2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281646 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı GreenBook

Psv maçını bekliyorlar Gs elenirse ona göre gitmeyecek Ghezzal 😀 bu iş komik bir hal alıyor neyse bekleyelim görelim bize gitse de uyar kalsada
Şartları Beşiktaş belirler burda

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Olacakları söylüyorum:

Çarşamba PSV gs'ye 3 tane atar. Ghezzal vazgeçer bunlara gitmekten. Kendisi/menajeri gese takımını izlemek istiyorda olabilir.
Bizle imzalamak ister bu sefer biz agırdan alırız, hatta teklif süresi doldu der atar yaparız ve Ghezzal arap yarımadasına gider.  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2021, 12:54:05 Gökhan Kurt ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Psv maçını bekliyorlar Gs elenirse ona göre gitmeyecek Ghezzal 😀 bu iş komik bir hal alıyor neyse bekleyelim görelim bize gitse de uyar kalsada

Elenirse mi ? PSV 3 atıp, bir sayacak merak etmesin kimse. :kop:

Hazır olmadan cıkacaklar psv karsınısına. Adamlar 6-7 mac oynadılar formdalar.

Adamların piyasa değeri 210 Milyon Euro .
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2021, 12:56:58 Gökhan Kurt ]

Çevrimdışı underworld

İber yarım adasından Mesih gelse de hayır, hayır, hayır

Çevrimiçi Mehmet57

Adamlar SL macina sagbekte Sekidika, solbekte Omer Bayram, orta sahada Aytac ve Emre Kilinc, kanatlarda Kerem/Arda ile cikacaklar ama ugrastiklari seye bak.

Maci Eindhoven’da canli izleyecegim. Bir yandan Max ve Gakpo, diger yandan Madueke ve Dumfries hiz treni gibi. Sangare orta sahada domine ederken, Götze ve Van Ginkel ceza sahasi kosulari ile stopperlerin arkasina kacacaklar.

Eh simdi bunu bilen Gsliler kendilerini nasil avutsunlar olasi bir “transfer calimindan” baska?

Çevrimdışı Kursad_Duran

Adamlar SL macina sagbekte Sekidika, solbekte Omer Bayram, orta sahada Aytac ve Emre Kilinc, kanatlarda Kerem/Arda ile cikacaklar ama ugrastiklari seye bak.

Maci Eindhoven’da canli izleyecegim. Bir yandan Max ve Gakpo, diger yandan Madueke ve Dumfries hiz treni gibi. Sangare orta sahada domine ederken, Götze ve Van Ginkel ceza sahasi kosulari ile stopperlerin arkasina kacacaklar.

Eh simdi bunu bilen Gsliler kendilerini nasil avutsunlar olasi bir “transfer calimindan” baska?
Malen oynayacakmı? Transferinden dolayı oynatmazlar herhalde.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Malen oynayacakmı? Transferinden dolayı oynatmazlar herhalde.

Dumfries ve Malen'i hazırlık kampına almadılar abi.
Daha imza atılmadı ama büyük ihtimalle oynatmazlar.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ghezzal gs den vaz gectigi an bizde ondan vazgecelim kalsin ortada, ben sogudum bu adamdan
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi sefaköykartali

Ersin’i 8 m Euro Larini 7 m euro ya satsak
Costa + Gedson + Akpom yapmak lazım
Ghezzal’in yerinede biri bulunur ama Gedson işi çok önemli Gedson Beşiktaş’ın yeni Atibası olur daha 22 yaşında taze kan ve 10 sene orta saha aratmaz bence alacağız onu

Yönetim burayı okuyorsa ciddi ciddi Gedsonu almalı
Bu satışlara Ljajic, Lens, Boys, Douglastan da gonderebildiklerimizi gönderip şöyle bir kadro yapmak iyi olur diye düşünüyorum.

