2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281557 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Ciddi misin ya? Şampiyon olduğumuz sezonda en iyi adamımızı rakibe kaptırıyoruz. Psikolojik olarak çökeriz gibi.
Ghezzal'i unutturacak adam almak lazım ama bilmiyorum onuda yapabilir miyiz?
Gitmek isteyen gider 3.5 verecek durum yok maalesef.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kaan1903

Çevrimdışı Orhan_

Islak imza yoksa ne Alex ne de Rosier konusunda garantici davranmamak lazım ve hatta bu işler bitmezse Sergen de alır başını gider. Şu transfer dönemini senelerdir kansere çevirenlere selam olsun.

Çevrimdışı can1903

Islak imza yoksa ne Alex ne de Rosier konusunda garantici davranmamak lazım ve hatta bu işler bitmezse Sergen de alır başını gider. Şu transfer dönemini senelerdir kansere çevirenlere selam olsun.
ikisi de hafta içi istanbulda olur
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Rasim

hakketten yahu agir sövesim geliyor yönetime agustos böcegi gibi saz calip oynadilar renklilerin yönetimi hocasi yokken anlasilir gibi degil :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bence doğru karar. Ne iyi bir pivot ne de Abou gibi kabiliyetli. Daha açık liglerde tek vuruş kabiliyetiyle iş yapacak topçu. Süperlig dinamiklerine uygun bir yapısı yok.

Tam bir kazma. 40 maç oynar maksimum 10-15 gol atar penaltılar dahil.

Çevrimdışı Ripley

Ciddi misin ya? Şampiyon olduğumuz sezonda en iyi adamımızı rakibe kaptırıyoruz. Psikolojik olarak çökeriz gibi.
Ghezzal'i unutturacak adam almak lazım ama bilmiyorum onuda yapabilir miyiz?

2 sene üst üste aynı performans verebilen kaç tane oyuncumuz oldu? Bırak gitsin orada ve kalırsa burada aynı geçen seneki gibi oynayamaz her sene yeni adam daha iyi olur. Ayrıca çöp tenekesinden çıkardığımız adam bizle anlaşmaya ayak diretiyorsa gitsin buna mı üzülüyorsunuz?

Ben anlamam. Ghezzal gs’ye giderse Çebi’nin koltuğu şimdiden sallanmaya başlar. Şampiyon olmuş büyük takım yıldız futbolcusunu ezeli rakibine kaptırmaz. Nokta.

Çevrimdışı Erman1903

Tam bir kazma. 40 maç oynar maksimum 10-15 gol atar penaltılar dahil.

Sevmediğim forvet tipi ama ben öyle kazma görmedim bu arkadaşı bence tekniği iyi sayılır - pas alışverişlerinde falan var. Kazmanın tanımı Kalinic idi :)

Kötü bir oyuncu değil değeri 18Milyon adamın, veto haberi yalan deniyor. Zaten bu gerçekleşmesi zor bir transfer, kulübü opsiyon koydurmak - mümkünse satmak istiyor. Geçen sezon da zorunlu opsiyon varmış kiralayan kulüp 4M tazminat ödemek pahasına kullanmamış.
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2021, 22:18:44 Erman1903 ]

Çevrimdışı Orhan_

ikisi de hafta içi istanbulda olur

Tam da bundan bahsediyordum (:

Çevrimdışı Erman1903

2 sene üst üste aynı performans verebilen kaç tane oyuncumuz oldu? Bırak gitsin orada ve kalırsa burada aynı geçen seneki gibi oynayamaz her sene yeni adam daha iyi olur. Ayrıca çöp tenekesinden çıkardığımız adam bizle anlaşmaya ayak diretiyorsa gitsin buna mı üzülüyorsunuz?

Bize gelmese bu yaz Karagümrük falan yapardı ben hiç üzülmedim. Yine kiralayabilsek falan güzel olurdu ama kısmet değilmiş. Biz parasını verip alsak yine bu performansı veremezdi bence, Gs'de daha da zor. Fener olsa muhakkak çükünü koparırlardı birkaç haftaya ama bunlarda da sakatlık falan yaşayabilir.

Yol alsın, baştan hiç uğraşmayacaktık sadece boşa geçen zamana üzüldüm.

Sevmediğim forvet tipi ama ben öyle kazma görmedim bu arkadaşı bence tekniği iyi sayılır - pas alışverişlerinde falan var. Kazmanın tanımı Kalinic idi :)

Kötü bir oyuncu değil değeri 18Milyon adamın, veto haberi yalan deniyor. Zaten bu gerçekleşmesi zor bir transfer, kulübü opsiyon koydurmak - mümkünse satmak istiyor. Geçen sezon da zorunlu opsiyon varmış kiralayan kulüp 4M tazminat ödemek pahasına kullanmamış.

Bunların hepsi aynı dostum :) Bu adamlar bu bonservis bedellerini teorik de olsa nasıl görüyor anlamak mümkün değil. İttirecek yer arıyor işte kulübü de. Şaban fizikli skorer pivot bir ilüzyondan ibaret. Bulması çok çok zor. Yedirmezler bize.

