2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281337 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

ki hakiki değeri o civarlardaydı

monaco'nun çöküşü sırasında yediği topçulardan birisi, 17-18 şl maceramızda az zorlamadı bizi :D
En son o sezon oynamış zaten doğru düzgün, ghezzal buradan önce en son 15-16da katkı vermişti. Rony Lopes daha hızlı daha tempolu ama daha az servisçi bi adam ama bu kötü demek değil kafadan 12 13 asist yapar bence.

Çevrimdışı celiker1

3-4 sene ligin en iyi sağ kanadına sahip(rosier-ghazzal)olmak varken maceraya gerek yok. Bir sekilde Ghazzal cozulmeli. Ayni kaliteyi bulacaz diye 3-4 adam gelir gider 4 katida para harcariz.Ligİn mevkisinin en iyisi Rosier,Ghazzal,Josef,Teixera ve forvet transferi Sergen Yalcin oyunuyla tekrar sampiyon yapar
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

Şu Ryan Christie'nin kontratı bitiyor 1 sezona, 4-5 bir şey atıp şansımızı denemesek mi acaba hazır değeri de düşmüş :)

Sergen sever bunu kulak benzeri.

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/bjkgizlihat/status/1416866854446981125

6'yı da 8'i de Dorukhan'dan iyi oynar. Tüm sezonu tek 6 numara oynayarak geçirdi baya yüksek defansif hacim var. Oyuncunun savunmasında hiçbir sıkıntı yok öyle söyleyeyim. 1-2 Sezona Taylan'ın önünde olur.

Lakin oynaması lazım, bench'de çürüteceksek hiç kalmasın kadroda kiralayalım.
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2021, 00:18:55 Erman1903 ]

Çevrimdışı levitate

beşiktaş istihbarat spaces yayını yaptı, baaazı duyumlar

-kaan ayhan bizi istiyormuş, dönemin sonunda bişeyler olabilirmiş
-mert günok'u istiyormuşuz
-mitrovic 4 milyon euro istemiş
-hoca costa'ya sıcakmış
-levent ümit erol'da yayındaydı ghezzal bize yakın ama yarın işler belli olacak, sıkıntı çıkarsa çok takmayın dedi. takım, hoca ve yönetim gereken herşeyi yapıyor diye ekledi
-sayfa admini ghezzal mevzusunun menajer kaynaklı olduğu söyledi
-rosier h.o. dediler?
-topal bayağı parayı bırakıp sırf hoca istedi diye gelmiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

6'yı da 8'i de Dorukhan'dan iyi oynar. Tüm sezonu tek 6 numara oynayarak geçirdi baya yüksek defansif hacim var. Oyuncunun savunmasında hiçbir sıkıntı yok öyle söyleyeyim. 1-2 Sezona Taylan'ın önünde olur.

Lakin oynaması lazım, bench'de çürüteceksek hiç kalmasın kadroda kiralayalım.
bu sene şans bulur bence

ozzy gider gibi geliyor bana neden bilmiyorum, yerini kartal kapatır
bipbipbupbup

Çevrimdışı 'TaNeR'

ABD - Kanada maçı oynanıyor şu an durum 1-0 (12nci dak.), Larin oynuyor.

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Erman1903

bu sene şans bulur bence

ozzy gider gibi geliyor bana neden bilmiyorum, yerini kartal kapatır

Ben Ozzy'nin bir yere gideceğini çok zannetmiyorum. Hatta bu sezon Ljajic ve Mensah'ı izledikten sonra sezon sonu 850 falan bir kontrat atılsa mı acaba diye düşünmüyor değilim ama işte Ozzy de Ozzy yani: 1 ileri 1 geri senelerdir aynı hikaye.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Fotoğraftakini sevmesen de gücü çok büyük.  :evillol:

Evet evet görüyoruz amma güçlü cidden her konuda.

5 dakika oldu hala gülüyorum @can1903 Allah iyiliğini versin cidden ya :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: Güçsüz olsa düşünemiyorum o zaman. 3.lige falan düşmüştük herhalde :evillol: :evillol:

Herkes burda aa ghezzal giderse gitsin kafasında ama son zamanlarda lig dahil bu kadar epik performans gösteren oyuncu olmadı. Bunu birde ezeli rakibine kaptırıyorsun. Ghezzal malum camiaya giderse sezonu açmaya gerek yok direk kupayı versinler adama.

