----------
ghez--------------------teix----
-------------batsh--------------