2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2291081 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı Öz

Costa’nın verdiği hissiyatı en son Gomez vermişti. Kendimi o sezon enayi gibi hissetmiştim.

Bu oyuncuyu istemiyorum ama sebebini de bilmiyorum.

Hazır bir şekilde oynarsa anasını ağlatır ligin. O zaman da ne genç oyuncu ne de scouiting kalır. Bu ligde her şey başarı odaklıdır.

Kulübün bir oyuncunun bitik olup olmama konusunda fikir beyan eden akılları genelde başarılı. Diğer kulüplere göre bu personellerimiz çok daha iyi bir performans sergiledi. Sadece fiziki değil mental anlamda da oyuncuları iyi tartıyorlar. Tek güvencem de bu kişiler.

Çevrimdışı can1903

1 adet world class bir oyuncuyla görüşülüyormuş isim için çabaladım ama alamadım ismi  :s20:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ugurkartalizma

1 adet world class bir oyuncuyla görüşülüyormuş isim için çabaladım ama alamadım ismi  :s20:
Kesin İbrahimovic’tir.

Çevrimiçi Necmi

Abi bu kadar iyi kadro kurdukluk bir durum yok aslında olması gereken hal desek daha doğru bir ifade olmaz mı. Biz kurduk ama rakipler de boş durmadı ki bence yerli olarak hepsinin gerisindeyiz. Bu yerli kuralı değişmeyecekse bizim ilk 11 seviyesinde 2 tane daha yerli oyuncu almamız gerekmez mi?

Edit: Bizi bir de şampiyonlar ligi yıpratacak unutmayalım.
yanıldığın konu biz şampiyon kadroyu koruduk safraları attık yerlerine şampiyon kadroyu yedekte bırakacak oyuncularla takviye yaptık renklilerde transfer yaptı ama kapalı kutu bizim transferlerimiz kapalı kutu değil
en önemlisi kulübeyi zenginleştirmekti bunu yaptık şl önemli değil
yerli konusuna gelince bir tane yerli stoper almak lazım ama iyi bir isim lazım yerli olsun diye çer çöple doldurulmaz kadro
herkesin 11 oyuncusu olduğu geniş kadro yapmak doğru değil böyle durum kulübede oturan için sorun yumağı olur
yapılması gereken minimum kadroyu kurmak kaliteyi yüksek tutmak yoksa kaosun içine atarız kendimizi
şu anda hala atılması gereken safralarımız var bunlar bize maaş yükü oluyor üstelik oynamayarak oynayanlarıda bozuyorlar ense yaparak 2 M alan bir oziye oyuncu olsam ben tahammül edemem savaşıyorsam ekibin içinde herkesin savaşmasını isterim bu tip oyuncular kanser hücresi gibidir yayılır bedeni yok edene kadar işler her yere ilk direnç düştüğünde ele geçirir zararsa zarar durunca daha büyük zarar veriyor tutmayacaksın kadroda gitmek istemiyorsa diğer oyuncularla temas ettirmeyeceksin en azından zararı minimize edersin.
bir yerli stoper almak şart orta sahada yerli oyuncu var yerli açık oyuncumuz var forvet var stoperde ihtiyaç var yeni alınan çocuk bilal miydi adı ne durumda bilmiyorum ama yerli bir sağ bek olmalı
hiç kimsenin yerli kalitesi iyi değil o nedenle kafaya takmamak lazım

Çevrimiçi annoca

costadır büyük ihtimal. dzeko olmasını çok isterdim.

Çevrimiçi Necmi

piyasaya ismi düşmemiş bir forvetle uğraştıkları haberi bir haftadır dolanıyor zaten

Çevrimiçi Gökhan Kurt

costadır büyük ihtimal. dzeko olmasını çok isterdim.

Dzeko'yu unutun artık İnter ile anlaştı.

Çevrimdışı goktasoktay

Messi

Çevrimiçi Necmi

Costa’nın verdiği hissiyatı en son Gomez vermişti. Kendimi o sezon enayi gibi hissetmiştim.

Hazır bir şekilde oynarsa anasını ağlatır ligin. O zaman da ne genç oyuncu ne de scouiting kalır. Bu ligde her şey başarı odaklıdır.

