2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2292942 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ripley

Mert varken Ersin 1. kaleci olacakmış öylemi are yu fakin kidin mi? bunlar futboldan ekmek yiyenler bir de yazık  kimin yorumcusuysa.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gokhang

[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2021, 01:34:41 Gokhang ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Çağrı Öz

Muhteşem transferler geliyor.

Çevrimdışı can1903

Sergen hoca ve Rosier haberini bana veren sevgili arkadaşımdan gelen mesajı bire bir paylaşayım..

Beşiktaşın 10 numarası Alex Teixeira  :eyes :steamed: :steamed:

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı haluk.m

Bonuslar ile 3-3.5m € verme lüksümüz yok, Ghezzal için yönetime kızmak haksızlık olur. 
Ghezzal'a da kızmıyorum para söz konusu olunca efsaneler bile renk değiştiriyor. 
Belki şimdi 17 asist yapıp 1.5m € alacak oyuncu bulamayız ama yerini doldurmak imkansız da değil.    Forvetsiz şampiyon olduk Ghezzal olmasa da olur.  Sağlam bir forvet alalım biz.  :tabe:

Ayrıca Rosier'in kıymeti daha da arttı !  onun gibisi yok.

Çevrimdışı Necmi

Bonuslar ile 3-3.5m € verme lüksümüz yok, Ghezzal için yönetime kızmak haksızlık olur. 
Ghezzal'a da kızmıyorum para söz konusu olunca efsaneler bile renk değiştiriyor. 
Belki şimdi 17 asist yapıp 1.5m € alacak oyuncu bulamayız ama yerini doldurmak imkansız da değil.    Forvetsiz şampiyon olduk Ghezzal olmasa da olur.  Sağlam bir forvet alalım biz.  :tabe:

Ayrıca Rosier'in kıymeti daha da arttı !  onun gibisi yok.
normal koşullarda böyle bir lüksün olmaması gerekiyor ama bir bakıyorsun gedsonun bonservisinin yarısına 7 veriyorsun hiç düşünüyormuyuz gedsonun bonservisinin yarısı ve ona ödenecek maaşa ghazel alabiliyorsun paran yoksa böyle tekşif yapmazsın varsa önceliğin ghazzel olur mantıken tabi bilemiyoruz sergenin kafasında nasıl bir oyun var ben ghazzele öylesine teklif yapıyoruz diye düşünüyorum olsada olur olmasada olur
Alex alınıyorsa bence ghazzelle ikisi birbirini bozar birbirlerinden rol çalar bir ipte iki cambaz oynamaz
Yoksa ghazzele vermeyip misilleme olarak gedsona vermek kara mizah gibi oluyor

Çevrimdışı haluk.m

normal koşullarda böyle bir lüksün olmaması gerekiyor ama bir bakıyorsun gedsonun bonservisinin yarısına 7 veriyorsun hiç düşünüyormuyuz gedsonun bonservisinin yarısı ve ona ödenecek maaşa ghazel alabiliyorsun paran yoksa böyle tekşif yapmazsın varsa önceliğin ghazzel olur mantıken tabi bilemiyoruz sergenin kafasında nasıl bir oyun var ben ghazzele öylesine teklif yapıyoruz diye düşünüyorum olsada olur olmasada olur
Alex alınıyorsa bence ghazzelle ikisi birbirini bozar birbirlerinden rol çalar bir ipte iki cambaz oynamaz
Yoksa ghazzele vermeyip misilleme olarak gedsona vermek kara mizah gibi oluyor

Konuşulan bonservisler bana da çılgınca geliyor, hala ne yapmak istediklerini anlamış değilim. Fakat renklileri kudurtmak ve Rosier'e yaptıklarının intikamını almak iyi bir ders oluyor.
Bizim vazgeçemeyeceğimiz oyuncu yok, yeter ki akıl ile hareket edelim.  Açıkcası Ghezzal beni korkuttu, bonservisini geçen sene almış olsak bu sene gideceğim, zam yapın diye zırlıyor olacaktı.   
Alex ise büyük iş, oyuncunun başarılı olması da yüksek ihtimal. Bu konuda Josef'in katkısının olacağını düşünüyorum.   Sağ kanada Rosier'in dilinden anlayan birini getirsinler, hafif kafadan kırık olacak.  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1417604402098155524

Yeni bir Hasiç mi? Sercan herhalde işi dalgaya vuruyor artık, haberi yok mu teki zaten hocaya yeterince sıkıntı verdi geçen sezon.

Bir tane daha oynatmayacağımız adama para vermeyelim, hakkını yiyip patates etmeyelim. Ondan sonra yaradan tokadı vurunca takımın yarısı patır kütür sakatlanmaya başlıyor.

En temizi Hasiç'i bir dağ başına falan götürüp kafasına sıksınlar, 13 kişi devam ederiz.

Çevrimdışı sEuL

Yeni bir Hasiç mi? Sercan herhalde işi dalgaya vuruyor artık, haberi yok mu teki zaten hocaya yeterince sıkıntı verdi geçen sezon.