Çevrimdışı can1903

5 dakika oldu hala gülüyorum @can1903 Allah iyiliğini versin cidden ya :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: Güçsüz olsa düşünemiyorum o zaman. 3.lige falan düşmüştük herhalde :evillol: :evillol:
Para konusunda güçlü yönetimini planlamasını stratejisini bilemem ama gerçekten kalpten istedi mi hoca mırın kırın etti mi çözüyor. Alexi çözen bizzat başkan 1.5 milyon € cebinden verdi adam. @Sir Alex Ferguson
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Orhan_

Ben onun biz olmazsak Gs'ye imza atacağına da inanmıyorum öyle söyleyeyim. İyi bir futbolcu ama keramet onda değil bizde, neredeymiş bunca sezondur 0'ları oynamış. Gerçek iyinin başkalarına çok ihtiyacı olmaz, kendi kendinde iyidir zaten.

Ben Rosier'e de o paraları vermem ama en azından çocuk Beşiktaş diyor başka bir şey demiyor. Ghezzal profesyonel, doğal karşılıyorum en iyi teklifi veren yeri aramasını ama borca batmış olan biziz, bu kadar para dökülecekse oyuncu da en az bizim kadar istemeli gelmeyi.

Ben kime ne kadar para verilir konusunda yetkin bir insan değilim. Belli başlı basit çıkarımlar yapabilirim o kadar. Ancak; Rosier öyle bir performans yakalar ve seneye 25 milyona transfer yaparsa vermem dediğin o paralar verildiği için müteşekkir bile olabilirsin. Aidiyeti yüksek, vasat üstü bir oyuncu. Gelecekte neler olabileceğini kestirebilir miyiz? Ya da o paraya daha potansiyelli birini bulabilir miyiz? Ya da daha az paraya benzerini bulabilir miyiz?

Ghezzal konusunda haberleri doğru kabul edeceksek geçen hafta anlaşmıştık ve iş sonradan bozuldu malum. Daha iyi bir teklifi aramasında sıkıntı yok. Her futbolcu über süper aidiyet gösterecek diye bir kaide de yok ancak verilen sözler sonrası başka bir kapıya daha gidilirse bunun açıklaması doğal değil iş ahlaksızlığıdır, benim için. Bazı şeyleri doğal olarak tanımlamanın bıçak sırtı bir tartışma olacağını düşünüyorum. Ama konu ile ilgisi yok, uzatmamın bir anlamı yok (:
Ha öte yandan haberler doğru değil de başka meselelerden iş uzadıysa ve yarın bize imza atarsa dünyanın en iyi sağ kanadıdır. Tüm yorumlarım varsayımlar üzerine varsayımlardır :D.

Para konusunda güçlü yönetimini planlamasını stratejisini bilemem ama gerçekten kalpten istedi mi hoca mırın kırın etti mi çözüyor. Alexi çözen bizzat başkan 1.5 milyon € cebinden verdi adam. @Sir Alex Ferguson

Para konusunda güçlüyse göstersin, ali koç gibi olsun. Ghezzali hulku falan çözdüğü gibi mi çözüyoe?? O kadar adam kaçırdı o kadar bizi zarar ettirdi marka imajı yerlerde 1.5 milyon eurosunu da fazla fazla alır. Gereksiz kahraman yaratmaya çalışmayalım. Her yeri falso. Tek iyi yönü iyi kalpli olması ve parası. Parasını versin ve başka hiç bir şeye karışmasın.

Ben kime ne kadar para verilir konusunda yetkin bir insan değilim. Belli başlı basit çıkarımlar yapabilirim o kadar. Ancak; Rosier öyle bir performans yakalar ve seneye 25 milyona transfer yaparsa vermem dediğin o paralar verildiği için müteşekkir bile olabilirsin. Aidiyeti yüksek, vasat üstü bir oyuncu. Gelecekte neler olabileceğini kestirebilir miyiz? Ya da o paraya daha potansiyelli birini bulabilir miyiz? Ya da daha az paraya benzerini bulabilir miyiz?

