Yasaklı Link gssozluk okumaya renklinin zokasını yutmaya gerek mi var kör olmayan açar sene boyu sakatlık ceza dışında genel olarak oynayacak 11'i çıkarımda bulunur ne bu 60 yıllık Beşiktaşlı gibi tepeden konuşmalar hayır cevap vermeye değecek önemlilikte bir fikrin yok da her mesajda bir buraların ağası benim benim düşündüğüm olur havaları nedir yani forum burası herkes sen gibi pembe rüyalara dalmak her yapılanı olumlamak zorunda mı 2017'de de marcelo'yu 7'ye satıp yerine senelik 5 milyondan pepe getiren futbol aklına senin gibileri ağız açtırmıyordu en son bahçivanın falan maaşını ödeyip kaçtı herif.
Gelir elde edecekmişiz şampiyon olsan elemeyi geçme olasılığın geçememe olasılığının çeyreği kadar sen asıl önce bunu idrak et yok artık şampiyonlar ligi son senesine biz gidiyoruz işte neyin geliri uefa ayak bastı parası mı?
Kreş işletmiyormuşuz insanlar neden 6 tane 2002'li futbolcu yok diye mi veryansın ediyor iki tane 30 üstü stoperi yedekleyecek 35lik topalın üstüne ne caceresi demek suç mu? Ayranımız yok içmeye 33'lük naiggolan'ı napacaz demek yanlış mı? Ha bunlar 1 yanlışsa da bunu böyle ben bilirimci siz öğrenememişsiniz öğrenin gelin
renkliler sizi parmağında oynatıyor tarzında söylemek 10 yanlış (...)
Birincisi, alınmamış oyuncular üzerinden alınmışlar gibi eleştiri yapıyorsunuz. Gelenlerden Mehmet Topal dışındakilerin yaşları 24-27-27-29-31. Mert de geldiyse 32. (kaleci için normal) Abartı bir durum göremiyorum ben burada.
İkincisi, Çağrı'nın haklılık payı var. Özellikle GS taraftarının Ghezzal ve Rosier hazımsızlıklarını örtme amaçlı çıkardığı "son kontrat", "Beşiktaş huzurevi" temalı algı çalışmaları buraya da sıçradı maalesef.
Futbolu 3-4 sene evvel bırakan 34 yaşındaki Arda Turan'la sözleşme yenileyip, 3 ay önce ligin MVP'si olmuş 29 yaşındaki Ghezzal'e "son kontratını yaptı" demek komik değilse nedir?
Tarihlerindeki en büyük başarıları 32 yaşında transfer ettikleri Hagi'ye borçlu olan kulübün taraftarının 31 yaşındaki Alex'e yaşlı muamelesi yapması nedir?
Hepimizin elinin altında internet var. Açıp Transfermarkt sitesine baksak Galatasaray'daki 30 yaş ve üzeri futbolcu sayısının 8, Fenerbahçe'de bu sayının 10, Beşiktaş'ta da yine 10 olduğunu görebiliriz. (ki bizdekilerden 2 tanesi zaten kadroda düşünülmeyen Lens ve Douglas) Bunun yanında tüm kadroların yaş ortalaması GS için 26.6, FB için 27.0, bizim için 26.8.
Biraz kolayca galeyana geliyoruz maalesef...