Bir tane daha oynatmayacağımız adama para vermeyelim, hakkını yiyip patates etmeyelim. Ondan sonra yaradan tokadı vurunca takımın yarısı patır kütür sakatlanmaya başlıyor.

En temizi Hasiç'i bir dağ başına falan götürüp kafasına sıksınlar, 13 kişi devam ederiz.
Haberin dogrulugu bir yana, alt yapiya birkac yabanci genc oyuncu alindi sezon basinda. En kotu ihtimalle o cocuklardan biri kadroya dahil edilir.

Sergen hoca ligin dinamiklerini ve TR liginde hangi tip oyuncularin is yapacagini kafasinda cozmus bitirmis zaten. Imkan varsa hazir ve tecrubeli oyuncularla direkt hedefe ulasmak istiyor sanirim. Dedigin gibi Hasic gibi potansiyelli ama daha pismemis oyuncularla cok ugrasmak istemiyor sanirim. Ben bi once ligi ambargo altina alayim, 2-3 sene ust-uste sampiyon olayimda sonra o islerede gireriz havasi seziyorim kendisinde. Hayirlisi bakalim.

Çevrimdışı Erman1903

Haberin dogrulugu bir yana, alt yapiya birkac yabanci genc oyuncu alindi sezon basinda. En kotu ihtimalle o cocuklardan biri kadroya dahil edilir.

Sergen hoca ligin dinamiklerini ve TR liginde hangi tip oyuncularin is yapacagini kafasinda cozmus bitirmis zaten. Imkan varsa hazir ve tecrubeli oyuncularla direkt hedefe ulasmak istiyor sanirim. Dedigin gibi Hasic gibi potansiyelli ama daha pismemis oyuncularla cok ugrasmak istemiyor sanirim. Ben bi once ligi ambargo altina alayim, 2-3 sene ust-uste sampiyon olayimda sonra o islerede gireriz havasi seziyorim kendisinde. Hayirlisi bakalim.

Getirdiği bidon Mensah ve torpillisi Töre oynayacak diye harcadı Hasiç'i.

Gol atana kadar bir sıkıntı yoktu, oyuncu ampulleri asınca kenara aldı. Bunun adına kötü niyet denir, biz de dikkat etsin güvendigi dağlara kar yağınca sızlanmasın sakatlanacaklar diye söyledik.

Tecrübeli oyuncuya karşı değiliz ama yaptığı adaletsizceydi. Oynattığı Mensah futbolcu bile değildi.

Benim onda bu sezon sezdiğim hava şu, geçen sezon şansım yaver gitti, Bana pahalı adamlar lazım yoksa bu sezon yapamayacağım.

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı GreenBook

Hiçbir duyumcuya inanmayalım sadece takipçi kasmak prim yapmak gibi dertleri olan bu kişilere prim vermeyelim
Murat Özen haricindekilere güvenmem

Çevrimdışı Necmi

Gol atana kadar bir sıkıntı yoktu, oyuncu ampulleri asınca kenara aldı. Bunun adına kötü niyet denir, biz de dikkat etsin güvendigi dağlara kar yağınca sızlanmasın sakatlanacaklar diye söyledik.

Tecrübeli oyuncuya karşı değiliz ama yaptığı adaletsizceydi. Oynattığı Mensah futbolcu bile değildi.

Benim onda bu sezon sezdiğim hava şu, geçen sezon şansım yaver gitti, Bana pahalı adamlar lazım yoksa bu sezon yapamayacağım.
hasiç son derece bencilce sorumsuzca oynadı süre aldığında herkes gol attı sevdasında ama bencilliğini kimse görmedi sergeni benim kadar eleştiren olmadı ama hasiçi oynatmamakda haklıydı o çocuk önce nerde olduğunu anlamalı bir golle şampiyonluk gelen yerde egoistlik kaldırmaz çocuk olur olmaz dan dun vuruyordu beşiktaş ana okulu değil kimseyi büyütmeye uğraşmaz o formayı giyen kaç yaşında olursa olsun sahada önce takımı düşünecek semtte arazide mahale maçı yapmıyor sergen bunu gördü oynatmadı rıdvan bir hata yaptı hemen kesik yedi rıdvanında beşiktaş forması giyecek kapasitesi yok bir bekin yapmayacağı hatalar yapıyor ne dediğimi oynarsa şl de görürsünüz oynatacağını sanmıyorum
Belki beşiktaşda üçüncü kaleci olabilecek adamla ligi bitirdik kimsenin beğenmediği adamı oynatmayıp rıdvanla oynasa şampiyonluk giderdi yetişecekte para kazanacağız en iyi kazanacağımız para şampiyonluktan kazandığımızın onda biri olmaz
Sergen şampiyon olmak için yapması gerekeni yaptı mensahıda hiç kayırmadı sadece mecbur kalıp oynattı hasiç töreden fazla forma giymiştir herhalde her ikiside takımdayken
Hepinizden fazla yönetim sergen eleştiriyorumda eleştirmeninde tutarlı bir yanı olmalı
Oyuncu yetiştirip takımı bataktan kurtarma lafına hastayım daha dünyada bunu beceren takım yok
Şampiyonluk çocuklarla gelmez
Hala hayalle yaşıyor taraftar hollanda belçika portekiz liglerinde elli m ye aldıkları oyuncuyu sende olsa beşe almazlar bu iş sektör potansiyelimiz var bizim kulüpleri palazlandırmak hiç birinin işine gelmez para altı yedi ülke arasında dönüyor

