2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2279430 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

alpay çelebi kamp kadrosuna alındı mı? baktım, bi yerde göremedim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1416738457490239488

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1416787881599832067

Bernand falan bunlar ghezzal gittiği için taraftarı uyutmaya yönelik uydurma isimler.
Yarmelonko, bernand falan bunlar ligte şov yapıcak tipler. Biz bunların bir alt klasına bakabilirizancak.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Jose'nin hocayı istememesi ardından Godin haberi falan bir tık moralimi bozdu. Sadece yıldız veya yaşlı oyuncularla kadro kurma eğilimi içerisinde gibiyiz. Dünyada 2-3 insan varmış gibi davranıyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Jose'nin hocayı istememesi ardından Godin haberi falan bir tık moralimi bozdu. Sadece yıldız veya yaşlı oyuncularla kadro kurma eğilimi içerisinde gibiyiz. Dünyada 2-3 insan varmış gibi davranıyoruz.
Defansa sağlam bir oyuncu koymalıydık. Bence güzel hamle olur. Tabi oyuncu hala oynamaya istekli ise.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1416797205722193921
Geçen sene geriye yaslandığımız zaman yaşadığımız sorunların büyük bir kısmını çözer.

Çevrimiçi Mehmet57

Pepe 38 yasinda Porto’da oynayip, Portekiz milli takimda 11’de oynuyor. Bonucci Godin’den 1 yas kucuk sadece, Chiellini ise 2 yas buyuk. Ramos ayni yasta olmasina ragmen PSG’e imza atti. Thiago Silva Chelsea takimin bel kemigi ve iki ay sonra 37 yasina girecek.

Godin’in yasina takilmamak gerek. Atleti doneminde dunyanin en iyi stopperlerinden biri idi. Kesinlikle bu tip tercubeli oyuncu defansimiza sart. Vida-Godin ile rahat SL macina cikabiliriz. Tek sart beklerimizin genc ve dinamik olmasi. Umarim Nskala yerine daha genc bir oyuncu gelir. Wolves’dan opsiyonlu Ruben Vinagre elzem olurdu. Vinagre-Godin-Vida-Rosier.

Ghezzal defterini artik kapatmamiz gerek. Prensiplerimizden sasmamaliyiz; 29 yasinda 4 senelik sozlesme isteyen (veya 3+1) oyuncuya senelik net 3+ milyon euro arti bonservis verecek luksumuz yok. Evet, sampiyonlukta buyuk var, ama yeri dolduralamayacak oyuncu degil. Larin, Nkoudou hatta ihtiyar delikanli Atiba dahi gectigimiz sezon kariyerindeki en iyi istatistiklere ulastilar. Ghezzal’in bundan sonra ki, ozellikle Terim gibi anti-taktik hoca ile gosterecegi performans o seviyelere asla cikmaz.

Forvet icin benim favorim Willian Jose veya Diego Costa. Willian’i yasindan oturu iyi bir performans sonrasinda bonservisini alarak karli satabilirsin. Ozellikle Ghezzal yerine skorer bir kanat alirsak, Texeira ve Willian ile heyecanlandirici performans bekleyebiliriz. Diego Costa benim en sevdigim futbolculardan biri. Lider ruhlu, bir santrofor da olmasi gereken her meziyetin bulundugu, tabiri caizse ligin icinden gecebilecek bir santrofor. Lakin, son durak olma ihtimalimiz yuksek.

Onemli olan bir konu Larin’in sozlesmesi. Net bir dille “ya imza at, ya da takim bul” denilmeli. Kesinlikle sahada sure almayacagini net dille oyuncuya aktarmak gerek sozlesmesini uzatmak istemezse.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Peki biz nasıl ödeyeceğiz?

cagliari'ye geçerken maaşı düşmüştür diye düşünmüştüm ama düşmemiş :) hatta italyan medyasında 5 küsürlük maaşından ödün vermek istemediği için geçen sene de sorun olduğu ve inter'in maaşının bir kısmını karşılamaya devam ettiği yazılıp çizilmiş. oyuncu gayet işimizi görecek oyuncudur da bu maliyetlerle yanından geçemeyiz. bir araştırır çekiliriz muhtemelen.

gerçi the sun'daki haberde 2.3 milyon sterlin+bonuslar gibi bir rakam telaffuz ediliyor, inter'in ilk sene için katkısının da 1.4 milyon sterlin olacağı. rakam farkı brüt-net farkından kaynaklanıyor olabilir. yine de 3.7 gibi bir şey oluyor ki bu da 4.3 milyon euroya tekabül ediyor. italya'da yazılmış rakamlar ise 5.2 milyon sterlin yani 6 milyon euro.

neyse brütü neti farketmez çok fazla :)
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2021, 20:01:08 worns ]

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Galatasaray’i da anliyorum. Algi yaratma operasyonu. PSV tarafindan tabiri caizse rencide edilir sekilde turdan eleneceklerini bildikleri icin, klasik taraftara oynarak “bakin, Besiktas’in elinden Ghezzal’i aldik ama” yemini  atmak istiyorlar.

Ben de bir Besiktasli olarak Eindhoven’da Gs’li beklerin Gakpo ve Madueke’nin tacizine ugradiklarini zevk ile canli izleyecegim.

Çevrimdışı sefaköykartali

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1416795218695819274

@can1903 laz damarı diyordun
Sergen olayı gibi olacak diyorum ben de. Ama bir defa para mevzusu döndü, taraftarın biraz soğuduğunu düşünüyorum ama iki gole unutulur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

cagliari'ye geçerken maaşı düşmüştür diye düşünmüştüm ama düşmemiş :) hatta italyan medyasında 5 küsürlük maaşından ödün vermek istemediği için geçen sene de sorun olduğu ve inter'in maaşının bir kısmını karşılamaya devam ettiği yazılıp çizilmiş. oyuncu gayet işimizi görecek oyuncudur da bu maliyetlerle yanından geçemeyiz. bir araştırır çekiliriz muhtemelen.

gerçi the sun'daki haberde 2.3 milyon sterlin+bonuslar gibi bir rakam telaffuz ediliyor, inter'in ilk sene için katkısının da 1.4 milyon sterlin olacağı. rakam farkı brüt-net farkından kaynaklanıyor olabilir. yine de 3.7 gibi bir şey oluyor ki bu da 4.3 milyon euroya tekabül ediyor. italya'da yazılmış rakamlar ise 5.2 milyon sterlin yani 6 milyon euro.

neyse brütü neti farketmez çok fazla :)
Bu şartlarda bile zor transfer. Vida'nın gitmesi lazım gelebilmesi için.

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1416805639616086019

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı ankarakartal06

adam gs ile anlaşmış diyorlar. :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı can1903

Benim duyduğum gs ghezzalı açıklar yakında. Oyuncunun ben beşiktaşta oynamak istiyorum tavrı çok gerçekçi değil maalesef.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Rasim

bizde cani cehenneme deriz bundan sonra
Beşiktaş!

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Benim duyduğum gs ghezzalı açıklar yakında. Oyuncunun ben beşiktaşta oynamak istiyorum tavrı çok gerçekçi değil maalesef.
Ciddi misin ya? Şampiyon olduğumuz sezonda en iyi adamımızı rakibe kaptırıyoruz. Psikolojik olarak çökeriz gibi.
Ghezzal'i unutturacak adam almak lazım ama bilmiyorum onuda yapabilir miyiz?