Çevrimdışı Orhan_

hakketten yahu agir sövesim geliyor yönetime agustos böcegi gibi saz calip oynadilar renklilerin yönetimi hocasi yokken anlasilir gibi degil :akuma:

Abi hocaya imza attırmamız 1 aydan fazla sürdü, konuşulan oyuncuların transfer süreçleri uzadıkça uzuyor. Rosier daha ne yapsın? Eminin ANÇ oyuncunun tutumundan dolayı pazarlığı iyice abartmıştır ama yarın oyuncu senin yapacağın işi diye başka bir yere kaçarsa ne halt edeceğiz? Bu ihtimalin olmadığını kim söyleyebilir? Bi hafta önce Ghezzal bizdeydi ve hatta menajeri bi oyuncu işine de girecekti vs. Costa istesek şimdi kamptaydı vs. vs. vs. Geldiğimiz noktaya bakıyorum elimizde bi Salih bi Kenan var. Salih'i de herhalde 3 5 ayda bitirdik. 10 senedir kanser gibi geçiriyoruz şu dönemi. Yöneticilerin orta yollusunu bulamadık gitti :)

Çevrimdışı Erman1903

Bunların hepsi aynı dostum :) Bu adamlar bu bonservis bedellerini teorik de olsa nasıl görüyor anlamak mümkün değil. İttirecek yer arıyor işte kulübü de. Şaban fizikli skorer pivot bir ilüzyondan ibaret. Bulması çok çok zor. Yedirmezler bize.

Coğrafya ve lig farkı işte, kıytırık bir Güney Amerika ülkesinde doğmuş olsa şimdi değeri max 4-5M falan olurdu.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu fake.

Ama bende iyice kabullenmeye başladım. Gomezden sonra bir adamı benimsedik o da gidiyor. Kaderimiz bu sanırım. Bu dünyada fener dahil hangi kulübe giderse gitsin pek üzülmezdim ama gs beni kahreder. Yolu açık olsun.

Çevrimdışı Orhan_

Adam ayak oyunları yapıyorsa cehennemin dibine kadar yolu var. Ama kesip atacaksın o kanserli hücreyi. Fikret Orman döneminde haftaya netleşir vardı ANÇ bunu bi adım daha ilerletti gelecek aya netleşir oldu. İnşallah sonraki yönetim gelecek seneye netleşir deyip çıtayı daha da yükseltmez :D.

Çevrimdışı can1903

Ghezzal telefonla kimi aramıştır sizce 1-2 saat önce  :evillol: :evillol:

@can1903 kardeşim bir ümit veriyorsun bir yok diyorsun psikolojimizi bozdun he  :evillol: :evillol:
Zafer alagöz ve Egypto bu işi çözer  :evillol:

Çevrimdışı Orhan_

Bu fake.

Ama bende iyice kabullenmeye başladım. Gomezden sonra bir adamı benimsedik o da gidiyor. Kaderimiz bu sanırım. Bu dünyada fener dahil hangi kulübe giderse gitsin pek üzülmezdim ama gs beni kahreder. Yolu açık olsun.

Ne açık olacak yolu yahu. Giderse önüne çıkmadık engel kalmaz inşallah.

Çevrimdışı Orhan_

Valla beni aramadı (:

Ne açık olacak yolu yahu. Giderse önüne çıkmadık engel kalmaz inşallah.

Ben yine seviyorum kendisini  :bawling: Geçen sene bir şampiyonluk getirdi bu adam. Beddau okumak bize yakışmaz. İçim acıya acıya izleyeceğim maalesef kendisini.

Çevrimdışı can1903

@can1903 kardeşim bir ümit veriyorsun bir yok diyorsun psikolojimizi bozdun he  :evillol: :evillol:
Zafer alagöz ve Egypto bu işi çözer  :evillol:
bana göre ghezzal psv maçını bekleyecek gibi geliyor şuan cidden oraya çok yakın. Bugün bu lisanslarını yetiştiren moto kurye abiyi aramış ne alaka bilmiyorum çok alakasız bir info geldi birinden  :bandit:

bana göre ghezzal psv maçını bekleyecek gibi geliyor şuan cidden oraya çok yakın. Bugün bu lisanslarını yetiştiren moto kurye abiyi aramış ne alaka bilmiyorum çok alakasız bir info geldi birinden  :bandit:

Şampiyonlar ligine gideceğini düşünmüyordur herhalde bu kadar aptal bir adam değil.
Yarın öbür gün imzalar o zaman bu kadar yakınsa.
Vay be ghezzal sarı kırmızı sana hiç yakışmayacak  :steamed:

Çevrimdışı can1903

Şampiyonlar ligine gideceğini düşünmüyordur herhalde bu kadar aptal bir adam değil.
Yarın öbür gün imzalar o zaman bu kadar yakınsa.
Vay be ghezzal sarı kırmızı sana hiç yakışmayacak  :steamed:
oyuncu da çok garip konuşuyor hocaya farklı menajerine farklı bakalım ne olacak.

Çevrimdışı Orhan_

Ben yine seviyorum kendisini  :bawling: Geçen sene bir şampiyonluk getirdi bu adam. Beddau okumak bize yakışmaz. İçim acıya acıya izleyeceğim maalesef kendisini.

Daha bi yere gittiği yok. Ne bize ne de dünyanın en çirkin renk kombinasyonuna sahip takım demeye dilimin varmadığı, kökü fransız-gövdesi mafya-başı himmet olan, şikenin atası, riyanın babası, yüz karası, çamurun alası, kanalizasyon suyundan hallice bir yere imza atmadı.