2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280256 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sefaköykartali

Yapılacak iş aslında belli. Kendim yetiştireceğim diye uğraşmayacaksın çünkü bu konuda becerin yok.
1. ligde ve 2. ligde düzenli forma giyen takımının az çok etkili genç oyuncularını takibe alıp 1-2 kadroya katacaksın.
Gökdeniz Bayrakdar, Kerem Aktürkoğlu, Ali Akman, Mert Çetin gibi oyuncuları bulup en azından 1 tane hedefin olacak.
Genç oyuncunun da olmuşunu bulacaksın, olmaya aday olana bir katkın yok çünkü.
Mesela Bünyamin Balcıyı alır koyarım sağ beke.
Gökdenizi alır kanat yedeği yaparım Larin gidiyorsa Nkoudou arkasında oynar.
Kaleci lazımsa Doğan Alemdarı alırım.
Stoper lazımsa Ravil Tagir.
Forvet arkası lazımsa Emre Demir.
Bu çocukların hepsi yetenekli ve 2-3 sezon içinde bizde as 11 oyuncusu olacak potansiyele sahipler.

Çevrimdışı Orhan_

Arz-talebe göre de belirlenemez bana göre. Türkiye şartlarında yabancı sınırlaması yokken 20 yaş altı olup büyük takım gören her oyuncu önemlidir. Wonderkid yabancı kaynaklı bir tanım, büyük liglerde daha nitelikli şartlar konabilir ama bu lig için o şartlar ağır olur. Neticede bir kavram kargaşası olacağı muahkkak.

Bahsettiğin koşullarda büyük takım gören oyuncu için bir gelecek görmek normal ama wonderkid seviyesi başka. Tanımı uluslararası-ulusal diye ayırıp yapabilirsin de ancak yine de belirli nitelikler olması lazım ki ulusal çapta da wonderkid tanımına layık olsun. Atakan öyle bir oyuncu mu? Çok bildiğimi söyleyemem Atakan'ı.

Arz-talebe göre de belirlenemez bana göre. Türkiye şartlarında yabancı sınırlaması yokken 20 yaş altı olup büyük takım gören her oyuncu önemlidir. Wonderkid yabancı kaynaklı bir tanım, büyük liglerde daha nitelikli şartlar konabilir ama bu lig için o şartlar ağır olur. Neticede bir kavram kargaşası olacağı muhakkak.
Atakan 22 yaşında şu anda ve son macerası ümraniyespor orada da Hasic kadar da istatistik yapamadı. Az önce de yazdım bence ligde bizde 11 oynama potansiyeline sahip oyuncuları. Wonderkide ihtiyacımız yok zaten o potansiyele sahip ilk 11de iki tane adam oynatiyorduk birini satacağız, Rıdvan da kalacak. Bir tane daha potansiyelli bir genç alırsak hiç fena olmaz.

Çevrimdışı Okan1903

Arkadaslar ne wonderkid i yapmayin ya. Turkiyede yok oyle bir genc. Bir tek ne yazik ki fbde Arda Guler var o potansiyelde.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Atakan 22 yaşında şu anda ve son macerası ümraniyespor orada da Hasic kadar da istatistik yapamadı. Az önce de yazdım bence ligde bizde 11 oynama potansiyeline sahip oyuncuları. Wonderkide ihtiyacımız yok zaten o potansiyele sahip ilk 11de iki tane adam oynatiyorduk birini satacağız, Rıdvan da kalacak. Bir tane daha potansiyelli bir genç alırsak hiç fena olmaz.

Aynen wonderkide falan gerek yok. Bu sene transfer dönemi bitimine kadar artık bir şans çıkar mı bakarız ama önümüzdeki sene özellikle 1. ve 2. ligi çok iyi takip edip sezon bitip adamları yıldız ilan etmeden önce pozisyonuna göre sezon içinde 1-2 oyuncuyla anlaşmak lazım.

Çevrimdışı Okan1903

Yapılacak iş aslında belli. Kendim yetiştireceğim diye uğraşmayacaksın çünkü bu konuda becerin yok.
1. ligde ve 2. ligde düzenli forma giyen takımının az çok etkili genç oyuncularını takibe alıp 1-2 kadroya katacaksın.
Gökdeniz Bayrakdar, Kerem Aktürkoğlu, Ali Akman, Mert Çetin gibi oyuncuları bulup en azından 1 tane hedefin olacak.
Genç oyuncunun da olmuşunu bulacaksın, olmaya aday olana bir katkın yok çünkü.
Katiliyorum. mesela fb gs surekli oyle. adamlar alt yapiya bile transfer yapiyor.

