2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281397 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Can yakında pişman olacak duyum verdiğine .  :kop:

Herşeyi Can'a sorar olduk valla . Neyse Can az kaldı transfer döneminin bitmesine. Dayan.  :lol:
Valla abi mutlu oluyorum, sevdiğim işi yapıyorum hobi olarak öyle diyim. Güzel haberler vermeye devam.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Valla abi mutlu oluyorum, sevdiğim işi yapıyorum hobi olarak öyle diyim. Güzel haberler vermeye devam.
Sosyalkartal gibi sallamadığın sürece başımızın tacısın :) Sergen krizi dahil bütün dediklerin çıktı şimdiye kadar.

Çevrimiçi sefaköykartali

Var bi olay orda da adım adım gidelim, batshu işini bi kesinleştirelim doğruyu verelim ondan sonra haberler var  :halay:
Bizim ligden ilgilenilen genç isimler var mı? Gökdeniz haberleri çıkıyor ama inşallah olur. Ben şu an gökdeniz için güven+boyd+2m falan daha veririm baya yetenekli çocuk, bizde rotasyona girer.
Not: valla sana ne sorsak çıkıyor hepsi de hayırlı oldu şimdiye kadar o yüzden bu kadar sormalarım en doğru bilgileri senden aldık bu sezon ANÇ olsa bu kadar doğru duyum veremez.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Hababam Sınıfı'nda  Kemal Sunal erkek tayfanın planlarını kızlara ispiyonliyordu. Aramızda ajanlar olabilir diyordu. En sonunda bu farkedilince kazanda filan kaynatıyordular.

Ahmet Nur Çebi de korkarım Can'ı kazanda kaynatacak.

Çevrimdışı can1903

Sosyalkartal gibi sallamadığın sürece başımızın tacısın :) Sergen krizi dahil bütün dediklerin çıktı şimdiye kadar.
Ahahauhauha sosyalkartal müthiş bi adamdı.. İnşallah yanıltmam kimseyi abi saygılar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Bizim ligden ilgilenilen genç isimler var mı? Gökdeniz haberleri çıkıyor ama inşallah olur. Ben şu an gökdeniz için güven+boyd+2m falan daha veririm baya yetenekli çocuk, bizde rotasyona girer.
Not: valla sana ne sorsak çıkıyor hepsi de hayırlı oldu şimdiye kadar o yüzden bu kadar sormalarım en doğru bilgileri senden aldık bu sezon ANÇ olsa bu kadar doğru duyum veremez.
Gökdenizi bende söyledim abi olabilir ama bonservisli bi satış gerekli, olabilitesi olan işlerden biri. İnşallah kimseyi yanıltmam abi.

Çevrimiçi Necmi

Orası öyle de bu adamların kafasında futbol nerede onu önce tartışalım. Atakan’ın sorununu tam bilmiyorum ama onun yaş grubunun genel durumunu biliyorum. Bir arkadaşım spor hukukçusu, forumda da ismi geçen birkaç genç oyuncuya hukuki danışmanlık veriyor. Duyduklarımı yazsam ah canım kıvamında yaklaştığımız oyuncuları çarmıha gereriz. Özel hayatlarında şam şeytanı gibiler, futbol öncelikleri arasında kaçınca sırada Allah bilir. Bu yüzden bu ülkede wonderkid kavramı biraz başka parametreler üzerinden ilerliyor.
onu diyorum bende oyuncu geliyor alt yapına beşiktaş forması giyince kendini oldu sanıyor tamam iş bitti ben büyük oyuncuyum kafasında sonra sahaya çıkınca mıymıntı al ver yapan bir oyuncu çıkıyor a takıma geldiğinde hazırlık maçında bile ortalığı parçalaması lazım kazanma hırsı olması lazım biz ne yapıyoruz fener alt yapısıyla maç yapıyoruz onlardan biri kırmızı görüyor haksız yere bizim hocada bizden bir oyuncu çıkarıyor hemen adaleti sağlamak için böyle oyuncu yetişmez beyfendi yetişir sen rakibin eksik kaldığında oyuncuna rakibi parçalamayı öğreteceksin sonrada alt yapıdan oyuncu çıkmıyor diyoruz bu kafayla çıkmaz çünkü kazanma hırsı aşılanmıyor oyuncuya gelen oyuncuların hepsi hanım evladı

Çevrimdışı celiker1

Takımın penaltıcısı Ghazzal mı olmalı Alex mi sizce?Bence kaçırdığında en az kızılacak Ghazzal olmalı
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ŞahKartaL

Gavranovic Kayserispor’a gitmiş. Bi ara 2. Forvet için yakıştırıyorduk kendisini

Çevrimdışı Çağrı Öz

onu diyorum bende oyuncu geliyor alt yapına beşiktaş forması giyince kendini oldu sanıyor tamam iş bitti ben büyük oyuncuyum kafasında sonra sahaya çıkınca mıymıntı al ver yapan bir oyuncu çıkıyor a takıma geldiğinde hazırlık maçında bile ortalığı parçalaması lazım kazanma hırsı olması lazım biz ne yapıyoruz fener alt yapısıyla maç yapıyoruz onlardan biri kırmızı görüyor haksız yere bizim hocada bizden bir oyuncu çıkarıyor hemen adaleti sağlamak için böyle oyuncu yetişmez beyfendi yetişir sen rakibin eksik kaldığında oyuncuna rakibi parçalamayı öğreteceksin sonrada alt yapıdan oyuncu çıkmıyor diyoruz bu kafayla çıkmaz çünkü kazanma hırsı aşılanmıyor oyuncuya gelen oyuncuların hepsi hanım evladı

Ahahaha bunu bilmiyordum. Sonra el ele tutuşup şarkı söyleseymişler.

