2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2291045 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı Öz

gomez konusunda sadece sen değilsin çok kişi kendini aynı durumda buldu :D
sana kesinlikle katılıyorum kulüp yaş tahtaya basmıyor başarılı bir çok örneği var bir oyuncuda ısrar ediyorsa birşey diyemiyorum kulüp aklı bizimkinin önünde. zaten kılı kırk yararak transfer yapıyorlar bizim düşündüğümüzden kat kat fazla düşünüp risk değerlendirmesi yapıyorlardır. costayı istiyorlarsa marka transfer yapma derdinde değillerdir
ama düşündükleri şey, iş yapabilecek marka isim aynı işi yapabilecek marka olmayan isimden değerlidir mantığı bence doğru mantık 19 gol atmış larin hiç bir rakip için tehdit unsuru görünmezken costa nın adı bile tehdit içeriyor

Taraftar olarak genelde teknik taktik sohbetler yapıyoruz ama lig başlayınca öyle zamanlar oluyor ki psikolojik faktörler teknik taktiği çöp yapıp bir kenara atıyor. Mesela sörloth ligi salladı ama o sene rakiplerde hiç telaş uyandırmıyordu. Zaten ligi bitirdikleri nokta ortada. Sakat aboubakar bu yıl yer yer performansı da düşmesine rağmen rakipleri titretiyordu. Gomez’e filan hiç girmiyorum.

Costa geride bırakılan haftalarda şov yapmış bir şekilde derbi maçlarına çıktığını düşünüyorum da; Pereira, Terim filan Saddam gibi tuvalette saklanır.

[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2021, 18:27:24 Çağrı Öz ]

Çevrimiçi annoca

Taraftar olarak genelde teknik taktik sohbetler yapıyoruz ama lig başlayınca öyle zamanlar oluyor ki psikolojik faktörler teknik taktiği çöp yapıp bir kenara atıyor. Mesela sörloth ligi salladı ama o sene rakiplerde hiç telaş uyandırmıyordu. Zaten ligi bitirdikleri noktada ortada. Sakat aboubakar bu yıl yer yer performansı da düşmesine rağmen rakipleri titretiyordu. Gomez’e filan hiç girmiyorum.

Costa geride bırakılan haftalarda şov yapmış bir şekilde derbi maçlarına çıktığını düşünüyorum da; Pereira, Terim filan Saddam gibi tuvalette saklanır.
o yıl ts nin rakibi başakşehirdi. sörloth ne bizi ne de renklilere o yüzden etki etmedi. eğer avcı 3-4 maç önceden verseydi sergene koltuğu sörlotha kart çıksın diye dua ederdik. gomez fiorentina öncesi sakatlığı yoktu yine de büyük riskti ve tuttu kimse beklemezken. yalnız o dönem risk almak gerekiyordu peki şu an riske gerek var mı? şampiyon kadronu 40 maçın 21'in de sana etkisi olmuş forvetin hariç korumuşsun üzerine kenan ve alexi almışsın. profesyonellik anlamında olsun sakatlık anlamında olsun gomezden daha kötüsünü getirme riskine neden giriyoruz ki, ne gerek var.

Çevrimdışı alimm

kaygıları anlamakla birlikte de jong bence bir seviyede garanti performans verir, alınırsa üzülmem, gerçi oluru az galiba o transferin.

mitrovic işinin bi oluru yok mu acaba? benim aklım hoca gibi onda kaldı. gerçi fulham başka santrafor da almamış.

michy, çıkış yapmaya daha istekli gelir havası veriyor. arkası dönük oyunu kesmese de başka ekstraları var ligde etki yaratabilecek.
Fulham ın düşmesine bir tek mitrovic konusunda sevindim, belki bize düşer diye... Hayaller / hayatlar 😪
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Çağrı Öz

o yıl ts nin rakibi başakşehirdi. sörloth ne bizi ne de renklilere o yüzden etki etmedi. eğer avcı 3-4 maç önceden verseydi sergene koltuğu sörlotha kart çıksın diye dua ederdik. gomez fiorentina öncesi sakatlığı yoktu yine de büyük riskti ve tuttu kimse beklemezken. yalnız o dönem risk almak gerekiyordu peki şu an riske gerek var mı? şampiyon kadronu 40 maçın 21'in de sana etkisi olmuş forvetin hariç korumuşsun üzerine kenan ve alexi almışsın. profesyonellik anlamında olsun sakatlık anlamında olsun gomezden daha kötüsünü getirme riskine neden giriyoruz ki, ne gerek var.

Bu zar atma şekilinde bir risk değil de daha ziyade king oynarken alınan bir riske benziyor. Kulüp saha içi ve dışı belli parametrelere bakıp oyuncunun tutup tutmayacağını ölçüyor ve bir risk analizi yapıyor.

Risk hayatın her noktasında var. Risk almadan daha iyi şeyler hedeflenemez. Belki transfer piyasasının durumu da bu riski almaya yöneltiyor olabilir bilmiyorum. Çok faktörlü bir deneklem gibi bu işler. İşin sorumluları daha iyi bilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Kafa gidik diyorlar? Uymaz mı?
kafasında huni ile dolaşan camiada kafa gidikliği sakatlık sayılmaz

Çevrimdışı Mehmet57

Benzema bize gelene kadar Avrupa’da her takima gidebilir. Real’den oyuncu alacaksak gercekci olup Mariano Diaz icin yoklamak gerekir.