Mert
Rosier - Vida - Kaan - Rıdvan
Gedson - Josef
R. Lopes - Teixeira - Bakambu
Willian Jose(Luuk de Jong)

Çevrimdışı Erman1903

Gedson'a para yeter mi bilmem, onun yerine Emil Bohinen var CSKA'dan koparabilen aynı işi görür, fazlasını da alır.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bi şekilde alalım da pazarlığını yapar 7 m bonservisini 4,5 m civarına çekeriz
Seneye zaten Ljajic Lens douglas gibilerdende kurtuluyoruz Vida da ya maaşını indirecek yada gidecek
Maliyet azalacak araya bi Gedson sıkıştırmak lazım
Gedsona 7 mi istiyormuş benfica? 1 m kiralama 4m bonservis yuzde 15 pay verir yarın getiririm valla.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/DeportesReports/status/1417030195610013700?s=19

Yönetime elden ele ulaştıralım. Biz bunu 5e satsak 2.5m kazanıyor maksimum.
Onun yerine oyuncu takas yapalım 2.5 m ve üstü bir oyuncuyla bile takas yapsak kardayız.
Olimpiakos oranın en büyük kulübü ve elbet işimize yarayacak biri vardır.

Son dakika !!
Böyle olacaksın Ghezzal !!!
Herkes olamaz böyle o ayrı

Adam illa aşık mı olması lazım ??? Ya böyle düşüncelerden uzaklaşın. Futbol artık profesyonel, rosier belki çok nadir olabilecek bir tutumda bulnuuyor. Ghezzal bunu yapmadı diye kızamazsın.

Kendini ghezzal yerine yok atıyorum Yunanistana gittin 1 yıllık olmp şampiyon oldun. Yaşında 30 yani bu yaştan sonra büyük liglere transfer zor artı yatış moduna geçme kıvamındasın. Olimpiakos gelmiş 2.2 öneriyor paok 3 m öneriyor. Bende paoku kabul ederdim. Olmpiakos bana ilk gün gelicektiki aman kim teklif önerecekti diye kabul edecektim, zaten yaşım 30 50 asist 50 gol yapsam bile avrupaya transfer olamam, sözleşmem biter bitmez yunanistanda basıp giderim, olimpiakoslularda nederse desin derim. Suçu yanlış yere yönlendirmeyi bırakın.

Yönetim sözleşme olayında takındığı tavır haklı fakat yavaşlılıklarının bedelini cebinden gizlice ödemesi lazım. Aksi halde suçlu bana göre yönetim olur.

Gehzzal 29 yaşında da Teixeira 19 yaşında mı? Kendinizi kandırıyorsunuz. Gedson’a salça olmadan önce bitirecektiniz. Bitiremeyip de kaptırıyorsan sen de gidip Gedson’u alacaksın. Almak zorundasın.

İşin komik yanı haftalar önce gedsona vs talibiz diyoruz. Bir nevi "meydan" okuyoruz.
Haftalar sonra aynısını millet yapınca "canlı yayında herkesin içinde başka takım başkanına yalvaran" bir über güçlü iyilik meleği bir başkan görüyoruz.
Ciddi prestij kaybı bu transfer. Adama derler madem öyle, o zaman sen neden salça oldun kardeş derler adama.

İşin komik yanı adamlar da dalga geçer gibi rosier konusunda gs başkanı bu  ricayı kabul etti falan diyorlar. Demek istediği büyüklük bizde kalsın hesabı. Halbuki alakası yok rosier'de ghezzal gibi ışık verse adamların umrunda olmaz. Rosier 100 oyuncuda 5 tanesinde falan yapabileceği şeyleri yapabiliyor. Yoksa bu yönetim rosieri de tutamazdı.

Bu satışlara Ljajic, Lens, Boys, Douglastan da gonderebildiklerimizi gönderip şöyle bir kadro yapmak iyi olur diye düşünüyorum.