Ghezzal konusunda haberleri doğru kabul edeceksek geçen hafta anlaşmıştık ve iş sonradan bozuldu malum. Daha iyi bir teklifi aramasında sıkıntı yok. Her futbolcu über süper aidiyet gösterecek diye bir kaide de yok ancak verilen sözler sonrası başka bir kapıya daha gidilirse bunun açıklaması doğal değil iş ahlaksızlığıdır, benim için. Bazı şeyleri doğal olarak tanımlamanın bıçak sırtı bir tartışma olacağını düşünüyorum. Ama konu ile ilgisi yok, uzatmamın bir anlamı yok (:
Ha öte yandan haberler doğru değil de başka meselelerden iş uzadıysa ve yarın bize imza atarsa dünyanın en iyi sağ kanadıdır. Tüm yorumlarım varsayımlar üzerine varsayımlardır :D.

Bugün forumda baya güleceğim mesajlar geliyor  :lol: :lol: :lol: Ghezzal olmayınca gerçek rosieri izleriz ki geçen sene de abartılıyordu.

Geçen sene 2 adam getirdi sana şampiyonluğu
1-hoca
2-ghezzal

Hocayı 1243912391329 gün sonra zar zor ikna ettiler.
Ghezzal'i ise en büyük rakibine kaptırdın.
Sonra başkan güçlü falan geçin abi. Bu güçlü haliyse güçsüz halinde cidden küme düşerdik. Yapacağın 2 şey artı takviyelerdi. Onu bile eline yüzüne bulaştırdın.

Çevrimdışı Orhan_

Bugün forumda baya güleceğim mesajlar geliyor  :lol: :lol: :lol: Ghezzal olmayınca gerçek rosieri izleriz ki geçen sene de abartılıyordu.

Finansal konulardan çok çakmadığımı belirtmişim
Yargı cümlelerinden çok -ebilir, -abilir ya da -miyiz? muyuz? gibi cümleler kurup kesin yargılardan kaçınıp soru sormuşum
En sonunda da varsayımlar üzerine varsayım yaptığımı belirtmişim

Okuduğunu anlarsan daha az güleceğinden eminim güzel kardeşim.

Finansal konulardan çok çakmadığımı belirtmişim
Yargı cümlelerinden çok -ebilir, -abilir ya da -miyiz? muyuz? gibi cümleler kurup kesin yargılardan kaçınıp soru sormuşum
En sonunda da varsayımlar üzerine varsayım yaptığımı belirtmişim

Okuduğunu anlarsan daha az güleceğinden eminim güzel kardeşim.

Varsayımlar üzerinde bir değer bu. Necipi satarız rosieri o parayı satamayız. Gülmem aynı kaldı tekrar okudum doğru anlamışım  :lol:

Adamlar ghezzalin yanında gedsonu yanına genç adamları falanda alıyor. Biz ise huzurevijk moduna devam.Costalar godinler falan bu kulübün altına bombayı kuruyorlar yine. 2 yıldan sonra yapardık bunu artık ilk seneden yapıyoruz.

Çevrimdışı Orhan_

Laz damarı tutuyorsa demek ki :D

Bu arada bu futbolculara bu kadar parayı verdirecek sistemi seveyim ben. Dile kolay geliyor bazı şeyler de şunların senelik kazançları senede milyonlarca aç insanı doyurur. İnsanoğlu çok değişik bir şey.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ghezzal ‘ı çözebilecek kadar gücü kesin vardır. Başkanın bu işi halletmesi lazım. İşi inada bindirmemesi gerekir bence.

Ghezzal ‘ı çözebilecek kadar gücü kesin vardır. Başkanın bu işi halletmesi lazım. İşi inada bindirmemesi gerekir bence.

Yok o cenk için falan tutar damar.

https://twitter.com/nexustransfer/status/1416885015582023681

Geçmiş olsun. Olumlu haber gelmediği sürece de yazmayı düşünmüyorum. Yoksa çok sert konuşacağım. Bu dediğimi sezon sonuna doğru anlarsın, kupanın onun ellerinde kalktığını görünce.