Çevrimdışı can1903

Benzema bize gelene kadar Avrupa’da her takima gidebilir. Real’den oyuncu alacaksak gercekci olup Mariano Diaz icin yoklamak gerekir.
Realle sadece Jovic için görüşüyoruz, benzema diyen adam kafayı bozmuştur.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

İsmi düşmemiş yıldızın adı çıkmış: Benzema  :tabe:

https://twitter.com/1903Cakmakoglu/status/1424386894369017856
sanmam bizim yöneticiler kimseye yazması için izin vermez ekrana çıkıp kendileri söyler 😂

Çevrimdışı MUSTAFA_

Jovic gelsin 2 sene kiralık olarak oynasın. Yeni kiralık katillere ihtiyacımız var. Stoper işinde de Rugani öne çıktı herhalde. Godin'den ses çıkmıyor.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2021, 19:25:15 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Karabay

En son benzema ile almeidayı takas ediyorduk. Adam gitti bizden şimdi nasıl alacağızki.

Çevrimiçi Necmi

benzamanın aklının bir köşesinde var buralara gelmek aslında ikna edilebilir zaten oysa ve açık edilmiyorsa olma ihtimali düşük olduğu içindir

Çevrimdışı MUSTAFA_

sanmam bizim yöneticiler kimseye yazması için izin vermez ekrana çıkıp kendileri söyler
Bilemedim şimdi. Daha önce de bizimle adı geçmişti. İnanmasam da olmaz diyemiyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

can belki sendende gizliyorlardır 😉

Çevrimiçi Necmi

Bilemedim şimdi. Daha önce de bizimle adı geçmişti. İnanmasam da olmaz diyemiyorum.
daha önce gizliden istanbula geldiği tesisleri falan gezdiği rivayet ediliyordu 😃

Çevrimdışı MUSTAFA_

daha önce gizliden istanbula geldiği tesisleri falan gezdiği rivayet ediliyordu
Türkiye'ye tatile geldiğini gören bize transfer ediyordu. Genelede böyle isimler Türkiye'ye zor gelir ama tatile gelen oynamaya da gelir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

can belki sendende gizliyorlardır 😉
ismi şuan alamadım da benzema olma ihtimali yok  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Costa'nın sporcu ahlakından hiçbir zaman hoşlanmadım. İşin doğrusu arkadaşta böyle bir ahlaktan bahsetmek güç. Pepe için de böyle bir izlenim vardı ama Costa daha farklı, sertliğin dışında çirkef bir adam. Beşiktaş ruhuna uymuyor. Zaten Pepe stoperdi.

O hareketler burada devam edecekse ne kadar gol atsa da benimseyemem kimseyi. Bu bir takım oyunu bir sürü görünmeyen etkileri olur ve Allah'ın adaleti diye bir şey var. Ben olsam kendimi bu riske girmeye mecbur hissetmem. Ama tıp ilerledi raporlarına bakılır, halinden tavrından da biraz anlaşılır insanlar değişebiliyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çok kullanılmış, çok yıpratılmış, yürüyeni problemli, muayyer durumda full artı full Costa'yı kesinlikle istemiyorum.

Çevrimiçi Necmi

Costa'nın sporcu ahlakından hiçbir zaman hoşlanmadım. İşin doğrusu arkadaşta böyle bir ahlaktan bahsetmek güç. Pepe için de böyle bir izlenim vardı ama Costa daha farklı, sertliğin dışında çirkef bir adam. Beşiktaş ruhuna uymuyor. Zaten Pepe stoperdi.

O hareketler burada devam edecekse ne kadar gol atsa da benimseyemem kimseyi. Bu bir takım oyunu bir sürü görünmeyen etkileri olur ve Allah'ın adaleti diye bir şey var. Ben olsam kendimi bu riske girmeye mecbur hissetmem. Ama tıp ilerledi raporlarına bakılır, halinden tavrından da biraz anlaşılır insanlar değişebiliyor.
insanlar değişmez dostum sadece zorunlu olursa ortama uymak zorunda kalır onunda devamlılığı olmaz

Çevrimiçi Samet Ç

Benzema'nın sene sonu sözleşmesi bitiyor ama imkansız o transfer

Çevrimdışı alimm

1 adet world class bir oyuncuyla görüşülüyormuş isim için çabaladım ama alamadım ismi  :s20:

Karim Benzema yakar ortalığı 🔥🔥🔥
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2021, 19:52:40 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Gizli bir operasyondu, iftara geldiğinde fatih belediyesi getirdi  :evillol: :evillol:
Geliyor gelmekte olan.
Bu futbol aleminde gerçekten hiç bir haber alamayıpta gazeteciymiş gibi bir şeyler anlatmaya çalışıp anlatmaya başka bir adam tanımıyorum  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Gizli bir operasyondu, iftara geldiğinde fatih belediyesi getirdi  :evillol: :evillol:
Geliyor gelmekte olan.
Bu futbol aleminde gerçekten hiç bir haber alamayıpta gazeteciymiş gibi bir şeyler anlatmaya çalışıp anlatmaya başka bir adam tanımıyorum  :evillol: :evillol:
🧐🤔

Çevrimdışı doganay

Pazar günleri de hiç hareket olmuyor.