Demin yazdim Turkiyede wonderkid olmaya tek aday cocuk Arda Guler bana gore. Onu mesela gençlerbirliği u14 den transfer ettiler.

biz cok geri kaldik o konuda
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2021, 23:53:33 Okan1903 ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Arkadaslar ne wonderkid i yapmayin ya. Turkiyede yok oyle bir genc. Bir tek ne yazik ki fbde Arda Guler var o potansiyelde.

Vardı ellerinde 1 tane onu da Stutgart'a kaptırdılar.
Ömer Faruk Beyaz hazırlık maçlarının özetlerini de izledim, çok özel bir oyuncuya evriliyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

Oynama durumları biraz kader kısmete de bakıyor. O yaşta bir oyuncunun forma alması için ya safi yetenek olacak ya da biraz kader yüzüne gülecek.

Yusuf Şimşek benim gördüğüm en yetenekli oyunculardan birisiydi. Kader 34 yaşında yüzüne güldü de Beşiktaş ile şampiyonluk yaşadı. Geçen yıl kaleci alsak Ersin de olmazdı, Nsakala sakatlanmasa Rıdvan da.

Atakan'a biraz burdan bakıyorum. Oyun yapısı, mental durumlar filan çok etkiliyor. Bu ülkede insanı gelişim yaşı çok geç oluyor. Bu yüzden o yaşlar biraz karambol ile geçiyor.

Çevrimiçi murat

türkiye de de wonderkid var ve herzaman olacak.wonderkid ham yetenek demek biraz aslında onu işlemek önemli olan.alt yaş gruplarında fransa hollanda almanya ile başabaş oynuyoruz.30-50 tane oyuncu içinden iyi yetiştiren ülkeler 10-20 tane çıkarıyor vasat olan 2-3 tane biz ise aynı gruptan belki 1 tane.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Katiliyorum. mesela fb gs surekli oyle. adamlar alt yapiya bile transfer yapiyor.

Demin yazdim Turkiyede wonderkid olmaya tek aday cocuk Arda Guler bana gore. Onu mesela gençlerbirliği u14 den transfer ettiler.

biz cok geri kaldik o konuda
Wonderkide falan ihtiyacımız yok ama Ali Akman iki senedir piyasadaydı bu sezon gitti, daha önce alabilirdik. Gökdeniz bence çok yetenekli çocuk iki sezon sonra onun da arkasından bakabiliriz. Kendi kadromuzdaki gençler de yetenekli ama bizdeki sıkıntı o çocukları adam akıllı yerlere kiralayamıyoruz. Mesela Bilal yetenekli çocuk iki tane ZTK dışında dakika veremedik. En azından ligin alt sıra takımlarına veya ziraatin üst seviye takımlarına kiralayıp senede 30 tane maçta oynatmamız lazım ki bizim seviyeye gelsinler. Karius gitmese Ersin de oynayamazdı veya sol bekte birisi olsa Rıdvan da oynayamazdı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Batsman işi ciddileşti gibi. Biterse muhteşem olur.