Mert
Rosier - Vida - Kaan - Rıdvan
Gedson - Josef
R. Lopes - Teixeira - Bakambu
Willian Jose(Luuk de Jong)

Hoca garanti adamlar istiyor. Yönetimde garanti adam diyince yaşlı adam anlıyor ve takıma yaşlı adamları dolduruyor. Bu transfer döneminde 1 yada 2 yaş artabilir ortalamamız. Bu hayali kadro yani.

Çevrimiçi sefaköykartali

Hoca garanti adamlar istiyor. Yönetimde garanti adam diyince yaşlı adam anlıyor ve takıma yaşlı adamları dolduruyor. Bu transfer döneminde 1 yada 2 yaş artabilir ortalamamız. Bu hayali kadro yani.
Hoca kendisi tecrübeli oyuncu istiyormuş asıl. Listede yarmolenkoyu rony lopesin, forvette costayı willian joseden öne koyan kendisi. Yönetimin de hocanın da listesinde tecrübeli adamlar var ama oyuncuların kararını sergen veriyor.
Zaten ideal yaş 27-28 olmasıdır buna da huzurevijk denmez.
Kaan, Rosier, Rıdvan, Gedson, Rony Lopes gibi gençlerin yanına josef, vida, teixeira, forvet gibi tecrübeli adamları oynatırsın olur biter. Sınırlama da var yerli de oynatmak zorundayız. Bakambu zaten olmaz bence sola yazcak adam bulamadım. Yoksa şu kadroya ben nkoudou kenan bile oynatsa ses çıkartmam.

Hoca kendisi tecrübeli oyuncu istiyormuş asıl. Listede yarmolenkoyu rony lopesin, forvette costayı willian joseden öne koyan kendisi. Yönetimin de hocanın da listesinde tecrübeli adamlar var ama oyuncuların kararını sergen veriyor.
Zaten ideal yaş 27-28 olmasıdır buna da huzurevijk denmez.
Kaan, Rosier, Rıdvan, Gedson, Rony Lopes gibi gençlerin yanına josef, vida, teixeira, forvet gibi tecrübeli adamları oynatırsın olur biter. Sınırlama da var yerli de oynatmak zorundayız. Bakambu zaten olmaz bence sola yazcak adam bulamadım. Yoksa şu kadroya ben nkoudou kenan bile oynatsa ses çıkartmam.

Sen adama yarmelonko ve rony lopes gibi bir tercih sunarsan tabi yarmalenko der. Hoca garantici adam.
Costa ve jose olayında costanın sağlık raporunu bilmememe rağmen içime sinmiyor hoca da zaten bunların önüne mitrovici koyuyor. Yani iyi olunca illa yaşlı alın demiyor adam. Ama yaşlı iyi olunca da yaşlı alıyor.

Gedson'u kaptırır mı gs herkes bizim gibi 25021301230 yıl sonra mı teklif eder. Onlar çoktan anlaşmışlardır oyuncuyla. Ghezzali de alırlar alanyadan adamı da aldılar orta sahayı pırpırlarla doldurdular. Kanatları genç ve iş yapan adamlar zaten. Keremi barış alperi.

Ligin bugı hızlı oynamak. Bunu çok iyi bildikleri için çok iyi pres yapabilecek hızlı oynayabilecek gençlerin yanına da tecrübeli/kalitesini ispatlamışları da alarak işi bitirecekler. Adamların şampiyon olmamış hali bu kadro planlamasını yapıyorsa Allah korusun kaybetseydik hiç düşünmüyorum. Biz herhalde kulübü falan kapatırdık.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ghezzal geçen sene çok epik bir performans sergiledi ancak ben bu sene o performansa ulaşacağını düşünmüyorum.

Evet yönetimin de büyük hataları var ancak bu saatten sonra Ghezzal defolup nereye gitmek istiyorsa gidebilir.

Çakallık yapıp gs nin elenip elenmeyecegini beklemek istiyorsa PSV bunlara tecavüz ettikten sonra Ghezzala olan teklifte herseyi yarısına indirelim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada Berkan Kutlu çok iyi transfer.
Ghezzal, Gedson falan zaman kaybedecegimize bu çocuğu almalıydık.
Geçen sene ciddi aşama kaydetti.