Önerim de bu olurdu.

Çevrimiçi murat

neredeyse can burada fikir birliğine varılmış oyuncuları başkana aldırıyor diye düşünmeye başlayacağım yada isimleriğ veriyorlar biz eliyoruz gibi oldu.mehmet topala kim okey verdi içimizden? :lol:

Çevrimiçi Necmi

Takımın penaltıcısı Ghazzal mı olmalı Alex mi sizce?Bence kaçırdığında en az kızılacak Ghazzal olmalı
batsman
Gelirse direk ona attırırlar
Ama alex de olabilir

Çevrimdışı can1903

neredeyse can burada fikir birliğine varılmış oyuncuları başkana aldırıyor diye düşünmeye başlayacağım yada isimleriğ veriyorlar biz eliyoruz gibi oldu.mehmet topala kim okey verdi içimizden? :lol:
Mehmet Topalın alınma hikayesini yazsam buraya gerçekten şuan muhabir falan olurdum da dalga geçti zannettim arkadaş benimle  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

istedi de başkan öyle bir şeye izin vermedi, anlaşma noktasına çok kez geldik ama oyuncunun tavrından dolayı bitmedi. O masadan kalkmamız demek batshuayinin gelişini gösteriyor.

Ben şuna inanmaya başlayacağım. Ya Sergenin ya başkanın ciddi bir şansı var. Allah yüzlerine gülüyor. Costa'dan kurtulmamız mucize.

Mehmet Topalın alınma hikayesini yazsam buraya gerçekten şuan muhabir falan olurdum da dalga geçti zannettim arkadaş benimle  :evillol: :evillol: :evillol:

Yaz bari merak ettim  :evillol:

2.7 batshuayiye maaş veriliyor ve herkes normal hatta uygun diyor
Allah Allah hayırdır arkadaşlar  :lol: :lol:
Ben uygun yada pahalı diyemem
Ama 2.7 maaşla geliyorsa ya abounun oyun katkısını beklerim
yada gomez ayarı beklerim.
Bunu da belirteyim.

Çevrimdışı can1903

Yaz bari merak ettim  :evillol:
Gelmeden 1-2 gün önce hocanın ekipten samimi arkadaşla konuşurken topalı alıyoruz hocayla görüştü yarın idmana çıkar dedi bende hadi lan ordan görüşürüzd iyip kapadım adam geldi sonra  :D

Çevrimiçi Necmi

Allah Allah hayırdır arkadaşlar  :lol: :lol:
Bunu da belirteyim.
bence fazlasını bekle

Çevrimdışı MUSTAFA_

Allah Allah hayırdır arkadaşlar 
Bunu da belirteyim.
Belki gol sayısı olarak değil ama oyuna yaptığı katkı olarak Aboubakar'dan daha fazla  etkisi olacaktır. Gomez ayrı bir seviyeydi. Batsman o tip bir oyuncu değil. Elma ile armutu kıyaslamamak gerek.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA

ben de wonderkid potansiyeli lan topçu bulunması taraftarıyım ama yerli zor.. yabancı ve özellikle para yapacak bölgeler için her sene bir tane almak lazım kadroya.. AM RLC, AM C, ST özellikle piyasası olan pozisyonlar.. buralara genç topçu için zar atılır... larin bile tuttu ya kanda dan... alphonso kaçtı mesela o da olsa deli para kazandırabilirdi... cenk tuttu yerli..denemek lazım.. mesela bu kadroya denenir... tutmazsa da yerine oynayacak adam var..

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı underworld

Yerli stoper nöbetindeyiz..

Çevrimdışı celiker1

batsman
Gelirse direk ona attırırlar
Ama alex de olabilir
Batsman'in nasıl penaltı attığını bilerek mi Batsman dedin abi?Ghazzal ,Nkodou'nun Ankaragücü maçından kaçırdığı penaltıdan sonra kulandığı penaltıları güzel kullandı.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Batsman'in nasıl penaltı attığını bilerek mi Batsman dedin abi?Ghazzal ,Nkodou'nun Ankaragücü maçından kaçırdığı penaltıdan sonra kulandığı penaltıları güzel kullandı.
izledim attıklarını attıklarını güzel attı ama kaçırdığı penaltı görmedim öyle bir video bulamadım
Alırsak elimizdeki penaltıcı sayısı artar