Çevrimiçi sefaköykartali

hasiç son derece bencilce sorumsuzca oynadı süre aldığında herkes gol attı sevdasında ama bencilliğini kimse görmedi sergeni benim kadar eleştiren olmadı ama hasiçi oynatmamakda haklıydı o çocuk önce nerde olduğunu anlamalı bir golle şampiyonluk gelen yerde egoistlik kaldırmaz çocuk olur olmaz dan dun vuruyordu beşiktaş ana okulu değil kimseyi büyütmeye uğraşmaz o formayı giyen kaç yaşında olursa olsun sahada önce takımı düşünecek semtte arazide mahale maçı yapmıyor sergen bunu gördü oynatmadı rıdvan bir hata yaptı hemen kesik yedi rıdvanında beşiktaş forması giyecek kapasitesi yok bir bekin yapmayacağı hatalar yapıyor ne dediğimi oynarsa şl de görürsünüz oynatacağını sanmıyorum
Belki beşiktaşda üçüncü kaleci olabilecek adamla ligi bitirdik kimsenin beğenmediği adamı oynatmayıp rıdvanla oynasa şampiyonluk giderdi yetişecekte para kazanacağız en iyi kazanacağımız para şampiyonluktan kazandığımızın onda biri olmaz
Sergen şampiyon olmak için yapması gerekeni yaptı mensahıda hiç kayırmadı sadece mecbur kalıp oynattı hasiç töreden fazla forma giymiştir herhalde her ikiside takımdayken
Hepinizden fazla yönetim sergen eleştiriyorumda eleştirmeninde tutarlı bir yanı olmalı
Oyuncu yetiştirip takımı bataktan kurtarma lafına hastayım daha dünyada bunu beceren takım yok
Şampiyonluk çocuklarla gelmez
Hala hayalle yaşıyor taraftar hollanda belçika portekiz liglerinde elli m ye aldıkları oyuncuyu sende olsa beşe almazlar bu iş sektör potansiyelimiz var bizim kulüpleri palazlandırmak hiç birinin işine gelmez para altı yedi ülke arasında dönüyor
Valla mensahı oynatacağıma hasici sakatlanan kadar full oynatırım, sakatlandiktan sonra da Necipi 10 numarada oynatırım daha iyi. Beşiktaş’ta elin belinde gezeceksen 25 tane gol yapacaksın sezonda ki geçen sene ne Larin ne Ghezzal bunu yapmadı, takim savunmasına ikisi de çok yardımcı oldu. Mensah tam bir faciaydı. Yerine hasici 1000 kere falan tercih ederim, bencillik yapabilir ufacık çocuk böyle böyle öğreteceksin zaten 17-18 yaşında futbolu dört dörtlük bilecek hali yok ya?

Çevrimiçi sefaköykartali

Mert Utku Emre
Rosier Bilal
Vida Stoper Welinton Topal Serdar
Nsakala Rıdvan
Josef Atiba Necip
Salih Oğuzhan
Alex T. Hasic
Yabanci Sağ Kanat Töre
Larin Nkoudou
Santrafor Santrafor Kenan Güven.

Rosier, Welinton, Vida, Stoper, Nsakala, Atiba, Josef, Alex, Hasic, sağ kanat, Larin, Nkoudou, santrafor, yedek santrafor. Gidenlerin yerine de yabancı gelir aşağı yukarı böyle bir planlama olur diye düşünüyorum.

Ben olsam stopere Kaan Ayhan çekip bir tane hem 8 hem 10 oynayabilecek yabancı bi orta saha alırım transferin son günü ucuza kelepir bir kiralık oyuncu bulursun. Alex'e bişey olursa Atiba'ya bi 50 maç daha oynatırız çünkü.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

virgülüne kadar katiliyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı GreenBook

Hasic Parlatılıp Avrupa’ya büyük paralara satılabilirdi ama yok yere harcandı böyle gelecek vaat eden oyuncuların kıymetinin bilinmediği ligler , dünyada her daim pasif kalmaya malesef mahkum oluyor

Sonrada Türk futbolu gelişmiyor diye ağıt yakıyorlar
Hasici kadroda düşünmeyecek ne var çok merak ediyorum adam eksiltiyor hızlı koşuyor her işi yapıyor yaşına rağmen güzel goller attı güzel paslar attı
Herkes böyle oyuncuları 2 sene kullanıp yurtdışına satar ama biz göz göre göre elimizdeki mücevherin kıymetini bilmiyoruz

Nskala Welinton’a verdiğin değeri Hasice versen kulübün kasasına rahat 15 milyon girerdi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yarısı  ile değil kurtarabildiğimiz para. Neyseki son seneleri.

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1417782433387327489

Beşiktaş Tarihi
★★★