Çevrimdışı GreenBook

SICAK GELİŞME !!!
4,5 m Euro’ya bitmiş Rosier hayırlı olsun
Kaynak : Yasaklı Link

Çevrimiçi sefaköykartali

Sen adama yarmelonko ve rony lopes gibi bir tercih sunarsan tabi yarmalenko der. Hoca garantici adam.
Costa ve jose olayında costanın sağlık raporunu bilmememe rağmen içime sinmiyor hoca da zaten bunların önüne mitrovici koyuyor. Yani iyi olunca illa yaşlı alın demiyor adam. Ama yaşlı iyi olunca da yaşlı alıyor.

Gedson'u kaptırır mı gs herkes bizim gibi 25021301230 yıl sonra mı teklif eder. Onlar çoktan anlaşmışlardır oyuncuyla. Ghezzali de alırlar alanyadan adamı da aldılar orta sahayı pırpırlarla doldurdular. Kanatları genç ve iş yapan adamlar zaten. Keremi barış alperi.

Ligin bugı hızlı oynamak. Bunu çok iyi bildikleri için çok iyi pres yapabilecek hızlı oynayabilecek gençlerin yanına da tecrübeli/kalitesini ispatlamışları da alarak işi bitirecekler. Adamların şampiyon olmamış hali bu kadro planlamasını yapıyorsa Allah korusun kaybetseydik hiç düşünmüyorum. Biz herhalde kulübü falan kapatırdık.
Eee hoca garantici diye 31 yaşında adamı 25 yaşında birine tercih edince garanti oluyor, yönetim gidip hocanın istediğini yapınca huzurevijk diyorsun.

Gedsonla anlaşmış olsalar elli kere alırlardı, erkenden gidip bağlamış olsalar kadroya katar psv maçına çıkarırlardı o işler öyle kolay değil. 2758486 yıl sonra teklif etmişler veya kulübü ikna etmekle 374738 yıl ugraşmışlar ki resmi maçları geldi daha kadroda adam yok. O yüzden ŞL de varken her türlü kovalamaya devam Ghezzalı alsalar bile Gedson hala daha karlı iş.

Ligin bugı hizlı oynamak diyosun adamlar taylan emre akbaba, arda ve feghouliyle falan orta saha oyunu oynuyorlar. Ligin bugını çok iyi çözmüşler cidden. Orta sahayı hangi pırpırlarla doldurmuşlar başka bir gs mi takip ediyorsun? Doğru düzgün bekleri yok. Berkana gidip 3m veriyorlar o takımın en iyisini 800k maaşa aldık. Bizim kanatlar barış alperle kerem olsa ŞLye bunlarla mı çıkcaz der linç edersin, ki haklı da olurdun :D

Alparslan, Aytaç Kara, Barış Alper, bekleri yokken 7. kanat olarak bizim ghezzala yanlamak, feghouli 10 oynayacakmış puhaha. Planlama diye övdüğün şeye bak cidden komedi.

Bizim resmi maç bir ay sonra, yerlilerin bi kısmını çözmüşüz hala da bi kaan ayhanla mert günok kovalıyoruz. Rosier ve Alex Teixeirayı halletmişiz, üstüne forvet ve sağ kanat ararken Gedson için de benficayı yokluyoruz. Ghezzal yamuk yapınca EPLden kanat, Rony Lopes falan öneriyoruz hocaya. Bizimkisi de bir oyun aklına göre mi yapılıyor hayır. Ama kör birine sorsan bizim transfer döneminin net daha kaliteli isimler üzerinden gittiğini ve daha iyi olduğunu görebilir.