Çevrimiçi Necmi

Şu beşiktaş taraftarı kadar ilginç taraftar yoktur herhalde
Yalnız renklileri oyuna getirir ama kendi gelmez bugüne kadar görmedim böyle birşey biri içimizde renkli ağzıyla konuşuyorsa o renklidir
Bizde biraz yurt dışı menşeli taraftarda sıkıntı oluyor oda genç olanlarında
Genç olayına gelince bizde şu anda beşiktaşın formasını giyecek kalitede genç oyuncu yok hayal kurmayalım burda iyi niyetli davranıp gençleri belki moral kazandırmak istiyorsunuz ama bu yol beşiktaşa fayda değil zarar verir ozide yapıldı bu sonuç ortada elimizdekiler ozi seviyesinde bile değil fabri bir tarafa atlayıp topu çelip dönen topu ters taraftan çıkarırdı kedi gibi bizimkiler yattığı yerden kalkamıyor bırak ikinci hamleyi birde genç olacaklar adanadan yediğimiz golü yiyecek süperlig kalecisi yok rıdvan atak tapan hücum oyuncusunun sağından koşuyor hava topuna birkez bile vurduğunu görmedim ikili mücadelesi kötü ligin herhalde en kötü istatistiklerinden birine sahip onu sürekli övenlerde renkli basın genç fişek gibi olması lazım ama nsakaladan formayı alamıyor ya beşiktaş formasını giymek bu kadar ucuz olmamalı gençse genç ne yapalım ülkede bir sürü genç oyuncu var tara iyi olanlarına şans ver
Biz istemezmiyiz genç pırıl pırıl yeteneklerin forma giymesini ama burası her çocukla ilgilenilen ana okulu değil beşiktaş a takımı bu takım şampiyonluk için savaşır topu tutamayan kaleciyle ne işimiz olur genç yetiştirmek istiyorsan git kayserinin kalecisini al o çocukta iş var sağ bek için aldıkları çocuğu bilmiyorum yorum yapamam
Ama cidden böyle yücelterek hem beşiktaşın önü kapatılıyor hem çocuklara iyilik yapılmıyor başka takımda ortalamanın üstünde oynayacak belki bizde devam ederse kaybolup gidecekler

Oynama durumları biraz kader kısmete de bakıyor. O yaşta bir oyuncunun forma alması için ya safi yetenek olacak ya da biraz kader yüzüne gülecek.

Yusuf Şimşek benim gördüğüm en yetenekli oyunculardan birisiydi. Kader 34 yaşında yüzüne güldü de Beşiktaş ile şampiyonluk yaşadı. Geçen yıl kaleci alsak Ersin de olmazdı, Nsakala sakatlanmasa Rıdvan da.

Atakan'a biraz burdan bakıyorum. Oyun yapısı, mental durumlar filan çok etkiliyor. Bu ülkede insanı gelişim yaşı çok geç oluyor. Bu yüzden o yaşlar biraz karambol ile geçiyor.
Biz oynatmasak da kiraladığımız yer Ümraniye, en azından biraz daha rekabetçi veya bizim ligin en alt takımlarına senede 20-30 maç oynatma maddeli kiralamamız lazım ki gelişsinler. Senede 2 maç oynayıp tüm sezon antrenman yapan adam gelişmez, bütün masrafını karşılayacaksın ama senede 30 maç oynatacaksın.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Nice bu işten hiç anlamıyor ya süzme salak bu adamlar. Halbuki orda 33 yaşında aynı istatistiği küme düşme postasındaki bir takımda yapmış olan Mert var. CL kalecisi

Çevrimdışı Çağrı Öz

Biz oynatmasak da kiraladığımız yer Ümraniye, en azından biraz daha rekabetçi veya bizim ligin en alt takımlarına senede 20-30 maç oynatma maddeli kiralamamız lazım ki gelişsinler. Senede 2 maç oynayıp tüm sezon antrenman yapan adam gelişmez, bütün masrafını karşılayacaksın ama senede 30 maç oynatacaksın.

Orası öyle de bu adamların kafasında futbol nerede onu önce tartışalım. Atakan’ın sorununu tam bilmiyorum ama onun yaş grubunun genel durumunu biliyorum. Bir arkadaşım spor hukukçusu, forumda da ismi geçen birkaç genç oyuncuya hukuki danışmanlık veriyor. Duyduklarımı yazsam ah canım kıvamında yaklaştığımız oyuncuları çarmıha gereriz. Özel hayatlarında şam şeytanı gibiler, futbol öncelikleri arasında kaçınca sırada Allah bilir. Bu yüzden bu ülkede wonderkid kavramı biraz başka parametreler üzerinden ilerliyor.

Larin de gider mi yoksa uzatır mi @can1903 orada son durum nedir? 😂

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Emre Bilgin miydi bizim çok övülen, uzun yıllar kaleci sorunu çekmeyiz denilen kalecimiz?

Şuanda 17 yaşındaymış 3 yıl Mert kalır, 20 yaşında teslim eder Emreye.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Can yakında pişman olacak duyum verdiğine .  :kop:

Herşeyi Can'a sorar olduk valla . Neyse Can az kaldı transfer döneminin bitmesine. Dayan.  :lol:

Çevrimdışı can1903

Var bi olay orda da adım adım gidelim, batshu işini bi kesinleştirelim doğruyu verelim ondan sonra haberler var  :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..