2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2293217 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ghezzal ile bu kadar uğraşacağımıza PSG den Rafinha'yı kiralayamaz mıyız?
Sol ayaklı sağ kanatta da oynamışlığı var, gerekirse orta sahaya da çekebiliriz.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimiçi yaço58

Ghezzal ile bu kadar uğraşacağımıza PSG den Rafinha'yı kiralayamaz mıyız?
Sol ayaklı sağ kanatta da oynamışlığı var, gerekirse orta sahaya da çekebiliriz.
Bugun fb haberleri çıktı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Leipzig Andre Silva'yı almış.
Bu durumda artık Sörloth'un Leipzig'te kalma şansı yok.
Bir ihtimal kiralık olsa opsiyonsuz 1 sene bile yeterli.

Çevrimdışı can1903

Sarabia haberi yapan yerel medya harbi beni krize soktu  :evillol: :evillol: Gelse ghezzal gitti diye halley dağıtırım mahalleye
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Günlerden yine yönetime sallama günüm sanırım bugün  :evillol: Teixierayı da elden kaçırmışlar falan diyorlar.  :evillol: :evillol: Neyse bayram dolayısıyla kapalıyım, eleştirilerimi bayramdan sonraya saklayacağım  :evillol:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Mert kesinlikle gelmeli. Ersin kalsa da kalmasa da şuan mevcut haliyle mert daha iyi.
Mert'in sıkıntısı başka geçen sene başka sebeplerden oynamadı.
Volkan kovasından 20 kat daha iyi yoksa.

Çevrimdışı GreenBook

Laf var malesef icraat yok yönetimde
Kime talip olsak alamıyoruz artık somut bişeyler yapmanın vakti gelmedi mi ? Nerede transferler ? Taraftar sabırsızlıkla bekliyor halen taraftarı mutlu edicez gibi açıklama yapıyorlar

Üçün beşin pazarlığını yapıp oyuncuları kaçırıyorlar bunu anladım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Laf var malesef icraat yok yönetimde
Kime talip olsak alamıyoruz artık somut bişeyler yapmanın vakti gelmedi mi ? Nerede transferler ? Taraftar sabırsızlıkla bekliyor halen taraftarı mutlu edicez gibi açıklama yapıyorlar

Üçün beşin pazarlığını yapıp oyuncuları kaçırıyorlar bunu anladım
Artık beklemek bize para kazandırmıyor. Aksine hem para hem oyuncu kaybettiriyor. Bakalım bu durumu nasıl toparalayacaklar? Hem beklentiyi arttırdılar hem de rakiple transfer yarışına girdiler. Bakalım bu işleri nasıl çözecekler :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ankarakartal06

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1417908622319882243?s=19
Teklifi 2.5 yapıp anlwşmak lazım

inşallah bu adamı almayız. Başka oyuncu mu kalmadı ben anlamadım

Çevrimdışı tuncaboylu

Alex Teixeira'yı hiç istemiyorum, umarım yönetim almayı başaramaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alex Teixeira'yı hiç istemiyorum, umarım yönetim almayı başaramaz.
İsteyen de var istemeyen de var. Böyle düşünüyorsan yarın Ljajic'e laf edemezsin. Ljajic yerine Alex olsa daha iyi olmaz mı? Maliyeti bize uygun değil diyorsan bir şey diyemem.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Mehmet57

Çevrimdışı tuncaboylu

İsteyen de var istemeyen de var. Böyle düşünüyorsan yarın Ljajic'e laf edemezsin. Ljajic yerine Alex olsa daha iyi olmaz mı? Maliyeti bize uygun değil diyorsan bir şey diyemem.
Sözleşmesinin son senesindeki Ljajic'i, 3 Senelik sözleşme imzalamış Teixeira'ya tercih ederim.

Ekonomik anlamda da 2.5x3'lük bir maliyet aklıma yatmıyor.

Çevrimdışı Erman1903

Sözleşmesinin son senesindeki Ljajic'i, 3 Senelik sözleşme imzalamış Teixeira'ya tercih ederim.

Ekonomik anlamda da 2.5x3'lük bir maliyet aklıma yatmıyor.

Son senesine girmiş Ljajic mi yoksa Ozzy mi, Clash of the titans  :tabe:

Çevrimiçi levitate

ghezzal izliyon mu maçı knk
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Son senesine girmiş Ljajic mi yoksa Ozzy mi, Clash of the titans  :tabe:
Oğuzhan'ın artık global ölçekte piyasası yok, bu sene kendini gösterse bile iyi para verecek takım bulma ihtimali zayıf.

Ama Ljajic öyle değil, bu sene 8-10 gol 8-10 asist yapsa, İtalya, Rusya ve Arabistan'dan iyi imza parası koparabilir.

Çevrimiçi sefaköykartali

Teixeira olmazsa Ghezzalin olması lazım, Ghezzal olmuyorsa Teixeiranın olması lazım. İki mevkiye birden sıfırdan o kalitede oyuncuyu son güne kadar bile yetiştiremeyebiliriz. Forvete de Sörloth kiralamak lazım, opsiyonlu alacaksan buna vereceksin hocam gedsona değil sörloth da Leipzigde kalamaz daha.

Çevrimdışı Erman1903

Oğuzhan'ın artık global ölçekte piyasası yok, bu sene kendini gösterse bile iyi para verecek takım bulma ihtimali zayıf.

Ama Ljajic öyle değil, bu sene 8-10 gol 8-10 asist yapsa, İtalya, Rusya ve Arabistan'dan iyi imza parası koparabilir.

Umutlarım tükendi artık ama para bu, insana ne yaptıracağı belli olmaz. İnşallah dediğin gibi olur, bana kalsa maaşının bir kısmını karşılayan bir kulübe gönderilmesinde fayda var ama pek öyle bir teklif de yok anlaşılan.

Çevrimdışı Kursad_Duran

Lensli, Boydlu kadro ile oynariz ŞLde.