Ha ucuzculuk mu yapıyorlar eyvallah, belki bu yüzden fırsatlar kaçıyor mu eyvallah, ama bu piyasa böyle bir piyasa, almadığımız adamların neredeyse hepsi fıs çıktı mandzukic vsvs, hulku da almadık o iyi oynuyor mesela. Bir fırsat kaçarken diğeri geliyor. Biz hem maddi duruma hem oyun uygunluğuna hem de bu dönemde denk gelen fırsatlara dikkat etmek zorundayız.
Ayrıca dert etme bu kulüp neler gördü kapanmadı, tillahı da gelse kapatamaz. Beşiktaş hep Beşiktaş olarak kalır.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu arada Berkan Kutlu çok iyi transfer.
Ghezzal, Gedson falan zaman kaybedecegimize bu çocuğu almalıydık.
Geçen sene ciddi aşama kaydetti.
Evet iyi oyuncu ama orada Salihi aldık zaten. Orada her türlü gedsona girerim şahsen. Josef Gedson Teixeira orta sahası bizi hem ŞLde ezdirmez, hem de ligdeki bütün rakiplere karabasan gibi çökeriz.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1417091204517437442?s=19

Çakal menajeri yer arıyor buna. Insallah agustosta dorukhan gibi gelip alın beni diye bekleyecek hale gelirsin.

Çevrimdışı GreenBook

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1417091204517437442?s=19

Çakal menajeri yer arıyor buna. Insallah agustosta dorukhan gibi gelip alın beni diye bekleyecek hale gelirsin.
Psv maçını bahane ederek perşembe İstanbul’a geleceğini söylemesinin altında böyle bişey olduğunu bilmeyen yoktur heralde
Ghezzalle alakayı direk kesmeliyiz fazla uzatmadan

Çevrimdışı GreenBook

Adam illa aşık mı olması lazım ??? Ya böyle düşüncelerden uzaklaşın. Futbol artık profesyonel, rosier belki çok nadir olabilecek bir tutumda bulnuuyor. Ghezzal bunu yapmadı diye kızamazsın.

Kendini ghezzal yerine yok atıyorum Yunanistana gittin 1 yıllık olmp şampiyon oldun. Yaşında 30 yani bu yaştan sonra büyük liglere transfer zor artı yatış moduna geçme kıvamındasın. Olimpiakos gelmiş 2.2 öneriyor paok 3 m öneriyor. Bende paoku kabul ederdim. Olmpiakos bana ilk gün gelicektiki aman kim teklif önerecekti diye kabul edecektim, zaten yaşım 30 50 asist 50 gol yapsam bile avrupaya transfer olamam, sözleşmem biter bitmez yunanistanda basıp giderim, olimpiakoslularda nederse desin derim. Suçu yanlış yere yönlendirmeyi bırakın.

Yönetim sözleşme olayında takındığı tavır haklı fakat yavaşlılıklarının bedelini cebinden gizlice ödemesi lazım. Aksi halde suçlu bana göre yönetim olur.
Aşık olmasına gerek yok Ozaman lig devam ederken ve lig sonunda ben Beşiktaş’ta kalıcam şöyle böyle gibisinden şeyler paylaşmasaymış ? Hep Beşiktaş formalı resimlerini paylaşıp taraftara Ümit vermesini biliyor

Adama derler ki niye bi öyle bi böylesin parayı görünce döndün böyle ?
300-400 bin Euro fark için Gs ye hayır bize evet diyemeyen bi oyuncuyu savunduğunun farkına varmalısın
Bu profesyonellik değil dorukhan gidiyorum dedi gitti şimdi Adanademirspor’a kadar düştü gidiyorsan gidiyorum de olsun bitsin
Sende net ol menajerin gidiyor bi Gs ye yaranmaya çalışıyor bi bize
Okadar seviyorsan Beşiktaş’ı menajerine yol ver gel adam akıllı oyna diyoruz Rosiere mi güvenirsin Ghezzal gibi bi oyuncuya mı ?
Bizimde uzun vadeli oyuncuya ihtiyacımız var planımız var
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2021, 15:19:35 GreenBook ]