Kulübün bir oyuncunun bitik olup olmama konusunda fikir beyan eden akılları genelde başarılı. Diğer kulüplere göre bu personellerimiz çok daha iyi bir performans sergiledi. Sadece fiziki değil mental anlamda da oyuncuları iyi tartıyorlar. Tek güvencem de bu kişiler.
gomez konusunda sadece sen değilsin çok kişi kendini aynı durumda buldu :D
sana kesinlikle katılıyorum kulüp yaş tahtaya basmıyor başarılı bir çok örneği var bir oyuncuda ısrar ediyorsa birşey diyemiyorum kulüp aklı bizimkinin önünde. zaten kılı kırk yararak transfer yapıyorlar bizim düşündüğümüzden kat kat fazla düşünüp risk değerlendirmesi yapıyorlardır. costayı istiyorlarsa marka transfer yapma derdinde değillerdir
ama düşündükleri şey, iş yapabilecek marka isim aynı işi yapabilecek marka olmayan isimden değerlidir mantığı bence doğru mantık 19 gol atmış larin hiç bir rakip için tehdit unsuru görünmezken costa nın adı bile tehdit içeriyor

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı goktasoktay

peki madem. Lüzumu yok o zaman

Çevrimdışı Orhan_

Benzemaaaaa :D

Çevrimiçi Necmi

Güzel kalecide, 2 sene sonra 35’ine giricez adama ne diye 1 milyon para veriyoruz bunada takılmadım değil.
1 milyon çok bu yaştaki kaleciye
Kalede yaş okadar önemli değil evet ama yinede yaşına rağmen yüksek para
eğer genç kaleci yetiştirmek istiyorsan böyle kaleciye ihtiyacın var
iki genç kaleciyi birbiriyle rekabet ettiremezsin şimdi direk oynar bir süre sonra ikinci kaleci olur.

Çevrimdışı alimm

Bence BATSHUAYİ gelecek.. Sadece his...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

peki madem. Lüzumu yok o zaman
hem sakatta değil
sakat olsa girerdik devreye :D

Çevrimiçi Necmi

Bence BATSHUAYİ gelecek.. Sadece his...
bendede öyle bir his var bu sene bizi hiç şaşırtmadılar
her transfer bando eşliğinde yapıldı bir topal süprizi oldu onu zaten saymıyorum

Çevrimdışı worns

Pablo Mari'yi yazmışlar doğruysa Godin ile falan uğraşmaya gerek yok Arsenal 5 milyona aldı bizde uygun bir opsiyon koydurup hemen getirelim.

değerinin oyuncusu değil bence. burada başarılı olamama ihtimalini de yüksek görüyorum.

Çevrimdışı Orhan_

hem sakatta değil
sakat olsa girerdik devreye :D

Kafa gidik diyorlar? Uymaz mı?

Çevrimiçi levitate

joviccc
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

bence costa-gomez karakter, profesyonellik anlayışı olarak hiç benzemeyen oyuncular. gomez, tüm takıma moral veren, takım olgusunu güçlendiren karizmatik bir abimizdi. costa bana daha çok sıkıntılı ve yapıya zarar verebilecek bir imaj veriyor. tabi çıkan üç beş habere bakıp kaygılanıyoruz, olursa da umarım hayırlısı olur deyip geçeceğiz. gomez ismi gündeme düştüğü andan itibaren tarihimizin önemli transferleri arasında olur diyordum, hatta sırf lütfen gomez'i alalımı uzun uzun yazabileyim diye buralara üye olmuştum oradan hatırlıyorum. :) costa bende gündeme geldiğinden bu yana tam aksi duygular yaratıyor, olmazsa sevineceğim. iyi bir costa :) anasını ağlatır bu ligin kısmına katılıyorum elbette ama hiç iyi olacakmış gibi gelmiyor.

Çevrimdışı worns

kaygıları anlamakla birlikte de jong bence bir seviyede garanti performans verir, alınırsa üzülmem, gerçi oluru az galiba o transferin.

mitrovic işinin bi oluru yok mu acaba? benim aklım hoca gibi onda kaldı. gerçi fulham başka santrafor da almamış.

michy, çıkış yapmaya daha istekli gelir havası veriyor. arkası dönük oyunu kesmese de başka ekstraları var ligde etki yaratabilecek.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2021, 17:54:18 worns ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı alimm

bendede öyle bir his var bu sene bizi hiç şaşırtmadılar
her transfer bando eşliğinde yapıldı bir topal süprizi oldu onu zaten saymıyorum
Hatta bonservisinin de 3-5 civarında olmasını bekliyorum... Bu da sadece his...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı worns

rosier biraz pahalı ama olması gereken bi transferdi bence. ghezzal ise umduğumdan ucuza bitiyor. ikisini birlikte düşünürsek vermek gerekir denilebilecek sınırlarda bitirdik sağ kanadı.