2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2294386 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Şu Andre Ramalho'yu 2,5M e aldılar, sağ ayak stoper listemdeydi sağlam adam.

Çevrimdışı Mehmet57

Hem Ghezzal hem de Teixeira’yi alamamak yonetime yazilir. Transferde tek degilsin, senden zengin cok takim varken biraz hizli davranmak gerek. Agustos’a girecez bir hafta sonra. Yonetim bu konuda sinifta kaldi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Max Meyer hala boşta, ne kadar maaş istiyor acaba?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Felix Nmecha boştaydı, Wolfsburg ile imzalamış.
Seneye izler oha nasıl bu adamları buluyorlar diye hayıflanırız.

Madueke'yi Totttenham altyapısından U17 seviyesinde bedelsiz almışlar.

Çevrimdışı Erman1903

Felix Nmecha boştaydı, Wolfsburg ile imzalamış.
Seneye izler oha nasıl bu adamları buluyorlar diye hayıflanırız.

Madueke'yi Totttenham altyapısından U17 seviyesinde bedelsiz almışlar.

Abisini 8M'e aldılar Nmecha'nın, o çocukta da iş var diyebiliriz. Tabi fiyatı da azımsanacak gibi değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Takımda hiç santrafor yok ve kanat eksiği var.

Biz gidip Gedson'un bonservisinin yarısına 7.5 milyon öneriyoruz.

Elinde önerecek 7.5 milyon varsa, hem sağ kanat hem santrafor bölgesini rahatlıkla doldurursun.

Neyin peşindeyiz, çözemedim.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Konu sanırım yine  "please help us' konuşmasının olduğu masaya gelecek.

Çevrimiçi Samet Ç

24 gün sonra lig başlıyor daha santraforumuz yok bari yedeğini halledin bu hafta

Çevrimiçi Özgür Gültekin

@Mehmet57 stadta canlı izleyeceğini söylemiştin.
Nasıl eğleniyor musun  :evillol:

Çevrimiçi sefaköykartali

Ghezzal umarım izliyordur şu rezil takim için bizi bi aydır ne hale soktun ya ayıp sana be kardeşim

Çevrimdışı sEuL

Çevrimdışı ankarakartal06

Bu dakikadan sonra ghezzal denilen adama bir kuruş bile para artırmam. Kabul ediyorsa gelsin yoksa istediği yere gitsin.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu dakikadan sonra ghezzal denilen adama bir kuruş bile para artırmam. Kabul ediyorsa gelsin yoksa istediği yere gitsin.

Bırak arttırmayı o kaypak menajeri yarın gelirse teklifi revize ediyoruz önceki önerdiklerimizin yarısı diyip defedeceksin.

Eeee ne olacağı belli olmuyor iste. Dorukhan Emre abisinden sözü alıp palazlanmıştı, şimdi gidecek yer bulamıyor.

Çevrimiçi Necmi

Nasılız gençler

Sizde oturduğu yerden para kazanmış adam havası seziyorum

Çevrimdışı tuncaboylu

Bırak arttırmayı o kaypak menajeri yarın gelirse teklifi revize ediyoruz önceki önerdiklerimizin yarısı diyip defedeceksin.

Eeee ne olacağı belli olmuyor iste. Dorukhan Emre abisinden sözü alıp palazlanmıştı, şimdi gidecek yer bulamıyor.
Adamın derdi şampiyonlar ligi falan değil arkadaşlar, Galatasaray'ın PSV karşısında kevgire döneceğini görmeyecek kadar gerizekalı değil.

Adam aynı şehirde yaşayıp 3 senede toplam 1.5 - 2 milyon Euro fazla kazanacak, menajeri de 600-700 bin Euro fazla alacak.

Çevrimiçi Necmi

Takımda hiç santrafor yok ve kanat eksiği var.

Biz gidip Gedson'un bonservisinin yarısına 7.5 milyon öneriyoruz.

Elinde önerecek 7.5 milyon varsa, hem sağ kanat hem santrafor bölgesini rahatlıkla doldurursun.

Neyin peşindeyiz, çözemedim.
bizim yerimize gs ödedi bu gece 😂

abi o dorukhanı da unutmadım. Adamı kaptan yaptılar vs adam şampiyon kutlamasında işte gidiyorum diyordu. Ne oldu dorukhan efendi avrupadan teklif gelmedi mi ?  :biggrinking:

Nasılız gençler

Sizde oturduğu yerden para kazanmış adam havası seziyorum

abi  :bandit: :bandit: :evillol: :evillol: :evillol: :halay: :halay:

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Özgür Gültekin

abi o dorukhanı da unutmadım. Adamı kaptan yaptılar vs adam şampiyon kutlamasında işte gidiyorum diyordu. Ne oldu dorukhan efendi avrupadan teklif gelmedi mi ?  :biggrinking:

Dorukhanı Avrupa ne yapsın ya? Taktik desen sıfır, yetenek desen sıfır, koşuyor dersen ondan Avrupada çok var.
Tezgah belliydi, Avrupaya gitmeye çalışacam deyip emre abisinin yanına gidecekti ama patladı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Niye kimse bugün kazandığımız paranın tam miktarını bilmiyor :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kursad_Duran

Artık çok fark etmiyor iki takimin gitmesi. Yaklaşık 2 milyon Euro ekstradan gelir gelecek.

Çevrimiçi Necmi

en fazla üç dört yoktur belkide

Çevrimiçi Necmi

Artık çok fark etmiyor iki takimin gitmesi. Yaklaşık 2 milyon Euro ekstradan gelir gelecek.
2 m azmı 😳
Hemde gs den gelen para 😂